2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aa neden hava degisimiki
Bu sene yareennde anaokukundaydi ole cok hasta olduki hemen ardindan kucuk insan bi kere bronsit oldu hatta okul bitti masalla bi kez bile hasya olmadilar bu sene ikisine birden grio asisi
Senij oglunda basliyormu cnm sizde asilanin bence

evet canım güncel halini koydum görmen için grupta çogu arkadaş yeni sanırım bayabi büyüdük göktug kreşe yazdırdım bakalım başlıycak kardeş kıskançlıgına devam çok fenalar ya elif hanımda fena şimdiden kavgalar başladı bizde hastalıkda bayramda şehir dışına çıktık orda rüzgar çarptı sanırım karadenizin havası yaramadı bize sizin bronşitten haberim var bizim hastanede yattıgımız dönemlerdi sanırım

cnm benim burnu akıyorsa sorun yok. Önemli olan sümük burnunda kalmasın.atlatacaksiniz. biraz daha dayan

maşallah aras paşaya. Her halleri başka güzel. Rabbim iyiki onları bize verdi. Akşam eve geldim ve ağrılı halimle defneyle oyunlar oynadık. O mutlu olunca ben kendimi unutuyorum. Kızıma aşığım.

ayy kalmıyo her yerim sümük akıyo aktığı gibi de kucağımdaysa direk omuzam sürüyo eteğim hep sümük

işte anne kız kaliteli zaman geçirme biz de oynadık saklambaç gibi bişi onun çapında yani ona benzettim oynadığı oyunu ama komediydi ya saklanıyorum yürüteciyle gelip buluyo cee yapıyorum hadii arkaya bakmadan kaç duvarın arkasında bekle kii ben bulayım gerçekten rabbimin mucizeleri ne büyük

dişin nasıl oldu reces ağrı var mı

Cnm cok oldu yazmadigin ondan tarih netlesemedi aklimda
Zor gunlersi sizin icinde

Demek.goktug kiskaniyo kres bi anlamda iyi olmis cnm ama.hastalik yonunden fenaaa yani asi yaptie tatlim.bide kres hep kapali.ortam

Tatil.sonrasina uzuldum hepte sonrasinda oliyo arasta tatil donusu urtiker oldu sevincimiz kurssgimizda kaldi

Yeni arkadaslarimiz oldu tatlim gidenleri arattirmadilar unutturdular hatta yola berabwr devam.ediyoruz oncelerden
Mertur reces gulden nevgul cvr beysal devam aklima gelenler
Senide bekleriz cnm.herzaman

Kızlar defne bugün sonunda kizamik aşısı oldu. Bakalım nasıl bi değişim yaşayacak. Annemler götürdü aşıya. Sağlık ocağında boyuna ve kilosuna da bakmışlar ama bence yanlış olcmusler. Çünkü 5 günde 330 gr almış ve boyu da 6 cm uzamış görünüyor. Bu kadar kısa sürede biraz zor bence. Neyse 10 gün sonra dr a gidince görürüz

Qh sorma kizum.ya insanin tum.negatifligini aliyorlar

burda takip etmek zor canım ya kim ne yazdı ne zaman yazdı bide ben sürekli facedeyim kampanyalardan dolayı ordada kaldım ama burayı mutlaka arada takip ediyorum merak ediyorum sizleri sonuçta aylarca yazıştık hamileliğimiz birlikte geçti paylaşımda bulunduk dilerim arascık hemencecik iyilişir annesini üzmez bi dahada tekrarlamaz aşıyı yapmıyolarmış ya bugun doktorla konuştum küçük daha dedi ogluma yapalım dedim astım bronjit alerjiklere olmaz dedi kala kaldım ben istiyodum yaptırmayı sen sordun mu hiç peki

Aman cnm çamaşır makinesi ne işe yarıyor. Atarsın yıkanır. Rana iyi olsun da gerisi önemli değil.
çok şükür dişim aşırı ağrı yapmıyor. Hatta alınan diş değil de öndekiler ağrıyor. Akşam dr aradı nasıl oldun diye.kanama,şişlik,ağrı var mı diye.bende olmadığıni söyledim. Şükür ki işe gidecek,defneyle ilgilenecek gücüm var. Allah beterinden saklasin. ağzımı çok açamıyorum.

gecmıs olsun canım ınsallah bı yan etkısı olmaz
alp tuğra da ıyılestıkten sonra olacak
bende pek ınanmıyorum o tartya ve boya bozukmusdr nedır tartı pekte onemseyerk bakmyolar enazndan bızım burda oyle

Gecmis olsun cbm
Insalla sorun ilmaz hadi kg tamamda biy i
Olamaz saglik ocakra farkli cikiyo hep

canım nasılsın senle bi yazışamadık kaç kez özel mesaj attım hamileyken su azalmasının oldugu dönemlerde bi denk gelemedik geçmiş olsun umarum iyisinizidr

Cnm normalde izmirdeki so güvenilir. Dr ile hemen hemen aynı çıkıyor ve hemşiremizde çok ilgili. Ama ankarada annemlerin burada çok ilgisizler. Bi aşı için 2haftadir uğraşıyoruz. Kuzenim eczacı o olmasa daha çok beklerDim
.

dr mu aradı nasılsın dıye
bız nıye rastlamıyoruz boyle dr lara tanıdıkmı dr

Canim.kapimi heerkese acik herzaman bekleriz
Bak bizde seni merak ediyoruz bilesin:)
Cnm 6 aydan once yapilmiyi demisti dr ama o zaman arasin durumu bu sekilde degildi mutkaka degerlendiririz dr mizla

Arasa hayie derse yarene yaptirurim cnm mikrobu okuldan kapiyo

Gecmis olsun cbm
Insalla sorun ilmaz hadi kg tamamda biy i
Olamaz saglik ocakra farkli cikiyo hep
aynen cnm ya

canım nasılsın senle bi yazışamadık kaç kez özel mesaj attım hamileyken su azalmasının oldugu dönemlerde bi denk gelemedik geçmiş olsun umarum iyisinizidr
evet cnm bi denk gelemedik. Biz iyiyiz siz nasılsınız, ufaklıklar çok yoruyor mu seni?doğumum da suni sancı ile oldu benim suyum bittigi için biliyor musun?

dr mu aradı nasılsın dıye
bız nıye rastlamıyoruz boyle dr lara tanıdıkmı dr
Yok cnm tanıdık değil. Özel dr. Bu adama 3 yıl önce de gitmiştim. Yaptığı işten çok memnunum. eşi de kanal tedavimi yapmışti. İkisi de titiz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…