2012 kasım bebekleri büyüyor..

hayırrrrrrr yapamıyorumki korkuyorum yasmincimmmm:

doktorlara zaten bişey sorulmuyoki hepsi ayrı konuşuyo..

Can teyzoşlar, sizi çok özledim.
Dilerim herkes iyidir, kuzucuklarım sağlıklı sıhhatlidir, her şey yolundadır inşallah..
Benim işlerim çok yoğun, girip muhabbete dahil olamadım ya

Size bizden haberler;
Elif Mina emmeyi bıraktıbir süredir sadece geceleri emiyordu ama artık onuda bitirdi. Bende sütüm tamamen kesilmesin diye az da olsa sağıyorum. Bir damla bir damla benim için..
Emeklemekten sıkıldık biz, kalkıp 6-7 adım atıyoruz, ama tam devamını getiremedik. anasına çekerse bu ay yürür artık.
Vajinada olan yapışıklığımız açıldı Allah' a şükür.
Bir de işten eve gelince bi biniyor kucağıma uyuyuncaya kadar

Ben çok hastayım, faranjitim coştu:2:

Sizi seviyorummm

Baya baya tutunmadan atıyor mu adım?? Ay ne güzel ilk yürüyen bebiş olcak heralde:)) haftasonu bir işiçin şehir dışını gitmem gerekiyor inci yi götüremeyeceğim. Çok dertliyim emmeyi bırakırsa diye. Pompalar benden süt çıkarmıyor 2 marka denedim avent ve ameda başka tavsiyesi olan var mı? Ya sütüm kesilirse?? OFFFFF

Evet canım tutunmadan atıyor adımlarını..
Kendini sıkma canım, bırakmaz Allah' ın izniyle. Mina 6 aydır sürekli biberonla besleniyor ben çalıştığım için, emmek onun için zahmetti zaten. Ben Lansinoh kullanıyorum, sütüm azaldığı için bende de çıkmıyor bir şey, ama ilk zamanlar memnundum

korkunun ecele faydası yok cnm bi an önce yaptır senin de için rahatlasın bizimde:)

ayyy bilmiyom cnm hiç cesaretim yokkk:
ama yokturya dimi..
hapı bırakınca nil olsun diye 6 ay denedik biz olmadıda hemen bikere unuttum diye olmaz dimi offff:

cnm bu konuda benim hiç bi tecrubem yok malesef ama umarım bırakmaz seni

inşallah cnm ya. şimdiye kadar çok şiddetli olmadı ama sanırım anestezinin etkisinden dolayı olmadı.bi kaç günü de atlatırsam rahatlarım sanırım.gerçi esra bu konuda uzman, o daha iyi bilir ne zaman iyi olacağımı

gecmıs olsun canım ınsallah cok agrın olmaz
inşallah cnm. şimdilik çok şiddetli değil ağrılarım

cnm çişini yaptığı yerden şırınganın iğnesiz haliyle çektiler.defne hiç ağlamadı.ağlamadığına göre canı acımamıştır diye düşünüyorum.torba ile çişini yapmasını 2 saat bekledik ama bu sonda ile aldıklarında beklemedik

cnm emmeyi bırakması benim de en büyük korkum. ama en azından şimdiye kadar o duyguyu yaşadın, elif mina da anne sütünden alacağı vitamin,mineralleri aldı.sen sağmaya devam et biberonla verirsin.
adım atmasına sevindim.büyük ihtimalle bu ay yürümeye başlar. vajina yapışıklığından kurtulmanıza sevindim.yalnız dikkat et tekrarlayabiliyormuş.sana da çok geçmiş olsun cnm

kızlar selnecin msjını görünce uzun zamandır defnedeki değişikliklerden bahsetmediğimi farkettim

defne 2 haftadır koltuklardan tutunup kalkıyor ve başlıyor sıralamaya.ayrıca azar azar da taytay durmaya başladı.
emekleyerek her yere girip çıkıyor
ce yapmaya bayılıyor
müzik duyduğu anda alkış alkış yapmaya bşlıyor
bir de gelip beni öpmesine bayılıyorum.dün mesela o kadar kötüydüm ki koltuğa uzandım yanında durabilmek için.sonra koltuğa çıkmak istedi.çıkardım yanıma.geldi defalarca beni öptü.hasta olduğumu hissedip böyle davranması çok hoşuma gitti.
beni gördüğü anda kimsede durmuyor.işten geleceğim vakit ne kadar uykusu olursa olsun uyumuyor.
birde yaramazlık yapacağı zaman ben hayır dediğimde şirinlik yapıyor sırf yaramazlık yapmasına izin vermem için
buarada eğer değişmezse defne tam bir anne aşığı.babası "bu kadar anneye düşkün bi çocuk daha görmedim. kızım azcıkta bana bak, azcıkta beni sev, senin yapımında benimde payım var" diyorama defne babasına aldırmıyor bile

nasıl oldun, rana nasıl?
bu arada dünkü fotoğraflarına bayıldım

nasıl oldun, rana nasıl?
bu arada dünkü fotoğraflarına bayıldım
Canım benim ben ve eşim iyiyiz ama küçük burun hala sümük üretiyo ve burna dokunmak yasak çok bağırıyo silmeye kalkınca ne zaman geçecek bilmiyorum
Defneyi anlattığın hep satir gözümün önündeydiniz maşallah cadıya biz de anneciyiz baba dışarı çıkacağı zaman tam bi baba hayranı

Canım benim mina emmiyor diye üzülme hiç emmeseydi daha kötüydü maşallah subhanallah bak ilk yürüyen bebeğimiz elif mina gelişim gayet güzel gidiyo biberon yüzünden bırakmış biraz daha kolaymis ya hayırlısı
Geçmiş olsun sana da dikkat et kendine

Merhaba kizlar hazirliklar tam gaz dev arasimda musade ediyi kuzum oda oda geziyor uzmuyi annecigini uyku aclik yoksa seside yok

Reces defnwye masalla yerim onu ben

Arasta optiguni saniyo kurban oldugum
Muhallebi yerke hep alkis yapiyo mutlukuktan

Cok sicak kizlar cokk

Selnec.masalla.kizucuguna yakidir dirumu ilerletmesi ah ilk yuruduklerinde cok ta dusuyorlar minnislar

Elif mina ayni hiziyla emmeyide birakti dwmek sukur cnm ya okadar emdi zaten gece emiyormus.sanadda birden yikim olmamistir

merhaba arkadaşlar nasılsınız arada burayıda takip ediyorum maşallah ilk bebegimiz yürümüş darısı adaşı elif serraya ve diğer bebeklerimize herkes umarım iyidir

maaşallah kuzuma benim nasıl da güzel bakmış.ne çabuk büyüdüler anlamadım
demi ya daha dün kırmızı küçücük şeyler bugün kocaman çocuk oldu :) bak bebek demiyorum artık onlar kocaa çoçuk:)
kızlarrrrrrrrrr bizim incimiz çıkmışşşş
demekki akşamki huysuzluğumuz bundanmışşşş ayyy çok sevindim çok şükür....
gulden kutlamayı unuttum dişiniz hayırlı olsun huysuz günlere de hoşgeldin rana diş çıkaracağı akşam hiç çekilmiyo 2 tane çıktı bakalım diğerlerinde ne tür işkenceler uygulayacak tespih böceğim:))

hastalar canım ya biz kartulamadık hava değişimi yaramadı kardeşler gene hasta bıktım bu sene 10 oldu grip oldukları sürekli ilaç ilaç siz iyisinizdir napıyo çocuklar kızın okula başlıyodur bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…