- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.181
Bir yandan seviniyorum ben kendinin bırakmasına, bir taraftan da bırakmasa iyiydi diyorum.
Herşey onların istediği gibi oluyor.
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum valla sürekli kontrol ediyorum.
Haha dogru tahmin
Reces uygun zamaninda bana anlatsana sen nerdesin ben yine anlayamiyorum sanki bu ara
Hadi uyi geceleer cnm benimde yarin on kisi arti cocuklari gelecel tipim yok degilmi
masallah defneye sen şimdi anlatinca gözümün önüne defne geldi biliyomusun iyiki gördük böylesi çok daha güzel bide annesini öpermiş yerim onu benkızlar selnecin msjını görünce uzun zamandır defnedeki değişikliklerden bahsetmediğimi farkettim
defne 2 haftadır koltuklardan tutunup kalkıyor ve başlıyor sıralamaya.ayrıca azar azar da taytay durmaya başladı.
emekleyerek her yere girip çıkıyor
ce yapmaya bayılıyor
müzik duyduğu anda alkış alkış yapmaya bşlıyor
bir de gelip beni öpmesine bayılıyorum.dün mesela o kadar kötüydüm ki koltuğa uzandım yanında durabilmek için.sonra koltuğa çıkmak istedi.çıkardım yanıma.geldi defalarca beni öptü.hasta olduğumu hissedip böyle davranması çok hoşuma gitti.
beni gördüğü anda kimsede durmuyor.işten geleceğim vakit ne kadar uykusu olursa olsun uyumuyor.
birde yaramazlık yapacağı zaman ben hayır dediğimde şirinlik yapıyor sırf yaramazlık yapmasına izin vermem için
buarada eğer değişmezse defne tam bir anne aşığı.babası "bu kadar anneye düşkün bi çocuk daha görmedim. kızım azcıkta bana bak, azcıkta beni sev, senin yapımında benimde payım var" diyorama defne babasına aldırmıyor bile
Can teyzoşlar, sizi çok özledim.
Dilerim herkes iyidir, kuzucuklarım sağlıklı sıhhatlidir, her şey yolundadır inşallah..
Benim işlerim çok yoğun, girip muhabbete dahil olamadım ya
Size bizden haberler;
Elif Mina emmeyi bıraktıbir süredir sadece geceleri emiyordu ama artık onuda bitirdi. Bende sütüm tamamen kesilmesin diye az da olsa sağıyorum. Bir damla bir damla benim için..
Emeklemekten sıkıldık biz, kalkıp 6-7 adım atıyoruz, ama tam devamını getiremedik. anasına çekerse bu ay yürür artık.
Vajinada olan yapışıklığımız açıldı Allah' a şükür.
Bir de işten eve gelince bi biniyor kucağıma uyuyuncaya kadar
Ben çok hastayım, faranjitim coştu:2:
Sizi seviyorummm
günaydın kızlar
bursadan sevgilerle
yolculuk çok iyiydi canım çabucak bitti çok şükür ama elif gece yerini yadırgadıgünaydın cnmmm elifcik nasıl nasıldı yolculuk
bebişi emen anneler gece kaç kez uyanıyorsunuz biz hala en az üç kez kalkıyoruz çok değilmi yaaa
yolculuk çok iyiydi canım çabucak bitti çok şükür ama elif gece yerini yadırgadı
canım biz en az üç defa kalkiyoruz üç defa kalkarsa ben uykumu almış oluyorum ama normalde 5-6 defa kalkar benimki
bu arada kızlar söylemeyi unuttum elif artık emekliyor kanepeye tutunup kalkiyor ve sürüyor ama daha adım atmıyor tay tay duracak diye odu kopuyor
bizden haberler bunlar
canım dışardan kontrol edince belli oluyor mu?ben de bir baksam
bebişi emen anneler gece kaç kez uyanıyorsunuz biz hala en az üç kez kalkıyoruz çok değilmi yaaa
masallah defneye sen şimdi anlatinca gözümün önüne defne geldi biliyomusun iyiki gördük böylesi çok daha güzel bide annesini öpermiş yerim onu ben
oh oh masallah demek yurumeye başladı elif minacikmasallah
canım benim ya benim kızda gündüz zorla emiyor artık ama.napalim onlar öyle.istiyorlarsa öyle olacak yapacak bişey yok malesef
cnm sevindim iii geçmesine... biz de en az üç kez kalkıyoruz cnm buara aşının etkisiyle daha da çok kallıyoruz onu saymıyorum bile. sabah da işe gelince hepten sarhoş gibi oluyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?