2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm o kadar sevimli oluyor ki öperken. buarada benim yerime kestane şekeri yemeyi unutma

bebişi emen anneler gece kaç kez uyanıyorsunuz biz hala en az üç kez kalkıyoruz çok değilmi yaaa
cnm biz bi kere kalkıyoruz ama sanırım bunda yatmadan önce tıka basa muhallebi yemesinden kaynaklı

bu arada kızlar söylemeyi unuttum elif artık emekliyor kanepeye tutunup kalkiyor ve sürüyor ama daha adım atmıyor tay tay duracak diye odu kopuyor
bizden haberler bunlar
maşallah elifimize

songül tarifleri istiyoruz hep birlikte

kuzular ne çekio cnm şu dişten yaaa ne zaman bitecek bu ızdırap. onlarla birlikte bizde çekiyoruz aşıdan beri zeynep de çok huysuz ben aşıdan diyorudm ama bugün ishal de var sanırım dişten çünkü öncekiler deböyle olmuştu...

oy yerim ben onun oyununu...

cnm biz bi kere kalkıyoruz ama sanırım bunda yatmadan önce tıka basa muhallebi yemesinden kaynaklı

maşallah elifimize

songül tarifleri istiyoruz hep birlikte

ay ben de yediriyorum muhallebi cnm üstüne de emip uyuyo ama yine aynı ...

Yok tatlim.ya eeken biraktirmissin asil.simdiden sonra lazim emzik ben uzun sire emsin istoryorum.yaren bi bi gunde birakti

Guldenim.nil e artik.mihallebi vermiyorsun ya gecelik.rutini.ariyo acana cocik aras muhallebisininyicek.mideye oturcak anvak osekilde has uykiya geciy

cok gesmıs olsun canım nasıp değilmıs demekkı tatıl
bızımde 5 yada 6. dıs cıkıyo gostermedğı ıcın tam bılmyorum
masallah ceydaya konusmayada baslamıs bızde daha bısey yok

cok gesmıs olsun canım nasıp değilmıs demekkı tatıl
bızımde 5 yada 6. dıs cıkıyo gostermedğı ıcın tam bılmyorum
masallah ceydaya konusmayada baslamıs bızde daha bısey yok

Aynen cnm.bizdede durum.boyel.5.dise zor bakitim.digerine bakamadim

Ay konusma.onuncu ayda zirvwye ulasiyo arasin cene hix durmuyo

slmlar herkse bu kk nın bana gıcığı mı var anlamadım kı alıntı yapamıyorum şifre isteyip duruyo.bu arada maşallahınız var bi gun de ne çok yazmışsınız ben cok mu beceriksizim ne giremiyorum ya

Kizkar ins duzelir minik kuslar sizin icibde cok Zor aglayin rahatlayin
Ama kizmayin kuzulara
bazen olmuyo canım kızıyorum ama sonrada iki katı uzuluyorum

aesı kızınca dudağını bukuyormu

benımkı hala ek gıda almıyor ben ne yapacam sasırdım artık
QUOTE=wavss67;31587740]alp tuğrada babaya daha duskun bunu gozlemlıyorum artık ıcımı acıtmıyor değil ama oda benden bıkıyor heralde
zorla uyut zorla yemek yedır baba sadce baksın sevsın
artık ben yurutecı kaldrdım heryerı emekleyerek ve tututnup kalkarak gezınıyo sıralamıyo ama sureklı kalkma derdınce tabı sonrada hopp dusuyo sonra bunun ıcınde ağla
babaya gıtmıyosa senın ısın dahada zor canım
aslında haklısın adam gıbı bı dr yokkı etrafta 5 dr u nerden bulacaz[/QUOTE]

hmmm neyse ki yaz bitiyo cnm biraz serinler rahatlar inş. kuzu...

aleykümselam cnm.kuzum benim yaa her halleri başka bi tatlı...

aaaaaa tadımı değişio ki gerçekten hiç duymamıştımmm kim bakmış tadına:)

ay o ilaç ne ki ben şimdiden alıp koyayım ave ne olur ne olmaz...

ay ii ki oluyoruz cnmm ya yoksa ben durmadan test yapar dururdum şimdi bile iki gün geçince afakanlar basıyo:)

benim kızım gibi bi bebiş daha varmış yabancı birisini görsün imkansız gülmez evde kahkahalarından durulmaz dışarda tık yok çok kıymetli benim kızımın gamzeleri diyorum ben de :)

ek gıda mı daha önemliymiş annem de emio ya problem yok der hep ek gıdadan çok anne sütü alıo benim kuzum bu ara daha da çok düştü anne sütüne

özcananım bizim kızlar benzio birbirine benim ki de illa oyun oynayacak ama anneyle. babayı çok nadir istiyor o da keyfi olursa... çok oyun delisi oldu yaaa ....ne yapcaz biz bunlarla...

seni çok ii anlıyorum cnm ben bazen annemden bile kıskanıyorum düşün....

oy kuzum yaa çok geçmiş olsun konuşursan söyle mutlaka... yavrum nasıl acı çekmiştir. rabbim beterinden korusun inş.

nesi var ki bu kuzu bu kadar ağlıo annesi ya bi yeri mi ağruyo ki. kulak ağrısı çok uyandırırmış uykudan . ağlarken elini kulağına bi bastır annesi eğer ağrıosa kulağının üzerine doğru yatırır başını öyle anlaşılırmış... inş. değildir tabi...

hoşgeldin cnm geçmiş olsun bi an önce düzelir inş.

ayyy çok sevindim cnm yaa hayırlı uğurlu olsun darırsı çıkmayanların başına inş. çok güzel bi duygu.
günaydın buarada herkese[/QUOTE]

Hehe cnm sahsen ben pc hic acamiyorum.mesela.arasimi.salliyorum.hop.telden aciyorum kk yi yoksa ne mumkun

Bebeklere bagirmak yokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…