2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tatlim ev isini ne yaptniz sen istiyormuydun istanbulu

ev işi halloldu gibi.eşim gitti geçen hafta. tam istediğimiz gibi bir ev buldu ama içinde şu an kiracısı var 1 haftaya çıkacak aksilik olmazsa.eğer o olmazsa her ihtimale karşı 2 ev daha bulmuş.artık onlardan biri olacak.
dün de urfaya gitti evi toplamaya.ben kızla doğru düzgün bi şey yapamayacağımı bildiğimden gitmedim ama aklım orda.özellikle pis bırakmayı hiç istemiyorum malum erkekler bu konuları çok önemsemezler.bakalım oradan bir arkadaştan rica ettim ev tümüyle boşalınca bir kadın ayarlayıp özellikle mutfak ve banyoyu temizletecek.işte böyle canım.
istanbulu istedim canım.çünkü eşim 6 yıldır adana konusunda çok ısrarlıydı ben hiç istemiyordum.keşke izmire ikna edebilsem ama çok zor olduğunu bildiğimden hem izmire daha yakın hem de tuzla az çok bildiğim bir yer olduğundan kabul ettim.ama gönlüm urfada kalmadı değil çünkü orda inanılmaz rahattım

Gecmis olsun cnm.cocuk icin can yakici olmali yareni dusunemiyorumm benik bu yaaa kadar hic dis sirunum olmadi baris erken tanismis

evet diş çok sıkıntılı.aslında erken müdahale ettik ama yine de başaramadık.bi de bu benim oğlumu abur cuburdan elimden geldiğince korumuş halim.gerçi genetik sanırım babamızın dişleri sürekli problemli ben de nerdeyse hiç problem yok.

Cnm ablaminda kizinfa curuk.var dr dokukucak mudahaleye gerek yok demis bende simdi yazdim.ona hatta yineledi dr un dedigini acaba hangisi dogru olan

Esra inciii yardimm

Hem ne rahatlik ama insan arkasindan lad ettirmek.istemiyor onun disinda mutkuda olamiyot aartik hakkinizda hayirlisi cnm yakina geldin nasio.olur gorusuruz belki

Cnm ablaminda kizinfa curuk.var dr dokukucak mudahaleye gerek yok demis bende simdi yazdim.ona hatta yineledi dr un dedigini acaba hangisi dogru olan

Esra inciii yardimm

tamam iyi hoş da barış ağrıdan yerleri tekmeliyordu.ben nasıl müdahale ettirmeyeyim sürekli ağrı kesici veremem ki zaten ilaç vermeyi hiç sevmem bi şey değil babasıyla papaz oluyorum.o diş ağrısı çok fenadır ver 2 kaşık sürekli diyor bana.ben de elimden geldiğince az vermeye çalışınca birbirimize giriyoruz çocuk mızırdanınca içirmedin demi şurubu yine diyor.

Hem ne rahatlik ama insan arkasindan lad ettirmek.istemiyor onun disinda mutkuda olamiyot aartik hakkinizda hayirlisi cnm yakina geldin nasio.olur gorusuruz belki

sağol canım benim.ben de çok isterim görüşmeyi.zaten aramızda kalsın beysalla seni kıskanıyordum ne zamandır

geçmiş olsun cnm allahtan atlatmışsınız allah daha beterinden saklasın

selam kızlar rana hala hasta ve bana da bulaştırdı çok fenayım yaa :2::2::2:
geçmiş olsun cnm. 2 hafta önce de defne grip oldu ve hem bana hem de anneme bulaştırdı. rananın burnunu serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çek.en azından daha fazla ilerlemez.bir de pedutus vermeyi unutma.kendine de çok iyi bak ki daha da kötü olmayasın

merhaba,

yazılarda bir anne artık 5-6 aylık bebeğine neler vereceğini sormuş;

mevsim itibariyle bütün meyvalar mevcut, cam rende ile vermeni tavsiye ederim.

yoğurtu kendi evinde yapabilirsin, ben kendi bebeğime hem ev yoğurdu verdim. en azından tefal ın yoğurt makinasını tavsiye ederim. çok pratik ve tutmama şansı yok gibi.

mama olarak da aptamil bence çok yanlış bir seçim. SMA ve HIPP daha kaliteli ve organik. tatile gitmeden önce bir yer tavsiye etmiştim. herkes telefonlarla ulaşmış ve mamaları bitirmişler, bana da tanıyanlar çok teşekkür ettiler, böyle fırsatlar oldukça sizlerle paylaşacağım. tatil dönüşü uğradım, SMA kampanyası stoklarla sınırlı olduğundan bitmiş, hipp kampanyası devam ediyor, o da stoklarla sınırlıymış, 1 adet 800 gr hipp 38 TL, 3 adet alırsanız 99 TL (33 TL ye geliyor) ve 3 alımda 1 adet ücretsiz ( kapak kampanyası varmış) yani 46 TL lik 800 gr Hipp mama 21 TL ye geliyor iletişim bilgilerini yine veriyorum.

herkese mutlu günler dileğiyle

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim çok teşekkür ederim.. rana benden sonra babasına da bulaştırdı o ilaç kullanıyor aferin falan alıyor ama benden beter hasta iyi canım varmış sesim çıkmadı hiç diyorum ya sabahtan beri çok yordu rana
peditusu hem kendim hem de rana içiyoruz rana bugün biraz daha iyi ama biz perişanız:2::2::2: serum fizyoloji falan hayatta izin vermiyo burnunu sildirmyo bile ya ben de sprey aldım tonimer miydi unuttum bak bebekler için zorla sıkıyoruz ama açılıveriyo hemen uyuyo rahatça ilk başta niye o kadar para verip aldın diye haşlamıştım eşimi ama şimdi aspiratörle falan hiç uğraşmıyorum çok rahat
defnenin kaç günde geçti ne zamana kadar sürecek bu ızdırap

Günaydın kızlar rana bugün çok daha iyi ama biz çok fenayız yaa evlendigimden beri hiç grip olmamıştım rana hanım sağolsun hayır tekrar ona geçer mi diye korkuyorum

Cnm sprey ile açıyorsaniz aspiratore gerek yok zaten.defnenin tamamen iyileşmesi 1 haftayi buldu.inşallah siz daha kısa zamanda iyileşirsiniz.
selam kızlar nasılsınııız
slm cnm biz iyi sayılıriz sen nasılsın? Uzun zamandir yoktun

Ya ben yazmıtım ama telefondan giriyordum sanırım göndtemeim. Aslında en güzeli dolguların tekrar yapılması, çünkü azı dişiyse 11 yaş gibi değişecek. Keşke bir pedodontist (çocuk diş hekimi) bulabilsen. Evliya sabrı taşıyan bu diş hekimleri oynaya oynaya ikna ediyor veletleri. Bizim pedocu 4 yaşındaki sıpalara kanal bile yapıyor. Hiç bir şey yapsmazsanız çok ağrıyorsa çektirin ama dişin yaşı daha gelmeiği için yer tutucu denilen minik bir telin boş kısımı koruması için takılmadı gerekiyor ki çekime bağlı çapraşıklık olmasın.

Esra inciii yardimm

Ya müdehale için çocuğum yaşına ve dişin düşme zamanına bakıyoruz. Yakında düşecekse sorun yok ama arada 6 ay yada daha fazla zaman varsa tedavi olmuyorsa çekim peşine yer tutucu. Ama ne yazık ki yaşlı hekimler ve taşra hekimleri bu konuda çok cahil oluyorlar. Sıkıntı oluyor. Ya erken çekiyorlar dişin yeri kapanıyor ya çekmiyorlar çocuk ileride eklem ya da kalp romotizması olabiliyor, hiç madı çocuğun beslenmesi bozuluyor büyüme kusurlu oluyor.

O kadar ağrıyorsa çektirni ya yazık kuzuya. Hiç olmazsa doktorunuz çekim sonrası ölçüyü alsın ben size yer tutucuyu yaptırıp göndereyim. Doktorunuz da yapıştırır. Ya da Ankara ya gelin misafirim olun 2 günde halledelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…