biraz baş ağrısı yapıyor yengem de oyle demişti. ama idare ediliyor gördüğüm kadarı ile. Rabbim sağlıkla oğlunuza kavuştursun!kızlar bugün son kontrolü oldum.genel anestezi olucam.migren hastasıyım.epidural baş ağrısı yapıyomuş.cuma günü inşallah geliyor oğlum dualarınızı bekliyorum.bir masumluk,dinginlik çöktü üstüme.ağlama pozisyonundayım hep.geçse geçse şu saatler gelse beklenen,özlenen....sağ salim kurtulmak ümidiyle ve hepimiz adına.....
meraba kızlar...kimimiz doğurdu..kimimiz hala beklemede...kimimiz belkide doğurmak üzere...inşallah hepimiz için hayırlısı olur....
bizim cumartesi randevumuz bebeğim çok büyük değil en son 2800 dü bakalım kaç olduk..bi taraftan küçük olması iyi diyorum normal doğum için...benim kilo almam durdu 80 de kaldım bakalım 13 kilo oldu...
selam arkadaslar. biraz önce dr dan geldim,3200 gr olmuş minik kızım,13 kasım salı sezaryen olacagım,o zamana kadar 3400-3500 olur dedi dr. çok ama çok heyecanlıyım. hatta garip durumdayım. uzak gibi geliyordu bebeği kucagıma almak,o gün geldi çattı
seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ama benim ne zaman doğuracağım henüz belli değil umarım eşim yanıma gelmeden doğurman eşim askeri personel doğuda bir dağda karakolda görevde bakalım ayın 16sı gibi gelcek inşallah oğluşum babasını bekler.daha ben haftaya çatı muayenesi olcam epidural normal doğum istiyorum sonra acaba vazmı geçsem bu isteğimden diyorum.neyse rabbim benim ve bbeişim için sağlıklı ve hayırlı olan doğum şekli neyse onu nasip etsin daha doğrusu doğumunu bekleyen tüm anneciklere ve bebeciklere nasip etsin.herkese bol şans ve hayırlı doğumlar :)
selam arkadaslar. biraz önce dr dan geldim,3200 gr olmuş minik kızım,13 kasım salı sezaryen olacagım,o zamana kadar 3400-3500 olur dedi dr. çok ama çok heyecanlıyım. hatta garip durumdayım. uzak gibi geliyordu bebeği kucagıma almak,o gün geldi çattı
seninle bizim aynı gibi gidiyor hamilelik. bakalım ne zaman doğuracağız :) benim de cumartesiye randevum var. bebek de en son gidişimde 2450 idi yanılmıyorsam. bu aralar biraz kilo aldım ama henüz 10 kiloyu geçmiş değilim ben. o yüzden önüme geleni yemeye başladım zaten :) sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar inşallah :)
çarşamba sezeryan oldum cuma taburcu oldum evdeyim şimdi ama karnım gaz dolu tuvalate de çıkmkta zorlandım neyapabilirim karnım çok şış
çarşamba sezeryan oldum cuma taburcu oldum evdeyim şimdi ama karnım gaz dolu tuvalate de çıkmkta zorlandım neyapabilirim karnım çok şış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?