- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.261
günaydın kızlar nasılsınız bi oğlumla iyiyiz bizimde çenemiz düştü gel gel baba anne dede mama meme nen nen (uyku) gitti diyor bazen bir kerede düştü acıdııı die ağladı şok olduk :) hala basmıyor benim oğlum çok canım sıkılıyor yürüteç aldım geri geri gidiyor iileri yok yere yatırıyorum geri geri sürünüyo ileri yok ters sıpa böle işte bizdende haberler
günaydın cnm ohhh yerim ben onu
canım önce geri gidiyolar zaten merak etme ileride gidecektir..
sen tut onu yürütmeye çalış ozaman daha çok basacaktır..
hmmm annen ablanın kuzularına mı bakıo cnm. en azından sabah ki sorununuz ananeyle çözülmüş, aynı apt de olması da ii en azından anında ulaşabilecek güvendiğin biri var nilin yakınında.ünaydın cnm
annemle aynı aprtmandayız cnm o ablamlarla oturuyo ama akşam yatarken bize geliyo çünkü ben 6 buçukta evden çıkıyorum bakıcı 8de
geliyo
sonra nile 1 buçuk saat o ilgileniyo çünkü eşimde hazırlanıyo osırada annem ilgileniyo..
günaydın kızlar nasılsınız bi oğlumla iyiyiz bizimde çenemiz düştü gel gel baba anne dede mama meme nen nen (uyku) gitti diyor bazen bir kerede düştü acıdııı die ağladı şok olduk :) hala basmıyor benim oğlum çok canım sıkılıyor yürüteç aldım geri geri gidiyor iileri yok yere yatırıyorum geri geri sürünüyo ileri yok ters sıpa böle işte bizdende haberler
uğraşıyoruz bakalım güldenim maşallah oturması çok güzel çok uzun süredir hiç desteksiz oturuyor ama abasmıyor bakalım inşallah rabbim bizede nasip eder
uğraşıyoruz bakalım güldenim maşallah oturması çok güzel çok uzun süredir hiç desteksiz oturuyor ama abasmıyor bakalım inşallah rabbim bizede nasip eder
hmmm annen ablanın kuzularına mı bakıo cnm. en azından sabah ki sorununuz ananeyle çözülmüş, aynı apt de olması da ii en azından anında ulaşabilecek güvendiğin biri var nilin yakınında.
günaydın cnm. benim kuzu sürünmüo bile takılma annesi doğru yolu bulur. ellerinden tutup yürüt cnm mutlaka basar eninde sonunda. onun acıdı diyen ağzını yerim ben :)
basar cnm sen devam et elinden tutup yürütmeye çok sevdiği bi oyuncağını alsın eline sende tut ellerinde yürüyüp almayı teklif et..
evet cnm iyi oluyo gerçekten
ama bende uyumamasına üzülüyorum bu ara..
anneler boşa yaşlanmıo hee uyumaz üzül yemez üzül çişini yapamaz üzül, üzül allah üzül... oh babalar ne rahat annesini özlemiştir ondandır uykusu gelmiş ondandır deyip çıkıyorlar rahat rahat işin içinden... benim kuzu gece babasının beşiğini sallamsına bile izin vermio yaa deli oluyorum eşimin yanıtlar fiks, sesini tanıyor kokunu alıo dio hoooopp uyuyo ben yine salla Allah salla:)
gerçi ben nil hep anneci olsun benden kimseye gitmek istemesin isterdim
halimden memnunum ama bu uyku olayı üzüyo beni en çok..
cnm benim eminim bu bir süreçtir ve geçecektir. gerçekten de seni özlediği için oynanak istiyor uyumak istemiyor olabilir annesi. bi akşam onu iice yorana kadar uğraşsan ananeyi hiç araya koymadan uyutmaya zorlasan pes edecektir gibi gelio. eninde sonunda uyuyacak ve alışacaktır belki. anne yüreği işte rahatça uyusun dinlensin istiyor ama kuzular bazen uyku çok olsa da direnebiliyorlar ama sonunda pes ediyorlar ya nasılda tatlı her halleri. Rabbime şükürler olsun ki bize bu günleri yaşattı.
cnm bilmiyorum ki birlikte uyumayi denebence şimdiden söyle cnm haberi olsun oda ona göre planlar işini erteler belki..
günaydın cnm eh işte uyudular sayılır.
yanlız bizim bi sorunumuz var ve ben bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum..
nil pazartesiden beri bende uyumuyo nekadar uraşsamda uyumuyo ama annemde uyuyo ayy kafayı yı yiyecemya kızlar bana bi akıl verin bunun sebebi ne ola bilir..
çok üzüyo budurum beni eşim seni özlediği ,çin sende uyumuyo daha çok vakit geçirmek istiyo diyo
sonra en sonunda ben odadan çıkıyorum annem alıyo ve nil uyuyo..
bu arada herkese günaydınnnn
biz de iyiyiz cnmsüper anne songül:)))))))
kız ne yapar orda durur mu ki :) bak ben götürsem hiç fena olmaz heee iş güç de yok,ay heves ettim:) ama merdiven çok direkt iner aşağı allah korusun...
geçmiş olsun cnm bi yolu bulunur inş.
iiyiz cnm sağolasın sen nasılsın....biz bu ara uykuyu unuttuk cnm
Cnm defne de önce geri gitti ama şimdi ileri gidiyor. Maşallah erdem paşayagünaydın kızlar nasılsınız bi oğlumla iyiyiz bizimde çenemiz düştü gel gel baba anne dede mama meme nen nen (uyku) gitti diyor bazen bir kerede düştü acıdııı die ağladı şok olduk :) hala basmıyor benim oğlum çok canım sıkılıyor yürüteç aldım geri geri gidiyor iileri yok yere yatırıyorum geri geri sürünüyo ileri yok ters sıpa böle işte bizdende haberler
cnm bilmiyorum ki birlikte uyumayi dene
biz de iyiyiz cnm
Cnm defne de önce geri gitti ama şimdi ileri gidiyor. Maşallah erdem paşaya
Kesinlikle katılıyorum. Babalar dönsün totosunu uyusun. Zaten bi yapım aşamasında işe yarıyorlar.anneler boşa yaşlanmıo hee uyumaz üzül yemez üzül çişini yapamaz üzül, üzül allah üzül... oh babalar ne rahat annesini özlemiştir ondandır uykusu gelmiş ondandır deyip çıkıyorlar rahat rahat işin içinden... benim kuzu gece babasının beşiğini sallamsına bile izin vermio yaa deli oluyorum eşimin yanıtlar fiks, sesini tanıyor kokunu alıo dio hoooopp uyuyo ben yine salla Allah salla:)
ahhhhh cnm ahhhh neler denedim ama olmuyoooooooo
Cnm o zaman akşam iyice yorulacağı oyunlar oynayıp sızıp kalmasıni sağla. Bir dakika dinlemeden oyun oynayin.
ben gidip kuzuma bakayım biraz. görüşürüz inş. kızlar
valla canım eğer ayarlatabilirsek eşimle dönüşümlü bakmayı düşünüyoruz.ama olmazsa ücretsiz izin alıcam.çünkü kimseyi tanımıyorum bakıcı bulmam zor olur.Ohbne hos cnm
Istanbulda kim.bakicak cnm
bence şimdiden söyle cnm haberi olsun oda ona göre planlar işini erteler belki..
günaydın cnm eh işte uyudular sayılır.
yanlız bizim bi sorunumuz var ve ben bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum..
nil pazartesiden beri bende uyumuyo nekadar uraşsamda uyumuyo ama annemde uyuyo ayy kafayı yı yiyecemya kızlar bana bi akıl verin bunun sebebi ne ola bilir..
çok üzüyo budurum beni eşim seni özlediği ,çin sende uyumuyo daha çok vakit geçirmek istiyo diyo
sonra en sonunda ben odadan çıkıyorum annem alıyo ve nil uyuyo..
bu arada herkese günaydınnnn
aynen canımya işlerine geliyo tabi
nilde babaya gitmiyo hele benim kucağımdaysa asla gitmiyo
sonra eşimde ama görüyosun ben istiyorum ama o gelmiyo seni özlüyo diyo
Ay cciddimisin cnm ne kadar can slklcl bi durum gecmis olsun ay insanin icinden kizmasida gelir adamcagizda istermi tabi kolu kirilsin ama sende cok hevesliydin tuh
Masalla fisrigin hizina
Cnm annenlerin irda gidicektin dr a gidicekmisin nedir bu bebelerin cektifi akerjiden
ayyy allah korusun cnm yaa gerçi çalışırken o kadar emmeye devam eder mi bilmiyorum ama emse de razıyım sanırım:)
ayyy her evde aynı görüntü var sanırımm:)
amin cnm sağol
bak bu konuda haklısın cnm gece daha uzun ve güzel emio çok şükür
doğru cnm haklısın
cnm çok geçmiş olsun yaaa tatil işi kötü olmuş ama çok şükür rabbim beterinden korusun
oh sırada en keyifli kısım var sohbet muhabbet veeee boğaz kısmı:)
oh darısı bize cnm yaa
ben burdayım da senin misafir geldi sanırım cnm
eşine çok geçmiş olsun canım
cok gesmıs olsun canım nasıp değilmıs demekkı tatıl
bızımde 5 yada 6. dıs cıkıyo gostermedğı ıcın tam bılmyorum
masallah ceydaya konusmayada baslamıs bızde daha bısey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?