2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haha koptim.sanayi olayina dogru valla bence atom karincayodagotur sanayiye bi bakim yapilsin kontrol.edilsin

Kesinlikle katılıyorum. Babalar dönsün totosunu uyusun. Zaten bi yapım aşamasında işe yarıyorlar.
Haha
Xnm.simdi.babani izmirdemi.sizin
ben gidip kuzuma bakayım biraz. görüşürüz inş. kızlar
Offf yine kader
aynen canımya işlerine geliyo tabiaglarini ordu
nilde babaya gitmiyo hele benim kucağımdaysa asla gitmiyo
sonra eşimde ama görüyosun ben istiyorum ama o gelmiyo seni özlüyo diyo

Ay bende aynisini esime yapiyorum seninistiyo diye hahha

Yarim tatlim.
Ama sin vakada yatarkwn tam verdirmiati sukur o zamndan beri killanmadik ama.yarim.bir kez gecw yatmadab

Esinin izini uzadimi.simdk

doktor 1 ay rapor verdı eylul 13 u kadar raporlu ama benım eylul 1 de okullar acııyo mecbur gerı doncez yanı de nasıl donerız bılmem sağ elı kırık araba kullanmakta zorlanıyo...

Size de geçmis olsun canım dert etme ya rabbim büyük hakim olsaydı ben de götürmekte tereddüt ederdim. İnşallah o bırakacağın akrabam müsait olur
Götür ya çok isin olmadığı bi gün götür süt iznin de bitmemişken değişiklik olur size de ben rahat ettim öğleden sonra da gidecez bakalım inşallah sabah ki gibi sorunsuz geçer değişik şeyler olduğu için rana hiç ağlamadi

oyyy atom karınca ceyda kulağa çok hoşgeliyooooo

doktor 1 ay rapor verdı eylul 13 u kadar raporlu ama benım eylul 1 de okullar acııyo mecbur gerı doncez yanı de nasıl donerız bılmem sağ elı kırık araba kullanmakta zorlanıyo...

Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm tatil olayına
Kvler nasıl

gezenti rana:
ohhh :
keşke benimde getire bilmem imkanım olsa ama çok zor
ama çok özendim kız dur bakıcısıyla çağrıcam bende bigün.

günaydınn kızlarr ben geldimm:)) biz dün döndük kv lerden annemlerdeyiz şimdi. çok özledim sizi ama geçmişi okuyamıycam şimdilik herkes iyidir inşallah.
berra artık emeklemeyi ilerletti. heryeri dolaşıyo hızlı hızlı uçuyo resmen:)) bi de tutunup kalkmayı öğrendi bu ara yeterki tutunacak bi yer bulsun hop kalkıyo hemen. yavaş yavaş tutunarak yürümeye çalışıyo. uykusu çok değişti 12 den sonra uyuyo genelde sabahta 10 gibi kalkıyo. sabah kalkış saati işime geliyo ama gece uyutuncaya kadar canım çıkıyo.
bebişlerinizle ilk bayramınız güzel geçmiştir inşallah. herkesi çok merak ediyorum ama okumaya vakit yok malesef

Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm tatil olayına
Kvler nasıl

vlla canım pek kafaya takmamaya calısıyorum takarsam uzulen ben ve esım oluyoruz. esımde evde sureklı yapılanları kendıde göruyo... ben sesımı cıkarmıyorum yerı gelıp cok canımı yakarsa ufak ufak laf sokuyorum... 4 gundur de annemdeyım esım annesınde ıyı oldu :)))

ceydaya o gelıp bakacaktı esımde sen nasıl bakacaksın dedı ceyda senı parmagında oynatır senın kendıne halın yok dedı.. annesı ısten gelene kadar oyalarsam o da yeter dedı... ama ıyı bı bakıcı bulursanız gelmem benımde canıma mınnet dedı..... bakalım artık ne olacak esım eylul 13 e kadar raporlu oldugu için bizimle gelmeyecekmıs eylul 13ten sonra gelecekmıs. evımıze işimize karısmaz sessız sedasız oturumus kı bana hıc ınandırıcı gelmedı :)) deneyıp gorcez ıyı bı bakıcı bulursam hıcte gelmesıne gerek yok bence de :))))

Amannn ne zor bi durum.cn ya senin ehliyetinn yok sanirim iyi olurdu bak
Bu sene 1.siniflarami basliyorsun sana cok ihtiyacim var biliyorsun degilmi

C.ozlettin kendini bu kizlaar gece yanlis birakiyor beni an
H diyorum.nur olsaydi simdi
Eve donus ne Zaman cnm
Fistigimda baya ilerleme var gorusmeyelo.yakinda koltuari uca uca siralar
Nasil arasi anane dede bananneyle
Bak sabah gec kalkmasi iyi en azindan

ehlıyetım var canım ama bana guvenen yok sınıfım daha bellı değil... tabıkı elımden gelen yardımı yaparım canım

hoşgeldin cnm demekki bu uyku sorunu hherkesdevar nilde geç uyuyo artık ama ben çalışftığım için çok zor oluyo offf ya ne yapıcaz bu uyku düzenini hiç bilmiyorum..

Kesinlikle bakici derim bu sartlarda tabu iyi arastirmali

ayy demek özledin ha çok sevindim bak buna:)) evime bi gitsem berrayla arkadaş oluruz teyzesi sana gece 1 lere kadar:) 1 eylül gibi döncez inşallah canım.
berra kalabalığa iyice alıştı canım ya çok mutlu hele bi de bi çocuk görsün nasıl heycanlanıyo nasıl mutlu oluyo görmelisin. eve gidince napcaz bilmiyorum.

hoşgeldin cnm demekki bu uyku sorunu hherkesdevar nilde geç uyuyo artık ama ben çalışftığım için çok zor oluyo offf ya ne yapıcaz bu uyku düzenini hiç bilmiyorum..
ay canım ne zor oluyordur sen erken kalkıyorsun tabi. ben inan gece uykumdan bişey anlamıyorum sabah 6 dan 7 den sonra uyumasam çok zorlanırım heralde. inan biz düzene koyamıyoruz onler kendileri karar veriyo özgür çocuklar. bazen saat 10 gibi uyutuyorum seviniyorum erken uyudu diye. bi bakıyorum 10 dk sonra uyanmış 1 e kadar oturuyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…