2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

salı günü gittim en son doktora 3212 gramdı bi hafta sonra doğuma kadar çak olur bilemiyorum ama biraz daha alır inş.:)

Selam cnm, umarım senin de doğumun sağ salim olur, minik prensesine mutlulukla kavuşursun =) Biz yatak olarak oda takımı almıştık, sonra park yatak hediye geldi, onu da yatak odasina koymuştuk. Ama bebeği eve getirince ben salonda otururken, bebeği nereyi koyacağımı bilemedim. Eşim de gidip ayaklı sept aldı. Sepeti geceleri yatak odasina taşıyoruz, gündüzleri salonda duruyor. Çok işlevsel oldu. 4-5 ay ancak kullanılır ama uyguna aldık sayılır. (174 tl, mothercare den) Tavsiye ederim.

Evet saidem, kesinlikle doğumlar bir gerçekleşşin birbirimize daha çok ihtiyacımız ve sorumuz olucak. Sana da hayırlı ve mutlu doğumlar diliyorum cnmmm.

bebekler son haftalarında çok kilo almıyolarmış heralde ondan erken alıyolar diye düşünüyorum

ben de çok merak ediyorum son halini aslında hiç 4d ultrasonla bakmadı dr pazartesi sezeryanla doğum yapıcam inşallah doğmadan görmek isterdim.yatak konusuna geleyim ben çilekten aldım baby dream modeli sallanan karyola kampanyalıydı yatak+karyola 550tl.uyku setinide kıdboo diye bir marka var.nakit 160 tl ye aldım bir mağazadan ama bugün vip dükkanda indirime girmiş çok kaliteli tavsiye ederim.benim için dua edin inşallah benim bebek bekleyen herkesin bebeği sağlıklı sıkıntısız bir şekilde doğar.

ne güzel birçok kişinin bebeğini kucağına alacağı tarih belli.biz normal doğumlarda her an tetikte beklemedeyiz.hangisi daha iyi bilemedim :))

herkese mutlu hafta sonları!
ne güzel tarihleri belli olmuş bazı anne adaylarının. Allah sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin. Ben de beklemedeyim. normal doğumun bu yanı kötü sanırım belli bir tarih yok. ben 20 kasımdan önce gelsin istemiyroum bebeğim. Kendisine de telkinde bulunuyorum zaten. Akıllı akıllı otur biraz daha diye :) Şimdiye kadar beni telaşlandıracak hiç bir sancım olmadı. Ama göğüslerim acıyor bir kaç gündür. krem de sürüyorum ya acaba o mu etki ediyor diyorum. Göğüs uçlarında beyaz krem gibi bir akıntı oluyor. sanırım süt hazırlığı. bu aralar bu tür şeylere taktım. bir de çatlaklarıma moralim bozuldu. doğum sonrası onları düzeltebilecek bir ürün var mı ya da ne yapsam toparlanır diye araştırıyorum ama ümitsizliğe kapıldım. çatlaklar gitmez diyen çok var
Neyse evlatlarımızı sağlıkla büyütelim de artık çatlaklar da kalacaksa kalsın :)

Son düzenleme:
ne güzel.benimde son pazarım inşallah.son 5 gün...

ayyyy ne güzel.inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız bebişlerinizi kucağınıza.bende haftaya pazara kadar belki doğururum :)) o pazar olmasa bidahahaki pazara gelir oğluşum heralde.heyecan dorukta beklemedeyim.

GÜNAYDIN canlarım kızım olmadan bu son pazar günümüz çok az kaldı sonnnn3 günnnn heycan maksimumdaaaaaaaaaaaaa

ne güzel.benimde son pazarım inşallah.son 5 gün...

kızlar hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza inşallah...iyi haberlerinizi bekliyoruz....

bizde daha tık yok bakalım normal doğumu bekliyoruz bebişim ne zaman gelmeye karar verecek...

Yarın sabah sezeyan olacam inşallah dua edin kızlar benim için ben de ameliyata girmeden sizler için ederim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun içinizi ferah tutun nasıl girerseniz öyle çıkarsınız stres yapmayın ne güzel bebeğinize kavuşacaksınız biz gün sayarken siz saatler sayıyorsunuz inş sağlıklı ve güzel doğum olur bizde haberinizi alırız

herkese günaydın size bişey sorcam doktorum salı günü gel yatış işlemlerini yapalım dedi tahliller filan olcakmış aç karnına mı gideyim tok mu doktora sormayı unutmuşum da bilen varsa yardımmm:)

kızlar hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza inşallah...iyi haberlerinizi bekliyoruz....

bizde daha tık yok bakalım normal doğumu bekliyoruz bebişim ne zaman gelmeye karar verecek...

aynen bizde de tık yok. ben olmamasına seviniyorum şu anda. hem korku bastı beni hem de kasım 20 ye kadar dursun istiyorum. sancı falan olursa korkarım.
Yarın sabah sezeyan olacam inşallah dua edin kızlar benim için ben de ameliyata girmeden sizler için ederim

inşallah şimdiye kadar bebişinizi kucağınıza almışsınızdır. Rabbim hayırlı etsin

herkese günaydın size bişey sorcam doktorum salı günü gel yatış işlemlerini yapalım dedi tahliller filan olcakmış aç karnına mı gideyim tok mu doktora sormayı unutmuşum da bilen varsa yardımmm:)

cnm bence sen aç git, yiyebilirsin derse, yağsız tost gibi bir şeyler yersin olur biter =)

selam herkese,umarım doğum yapacak arkadslar hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almıslardır. bizlerin de zamanı azaldı. ben çok büyük ihtimal 12 kasım pazartesi günü sezaryen olacagım. haftasonu ev dolup taşacak. kayınvalide,görümce,elti,ablam annem hep şehir dısından gelecekler. annem hariç hepsi 1 hafta kalacak. bu kalabalık da şimdiden strese boguyor. ben bebişimi kıskanırım onlardan yaa :) sizde de bu düşünceler başladı mı. eşime diyorum ki bebeği kucaklarına alıp bana vermezlerse sen al bana ver bebişimizi,ben isteyemem diyorum. ay cok gülüyo bana ama napıyım,öyle geliyo içimden :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…