2012 kasım bebekleri büyüyor..

idrari kabul etmediler çok az diye kızlar kansızlık degerimiz 11.3 çıkmış damla kullanicaz
alerji degerimizde 17 çıkmış dr alerji yok dedi ama kontrol altında tutulacak mis

aa bu kötü olmuş idrar olayı yani yaa:
aa bizimde kanımız 11. küsürdü ama iyi dedi doktorumuz ilaca gerek yok pekmeze devam demişti
aman burdada anlaşamıyo bu doktorlar

günaydın kızlar nasıalsınz dün giremedim bana özet geçmek isteyen varmı bir tek nilimin dişi çıkmış sanıırm orayı okudum hayırlı uğurlu olsuun

beysalım sağol evet nilin dişi çıktı
yağmur elife tahlil yaptırdı sonuçları okumuşsundur alptura rahatsız akşam çok uyanmış
gerçi mmaşallah btünn bebekler huysuzluk konusunda bir birleriyle yarışıyolar
bide ben doğum konturol happımı unutmuştum geçen ay 1 günde şimdide korkuyorum ..

bizimde kanımız 11.3 çıktı normal dedi doktor hatta erdem ilacı kusuyor die pekmez ve kemik suyuna devam dedi onlardan alır sıkıntı yok dedi
korkma güldenim adet geciktimi peki

En dusuk bizim.kanimiz 1o.3 acaba bidee ozeldedemi yaptirsaydim
Ben saglik ocakta yaptirmistim 9.6 cik isti dr guvenmedi 1o.3 cikmisti be etsemki acaba

Anasi kilikli oglumda ben gibi

Kizlar ben kacar yarina misafirim var bana kolaylik dilegin optummmm aarada apasami sallrken bakarim

bizimde kanımız 11.3 çıktı normal dedi doktor hatta erdem ilacı kusuyor die pekmez ve kemik suyuna devam dedi onlardan alır sıkıntı yok dedi
korkma güldenim adet geciktimi peki

yok cnm ama sadece damla damla geldi ama benim çok başım ağrdığı için tam hastalanacağım zaman ağrı kesici içtim ben
normalde ağrı kesici benm adetimi azaltıyodu ama yinede emin olamadım işte
çünkü ben nile hamile kaldığımdada öyle 2 3 gün damla damla adet olmuştumya ondan korktum allahım korusun..

songülüm söyle bakyim ne döktürecen misafirlerine..

Mrb kızlar 20lik dişimi aldırdım şimdi de işe gidiyorum. Bugün zor geçecek gibi bakalım.

yağmur sen beni dinle sonda ile alsınlar çişi.

kolları kırmızı nasıl desem buyuklğu kucuk parmağmzn tırnağı gıbı(benzetmeye bak bendekı baska bısey bulamadım)
sımdı kuculdu tabı kucuk kahverengı oldu
sağlık ocağına gıttım geldım aşı olmadı sukur ıyılesınce gıdıcem
bırazcık kılo almıs sevındım ama bu araar yıne yemıyo

olmadı canım aşı ıyılesınce yapılacak
dr boğazına baktı bısey yok dedı dısten dolayı grıp olmustur dedı burun akıntsı ates var

Cnm tekrar baktır istersen yada yaşında bakılacak zaten yaşını bekle.boşuna aras iğne olmasın

kızlar demir damlasıni defne de içmiyordu ben çözüm buldum.günlük meyveden şekersiz komposto kaynatiyorum cezveyle. Sonra ılıyinca içine damlasıni katıp pekmezle iciriyorum . Siz de deneyin

olmadı canım aşı ıyılesınce yapılacak
dr boğazına baktı bısey yok dedı dısten dolayı grıp olmustur dedı burun akıntsı ates var
sevindim cnm olmamasına iileşince yaptırırsın çabucak iyileşir inş.

teşekkür ederiz teyzeler
9. ayınız kutlu olsun cnm benim

idrari kabul etmediler çok az diye kızlar kansızlık degerimiz 11.3 çıkmış damla kullanicaz
alerji degerimizde 17 çıkmış dr alerji yok dedi ama kontrol altında tutulacak mis
allah allah bizde iki damla ile kabul edip yaptılar enfeksiyon testi onu bile ne zorlukla alıyoruz yaa gıcık oldum. bizim kanda 11 .3 çıkmıştı sanırım küsüratından tam emin değilim. hiç ilaç kullanmamıştım alt sınırda ilaç kullan demişti ama kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum ki

cnm sen de de demir eksikliği varmış ya muhtemelen hamileyken senden yeterli demiri alamadı aras ama artık tamamlar sanırım .
eee kim gelio misafir ve menüde neler var anlat bakim:)

ayyyyyyy acil test istiyoruz geldennnnnnn

Mrb kızlar 20lik dişimi aldırdım şimdi de işe gidiyorum. Bugün zor geçecek gibi bakalım.

yağmur sen beni dinle sonda ile alsınlar çişi.

geçmiş olsun cnm bi an evvel ağrın sancın geçer inş.

9. ayimizi kutlayan bütün.teyzoslari sapirdatarak opuyoruz
wavs canım.kolları çok kötü oldu elifin alerjisi çıkmadı ama dr genede dikkat edelim dedi illa yedikleri alerji yapmaz dedi sabun şampuan deterjan herşey yapabilurmis. sabamed aldım onu kullanicaz artık toz deterjan kullanmicaz sivi olsun dedi
reces sondayla nasıl aldılar cisini biz hala bekliyoruz o sondayi takarken acımaz mi canı kiyamam ya
bu arada biz bugün gidecektik elif hanım gitmemizi istemiyor galiba hala veremedik.tahlil
dr 11.3 değer için kullanacaksin damla dedi damlayi kullanunca biZimki kabız oluyo kullanmasam olmazmdedim olmaz dedi bi gün vereyim bi gün vermeyim dedim onada hayır dedi
bizden bu kadr kızlar

Yaşa Göre WBC Değerleri - ANNELER FORUMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…