- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.081
günaydın kızlar
elif en sonunda cisini posete yaptı hastaneye gidiyorum çok az ama ins kabul ederler ins enfeksiyon yoktur bebegimde
sizler nasılsınız
günaydın cnm geçmiş olsun biz de enfeksiyon için tahlil vermiştik iki damlada olsa yeterli gliyor. inş. bişey çıkmaz cnm olsa da tedavisi olan bişey çok şükür.
bizde de aşının etkisi ortaya çıkmaya başaldı huysuzluk tavan yaptı herşeye ağlıyor. bi an önce eski haline döner inş.
gunaydın canım
gozunuzaydın sonunda cıktı dısı kuzumun
günaydın cnmGünaydın kızlar
hmmm neyse ki yaz bitiyo cnm biraz serinler rahatlar inş. kuzu...
aleykümselam cnm.kuzum benim yaa her halleri başka bi tatlı...
aaaaaa tadımı değişio ki gerçekten hiç duymamıştımmm kim bakmış tadına:)
ay o ilaç ne ki ben şimdiden alıp koyayım ave ne olur ne olmaz...
ay ii ki oluyoruz cnmm ya yoksa ben durmadan test yapar dururdum şimdi bile iki gün geçince afakanlar basıyo:)
benim kızım gibi bi bebiş daha varmış yabancı birisini görsün imkansız gülmez evde kahkahalarından durulmaz dışarda tık yok çok kıymetli benim kızımın gamzeleri diyorum ben de :)
ek gıda mı daha önemliymiş annem de emio ya problem yok der hep ek gıdadan çok anne sütü alıo benim kuzum bu ara daha da çok düştü anne sütüne
özcananım bizim kızlar benzio birbirine benim ki de illa oyun oynayacak ama anneyle. babayı çok nadir istiyor o da keyfi olursa... çok oyun delisi oldu yaaa ....ne yapcaz biz bunlarla...
seni çok ii anlıyorum cnm ben bazen annemden bile kıskanıyorum düşün....
oy kuzum yaa çok geçmiş olsun konuşursan söyle mutlaka... yavrum nasıl acı çekmiştir. rabbim beterinden korusun inş.
nesi var ki bu kuzu bu kadar ağlıo annesi ya bi yeri mi ağruyo ki. kulak ağrısı çok uyandırırmış uykudan . ağlarken elini kulağına bi bastır annesi eğer ağrıosa kulağının üzerine doğru yatırır başını öyle anlaşılırmış... inş. değildir tabi...
hoşgeldin cnm geçmiş olsun bi an önce düzelir inş.
ayyy çok sevindim cnm yaa hayırlı uğurlu olsun darırsı çıkmayanların başına inş. çok güzel bi duygu.
günaydın buarada herkese
cnm sen alpi dün doktora götürmüştün dimi nededi doktor kulağına falan bakmıyomuki.yasmın canım bıkmıyorumkı nesı var grıp ıste dıste cıkıyo bunlar sıkntı yapıyo heralde kulak hıc aklıma gelmedı valla
gece cok ağladı zaten kac kere kalktım hatrlamyorum
kahvaltsnı yedrıp sağlık ocağına gıdıcem yaptırmak ıstemyorum dıcem asıyı ınsallah yapmazlar yoksa ben aradan cıkarım busefer
cnm sen alpi dün doktora götürmüştün dimi nededi doktor kulağına falan bakmıyomuki.
evet cnım goturdum ama ben alerjısı ıcın goturmustum
bu dr da pek ustunde durmadı dığerı gıbı kollarındakıne sınek ısırığı dıyo
yasmın canım bıkmıyorumkı nesı var grıp ıste dıste cıkıyo bunlar sıkntı yapıyo heralde kulak hıc aklıma gelmedı valla
gece cok ağladı zaten kac kere kalktım hatrlamyorum
kahvaltsnı yedrıp sağlık ocağına gıdıcem yaptırmak ıstemyorum dıcem asıyı ınsallah yapmazlar yoksa ben aradan cıkarım busefer
9.ayınız kutlu olsun
Lucuk elıfın 9.ayı kutlu olsu nıce guzel yıllara
teşekkür ederiz teyzeler
aKizlar gunaydin sabah sabah ceneler dusmuss masalla
Guldenn beklenen disimis geldi.sonunda demekki nasalla kuzuma
Yagmur andan cnm.cok sevindm cis goturebulmene.pekala kan sonuclari ciktimu
Wavs cnm bu dirumda benimde ilk allima kulak gekir ablam cok cektigi ixin
Yaseminim cnn asi huzursizlugu kesin gdcmis olsu tekrardan
Kizlar gebeligun ilerleyen donekidee olsa testlerde cikiyo ama sabitleniyo on bin de yada on milyomda gulden suphe varsa test yap gühem bak vesile.olur.ikonci cocuga
n
Reces simdiden gecmis olsun tatlim
idrari kabul etmediler çok az diye kızlar kansızlık degerimiz 11.3 çıkmış damla kullanicaz
alerji degerimizde 17 çıkmış dr alerji yok dedi ama kontrol altında tutulacak mis
günaydın kızlar nasıalsınz dün giremedim bana özet geçmek isteyen varmı bir tek nilimin dişi çıkmış sanıırm orayı okudum hayırlı uğurlu olsuun
a
ydın songülüm sağol cnm huysuzluk hem dış hem aşı resmen ayukka çıktık akşamayyy:
bu arada yaa test yapmaya korkuyorum cnm
ayrıca allahım isteyenlere versin ben istemiyomki..
Meehaba cnm ozlettin kendini
Nasilsin nasil gidiyi durunlar nasil
Merturun bwbeginin kuvet ters donmus.mertur havlu alirkeb babaya emanet etmis dikis atilmis kuzuma
Aman dedeye dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?