- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.861
Tatlim ev isini ne yaptniz sen istiyormuydun istanbulu
Gecmis olsun cnm.cocuk icin can yakici olmali yareni dusunemiyorumm benik bu yaaa kadar hic dis sirunum olmadi baris erken tanismis
evet diş çok sıkıntılı.aslında erken müdahale ettik ama yine de başaramadık.bi de bu benim oğlumu abur cuburdan elimden geldiğince korumuş halim.gerçi genetik sanırım babamızın dişleri sürekli problemli ben de nerdeyse hiç problem yok.
ev işi halloldu gibi.eşim gitti geçen hafta. tam istediğimiz gibi bir ev buldu ama içinde şu an kiracısı var 1 haftaya çıkacak aksilik olmazsa.eğer o olmazsa her ihtimale karşı 2 ev daha bulmuş.artık onlardan biri olacak.
dün de urfaya gitti evi toplamaya.ben kızla doğru düzgün bi şey yapamayacağımı bildiğimden gitmedim ama aklım orda.özellikle pis bırakmayı hiç istemiyorum malum erkekler bu konuları çok önemsemezler.bakalım oradan bir arkadaştan rica ettim ev tümüyle boşalınca bir kadın ayarlayıp özellikle mutfak ve banyoyu temizletecek.işte böyle canım.
istanbulu istedim canım.çünkü eşim 6 yıldır adana konusunda çok ısrarlıydı ben hiç istemiyordum.keşke izmire ikna edebilsem ama çok zor olduğunu bildiğimden hem izmire daha yakın hem de tuzla az çok bildiğim bir yer olduğundan kabul ettim.ama gönlüm urfada kalmadı değil çünkü orda inanılmaz rahattım
Cnm ablaminda kizinfa curuk.var dr dokukucak mudahaleye gerek yok demis bende simdi yazdim.ona hatta yineledi dr un dedigini acaba hangisi dogru olan
Esra inciii yardimm
Hem ne rahatlik ama insan arkasindan lad ettirmek.istemiyor onun disinda mutkuda olamiyot aartik hakkinizda hayirlisi cnm yakina geldin nasio.olur gorusuruz belki
geçmiş olsun cnm allahtan atlatmışsınız allah daha beterinden saklasınatlattık çok şükür canım.şansıma eşim yine yanımda yoktu çok yakın arkadaşı konyada beyin ameliyatı olmuştu oraya gitti.3 gece ateşliyken bir şekilde idare ettim ama ateşten sonra 1 dk bile kucağımdan inmeyip mızıldanınca bi de vücudunda döküntü olunca doktora götürdüm viral enfeksiyon geçirmişsiniz hiç bir ilaç vermiyorum dedi.yani 1 hafta uğraştırdı beni kuzum.neyse ki atlattık.o zaman net olmayınca sizlerle de paylaşamayıp iyice bunalmıştım
geçmiş olsun cnm. 2 hafta önce de defne grip oldu ve hem bana hem de anneme bulaştırdı. rananın burnunu serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çek.en azından daha fazla ilerlemez.bir de pedutus vermeyi unutma.kendine de çok iyi bak ki daha da kötü olmayasınselam kızlar rana hala hasta ve bana da bulaştırdı çok fenayım yaa :2::2::2:
geçmiş olsun cnm allahtan atlatmışsınız allah daha beterinden saklasın
geçmiş olsun cnm. 2 hafta önce de defne grip oldu ve hem bana hem de anneme bulaştırdı. rananın burnunu serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çek.en azından daha fazla ilerlemez.bir de pedutus vermeyi unutma.kendine de çok iyi bak ki daha da kötü olmayasın
Günaydın kızlar rana bugün çok daha iyi ama biz çok fenayız yaa evlendigimden beri hiç grip olmamıştım rana hanım sağolsun hayır tekrar ona geçer mi diye korkuyorum
büyük ihtimalle ondandır canım.sıcaklığı 30 derecenin altına indirmek gerekiyor klima varsa kullanabilirsin ya da sık sık duş aldırabilirsin
Cnm sprey ile açıyorsaniz aspiratore gerek yok zaten.defnenin tamamen iyileşmesi 1 haftayi buldu.inşallah siz daha kısa zamanda iyileşirsiniz.canım benim çok teşekkür ederim.. rana benden sonra babasına da bulaştırdı o ilaç kullanıyor aferin falan alıyor ama benden beter hasta iyi canım varmış sesim çıkmadı hiç diyorum ya sabahtan beri çok yordu rana
peditusu hem kendim hem de rana içiyoruz rana bugün biraz daha iyi ama biz perişanız:2::2::2: serum fizyoloji falan hayatta izin vermiyo burnunu sildirmyo bile ya ben de sprey aldım tonimer miydi unuttum bak bebekler için zorla sıkıyoruz ama açılıveriyo hemen uyuyo rahatça ilk başta niye o kadar para verip aldın diye haşlamıştım eşimi ama şimdi aspiratörle falan hiç uğraşmıyorum çok rahat
defnenin kaç günde geçti ne zamana kadar sürecek bu ızdırap
slm cnm biz iyi sayılıriz sen nasılsın? Uzun zamandir yoktunselam kızlar nasılsınııız
selam kızlar nasılsınııız
canım sana bi şey soracaktım.8 yaşındaki oğlumun 2 azı dişi çürüdü geçen sene dolgu yaptırdık.diş hekimimiz iğne vurmadan yapınca oğlum tabii oyulurken fazla dayanamadı ve 2şer kez dolguları düştü.şu an bir tanesi düşük biri duruyor.2-3 yıldan önce değişmez dedi doktor.çekersem diş yapısı bozulabilir dedi sence ne yapmalıyız.her tatlı şey yedikten sonra dişim ağrıyor demesi beni çok üzüyor.bi de bu yaş için en etkili ağrı kesici ne olabilir
Cnm ablaminda kizinfa curuk.var dr dokukucak mudahaleye gerek yok demis bende simdi yazdim.ona hatta yineledi dr un dedigini acaba hangisi dogru olan
Esra inciii yardimm
tamam iyi hoş da barış ağrıdan yerleri tekmeliyordu.ben nasıl müdahale ettirmeyeyim sürekli ağrı kesici veremem ki zaten ilaç vermeyi hiç sevmem bi şey değil babasıyla papaz oluyorum.o diş ağrısı çok fenadır ver 2 kaşık sürekli diyor bana.ben de elimden geldiğince az vermeye çalışınca birbirimize giriyoruz çocuk mızırdanınca içirmedin demi şurubu yine diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?