2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasmın canım bıkmıyorumkı nesı var grıp ıste dıste cıkıyo bunlar sıkntı yapıyo heralde kulak hıc aklıma gelmedı valla
gece cok ağladı zaten kac kere kalktım hatrlamyorum
kahvaltsnı yedrıp sağlık ocağına gıdıcem yaptırmak ıstemyorum dıcem asıyı ınsallah yapmazlar yoksa ben aradan cıkarım busefer

y nasi bi aşı
bu beeeee bizde huysuzluk tavan yaptı resmen ama neyseki dişimizde çıktı sonunda..

gunaydın canım
gozunuzaydın sonunda cıktı dısı kuzumun

günaydın cnm çok şükür çıktı sonunda sağol

Günaydın kızlar
günaydın cnm

sağol cnm ayyy sabah sabah çok mutlu oldum vallaha
sanada günaydın canım nasıl zeynebimiz..[/QUOTE]

zepnep huysuz teyzesi herşeye ağlıo iki gündür ama tamamen nazdan belli oluo. sanırım aşının etkisi...düzelir diye ümit ediyorum inş

cnm sen alpi dün doktora götürmüştün dimi nededi doktor kulağına falan bakmıyomuki.

evet cnım goturdum ama ben alerjısı ıcın goturmustum
bu dr da pek ustunde durmadı dığerı gıbı kollarındakıne sınek ısırığı dıyo

anladım tatlımya kıyamam alpima orda daha iyi bi td aşlştırsak intternetten
ama bak şimdi sineklerde bi garip ısırıyolar biliyomusun nildede oldu gerçi alpin nasıl bilmiyorum nilin bacaklarında birkaç yerinde vardı..

cn m grip de bazen kulağa vurabilo bence bi muayene de dr a baktır belki atlamıştır dr. of diş grip hepsi bi aray gelmiş ne çekio kuzu annesi yazık bi de aşı olmasın iice zorlanır. hem yapmazlar sanırım. güzel haberlerle gel inş.
ben çıkıorum kızlar öğleden sonra görüşürüz inş.

Kizlar gunaydin sabah sabah ceneler dusmuss masalla

Guldenn beklenen disimis geldi.sonunda demekki nasalla kuzuma

Yagmur andan cnm.cok sevindm cis goturebulmene.pekala kan sonuclari ciktimu

Wavs cnm bu dirumda benimde ilk allima kulak gekir ablam cok cektigi ixin

Yaseminim cnn asi huzursizlugu kesin gdcmis olsu tekrardan

Kizlar gebeligun ilerleyen donekidee olsa testlerde cikiyo ama sabitleniyo on bin de yada on milyomda gulden suphe varsa test yap hem bak vesile.olur.ikonci cocuga

Reces simdiden gecmis olsun tatlim

a
ydın songülüm sağol cnm huysuzluk hem dış hem aşı resmen ayukka çıktık akşamayyy:
bu arada yaa test yapmaya korkuyorum cnm
ayrıca allahım isteyenlere versin ben istemiyomki..

idrari kabul etmediler çok az diye kızlar kansızlık degerimiz 11.3 çıkmış damla kullanicaz
alerji degerimizde 17 çıkmış dr alerji yok dedi ama kontrol altında tutulacak mis

günaydın kızlar nasıalsınz dün giremedim bana özet geçmek isteyen varmı bir tek nilimin dişi çıkmış sanıırm orayı okudum hayırlı uğurlu olsuun

günaydın kızlar nasıalsınz dün giremedim bana özet geçmek isteyen varmı bir tek nilimin dişi çıkmış sanıırm orayı okudum hayırlı uğurlu olsuun

Meehaba cnm ozlettin kendini
Nasilsin nasil gidiyi durunlar nasil
Merturun bwbeginin kuvet ters donmus.mertur havlu alirkeb babaya emanet etmis dikis atilmis kuzuma

Aman dedeye dikkat

Meehaba cnm ozlettin kendini
Nasilsin nasil gidiyi durunlar nasil
Merturun bwbeginin kuvet ters donmus.mertur havlu alirkeb babaya emanet etmis dikis atilmis kuzuma

Aman dedeye dikkat

ay kuzum kıyamam yaa çok geçmiş olsun merturada kuzusunada dede ve babanne tek yıkayamazlar izin vermem zaten tatlım
gülden hamilemisin ne diyo bu songüüül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…