- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.221
masallah defneye sen şimdi anlatinca gözümün önüne defne geldi biliyomusun iyiki gördük böylesi çok daha güzel bide annesini öpermiş yerim onu ben
oh oh masallah demek yurumeye başladı elif minacikmasallah
canım benim ya benim kızda gündüz zorla emiyor artık ama.napalim onlar öyle.istiyorlarsa öyle olacak yapacak bişey yok malesef
cnm biz bi kere kalkıyoruz ama sanırım bunda yatmadan önce tıka basa muhallebi yemesinden kaynaklıbebişi emen anneler gece kaç kez uyanıyorsunuz biz hala en az üç kez kalkıyoruz çok değilmi yaaa
maşallah elifimizebu arada kızlar söylemeyi unuttum elif artık emekliyor kanepeye tutunup kalkiyor ve sürüyor ama daha adım atmıyor tay tay duracak diye odu kopuyor
bizden haberler bunlar
kuzular ne çekio cnm şu dişten yaaa ne zaman bitecek bu ızdırap. onlarla birlikte bizde çekiyoruz aşıdan beri zeynep de çok huysuz ben aşıdan diyorudm ama bugün ishal de var sanırım dişten çünkü öncekiler deböyle olmuştu...cnm çünkü 1 yaşından sonra tamamen bağımlılık yapıyomuş meme ve bıraktırmak çokdaha zor oluyomuş oyüzden bende bıraktırdım
zaten oda zeynep gibi ağlarken susmuyodu ve emmesinin anlamıyoktu..
nilin keyifi biraz kötü
herhalde diş galiba..
oy yerim ben onun oyununu...cnm bikefasında mama veriyorum ama diğerlerinde ya yanıma gelip uyumak istiyo yada mıkırdıyo sonra ben yanına gidip dokunuyorum tekrar uyuyo..
bazende oturuyo yatağına oynuyacakmış başlıyo konuşmaya sanki uyumuyo gibi..
cnm biz bi kere kalkıyoruz ama sanırım bunda yatmadan önce tıka basa muhallebi yemesinden kaynaklı
maşallah elifimize
songül tarifleri istiyoruz hep birlikte
cnm çünkü 1 yaşından sonra tamamen bağımlılık yapıyomuş meme ve bıraktırmak çokdaha zor oluyomuş oyüzden bende bıraktırdım
zaten oda zeynep gibi ağlarken susmuyodu ve emmesinin anlamıyoktu..
nilin keyifi biraz kötü
herhalde diş galiba..
cnm biz bi kere kalkıyoruz ama sanırım bunda yatmadan önce tıka basa muhallebi yemesinden kaynaklı
maşallah elifimize
songül tarifleri istiyoruz hep birlikte
Slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum memelekete geldık kvlerde net yok annemlerdeyım sımdı.
Bızım tatıl suya dustu kocıs kolunu kırdı1 ay alcıda kalacak bızım tatılde yalan oldu tabıkı sağ el araba fılan kullanamıyo. Tatılı ıptal ettırmek zorunda kaldık ne kadar cok ıstemıstım bu tatılı olmadı malesef....
Ceyda ıyı 7. Dısını cıkarmaya calısıyo..:))) hızlı mı gıdıyoruz dıslerde ne anlamadım ben acelesı ne bu cocugun.... Yurume calısmalarına devam edıyo emekleme var cok komık tek kol uzerıne emeklıyo.... Bıde baba dede gel demeye basladı cok guzeller yaaa:)))) pütürlü de yemeye basladık arada mıdesını bulandırsada ıyıyız 8 bucuk aylık olduk. Alerjısı tam gaz dvam edıyo melesefkavun ve patates de vucudubda dokuntuler yaptı (((
Herkes ıyıdır umarım meleklerınızı genım yerıme öpünnnn
cok gesmıs olsun canım nasıp değilmıs demekkı tatıl
bızımde 5 yada 6. dıs cıkıyo gostermedğı ıcın tam bılmyorum
masallah ceydaya konusmayada baslamıs bızde daha bısey yok
Aynen cnm.bizdede durum.boyel.5.dise zor bakitim.digerine bakamadim
Ay konusma.onuncu ayda zirvwye ulasiyo arasin cene hix durmuyo
aras neler dıyo
Aglarken anne
Onun disinda
Baba meme mama abla gel babannemiz bay bay ogretti onu diyo liliyi unuttu
Bugun tamam dedi iki kez ama bilmiyorum amaci neydi ay aklims bu kadari geldi birdeb
bende ağladım valla dun cok zor gercekten
sabretmeye calısıyorum ama nafıle onada kızıyorum sankı bısey anlıyomus gıbı
bazen olmuyo canım kızıyorum ama sonrada iki katı uzuluyorumKizkar ins duzelir minik kuslar sizin icibde cok Zor aglayin rahatlayin
Ama kizmayin kuzulara
aesı kızınca dudağını bukuyormu
benımkı hala ek gıda almıyor ben ne yapacam sasırdım artıksağlık ocağındaki ebenin teli var mı ara sor ben cumaya hazırlasın aşıyı diye araycam çarşambadan pazartesi normalde bizim aşı ama ertesi gün cumartesi olsun diye biraz erken yaptıracam tabi bizim kızı cumaya inşallah tamamen iyileşir yoksa ben de iyileşinceye kadar yaptırmayı düşünmüyorum canım..
sözleeer noldu ben artık kızmıyorum günde 3 kere 5 dakika emiyo gece de baya uzun emiyo iki kere tamam yeter napim artık süt değil ek gıda önemli diyolar günde 3 çay bardağı da ek yiyo buna rağmen hala zayıf gözüme koyver gitsin sen de benim gibi
hmmm neyse ki yaz bitiyo cnm biraz serinler rahatlar inş. kuzu...oy maşallah kız bizde daha iki tane var güldükçe gözüküo ya bayılıyorum maşallah tüm kuzulara:)
kızarak demediler canım ama söyluyorlar yani evet canım sıcaktan galiba ama hiç serin odamız yok malesef bide dişleri yordu baya hepsi bir oldu .hemde nasıl canım ya.
canım yok malesef yazları cekilmez oluyo izmirr
bende sabretmeye calısyorum ama bazen olmuyo mesela şimdi son ses ağlıyor bağırıyorum sonrada pişman oluyorum
çok çok tatlı olsa gerek anlatımınız harikaAglarken anne
Onun disinda
Baba meme mama abla gel babannemiz bay bay ogretti onu diyo liliyi unuttu
Bugun tamam dedi iki kez ama bilmiyorum amaci neydi ay aklims bu kadari geldi birdeb
çok çok tatlı olsa gerek anlatımınız harika
slmlar herkse bu kk nın bana gıcığı mı var anlamadım kı alıntı yapamıyorum şifre isteyip duruyo.bu arada maşallahınız var bi gun de ne çok yazmışsınız ben cok mu beceriksizim ne giremiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?