- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.121
sevindim cnm olmamasına iileşince yaptırırsın çabucak iyileşir inş.
9. ayınız kutlu olsun cnm benim
allah allah bizde iki damla ile kabul edip yaptılar enfeksiyon testi onu bile ne zorlukla alıyoruz yaa gıcık oldum. bizim kanda 11 .3 çıkmıştı sanırım küsüratından tam emin değilim. hiç ilaç kullanmamıştım alt sınırda ilaç kullan demişti ama kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum ki
cnm sen de de demir eksikliği varmış ya muhtemelen hamileyken senden yeterli demiri alamadı aras ama artık tamamlar sanırım .
eee kim gelio misafir ve menüde neler var anlat bakim:)
ayyyyyyy acil test istiyoruz geldennnnnnn
geçmiş olsun cnm bi an evvel ağrın sancın geçer inş.
9. ayimizi kutlayan bütün.teyzoslari sapirdatarak opuyoruz
wavs canım.kolları çok kötü oldu elifin alerjisi çıkmadı ama dr genede dikkat edelim dedi illa yedikleri alerji yapmaz dedi sabun şampuan deterjan herşey yapabilurmis. sabamed aldım onu kullanicaz artık toz deterjan kullanmicaz sivi olsun dedi
reces sondayla nasıl aldılar cisini biz hala bekliyoruz o sondayi takarken acımaz mi canı kiyamam ya
bu arada biz bugün gidecektik elif hanım gitmemizi istemiyor galiba hala veremedik.tahlil
dr 11.3 değer için kullanacaksin damla dedi damlayi kullanunca biZimki kabız oluyo kullanmasam olmazmdedim olmaz dedi bi gün vereyim bi gün vermeyim dedim onada hayır dedi
bizden bu kadr kızlar
nilinde değerleri normal ozaman tabi 1 yaşında tekrarlıyacaz bakalım ozaman ne olacak..
Can teyzoşlar, sizi çok özledim.
Dilerim herkes iyidir, kuzucuklarım sağlıklı sıhhatlidir, her şey yolundadır inşallah..
Benim işlerim çok yoğun, girip muhabbete dahil olamadım ya
Size bizden haberler;
Elif Mina emmeyi bıraktıbir süredir sadece geceleri emiyordu ama artık onuda bitirdi. Bende sütüm tamamen kesilmesin diye az da olsa sağıyorum. Bir damla bir damla benim için..
Emeklemekten sıkıldık biz, kalkıp 6-7 adım atıyoruz, ama tam devamını getiremedik. anasına çekerse bu ay yürür artık.
Vajinada olan yapışıklığımız açıldı Allah' a şükür.
Bir de işten eve gelince bi biniyor kucağıma uyuyuncaya kadar
Ben çok hastayım, faranjitim coştu:2:
Sizi seviyorummm
Baya baya tutunmadan atıyor mu adım?? Ay ne güzel ilk yürüyen bebiş olcak heralde:)) haftasonu bir işiçin şehir dışını gitmem gerekiyor inci yi götüremeyeceğim. Çok dertliyim emmeyi bırakırsa diye. Pompalar benden süt çıkarmıyor 2 marka denedim avent ve ameda başka tavsiyesi olan var mı? Ya sütüm kesilirse?? OFFFFF
korkunun ecele faydası yok cnm bi an önce yaptır senin de için rahatlasın bizimde:)
Can teyzoşlar, sizi çok özledim.
Dilerim herkes iyidir, kuzucuklarım sağlıklı sıhhatlidir, her şey yolundadır inşallah..
Size bizden haberler;
Elif Mina emmeyi bıraktıbir süredir sadece geceleri emiyordu ama artık onuda bitirdi. Bende sütüm tamamen kesilmesin diye az da olsa sağıyorum. Bir damla bir damla benim için..
Emeklemekten sıkıldık biz, kalkıp 6-7 adım atıyoruz, ama tam devamını getiremedik. anasına çekerse bu ay yürür artık.
cnm geçmiş olsun
bizim topiğin ilkleri minadan geliyo hep ilk diş hadi bakalım ilk yürüyen olacak herhald
biz daha 1 2 adım atıyoruz korkuyoruz sonra..
Sizi seviyorummm
Baya baya tutunmadan atıyor mu adım?? Ay ne güzel ilk yürüyen bebiş olcak heralde:)) haftasonu bir işiçin şehir dışını gitmem gerekiyor inci yi götüremeyeceğim. Çok dertliyim emmeyi bırakırsa diye. Pompalar benden süt çıkarmıyor 2 marka denedim avent ve ameda başka tavsiyesi olan var mı? Ya sütüm kesilirse?? OFFFFF
inşallah cnm ya. şimdiye kadar çok şiddetli olmadı ama sanırım anestezinin etkisinden dolayı olmadı.bi kaç günü de atlatırsam rahatlarım sanırım.gerçi esra bu konuda uzman, o daha iyi bilir ne zaman iyi olacağımısevindim cnm olmamasına iileşince yaptırırsın çabucak iyileşir inş.
9. ayınız kutlu olsun cnm benim
allah allah bizde iki damla ile kabul edip yaptılar enfeksiyon testi onu bile ne zorlukla alıyoruz yaa gıcık oldum. bizim kanda 11 .3 çıkmıştı sanırım küsüratından tam emin değilim. hiç ilaç kullanmamıştım alt sınırda ilaç kullan demişti ama kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum ki
cnm sen de de demir eksikliği varmış ya muhtemelen hamileyken senden yeterli demiri alamadı aras ama artık tamamlar sanırım .
eee kim gelio misafir ve menüde neler var anlat bakim:)
ayyyyyyy acil test istiyoruz geldennnnnnn
geçmiş olsun cnm bi an evvel ağrın sancın geçer inş.
inşallah cnm. şimdilik çok şiddetli değil ağrılarımgecmıs olsun canım ınsallah cok agrın olmaz
cnm çişini yaptığı yerden şırınganın iğnesiz haliyle çektiler.defne hiç ağlamadı.ağlamadığına göre canı acımamıştır diye düşünüyorum.torba ile çişini yapmasını 2 saat bekledik ama bu sonda ile aldıklarında beklemedik9. ayimizi kutlayan bütün.teyzoslari sapirdatarak opuyoruz
wavs canım.kolları çok kötü oldu elifin alerjisi çıkmadı ama dr genede dikkat edelim dedi illa yedikleri alerji yapmaz dedi sabun şampuan deterjan herşey yapabilurmis. sabamed aldım onu kullanicaz artık toz deterjan kullanmicaz sivi olsun dedi
reces sondayla nasıl aldılar cisini biz hala bekliyoruz o sondayi takarken acımaz mi canı kiyamam ya
bu arada biz bugün gidecektik elif hanım gitmemizi istemiyor galiba hala veremedik.tahlil
dr 11.3 değer için kullanacaksin damla dedi damlayi kullanunca biZimki kabız oluyo kullanmasam olmazmdedim olmaz dedi bi gün vereyim bi gün vermeyim dedim onada hayır dedi
bizden bu kadr kızlar
cnm emmeyi bırakması benim de en büyük korkum. ama en azından şimdiye kadar o duyguyu yaşadın, elif mina da anne sütünden alacağı vitamin,mineralleri aldı.sen sağmaya devam et biberonla verirsin.Can teyzoşlar, sizi çok özledim.
Size bizden haberler;
Sizi seviyorummm
Canım benim ben ve eşim iyiyiz ama küçük burun hala sümük üretiyonasıl oldun, rana nasıl?
bu arada dünkü fotoğraflarına bayıldım
merhaba arkadaşlar nasılsınız arada burayıda takip ediyorum maşallah ilk bebegimiz yürümüş darısı adaşı elif serraya ve diğer bebeklerimize herkes umarım iyidir
demi ya daha dün kırmızı küçücük şeyler bugün kocaman çocuk oldu :) bak bebek demiyorum artık onlar kocaa çoçuk:)maaşallah kuzuma benim nasıl da güzel bakmış.ne çabuk büyüdüler anlamadım
gulden kutlamayı unuttum dişiniz hayırlı olsun huysuz günlere de hoşgeldin rana diş çıkaracağı akşam hiç çekilmiyo 2 tane çıktı bakalım diğerlerinde ne tür işkenceler uygulayacak tespih böceğim:))kızlarrrrrrrrrr bizim incimiz çıkmışşşş
demekki akşamki huysuzluğumuz bundanmışşşş ayyy çok sevindim çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?