2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

benimde 5 kasım pazartesi spinalmi genel anestezimi olacak sen karar ver dedi dr çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebeğim sen kucağına aldın darısı almayanların başına

Kizlar gunaydin, ben bebeğimi salı günü 4d ultrasonda gördüm daha öncesinde gittiğim hastanede yanlizca iskelet şeklimde görüyorduk, ama 4d de görünce eşimde bende çok duygulandik o an bebeğimi dogurmak istedim.
Rabbime bizlere böyle duyguyu yaşattiği için binlerce şükürler olsun. Annelik duygusu çoook farkli bir his.
Kizimiz ayni babasina benziyor ve çok masum sanki beni tekmeleyen kiz o degilmiş gibi. Benim dogumum da cuma Allah kismet ederse. Bu ara da bebeğinize yatak olarak ne aldiniz .

herkese merhaba,
dün kontroldeydik, minik oglum 2450 olmuş. zaten biraz ufak olacak anladım. ama dert etmiyorum kolay doğururum inşallah. şimdilik herşey normal, kasım ortasından itibaren bekleriz doğumu diyor doktor. doktorum sağolsun konuşunca rahatlatan cinsten beni ferahlatıyor. Allah bebeklerini kucağına alanlara hayırlı evlatlar eylesin. biz bekleyenlere de kolaylıklar versin! MAlum benim gibi bel ağrısı çekenler falan iyice zorlanmaya başladılar. bir de son günlerde hep sol tarafa yatmaktan kalçamda ağrı oluştu ki o bel ağrısından beter. neyse ki az kaldı.

doğum tarihimiz aynı görünüyor. neden bu kadar erken olacak doğum. 3 gün kalmış

selam anne ve anne adayı arkadaslar.
biraz önce dr dan geldim,bebek 2750 gr olmus,nst cekildi ,hersey yolunda. doğumu sordum dr a,normal de yapabilirsin sezaryen de dedi. ben cok korkuyorum vajinal doğumdan dedim,ben seni zorlamam,tabi ki önerim vajinaldir ama sen sezaryen dersen öyle yaparım dedi. haftaya kontrolumüz var,o zamana kadar kesin kararını ver cünkü sezaryen olursa 12-13 kasım gibi alırım dedi. ama ben cok stres oldum. doğuma hiç bu kadar yakın hissetmemiştim kendimi. şimdi doğum sekline karar vermek kaldı ve bence işin en zor kısmı. offfffff

slm kasım anneleri
bugün kontrole gittim.hem sevindim hem üzüldüm.sevindim bebişim çok iyymiş.üzüldüm 3520 gr.ve benim 2 haftam var.içimi bir korku aldı eğer 4 kg olursa nasıl doğurcam diye.doktor hsmurişini ekmeğii şekeri kes ki daha fazla kilo almasın bebek dedi.niye böyle oldu anlayamadım.10 gündür kilo bile almadım.toplamdada 10 kg aldım.çok kilo alırsam sezaryan olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum.bir de şu sıralar çarpıntım oluyo.kalp atışım 120 leri buluyo.çok daralıyorum.sizede oluyomu.

anladım :) . sezaryen olursa 12 kasım,normal olursa zaten belli olmaz. karar aşamasındayım su an. cok stresliyim

Ilk bebegim heralde canim tabi ki korku içerisindesindir ama bir sıkıntın yoksa normal doğumu tercih ederdim senin yerinde olsam olmazsaa zaten sezeryana alirlar. Allah yardimcin olsun

Ilk bebegim heralde canim tabi ki korku içerisindesindir ama bir sıkıntın yoksa normal doğumu tercih ederdim senin yerinde olsam olmazsaa zaten sezeryana alirlar. Allah yardimcin olsun

doğru diyorsun ama korku işte bu sonrası da cok iyi olmuyormus zaten vajinal doğumun,dikişlerin iyileşmesi zaman alıyormus,ilk hafta zaten oturmak cok güçmüş,bi tanıdıgımız ilk hafta bebegi hep ayakta emzirdi bu yüzden. tuvalete gidemedi. vs vs. tüm bunlar korkutuyor beni

daha kaç haftan var küçük olacağını düşünmüyorum haftada 400-500 gr alıyolar son haftada birde dr lar kilo konusunda yanılıyolar çoğu zaman o bir erkek unutma minik olmaz:)

hamurişi pasta bisküvi şekerli gıdalardan uzak dur şeker bebeği gereksiz şişiriyo kısaca diyet yap kepek ekmek, bulgur pilavı,kepekli makarna ye karbonhidrat grubundan.

kızlar yarın epidural sezeryan oluyorum Allah"ın izniyle...
ne olur dua edin.. çok korkuyorum...
dualrınızı bekliyorum

bende kontrolden geldim şimdi.bebeğim iyi şükür 3150 gr olmuş.51 cm boyumuz.herşey normal çıktı.haftaya çarşamba son kez tahliller yapılacak.anestezi uzmanıyla görüşülecek ve büyük gün 9 kasım cuma inşallah oğlum gelecek.çok karmaşık duygular içindeyim.sanki birşeyler hep yarım eksik...gözyaşım gözümün ucunda...içim kıpır kıpır....hayatımıza yeni bir sayfa yepyeni bir renk geliyor inşallah....RABBİM hepimizin yardımcısı olsun....artık son demlerimdeyim.....maratonun mutlu sonu....ümit ve korku....bilinmeyenin korkusu...sağlıkla huzurla gelsin miniklerimiz....

kızlar yarın epidural sezeryan oluyorum Allah"ın izniyle...
ne olur dua edin.. çok korkuyorum...
dualrınızı bekliyorum

canım inşallah hayırlısıyla doğumunu atlatırsın..bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın....dualarımız tüm doğum yapacak arkadaşlara olsun..

allah analı babalı büyütsün inş. bende 6sında yatış olcak 7 sinde sezeryana alcaklar bu arada anlamadığım bişey var epidural taktılar ne demek ??

Selam cnm, epidural aleti bir iğneyle sırtıma takıldı ve 2 gün boyunca takılı kaldı. Sezeryandan sonra da o aletle yaşadım bi süre, ağrı olunca düğmesi var basınca ilaç veriyor. Eve çıkınca da ilk 2 gün aradım aleti, pek alışmışım =)))

sevgili kasım anneleri merhaba...
ay Allahım ne heyecan verici, topiğimizde herkes sırasıyla anne oluyor çok şükür. izne ayrıldığımdan beri nete pek giremedim. ama takip etmeye gayret ediyorum.
yaa neredeyse çoğumuzun günleri belli.. ama benim hala belli değil, haftaya kontrolüm var. şimdilik normal görünüyor doğum ama tatlı karışık bir heyecan var içimde ve biraz da korku..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. hayırla kurtulalım inş. birbirimize dua da etmeyi unutmayalım. hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım :))
doğum sonrası yine buralarda görüşeceğiz değil mi, topiğimizi aksatmayalım. şimdilik masum bir sessizliğe bürünmüş buralar.. çok uğrayan yok.. bambaşka duygularmış gerçekten... kalın sağlıcakla..

artık kasım anneleride doğurmaya başladı rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlısı ile sağlıklı bir şekılde kucağımıza almayı nasip etsin artık benım de günüm bellı oldu ayın 13 de sezeryan olacağım geçmez dediğimiz o günler geçti oğlumu kucağıma almama 12 gün kaldı şimdilik stres yok inşallah doğumdan sonrada burda güzel anları paylaşırız

selam arkadaşlar.
sanırım ben de sezaryen olacağım,bu fikre daha yakınım. ama bebeğimin 10 gün erken alınacak olması üzüyor beni. 12 kasımda alalım,beklemenin anlamı yok dedi,ama ben bi kaç gün daha ertelemeye çalışacagım,anne karnında durdugu 1 saat bile kardır bebek saglığı acısından. ya bu sezaryen de cok erken alıyorlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…