2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi geceler kızlar nasılsınız bu saatlerde kimsecikler yok

yarın rana ile işe gidiyoruz sabahtan :)) bakıcımız rahatsız hastaneye gidecek o yüzden rana bize kaldı... öğleden sonra sıkıntı olmuyo da sabah rana çok doğru durmuyo ne yapacam bilmem yürütecini alacam gezsin ortada :))

Aa ciddimisin cnm nasil bi ortam olucakki sorun olurmu isyerinde
Ay simdiden.merak.ettim
Yurutec icin uygun alan varmi
Bakicinizin nesi var insalla.muhim.biset degildir

Aa ciddimisin cnm nasil bi ortam olucakki sorun olurmu isyerinde
Ay simdiden.merak.ettim
Yurutec icin uygun alan varmi
Bakicinizin nesi var insalla.muhim.biset degildir

hakimimiz hamile kontrolü var yarın yok şansıma eşimin müdürünün gözünü de arı sokmuş yarın gelmiyo gelseydi eşim gitmeyecekti ranaya bakacaktı ama mecbur gidecek eşim de adli tatil hala ya bi de benim işim bitmişti yani her ihtimale karşı bitirdim kalmadı bişi kalem geniş yürüteci evden daha iyi kullanır çekerim resmini çok merak ediyorum yürüteçle napacak :))
bakıcımızın alerjisi var ama neye olduğunu biliyo test yaptırcak

Oh ih iyi bari ay ben simdi cok.merak ettim ya
Alan buyukse ne.ucar artik rana
Bize yaz cnm gekismelri fotolari bekliyoruZ

Sizin bakicida biZim.gibi alerjigilleeden desene

Oh ih iyi bari ay ben simdi cok.merak ettim ya
Alan buyukse ne.ucar artik rana
Bize yaz cnm gekismelri fotolari bekliyoruZ

Sizin bakicida biZim.gibi alerjigilleeden desene

evet kadın bugün ağladı ya niye böyle oluyo diye gözü falan şişmiş sabah kötüydü gitt dedim araştır neyin varsa öğren insan çıldırır ya neyi var bilmiyo hani neye karşı alerjisi varsa öğrensin ona göre hareket etsin

Ah cnm ya uzuldum bak cok cekmeyen bilmez
Bencede iyi yonlendirmissin en azindan tedavu okir 5o yas sonra istesede tedavosi yok

İyi akşamlar cnm. Bakıcıniza geçmiş olsun. Ne güzel işe götüreceksin. Pazartesi günu kardeşim ameliyat olacak,annem onun yanına gidecek ben defneyi kime bırakacagimi bilmiyorum. Şimdi kara kara düşünüyorum. İşe götüremem, izin de alamam. Neyse allah büyük

Cnm benim neden ameliyat olcak kardesin insalla onemli.bisey yoktur

Ee defnecik.ne olck cnm simdi yokmu guvanebilecrginiz hickimse

Gun guzel gecti.cnm aras hic uyumadi ama vok puruZluk yapmadi yavrucak bugun heo uyudi uyandii

götür canım kasma kendini.biz eceyle nerdeyse 1 ay okula gittik.herkes oynadı onunla ne yalan söyliyim evdekinden daha rahattı

Cnm benim neden ameliyat olcak kardesin insalla onemli.bisey yoktur

Ee defnecik.ne olck cnm simdi yokmu guvanebilecrginiz hickimse

Gun guzel gecti.cnm aras hic uyumadi ama vok puruZluk yapmadi yavrucak bugun heo uyudi uyandii
Kıl dönmesinden cnm. Valla müsait olursa teyzemin kızına bırakmayi düşünüyorum ama o işim var derse ne yaparım bilmiyorum

Günaydın kızlar, nasılsınız?
inşallah gece bebisler bol bol uyumustur

Kıl dönmesinden cnm. Valla müsait olursa teyzemin kızına bırakmayi düşünüyorum ama o işim var derse ne yaparım bilmiyorum

bence şimdiden söyle cnm haberi olsun oda ona göre planlar işini erteler belki..

günaydın cnm eh işte uyudular sayılır.
yanlız bizim bi sorunumuz var ve ben bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum..
nil pazartesiden beri bende uyumuyo nekadar uraşsamda uyumuyo ama annemde uyuyo ayy kafayı yı yiyecemya kızlar bana bi akıl verin bunun sebebi ne ola bilir..
çok üzüyo budurum beni eşim seni özlediği ,çin sende uyumuyo daha çok vakit geçirmek istiyo diyo
sonra en sonunda ben odadan çıkıyorum annem alıyo ve nil uyuyo..

bu arada herkese günaydınnnn

Hehe cnm sahsen ben pc hic acamiyorum.mesela.arasimi.salliyorum.hop.telden aciyorum kk yi yoksa ne mumkun

Bebeklere bagirmak yokkkkkkk
süper anne songül:)))))))

kız ne yapar orda durur mu ki :) bak ben götürsem hiç fena olmaz heee iş güç de yok,ay heves ettim:) ama merdiven çok direkt iner aşağı allah korusun...

geçmiş olsun cnm bi yolu bulunur inş.

iiyiz cnm sağolasın sen nasılsın....biz bu ara uykuyu unuttuk cnm

günaydın cnm bencede seni özlediği için uyumuyo cnm buara benim kuzum da da var öyle bi durum eşimde eşin gibi düşünüyor. ama yapacak bişey yok uyku çok sıkıştırınca zorla uyutuyorım . sizin ananeniz yanınızda mıydı cnm

ünaydın cnm
annemle aynı aprtmandayız cnm o ablamlarla oturuyo ama akşam yatarken bize geliyo çünkü ben 6 buçukta evden çıkıyorum bakıcı 8de
geliyo
sonra nile 1 buçuk saat o ilgileniyo çünkü eşimde hazırlanıyo osırada annem ilgileniyo..

günaydın kızlar nasılsınız bi oğlumla iyiyiz bizimde çenemiz düştü gel gel baba anne dede mama meme nen nen (uyku) gitti diyor bazen bir kerede düştü acıdııı die ağladı şok olduk :) hala basmıyor benim oğlum çok canım sıkılıyor yürüteç aldım geri geri gidiyor iileri yok yere yatırıyorum geri geri sürünüyo ileri yok ters sıpa böle işte bizdende haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…