2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm ya

evet cnm bi denk gelemedik. Biz iyiyiz siz nasılsınız, ufaklıklar çok yoruyor mu seni?doğumum da suni sancı ile oldu benim suyum bittigi için biliyor musun?

Benimde suyum alt sinirmiw bir bardak dr um heo takip etmis bana sonradan dedi biliyo evham yapacagimi sukue atlatmisim anlamadan

aynen cnm ya

evet cnm bi denk gelemedik. Biz iyiyiz siz nasılsınız, ufaklıklar çok yoruyor mu seni?doğumum da suni sancı ile oldu benim suyum bittigi için biliyor musun?

bizde şükür canım işte dedim ya grip illetinden kutulamadık hiç benim dogumda suniyle oldu sükür sorunsuz atlattık sana çok yazdım ben burdan hem özelden bi konuşamadık seninki nasıl o da kocaman olmuştur bizde bugun kızamık aşımızı olduk biraz huysuzluk yaptı bizde

bencede yapılaması lazım çok hasta geçirdik bu kışı çok zordu yapıyolarsa mutlaka yaptırcam kendimizede yaptırıcaz nasipse gözüm korktu bu illetten canım ya geldiğimde ugrarım burayada canım öpüyorum sizleri hayırlı geceler

Kızlar gece gece pijama ile üst komşunun kapısına dayandım. Annemlerin üstüne yeni komşu taşındı. Haziranda taşındılar ama gürültüleri hala bitmedi.gecenin 10nunda matkap çalıştırmalar,2ye kadar koltuk-kanepe çekmeler. bugüne kadar hep ya sabır dedim. Ama her gürültülerinde defne sıçrayarak uyaniyor. Bugünde gecenin 12sinde koşu bandı. Ama nasıl ses geliyor anlatamam. Sinirlendim. Çaldım kapılarını. "İyi geceler, yeni taşındıniz hayırlı olsun. bugüne kadar süre tanıdım yeni taşındıniz diye ama artık yeter,gürültünuzden evde durulmuyor.10 aylık bebeğim uyuyamiyor,ben çalışıyorum. Sabah erkenden işe gidiyorum. saatlere dikkat edelim lütfen."dedim. Çocuk da koşu bandıni terasa kurduğunu,sesin gelebilecegini tahmin etmedigini söyledi.böylelikle indim eve ve çok şükür gürültü kesildi. Bi önceki komşularimiz da kalabalık bi aileydi. Dede,babaanne,gelin, torunlar,kızlari falan hep birliktelerdi ama böyle gürültü yapmazdı

Ay keskw onceden bikseydim aleeji uzmanina sorardim dr a gidince sorcam burada paylaairim
Ugra cnm arada gebelikta kalmasin doatlugumuz
Ordada burdada aktif olan arkadasimiz var sende basarirsun:)

Hafi ya cnm ben cok korkarim rahatsiz edicem diye ama herkeZ HASSAS OLAMIYO UYARMAKLA IYI ETMISSIN OBLARDA FARKINDA DEGILMIS BAKSANA
BU ARADA PIJAMA ILE CANDANDIRDIM SENI GOZUMDE ELLERINIDE BAGLAMIS OLARAK

Benimde suyum alt sinirmiw bir bardak dr um heo takip etmis bana sonradan dedi biliyo evham yapacagimi sukue atlatmisim anlamadan
Benim dr saklamadi. 34. Haftadan sonra azaldı ve hep takipteydki
bı dr un hastasyla ılgılenmesı ne guzel bu ona bayağ bı artı kazandırıyodur tabıkı
ınsann hosuna gıder aranmak
aynen cnm para veriyoruz ama en azından değiyor

Cnm inan ki msjlari görmedim yoksa kesinlikle cvp yazardim. Defnenin fotoğraflarini koydum albüme. Oradan görebilirsin. Büyüdu sipam.bizde şimdilik bişey yok ama 15. Güne kadar aşının etkileri ortaya çıkabilirmis. İnşallah seninki çok huysuzluk yapmaz

Hafi ya cnm ben cok korkarim rahatsiz edicem diye ama herkeZ HASSAS OLAMIYO UYARMAKLA IYI ETMISSIN OBLARDA FARKINDA DEGILMIS BAKSANA
BU ARADA PIJAMA ILE CANDANDIRDIM SENI GOZUMDE ELLERINIDE BAGLAMIS OLARAK

Aynı canlandırdigin gibiydim. Ya adamlardan bütün bina rahatsız.2 kat altimizdakiler bile şikayetçi.

neyse kızlar ben kaçıyorum.malum sabah iş var

Bizim dr da takipteymis ama hbeim yoktu strese sokmamak icin soylemezmia kendisiii

Bizim bugun 15 gun oldu dun gecw yine nefes darligi oldu bikere insalla final olmustur

Aynı canlandırdigin gibiydim. Ya adamlardan bütün bina rahatsız.2 kat altimizdakiler bile şikayetçi.

neyse kızlar ben kaçıyorum.malum sabah iş var

Haha dogru tahmin
Reces uygun zamaninda bana anlatsana sen nerdesin ben yine anlayamiyorum sanki bu ara

Hadi uyi geceleer cnm benimde yarin on kisi arti cocuklari gelecel tipim yok degilmi

Aglak pasta
Muthis pogacam:)
Baklava hamurdan borek
Tavuklu kozlenmis patlicanli salata
Kremsantili kurabiye

amarat ev hanımı ve becerikli anne süpersin
ya 2 çocukla nasıl yapıyon bunları
ben nili 5 dakka yanlız bırakamıyorum ..

Bizim dr da takipteymis ama hbeim yoktu strese sokmamak icin soylemezmia kendisiii

Bizim bugun 15 gun oldu dun gecw yine nefes darligi oldu bikere insalla final olmustur

ayy artık bişey olmasınya bizim öksürükte devam ediyo ara sıra uyandırıyo yavrumu offf:

kızlarrr herkese kocaman bi günaydın umarım keyifler iyidir
benim yine uykum var nil yine 12 de uyudu bi akşam önceside 1 de uyumuştu ki dün çok uyumamış akşam uyusun diye ama yine direndi .
eşim senden ayrılmak istemediği ,çim sende uyumuyo diyo zaten akşam en son ben pes ettim o aldı bayağğı sersemlemiş sakinlemişti getirdi bana bende kucağımda uyuttum onu

Bir yandan seviniyorum ben kendinin bırakmasına, bir taraftan da bırakmasa iyiydi diyorum.
Herşey onların istediği gibi oluyor.
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum valla sürekli kontrol ediyorum.

Canım benim, valla takılmıyorum pek emmeyi bırakmasına. Bırakmasın diye uğraştım ama sıpaya hazır sağılıp verilmesi daha iyi, yorulmasın hatun:)
Rabbim sağlık sıhhat versin tüm kuzularımıza inşallah..
Ben sağmaya devam:)
Sen nasılsın kuzumm, fındığım nasıl

Selnec.masalla.kizucuguna yakidir dirumu ilerletmesi ah ilk yuruduklerinde cok ta dusuyorlar minnislar

Elif mina ayni hiziyla emmeyide birakti dwmek sukur cnm ya okadar emdi zaten gece emiyormus.sanadda birden yikim olmamistir

Valla çok hızlıyız
Dediğin gibi buna da şükür. Bir taraftan seviniyorum aslında kendi bıraktı diye
Aras paşam, Yarenim nasıl, sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…