2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

biraz baş ağrısı yapıyor yengem de oyle demişti. ama idare ediliyor gördüğüm kadarı ile. Rabbim sağlıkla oğlunuza kavuştursun!

seninle bizim aynı gibi gidiyor hamilelik. bakalım ne zaman doğuracağız :) benim de cumartesiye randevum var. bebek de en son gidişimde 2450 idi yanılmıyorsam. bu aralar biraz kilo aldım ama henüz 10 kiloyu geçmiş değilim ben. o yüzden önüme geleni yemeye başladım zaten :) sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar inşallah :)

Son düzenleme:
selam arkadaslar. biraz önce dr dan geldim,3200 gr olmuş minik kızım,13 kasım salı sezaryen olacagım,o zamana kadar 3400-3500 olur dedi dr. çok ama çok heyecanlıyım. hatta garip durumdayım. uzak gibi geliyordu bebeği kucagıma almak,o gün geldi çattı

seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ama benim ne zaman doğuracağım henüz belli değil umarım eşim yanıma gelmeden doğurman eşim askeri personel doğuda bir dağda karakolda görevde bakalım ayın 16sı gibi gelcek inşallah oğluşum babasını bekler.daha ben haftaya çatı muayenesi olcam epidural normal doğum istiyorum sonra acaba vazmı geçsem bu isteğimden diyorum.neyse rabbim benim ve bbeişim için sağlıklı ve hayırlı olan doğum şekli neyse onu nasip etsin daha doğrusu doğumunu bekleyen tüm anneciklere ve bebeciklere nasip etsin.herkese bol şans ve hayırlı doğumlar :)

Ya sabır diyelim kızlar çok az kaldı :) inşallah bebeklerimize kavuşacağız aynı duyguları paylaşıyoruz :)

alllah hayırlısıyla eşini ve bebeğini sana kavustursun inşallah. ben cok korktum normal dooğumdan sezaryeni istedim. hepimiz için hayırlısı olsun. heyecan dorukta

merhaba sevgili annişler.. sırası gelen tüm arkadaşlarımız doğuruyor bir bir..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bende bu gün doktora gittim. nstye de girdim. herşey yolunda görünüyor... doğum içinde ayın sonuna doğru görünüyor dedi. haftaya tekrar gideceğim. o zaman çatı muayenesi de yapacağım dedi. off çok heyecanlı. bakalım normal görünüyor herşey. ama artık ben çok sabırsızım, gelsin artık kızım. herkese sevgiler....gelsin bebişler....

canım benımde doğum tarihim 13 yanı salıya çok az kaldı 9ay geçtide sayılı gün geçmiyor gibi 5 sene sonra anne olmak ve üç kişilik bir aile olma duygusu heycanlandırıyor

günaydın kızlar...biz bugünde doğurmadık:)))erken doğurmaktan korkuyorum çok...bebeğimle konuşuyorum hep zamanında gel diye bakalım beni dinlerse:))annem gelicek daha onu bekliyoruz bakalım...bende izne ayrıldım bu hafta yatıp dinleneceğime geziyorum arkadaşları...eve misafir çağırıyorum filan..yoksa çok sıkıcı evde oturmak..tabi bebeğim dünyaya gelince sıkılmaya vaktim olmıyacak onunla ilgilenmekten...

evet canım aynı doğum tarihlerimiz...son haftalarda bazı hamilelerde kilo alımı dururmuş bende durdu sanırım...dediğin gibi sağlıklı olsunlarda varsın minik olsunlar biz onları sütümüzle tonbiş bebekler yaparız:))

günaydın kasım anneleri
bende 2 haftadır kilo almıyorum.sanırım kilo alımı durdu.bebişimde almadı.normal doğurmak istediğim için almadığına seviniyorum.hafta başı 3450 felandı zaten.
son günler çok ötü geçiyo.beklemek can sıkıcı.habire komşulara takılıyorum yada geziyorum.yoksa evde depresyona giricem karnıma baktıkça.bugünde pasta yapıp derin dondurucuya atıcam.Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.hepimize bol sabırlar :))

günaydın şekerlerrrr ben bugün tam 4 günlük bi anneyim mükemmel bi duygu allah hepinize nasip etsin inş. çok mutluyum çokkkkkkkkkk:)

ben de pazartesi doğum yaptım göğüs uçlarım çok kötü yara oldu bebeğimi emziremiyorum pompayla sağıyorum mecburen ne yapacağımı şaşırdım mutlaka göğüs kremlerinizi götürün hastaneye Allah herkesi kolaylıkla kurtarsın

çarşamba sezeryan oldum cuma taburcu oldum evdeyim şimdi ama karnım gaz dolu tuvalate de çıkmkta zorlandım neyapabilirim karnım çok şış

merhabalar annecikler bir süredir takip edemedim son günlerin telaşı derken 7 kasım beklenen doğum tarihimizi geçtik
geçtiğimiz çarşamba günümüz doldu , doktora gittik ne sancım ne açılmam vardı istersem iki gün sonra cuma günü perşembeden yatış yapıp suni sancı ile cuma doğumu gerçekleştirebileceğini teklif etti , açılmam hiç olmadığı için kararsız kaldım ya suni sancı ile de açılmam olmazsa diye erteledim , suni sancı ile açılma olmazsa o sancılardan sonra sezeryana dönülecek ondan da çok korkuyorum , bu gece yatış yapacağım inşallah yarın bebeğime kavuşurum benim için dua edin yarın öğleden sonra doğuma girerim büyük ihtimal .
bizden başka kasım başlarında yoktu sanırım , doğum yapan var mı ondan da haberim yok sizlerinde hayırlı haberlerini alırım inşallah...

Wallaaa bende daha doğurmadım nezaman doğurcağımda belli değil :) hergüne bekliyorum ama gelen giden yok..artık bende doğurmalıyım :)

Kızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum arkadaşlarım onca uyarmalarına rağmen,sizede tavsiye etmiyorum genel anestezi daha iyi ameliyatta bebeği aldıktan sonra dikiş atarken beni sıkıntı bastı baş ağrısı mide bulantısı mide ağrısı ateş basması ne varsa yaşadım çok şükür herşey geçti ama olacakları uyarmak isterim

çarşamba sezeryan oldum cuma taburcu oldum evdeyim şimdi ama karnım gaz dolu tuvalate de çıkmkta zorlandım neyapabilirim karnım çok şış

erik kayısı hoşafının çok iyi geldiğini duymustum. Ben de salı günü sezaryen olacagım,bir gün önceden hosaf hazırlayıp hastaneye götürecegim pet şişeye koyup

selam herkese,
ben de dün gittim doktora. nst de biraz sancı gördüler. zaten benim de yavaş yavaş da olsa adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. haftaya tekrar kontrol var. alttan muayene de yapacak haftaya. ona gore de biraz daha tarihim belli olur herhalde. ben de artık beklemedeyim.
iyice ağırlaştım, bel ağrısı da cabası tabii. geceler geçmek bilmiyor hayırlı zamanda gelir inşallah bebişim.

kızlar bugün itibari ile 3 günlük anneyim....cuma günü sezeryan ile doğum yaptım.
herşey çok iyiydi.RABBİM bizi kavuşturdu. darısı diğer annelerin başına...çok rahat geçti sezeryan sonrası.genel anestezi oldum.oğlum da çok iyi şükür.az önce ismini verdi dedesi.....evlatlarımız adlarıyla hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah....uzun bir maratonun çok tatlı sonunu yaşadık.şimdi daha güzel daha heyecanlı bir maratona başladık.hepinizi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…