2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm ohhh yerim ben onu
canım önce geri gidiyolar zaten merak etme ileride gidecektir..
sen tut onu yürütmeye çalış ozaman daha çok basacaktır..

günaydın cnm ohhh yerim ben onu
canım önce geri gidiyolar zaten merak etme ileride gidecektir..
sen tut onu yürütmeye çalış ozaman daha çok basacaktır..

uğraşıyoruz bakalım güldenim maşallah oturması çok güzel çok uzun süredir hiç desteksiz oturuyor ama abasmıyor bakalım inşallah rabbim bizede nasip eder

hmmm annen ablanın kuzularına mı bakıo cnm. en azından sabah ki sorununuz ananeyle çözülmüş, aynı apt de olması da ii en azından anında ulaşabilecek güvendiğin biri var nilin yakınında.

günaydın cnm. benim kuzu sürünmüo bile takılma annesi doğru yolu bulur. ellerinden tutup yürüt cnm mutlaka basar eninde sonunda. onun acıdı diyen ağzını yerim ben :)

uğraşıyoruz bakalım güldenim maşallah oturması çok güzel çok uzun süredir hiç desteksiz oturuyor ama abasmıyor bakalım inşallah rabbim bizede nasip eder

cnm yürüteçte geri geri gidio demişsin bak bu bastığını gösterio çok şükür . doğru yolu yakında bulur annesi üzülme herkes aynı zamanda aynı gelişimi göstercek diye bişey yok bak o da konuşmayı erken çözmüş maşallah acıdı bila demiş:) geç olsun da güç olmasın hiç bişey inş.

basar cnm sen devam et elinden tutup yürütmeye çok sevdiği bi oyuncağını alsın eline sende tut ellerinde yürüyüp almayı teklif et..

evet cnm iyi oluyo gerçekten
ama bende uyumamasına üzülüyorum bu ara..

anneler boşa yaşlanmıo hee uyumaz üzül yemez üzül çişini yapamaz üzül, üzül allah üzül... oh babalar ne rahat annesini özlemiştir ondandır uykusu gelmiş ondandır deyip çıkıyorlar rahat rahat işin içinden... benim kuzu gece babasının beşiğini sallamsına bile izin vermio yaa deli oluyorum eşimin yanıtlar fiks, sesini tanıyor kokunu alıo dio hoooopp uyuyo ben yine salla Allah salla:)

aynen canımya işlerine geliyo tabi
nilde babaya gitmiyo hele benim kucağımdaysa asla gitmiyo
sonra eşimde ama görüyosun ben istiyorum ama o gelmiyo seni özlüyo diyo

gerçi ben nil hep anneci olsun benden kimseye gitmek istemesin isterdim
halimden memnunum ama bu uyku olayı üzüyo beni en çok..

cnm benim eminim bu bir süreçtir ve geçecektir. gerçekten de seni özlediği için oynanak istiyor uyumak istemiyor olabilir annesi. bi akşam onu iice yorana kadar uğraşsan ananeyi hiç araya koymadan uyutmaya zorlasan pes edecektir gibi gelio. eninde sonunda uyuyacak ve alışacaktır belki. anne yüreği işte rahatça uyusun dinlensin istiyor ama kuzular bazen uyku çok olsa da direnebiliyorlar ama sonunda pes ediyorlar ya nasılda tatlı her halleri. Rabbime şükürler olsun ki bize bu günleri yaşattı.

aynen cnm çok şükür allahım isteyen herkese bugüzel duyguyu yaşatsın dünyanın en büyük mutluluğu byu..

cnm bilmiyorum ki birlikte uyumayi dene

biz de iyiyiz cnm

Cnm defne de önce geri gitti ama şimdi ileri gidiyor. Maşallah erdem paşaya

Kesinlikle katılıyorum. Babalar dönsün totosunu uyusun. Zaten bi yapım aşamasında işe yarıyorlar.

Ohbne hos cnm

Istanbulda kim.bakicak cnm
valla canım eğer ayarlatabilirsek eşimle dönüşümlü bakmayı düşünüyoruz.ama olmazsa ücretsiz izin alıcam.çünkü kimseyi tanımıyorum bakıcı bulmam zor olur.

evet canım maalesef eşin haklı.özlüyor sıpalar
aynen canımya işlerine geliyo tabi
nilde babaya gitmiyo hele benim kucağımdaysa asla gitmiyo
sonra eşimde ama görüyosun ben istiyorum ama o gelmiyo seni özlüyo diyo

canım valla tatılı cok ıstemıstım benım için cok ıyı olacaktı ama olmadı malesef.... kaldık kvlerde neyse kı annemlerdeyım son 4 gündür. alerjıye gıtsem mı gıtmesem mı karar veremedım canım kan alacakalar ona da ben dayanamıyorum bılmıyorum ne olacak zaten geldık gelelı hastanelerdeyız benım dısım ağrıyo esımın kolu kırık bel ağrısı göz doktoru derken tatıle mı geldık sanayıye mı geldık bellı değl valla ama aklımda götürmek istiyorummm...

eşine çok geçmiş olsun canım

cok gesmıs olsun canım nasıp değilmıs demekkı tatıl
bızımde 5 yada 6. dıs cıkıyo gostermedğı ıcın tam bılmyorum
masallah ceydaya konusmayada baslamıs bızde daha bısey yok

sağolun kızlar.... ceyda astı kendını artık atom karıncam :)))

Gunaydin canim nerelerdesin sen bakalim nasil gidiyor babaanne dedemiz nasil

Bak sen erdemimi benim.ya neler ogrenmis yerim onu ben akillo oglum benim demek surunmeler basladi surunmenin arkasi emekleme az kaldi annesi
Basla olayina gelince erdemin perfonmmansi cok iyi eminim onuda basaracaktir sadece zamana ihtiyaci var
Aras kendi kalkiyo koltuk siraliyo ama asla biz tutup yere bastiramiyoruz hop oturuyo o nedir anlaamadim

canım ya senı yakalamıskeen bısey sorayım hemen arasa delodaydan ne kadar verıyorsun eczacı ceydaya günde yarım ölçek demiş eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…