2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fındık hala sümüklü teyzesi ama başka sıkıntımız yok çok şükür cuma aşı var grip engel değil getir dedi hemşiremız gidip yaptıracaz bakalım

Slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum memelekete geldık kvlerde net yok annemlerdeyım sımdı.
Bızım tatıl suya dustu kocıs kolunu kırdı 1 ay alcıda kalacak bızım tatılde yalan oldu tabıkı sağ el araba fılan kullanamıyo. Tatılı ıptal ettırmek zorunda kaldık ne kadar cok ıstemıstım bu tatılı olmadı malesef....
Ceyda ıyı 7. Dısını cıkarmaya calısıyo..:))) hızlı mı gıdıyoruz dıslerde ne anlamadım ben acelesı ne bu cocugun.... Yurume calısmalarına devam edıyo emekleme var cok komık tek kol uzerıne emeklıyo.... Bıde baba dede gel demeye basladı cok guzeller yaaa:)))) pütürlü de yemeye basladık arada mıdesını bulandırsada ıyıyız 8 bucuk aylık olduk. Alerjısı tam gaz dvam edıyo melesef kavun ve patates de vucudubda dokuntuler yaptı(((
Herkes ıyıdır umarım meleklerınızı genım yerıme öpünnnn

Ay cciddimisin cnm ne kadar can slklcl bi durum gecmis olsun ay insanin icinden kizmasida gelir adamcagizda istermi tabi kolu kirilsin ama sende cok hevesliydin tuh
Masalla fisrigin hizina

Cnm annenlerin irda gidicektin dr a gidicekmisin nedir bu bebelerin cektifi akerjiden

biz de öyleyiz canım.acıktıklarını sanmıyorum ama susuyor ya da bizi özlüyor olabilirler.moraliniz bozmıyim ama oğlum 2.5 yaşına kadar sürekli bmyleydi.emmeyi bıraktık kalkmalar bitmişti
ayyy allah korusun cnm yaa gerçi çalışırken o kadar emmeye devam eder mi bilmiyorum ama emse de razıyım sanırım:)

Valla ilk zamanlar sıkıntı yapmıştım kendime bırakacak diye ama yapacak birsey yok. Benim meme oyuncak oldu ona. Sıpa çıkarıyo ucunu sıkıyo, geliyor ısırıyo..
Ohh miss keyif valla
ayyy her evde aynı görüntü var sanırımm:)

çalışırken çok zor tatlım.Allah yardımcın olsun
amin cnm sağol

cok değil canım bence benımkıde okadar kalkıyo su sıra hasta suan farklı ama
gece daha guzel emdığı ıcın kalksın bebısler
bak bu konuda haklısın cnm gece daha uzun ve güzel emio çok şükür

Gece iki ya da çok nadir 3 kere kalkıyo varsın kalksın wavvsın da değigi gibi uzun emiyorlar
doğru cnm haklısın

cnm çok geçmiş olsun yaaa tatil işi kötü olmuş ama çok şükür rabbim beterinden korusun

Kizkae hazirliklar tamam.bekleme modundayim arasi salliyorum oda uyudummi yamamdir
oh sırada en keyifli kısım var sohbet muhabbet veeee boğaz kısmı:)

Cnm biz iki kez kalkitiriz biri genelde ben yatmadan oluyo ben bikere kalkmis oluyorum sabah kalkincada ilk anne sutu
oh darısı bize cnm yaa
Nerelere gittniz yahu

ben burdayım da senin misafir geldi sanırım cnm

eşine çok geçmiş olsun canım

ayyy yine alıntı yaptım hepsi silindi aaaa:

bende nilie ilgili bişey söyliyeyimmi.
bizde yalancı memeyi bıraktık hafta sonu 3 günlük tatilide bıraktırdım memeyi
huykuya gelince yasemincim hadi sizin kiler emiyoda kalkıyo biz emmiyoruz ama gecede 3 4 defa uyanıyoruz bende onu anlamıyorum ..
songül o tariflerden istiyorum..

niye bıraktırdın cnm yalancı memeyi gerçi benim ki emiyo da ne oluo daha bi kez ağlarken emdiğini görmedim keyfi gelirse ağzına alıo yoksa elinde oynuyo ne işe yarıyor anlamadım :) haklısın seninkide daha garip cnm emmiosa niye kalkıo mama filan mı veriyorsun her kalkışında. ay ben de istiyorum tariflerden....

cnm çünkü 1 yaşından sonra tamamen bağımlılık yapıyomuş meme ve bıraktırmak çokdaha zor oluyomuş oyüzden bende bıraktırdım
zaten oda zeynep gibi ağlarken susmuyodu ve emmesinin anlamıyoktu..

nilin keyifi biraz kötü
herhalde diş galiba..

cnm bikefasında mama veriyorum ama diğerlerinde ya yanıma gelip uyumak istiyo yada mıkırdıyo sonra ben yanına gidip dokunuyorum tekrar uyuyo..
bazende oturuyo yatağına oynuyacakmış başlıyo konuşmaya sanki uyumuyo gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…