2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlarrr bi sürü alıntı yaptım hepsi gitti gıcık oldum nete... nasılsınız bebişler nasıl
songüll poğaça tarifini istiyorum ayrıntılı olarak...
özcanan ... aksın annesi burnu yeter ki makine onlar için çalışıo nede ollsa:)
selnec... elif mina ii olsun da annesi varsın bu kadar anne sütü almış olsun buna şükür hiç anne sütü alamayanlar da var...
buarada dr arayıp takip etmesi nasıl güzel bi duygu geçmişolsun arkadaşım ağrısız devam eder inş. bizi de sadece ebemiz arıyor sağolsun başka da yok arayan soran...
ayyy gerisini unuttum. buarada benim de suyum eksikti hamileleiğimde ve 23 gün erken doğum oldu sonucunda... neyse ki sağlıklılar çok şükür...

cnmmm elif minayla benim kızı bi araya getirsek de bizim hatun da biraz onu görüp ayaklansa olmas mı maşallah kuzuma yaa:)

Bir yandan seviniyorum ben kendinin bırakmasına, bir taraftan da bırakmasa iyiydi diyorum.
Herşey onların istediği gibi oluyor.
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum valla sürekli kontrol ediyorum.

canım dışardan kontrol edince belli oluyor mu?ben de bir baksam

bu arada kocaman kocaman günaydınlar

songül ben de salatanın tarifini istiyorum int.baktım çok değişik hepsi.

Haha dogru tahmin
Reces uygun zamaninda bana anlatsana sen nerdesin ben yine anlayamiyorum sanki bu ara

Hadi uyi geceleer cnm benimde yarin on kisi arti cocuklari gelecel tipim yok degilmi

Cnm ben ankarada yaşıyordum.doğumdan sonra izmire taşındım.annemler ankarada hala. Benim de tayinim henüz izmire alınmadigi için işe ankarada başladım. Şimdi ankaradayim tayinim çıkınca izmire geçeceğim.

masallah defneye sen şimdi anlatinca gözümün önüne defne geldi biliyomusun iyiki gördük böylesi çok daha güzel bide annesini öpermiş yerim onu ben

oh oh masallah demek yurumeye başladı elif minacikmasallah
canım benim ya benim kızda gündüz zorla emiyor artık ama.napalim onlar öyle.istiyorlarsa öyle olacak yapacak bişey yok malesef

günaydın cnmmm elifcik nasıl nasıldı yolculuk
yolculuk çok iyiydi canım çabucak bitti çok şükür ama elif gece yerini yadırgadı
bebişi emen anneler gece kaç kez uyanıyorsunuz biz hala en az üç kez kalkıyoruz çok değilmi yaaa

canım biz en az üç defa kalkiyoruz üç defa kalkarsa ben uykumu almış oluyorum ama normalde 5-6 defa kalkar benimki

bu arada kızlar söylemeyi unuttum elif artık emekliyor kanepeye tutunup kalkiyor ve sürüyor ama daha adım atmıyor tay tay duracak diye odu kopuyor
bizden haberler bunlar

yolculuk çok iyiydi canım çabucak bitti çok şükür ama elif gece yerini yadırgadı

canım biz en az üç defa kalkiyoruz üç defa kalkarsa ben uykumu almış oluyorum ama normalde 5-6 defa kalkar benimki

cnm sevindim iii geçmesine... biz de en az üç kez kalkıyoruz cnm buara aşının etkisiyle daha da çok kallıyoruz onu saymıyorum bile. sabah da işe gelince hepten sarhoş gibi oluyorum bazen

bu arada kızlar söylemeyi unuttum elif artık emekliyor kanepeye tutunup kalkiyor ve sürüyor ama daha adım atmıyor tay tay duracak diye odu kopuyor
bizden haberler bunlar

maşallah kuzuma benim:) benim ki hala örümcekte fink atıyor emekleme gibi bir derdi yok:) sadece kendisi tutunmadan kalkıo anenesinin dizinden ama adım atmıyoruz henüz. kanepeye tutunup bi kaç adım sıralıo işine gelirse. bizden haberlerde böyle...
ben kuzuma kaçar... görşürüz öğleden sonra inş. elifimi öp benim yerime annesi

bebişi emen anneler gece kaç kez uyanıyorsunuz biz hala en az üç kez kalkıyoruz çok değilmi yaaa

biz de öyleyiz canım.acıktıklarını sanmıyorum ama susuyor ya da bizi özlüyor olabilirler.moraliniz bozmıyim ama oğlum 2.5 yaşına kadar sürekli bmyleydi.emmeyi bıraktık kalkmalar bitmişti

Valla ilk zamanlar sıkıntı yapmıştım kendime bırakacak diye ama yapacak birsey yok. Benim meme oyuncak oldu ona. Sıpa çıkarıyo ucunu sıkıyo, geliyor ısırıyo..
Ohh miss keyif valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…