Kizlar gunaydin, ben bebeğimi salı günü 4d ultrasonda gördüm daha öncesinde gittiğim hastanede yanlizca iskelet şeklimde görüyorduk, ama 4d de görünce eşimde bende çok duygulandik o an bebeğimi dogurmak istedim.
Rabbime bizlere böyle duyguyu yaşattiği için binlerce şükürler olsun. Annelik duygusu çoook farkli bir his.
Kizimiz ayni babasina benziyor ve çok masum sanki beni tekmeleyen kiz o degilmiş gibi. Benim dogumum da cuma Allah kismet ederse. Bu ara da bebeğinize yatak olarak ne aldiniz .
sevgili kasım anneleri merhaba...
ay Allahım ne heyecan verici, topiğimizde herkes sırasıyla anne oluyor çok şükür. izne ayrıldığımdan beri nete pek giremedim. ama takip etmeye gayret ediyorum.
yaa neredeyse çoğumuzun günleri belli.. ama benim hala belli değil, haftaya kontrolüm var. şimdilik normal görünüyor doğum ama tatlı karışık bir heyecan var içimde ve biraz da korku..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. hayırla kurtulalım inş. birbirimize dua da etmeyi unutmayalım. hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım :))
doğum sonrası yine buralarda görüşeceğiz değil mi, topiğimizi aksatmayalım. şimdilik masum bir sessizliğe bürünmüş buralar.. çok uğrayan yok.. bambaşka duygularmış gerçekten... kalın sağlıcakla..
selam arkadaşlar.
sanırım ben de sezaryen olacağım,bu fikre daha yakınım. ama bebeğimin 10 gün erken alınacak olması üzüyor beni. 12 kasımda alalım,beklemenin anlamı yok dedi,ama ben bi kaç gün daha ertelemeye çalışacagım,anne karnında durdugu 1 saat bile kardır bebek saglığı acısından. ya bu sezaryen de cok erken alıyorlar değil mi?
Kizlar gunaydin, ben bebeğimi salı günü 4d ultrasonda gördüm daha öncesinde gittiğim hastanede yanlizca iskelet şeklimde görüyorduk, ama 4d de görünce eşimde bende çok duygulandik o an bebeğimi dogurmak istedim.
Rabbime bizlere böyle duyguyu yaşattiği için binlerce şükürler olsun. Annelik duygusu çoook farkli bir his.
Kizimiz ayni babasina benziyor ve çok masum sanki beni tekmeleyen kiz o degilmiş gibi. Benim dogumum da cuma Allah kismet ederse. Bu ara da bebeğinize yatak olarak ne aldiniz .
GÜNAYDIN canlarım kızım olmadan bu son pazar günümüz çok az kaldı sonnnn3 günnnn heycan maksimumdaaaaaaaaaaaaa
GÜNAYDIN canlarım kızım olmadan bu son pazar günümüz çok az kaldı sonnnn3 günnnn heycan maksimumdaaaaaaaaaaaaa
ne güzel.benimde son pazarım inşallah.son 5 gün...
ne güzel.benimde son pazarım inşallah.son 5 gün...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun içinizi ferah tutun nasıl girerseniz öyle çıkarsınız stres yapmayın ne güzel bebeğinize kavuşacaksınız biz gün sayarken siz saatler sayıyorsunuz inş sağlıklı ve güzel doğum olur bizde haberinizi alırızYarın sabah sezeyan olacam inşallah dua edin kızlar benim için ben de ameliyata girmeden sizler için ederim
kızlar hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza inşallah...iyi haberlerinizi bekliyoruz....
bizde daha tık yok bakalım normal doğumu bekliyoruz bebişim ne zaman gelmeye karar verecek...
Yarın sabah sezeyan olacam inşallah dua edin kızlar benim için ben de ameliyata girmeden sizler için ederim
herkese günaydın size bişey sorcam doktorum salı günü gel yatış işlemlerini yapalım dedi tahliller filan olcakmış aç karnına mı gideyim tok mu doktora sormayı unutmuşum da bilen varsa yardımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?