- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.061
allerji yok ama onun için tahlil filan yapmadılar gerek yok dediler zaten küçük bi yerde yaşıyorum doktorum şehir dışında çok iii ama ilaç işe yarıyo ama iştahsızlığı beni bıktırdı zorlama dio ama nereye insanın içi rahat etmiyor
yolculuk ins yarın canım bi yandan seviniyorum bi yandan da eşim yanlız kalacak aklim onda
Aynen benimde test yaomaya elim.varmiyi varsada gec ogreneyim.hapimi.duZenli.iciyorum ama rabbim bilir
Sagolun kizlar illa kutlattom eksik kalmasin oglum.dimi ama
Sprint okullara az kaldi ne yaptiniz
Wass biraz daha iyimi ogluss
canım eşim evi topladı kamyon yarın yola çıkacak.1 gün sonra istanbulda.ama ordan 10 günlük kampı var gitmesi gereken eşyaları indirip oraya geçecek.bizi de ayın 2 sinde gelip alabilecek ancak.sonra okullara kadar yerleşiriz artık.
wavvss sen mi söylemiştin katreinur mu bana salıncağı ya unuttum kimin söylediğini ama tavsiyeye uyup aldım gayet de memnunum çok güzel yemek yediriliyo ya yorulmuyorum hiç kim söylediyse Allah razı olsun Eki Görüntüle 781574 Eki Görüntüle 781575
Sende mi olmadin bende ayno hic ozlemedim ama
Aynen benimde test yaomaya elim.varmiyi varsada gec ogreneyim.hapimi.duZenli.iciyorum ama rabbim bilir
Günaydın kızlar
ay canım al benden de o kadar.arada aklıma geliyor ya hamileysem diye:18:bi de şu gebelik testlerinin ileriki aylarda sonuç vermediğini duymuştum bir yerden.mantıklı gelmese de bu konuda bilgisi olan var mı?
oy maşallah kız bizde daha iki tane var güldükçe gözüküo ya bayılıyorum maşallah tüm kuzulara:)Bizzim alttan 5.disimiz cikti kizlar oysaki hep uste bakiyordum.ben faredene kadar buyumus bile belki 6.da var ama minnak oglum baktirmadi fazla
Geçmiş olsun cnm
aleykümselam cnm.kuzum benim yaa her halleri başka bi tatlı...Selamün. Aleykum kim var kim yok göremiyorum nasılsınız kasım anneleri biz İyiyiz toparlandik sayılır hala o minik burnundan bi ton sümük çıkıyor ama şükür öksürük ateş olmadı
aaaaaa tadımı değişio ki gerçekten hiç duymamıştımmm kim bakmış tadına:)olamadım gecen hafta doktora giitim hiç mı duymadın 2 sene olmayan hastalarım var dedi keyfini cıkar diyo hasta olursan sutun tadıda değişir dedi
ay o ilaç ne ki ben şimdiden alıp koyayım ave ne olur ne olmaz...evet o ilaç sayesinde topladı zaten ben de onunla biraz daha çabuk topladım bitti süresi 5 günden fazla vermewin diyor
ay ii ki oluyoruz cnmm ya yoksa ben durmadan test yapar dururdum şimdi bile iki gün geçince afakanlar basıyo:)Kırkim çıktı oldum ben bence de tadını çıkarın çok lazım değil
Ama içimde şüphe kalmıyo olunca bi o kârı var
benim kızım gibi bi bebiş daha varmış yabancı birisini görsün imkansız gülmez evde kahkahalarından durulmaz dışarda tık yok çok kıymetli benim kızımın gamzeleri diyorum ben de :)valla bizde genelde böyleyiz hatta dısarıda çok nadir guler misafir gelince mızmızlanır duzelirler inşallah
ek gıda mı daha önemliymiş annem de emio ya problem yok der hep ek gıdadan çok anne sütü alıo benim kuzum bu ara daha da çok düştü anne sütünesağlık ocağındaki ebenin teli var mı ara sor ben cumaya hazırlasın aşıyı diye araycam çarşambadan pazartesi normalde bizim aşı ama ertesi gün cumartesi olsun diye biraz erken yaptıracam tabi bizim kızı cumaya inşallah tamamen iyileşir yoksa ben de iyileşinceye kadar yaptırmayı düşünmüyorum canım..
sözleeer noldu ben artık kızmıyorum günde 3 kere 5 dakika emiyo gece de baya uzun emiyo iki kere tamam yeter napim artık süt değil ek gıda önemli diyolar günde 3 çay bardağı da ek yiyo buna rağmen hala zayıf gözüme koyver gitsin sen de benim gibi
özcananım bizim kızlar benzio birbirine benim ki de illa oyun oynayacak ama anneyle. babayı çok nadir istiyor o da keyfi olursa... çok oyun delisi oldu yaaa ....ne yapcaz biz bunlarla...Allah yardımcımız olsun canım benim valla haklısın rana da babayı hiç istemiyo çok nadir babası ona şebeklik yapacak da ondan sonra onunla oyun oynayacak işi gücü benim ya yalvarır gözlerle bakıyo beni al diye dayanamıyorum solağım ben bi de rana sürekli sağ kolumda kolum inceldi:)) yürüteci koyuyorum mutfağa eteğimden tutuyo beni al diye bi de bugün eteğimin altına girip ceeee yapmayı öğrendi yapmayınca resmen ağlıyo gözlerinden yaş geliyoyürütecine bindirinece onu kovalamamı istiyo peşinden koştur babam koştur ozcananın işi ne
adam gibi doktor yok bu devirde hiç birine güvenmiyorum canım sen de dikkatli ol en az 5 doktordan sonra karar verecem artık ben tabi etrafımda o kadar çocuk doktoru bulursam
seni çok ii anlıyorum cnm ben bazen annemden bile kıskanıyorum düşün....yok ben bağırmıyorum ama çalışmamın etkisi büyük bağırmamamda çünkü hafta sonu daha çok sinirlendiriyo :)) hafta içi çalışınca özlüyorum hiç bişi demiyorum alıştım yani sümüğünü falan omzuma sürüyo her yerim salya sümük iğrenç oldum pardesümü her hafta yıkıyorum aşındı artık o kadar diyim ama napim ya onu arkamda bırakıp gitmek çok koyuyo her seferinde gözlerim doluyo
geçen bakıcısının evine götürdük arabayla işe gidecez arkama baktım rana başkasının kucağında ona sarılıyo küçük meleğim benim değil başkasında bak doldu yine gözler o an başkaydı her zaman bırakıyorum ama o zaman arkama baktım ya çoook kötü oldum tarif imkansız
oy kuzum yaa çok geçmiş olsun konuşursan söyle mutlaka... yavrum nasıl acı çekmiştir. rabbim beterinden korusun inş.bızımkısıde ole hersezle gıdocek gezmek olsun yeterkı
bu arada selım dusmus cenesıne dıkıs atmıslar mertur yazdı bı daha yazmadı cok uzuldum
nesi var ki bu kuzu bu kadar ağlıo annesi ya bi yeri mi ağruyo ki. kulak ağrısı çok uyandırırmış uykudan . ağlarken elini kulağına bi bastır annesi eğer ağrıosa kulağının üzerine doğru yatırır başını öyle anlaşılırmış... inş. değildir tabi...songul canım bende cıkayım artık
daha camasır asıcam ondan sonra yatarım bu gece uyku yok zaten bana yattğından berı kackere ağladı yavrum
hoşgeldin cnm geçmiş olsun bi an önce düzelir inş.kızlar selam dah yeni üye oldum siteye 30 kasım doğumlu bi oğluşum var reflü oldu bıktık usandım kusmalarından habire ökürük ilaçta kullanıyorum ama çokta iştahsız varmı aranızda çözüm bulan ne yemek yiyo ne mama içio zorla tıkıyorum onuda kusuyo
kızlarrrrrrrrrr bizim incimiz çıkmışşşş
demekki akşamki huysuzluğumuz bundanmışşşş ayyy çok sevindim çok şükür....
ben düne göre daha iyiyim cnm.birazdan 20lik dişim alınacak.ishalim geçmedi.defnede iyi.sen nasılsin?allahımya sanki benden bahsetmiştsiniz..
bu ara çok korkuyorum ben
nil 2 aylıkkken adet oldum ve o günden beri yasmin kullanıyorum geçen ay bi gün içmeyi unutmuşum ve bunu 2 3 gün sonra farkettim hapların hepsi bitene kadar devam etim içmeye ve biraz daha dikatli olduk ama sonra tam adet olacağım zaman inanılmaz başım ağrdı çok direndim ağrı kesici içmemek için çünkü ağrı kesici benim adetimi azaltıyodu ama dahafazla dayanamayıp içtim
ve tam düşündüğüm oldu ve damla damla adet oldum şimdide kasıklarım ağrıyo ve çok hasasım tabi
bunlar beni korkutuyo acaba bişey varmıdır diye ve songülümün dediği gibi test yapmaya korkuyorum
bende 2 . çocuk istemiyorum hele şimdi hiç düşünmüyorum ama allahım verirsede tabiki saahip olur bakarım ama çok korkuyorum ayy kafayı yiyecemya..
sizce varmıdır bişey kızlar..
günaydın cnm dün konuştuğunuz konuyla ilgili yazdım bende biraz ayyy allahımyardımcımız olsun
sen nasıl oldun defne nasıl?
İnciniz hayırlı olsun cnm. Devami ağrısız çıkar inşallah. Rahatlamistir nil.kızlarrrrrrrrrr bizim incimiz çıkmışşşş
hmmm neyse ki yaz bitiyo cnm biraz serinler rahatlar inş. kuzu...oy maşallah kız bizde daha iki tane var güldükçe gözüküo ya bayılıyorum maşallah tüm kuzulara:)
kızarak demediler canım ama söyluyorlar yani evet canım sıcaktan galiba ama hiç serin odamız yok malesef bide dişleri yordu baya hepsi bir oldu .hemde nasıl canım ya.
canım yok malesef yazları cekilmez oluyo izmirr
kızlarrrrrrrrrr bizim incimiz çıkmışşşş
günaydın kızlar
elif en sonunda cisini posete yaptı hastaneye gidiyorum çok az ama ins kabul ederler ins enfeksiyon yoktur bebegimde
sizler nasılsınız
günaydın kızlar
elif en sonunda cisini posete yaptı hastaneye gidiyorum çok az ama ins kabul ederler ins enfeksiyon yoktur bebegimde
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?