- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.301
ayy demek özledin ha çok sevindim bak buna:)) evime bi gitsem berrayla arkadaş oluruz teyzesi sana gece 1 lere kadar:) 1 eylül gibi döncez inşallah canım.
berra kalabalığa iyice alıştı canım ya çok mutlu hele bi de bi çocuk görsün nasıl heycanlanıyo nasıl mutlu oluyo görmelisin. eve gidince napcaz bilmiyorum.
ay canım ne zor oluyordur sen erken kalkıyorsun tabi. ben inan gece uykumdan bişey anlamıyorum sabah 6 dan 7 den sonra uyumasam çok zorlanırım heralde. inan biz düzene koyamıyoruz onler kendileri karar veriyo özgür çocuklar. bazen saat 10 gibi uyutuyorum seviniyorum erken uyudu diye. bi bakıyorum 10 dk sonra uyanmış 1 e kadar oturuyoruz artık.
şart koştum ne zaman benimle eşit paylaşır çocuk bakımını yani en azından bana yakın diyelim:) o zaman doğururum 2. çocuğu:):):)Kesinlikle katılıyorum. Babalar dönsün totosunu uyusun. Zaten bi yapım aşamasında işe yarıyorlar.
karşılaşamıyoruz arkadaşımmmmHaha
Xnm.simdi.babani izmirdemi.sizin
Offf yine kader
Ay bende aynisini esime yapiyorum seninistiyo diye hahha
zor olur cnm yaa ne kadar kalacak alçılıdoktor 1 ay rapor verdı eylul 13 u kadar raporlu ama benım eylul 1 de okullar acııyo mecbur gerı doncez yanı de nasıl donerız bılmem sağ elı kırık araba kullanmakta zorlanıyo...
ay getiremem ki cnm sen eşinle gidiyorsun di mi işe ben tek geliyorum arabayla onu yalnız bırakamam 1 ke zgetirdim ananeyle. ayy il müdürünün yüzüne bakıp bakıp ağladı:)Size de geçmis olsun canım dert etme ya rabbim büyük hakim olsaydı ben de götürmekte tereddüt ederdim. İnşallah o bırakacağın akrabam müsait olur
Götür ya çok isin olmadığı bi gün götür süt iznin de bitmemişken değişiklik olur size de ben rahat ettim öğleden sonra da gidecez bakalım inşallah sabah ki gibi sorunsuz geçer değişik şeyler olduğu için rana hiç ağlamadi
ay özledik cnm seni yokluğun çok belli hoşgeldin:) oy kuzuma da maşallah annesi:)günaydınn kızlarr ben geldimm:)) biz dün döndük kv lerden annemlerdeyiz şimdi. çok özledim sizi ama geçmişi okuyamıycam şimdilik herkes iyidir inşallah.
berra artık emeklemeyi ilerletti. heryeri dolaşıyo hızlı hızlı uçuyo resmen:)) bi de tutunup kalkmayı öğrendi bu ara yeterki tutunacak bi yer bulsun hop kalkıyo hemen. yavaş yavaş tutunarak yürümeye çalışıyo. uykusu çok değişti 12 den sonra uyuyo genelde sabahta 10 gibi kalkıyo. sabah kalkış saati işime geliyo ama gece uyutuncaya kadar canım çıkıyo.
bebişlerinizle ilk bayramınız güzel geçmiştir inşallah. herkesi çok merak ediyorum ama okumaya vakit yok malesef
aynı evde kv de ile zor olur cnm sanırımvlla canım pek kafaya takmamaya calısıyorum takarsam uzulen ben ve esım oluyoruz. esımde evde sureklı yapılanları kendıde göruyo... ben sesımı cıkarmıyorum yerı gelıp cok canımı yakarsa ufak ufak laf sokuyorum... 4 gundur de annemdeyım esım annesınde ıyı oldu :)))
ceydaya o gelıp bakacaktı esımde sen nasıl bakacaksın dedı ceyda senı parmagında oynatır senın kendıne halın yok dedı.. annesı ısten gelene kadar oyalarsam o da yeter dedı... ama ıyı bı bakıcı bulursanız gelmem benımde canıma mınnet dedı..... bakalım artık ne olacak esım eylul 13 e kadar raporlu oldugu için bizimle gelmeyecekmıs eylul 13ten sonra gelecekmıs. evımıze işimize karısmaz sessız sedasız oturumus kı bana hıc ınandırıcı gelmedı :)) deneyıp gorcez ıyı bı bakıcı bulursam hıcte gelmesıne gerek yok bence de :))))
aktif araç kullanıo musun cnm çocukla uzun ypl zor olurehlıyetım var canım ama bana guvenen yoksınıfım daha bellı değil... tabıkı elımden gelen yardımı yaparım canım
ayyy bu arada ben size söylemedim dimi nil geçen akşam yağ şişesini kırdı ve heryer yağ oldu sonra temizledim neyse halıyıda halı yıkamacılara verdim
lekesi çıkmış ama koku çıkmamış ayy ne yapıcam bilmiyorum
tabi okadar uraştım ama nile kızmadım çünkü şişe kırılıp ona zarar vermedi diye sevindim..
alllahım korusun..
yok cnm eşim şimdi denizlide(müfettiş olduğu için şehir şehir dolaşıyor)Haha
Xnm.simdi.babani izmirdemi.sizin
Offf yine kader
Ay bende aynisini esime yapiyorum seninistiyo diye hahha
inşallah cnm ya.Size de geçmis olsun canım dert etme ya rabbim büyük hakim olsaydı ben de götürmekte tereddüt ederdim. İnşallah o bırakacağın akrabam müsait olur
Götür ya çok isin olmadığı bi gün götür süt iznin de bitmemişken değişiklik olur size de ben rahat ettim öğleden sonra da gidecez bakalım inşallah sabah ki gibi sorunsuz geçer değişik şeyler olduğu için rana hiç ağlamadi
hoşgeldin cnm özlettin kendinigünaydınn kızlarr ben geldimm:)) biz dün döndük kv lerden annemlerdeyiz şimdi. çok özledim sizi ama geçmişi okuyamıycam şimdilik herkes iyidir inşallah.
berra artık emeklemeyi ilerletti. heryeri dolaşıyo hızlı hızlı uçuyo resmen:)) bi de tutunup kalkmayı öğrendi bu ara yeterki tutunacak bi yer bulsun hop kalkıyo hemen. yavaş yavaş tutunarak yürümeye çalışıyo. uykusu çok değişti 12 den sonra uyuyo genelde sabahta 10 gibi kalkıyo. sabah kalkış saati işime geliyo ama gece uyutuncaya kadar canım çıkıyo.
bebişlerinizle ilk bayramınız güzel geçmiştir inşallah. herkesi çok merak ediyorum ama okumaya vakit yok malesef
vlla canım pek kafaya takmamaya calısıyorum takarsam uzulen ben ve esım oluyoruz. esımde evde sureklı yapılanları kendıde göruyo... ben sesımı cıkarmıyorum yerı gelıp cok canımı yakarsa ufak ufak laf sokuyorum... 4 gundur de annemdeyım esım annesınde ıyı oldu :)))
ceydaya o gelıp bakacaktı esımde sen nasıl bakacaksın dedı ceyda senı parmagında oynatır senın kendıne halın yok dedı.. annesı ısten gelene kadar oyalarsam o da yeter dedı... ama ıyı bı bakıcı bulursanız gelmem benımde canıma mınnet dedı..... bakalım artık ne olacak esım eylul 13 e kadar raporlu oldugu için bizimle gelmeyecekmıs eylul 13ten sonra gelecekmıs. evımıze işimize karısmaz sessız sedasız oturumus kı bana hıc ınandırıcı gelmedı :)) deneyıp gorcez ıyı bı bakıcı bulursam hıcte gelmesıne gerek yok bence de :))))
aman cnm ev temizlenir ama allahtan nile bişey olmamış.önemli olan o.ayyy bu arada ben size söylemedim dimi nil geçen akşam yağ şişesini kırdı ve heryer yağ oldu sonra temizledim neyse halıyıda halı yıkamacılara verdim
lekesi çıkmış ama koku çıkmamış ayy ne yapıcam bilmiyorum
tabi okadar uraştım ama nile kızmadım çünkü şişe kırılıp ona zarar vermedi diye sevindim..
alllahım korusun..
valla cnm ben de o şartı ve sabite geçme şartını koydum ama o hiç öyle düşünmüyor.bakalım hangimz haklı çıkacağız.şart koştum ne zaman benimle eşit paylaşır çocuk bakımını yani en azından bana yakın diyelim:) o zaman doğururum 2. çocuğu:):):)
karşılaşamıyoruz arkadaşımmmm
tarifler nerdeeeeeeeeeee:)
zor olur cnm yaa ne kadar kalacak alçılı
ay getiremem ki cnm sen eşinle gidiyorsun di mi işe ben tek geliyorum arabayla onu yalnız bırakamam 1 ke zgetirdim ananeyle. ayy il müdürünün yüzüne bakıp bakıp ağladı:)
ay özledik cnm seni yokluğun çok belli hoşgeldin:) oy kuzuma da maşallah annesi:)
aynı evde kv de ile zor olur cnm sanırım
aktif araç kullanıo musun cnm çocukla uzun ypl zor olur
ayyy çok zor çıkar o cnm yaa sıpalar daha ne çıkaracak başımıza:)
yok cnm eşim şimdi denizlide(müfettiş olduğu için şehir şehir dolaşıyor)
inşallah cnm ya.
buarada rananın seni üzmemesine sevindim
hoşgeldin cnm özlettin kendini
eşin ıspartalıydı değil mi?benim eşim de ıspartalı.yenişarbademliden
cnm yapabiliyorsan bakıcı baksın hiç kaynanaya boyun eğme.
benim de kv bakacak.ben hiç istemiyorum ama o okadar istekli ki.ayrıca benim kv de herşeye karışan bi tip.çocuğa bakınca nedense kendilerinde karışma hakkı olduğunu düşünüyorlar.lafa gelince benimki çok sever defneyi ama ben aramayınca o defneyi aramıyor.bende iyilik bende kalsın diye haftada bir arıyorum.ramazanda oruç tuttuğu için arayamadığı bahanesi vardı.ramazan bitti bakalım yeni bahanesi ne olacak.zaten bayramdan sinirliyim ona.benden lafı yedi oturdu
aman cnm ev temizlenir ama allahtan nile bişey olmamış.önemli olan o.
valla cnm ben de o şartı ve sabite geçme şartını koydum ama o hiç öyle düşünmüyor.bakalım hangimz haklı çıkacağız.
eşimin planlarına göre 2015 te ikinci,2023te de 3. çocuğu yapacakmışız
oh ne güzel ya biz burda çocuk fabrikasıyız sankiAy senin ki yine iiymiş cnm benim ki seneye 2. çocuğu düşünüyomuş, sen düşünmeye devam et dedim ben de:)
yok cnm eşim şimdi denizlide(müfettiş olduğu için şehir şehir dolaşıyor)
inşallah cnm ya.
buarada rananın seni üzmemesine sevindim
hoşgeldin cnm özlettin kendini
eşin ıspartalıydı değil mi?benim eşim de ıspartalı.yenişarbademliden
cnm yapabiliyorsan bakıcı baksın hiç kaynanaya boyun eğme.
benim de kv bakacak.ben hiç istemiyorum ama o okadar istekli ki.ayrıca benim kv de herşeye karışan bi tip.çocuğa bakınca nedense kendilerinde karışma hakkı olduğunu düşünüyorlar.lafa gelince benimki çok sever defneyi ama ben aramayınca o defneyi aramıyor.bende iyilik bende kalsın diye haftada bir arıyorum.ramazanda oruç tuttuğu için arayamadığı bahanesi vardı.ramazan bitti bakalım yeni bahanesi ne olacak.zaten bayramdan sinirliyim ona.benden lafı yedi oturdu
aman cnm ev temizlenir ama allahtan nile bişey olmamış.önemli olan o.
aynen cnm bende öyle dedim.
kuzulara bişey olmasın.
valla cnm ben de o şartı ve sabite geçme şartını koydum ama o hiç öyle düşünmüyor.bakalım hangimz haklı çıkacağız.
eşimin planlarına göre 2015 te ikinci,2023te de 3. çocuğu yapacakmışız
Ay senin ki yine iiymiş cnm benim ki seneye 2. çocuğu düşünüyomuş, sen düşünmeye devam et dedim ben de:)
ay slogan süpermiş tutttum bunu:)oh ne güzel ya biz burda çocuk fabrikasıyız sanki
benimki de hemen ikinciyi istiyordu.daha kırkım çıkmadan dillendirmeye başladı.şimdilik benim kv bakacak ya çocuğa, e defneye bakması çok zor geldiği için eşime karşı beni destekledi.eşim de kendince defneye kardeş planını 2015 e erteledi.hatta slogan bile buldu 2015 defneye kardeş
kızlarrrr2. çocuklar hayırlı olsun maşallah sizeeee:):)
ayy nurtyok dimi nur o duymjasın beni hemen başlar şimdi aaa glden nili kardeşsiz bırakma diye hehehehe:).):)
ay slogan süpermiş tutttum bunu:)
bence de nil kardeşsiz kalmasın cnm nur yoksa onun yerine ben söylerim sana, tabi o da olaydı iiydi birbirimize destek olurduk:) düşünsene annesi nil gibi bi melek daha gelecek dünya ya nili kardeş sevgisinden mahrum bırakma bence bu haksızlık olur annesi kuzuya. valla evde olsam 3. yü de düşünürdüm cnm aman eşim duymasın aramızda kalsın:)
k ya ben nuryok dedim sende başlama şekerim
yasmin cim bende 25 yaşında olaydım kesinlikle 30 yaşında 2. yapardım ama şu şartlarda biraz zor cnm yaşım 34 oyüzden zor ama kısmet tabi
aaaaa olmaz
ne varmış 34 te cnm ya sen seneye yap bi çocuk rabbim verirse . hayatta tek kalmasın nil kıyamam. bence sende kıyamaz yaparsın ikinciyi. hiçbişey bi kardeşin yerini tutmaz cnm biliosun. hadi hadi bi düşün sen:)
aaaaaa hoşgeldin 2. nurrrr
olmazzzzzzzz:
kız duygusalllağılla bağlama..
hoşbulduk cnmmm:) acı gerçekler bunlar cnm hayat zor en büyük yardımcı kardeşler, tamam istisnalar var ii geçinemeyen kardeşler de var ama hani bi laf var bilirsin kardeş kardeşi atarmış yar a gelince tutarmış diye.allah korusun hastalık olsa kan iiçin bile ilk başvurulan kardeş oluo rabbim düşürmesin. sen düşün cnm benim nilim tek kalmasın. bişey anlatayım ablamda da iki çocuk var ve eniştem ablamı 3. ye razı etmeye çalışıo ne dio bilio musun 2 kardeş birbirine küserse 3 . barıştırır hep küs mü kalsınlar:) ay çok güldüm ikna yöntemine ama haksız da değil. ablam da yaş 35 olmuş yapamam dio ama içimden bi his eniştem razı edecek gibi gelio:)
hahahaha oldu üçüde kavga ederse ne olacak peki ayy ozaman bence eniştene söyle dördüncüyüde yapmak lazım hahahahahahaha:):)
çok güldüm allah iyiliğini versin emi..
bilmiyom canım kısmet dediğim gibi..
ya cnm ben zaten defnenin tek kalmasını hayatta istemem.ben 12 yaşına kadar tek çocuktum ve hiç iyi bişey değil. bikere şöyle düşün: allah vermesin size bişey olsa nil hayatta tek kalır ama kardeşi olursa ona destek olacak birisi olur. sakın anneanne,teyze kuzen var deme hiç kimse insanın öz kardeşi gibi olmaz. benim tek kardeşim avr ama iyiki var.ben her ne kadar eşime şart koşsam da ikinciyi istiyorum.3. ye ise kısmet diyorum.ama allah nasip ederse bi tane de kimsesiz çocuk alıp yetiştirmek istiyoruz eşimle.kızlarrrr2. çocuklar hayırlı olsun maşallah sizeeee:):)
ayy nurtyok dimi nur o duymjasın beni hemen başlar şimdi aaa glden nili kardeşsiz bırakma diye hehehehe:).):)
haha hadi kızlar nerdesiniz bastırın gülden yumuşadı gibi nur nerdesinnn:) hayırlısı tabi ki cnm rabbim hayırlısıyla sana ikinci bebeği nasip etsin inş. nilim de abla olsun:)
ben çıkıyorum siz kaynatmaya başlıosunuz olmuo ki ama
gülden görüşürüz cnm ii bak kendine nilimi de öp benim yerime... hadi kaçtım ben ...
kızlar nasilsiniz
biz pek iyi değiliz elif devamlı mikirdiyo dugune mi geldik belli değil ben devamlı elif salliyorum gürültü olur uyumaz çok zorlaniyorum
yasmin çıkmadan yakaladim mi seni
ya cnm ben zaten defnenin tek kalmasını hayatta istemem.ben 12 yaşına kadar tek çocuktum ve hiç iyi bişey değil. bikere şöyle düşün: allah vermesin size bişey olsa nil hayatta tek kalır ama kardeşi olursa ona destek olacak birisi olur. sakın anneanne,teyze kuzen var deme hiç kimse insanın öz kardeşi gibi olmaz. benim tek kardeşim avr ama iyiki var.ben her ne kadar eşime şart koşsam da ikinciyi istiyorum.3. ye ise kısmet diyorum.ama allah nasip ederse bi tane de kimsesiz çocuk alıp yetiştirmek istiyoruz eşimle.
tek çocuğa kesinlikle karşıyım.
yaşım 34 demişsin ama teyzemin komşusu 55 yaşında doğurdu.hem de 7. çocuğunu ve isteyerek yaptılar. benim müdürüm 40 yaşından sonra 2 tane çocuk doğurdu, ve etraftasana böyle verebileceğim bir sürü örnek var.senin yaşın geç bi yaş değil.artık günümüzde insanlar kariyer yapmaları nedeniyle daha geç yaşta çocuk sahibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?