- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.321
Hehe cnm sahsen ben pc hic acamiyorum.mesela.arasimi.salliyorum.hop.telden aciyorum kk yi yoksa ne mumkun
Bebeklere bagirmak yokkkkkkk
hoşbulduk cnmmm:) acı gerçekler bunlar cnm hayat zor en büyük yardımcı kardeşler, tamam istisnalar var ii geçinemeyen kardeşler de var ama hani bi laf var bilirsin kardeş kardeşi atarmış yar a gelince tutarmış diye.allah korusun hastalık olsa kan iiçin bile ilk başvurulan kardeş oluo rabbim düşürmesin. sen düşün cnm benim nilim tek kalmasın. bişey anlatayım ablamda da iki çocuk var ve eniştem ablamı 3. ye razı etmeye çalışıo ne dio bilio musun 2 kardeş birbirine küserse 3 . barıştırır hep küs mü kalsınlar:) ay çok güldüm ikna yöntemine ama haksız da değil. ablam da yaş 35 olmuş yapamam dio ama içimden bi his eniştem razı edecek gibi gelio:)
Bizim kız da anne dedi(ilk anne dedi:)), eda dedi(teyzemiz:)), dede, mama dedi ama baba yok. Babayı görünce atta diyor sokak kapısına gidiyor:)) korkarım sonumuz turkcell reklamı gibi olacak
Bizim kız da anne dedi(ilk anne dedi:)), eda dedi(teyzemiz:)), dede, mama dedi ama baba yok. Babayı görünce atta diyor sokak kapısına gidiyor:)) korkarım sonumuz turkcell reklamı gibi olacak
masallah kuzulara bızımkımnde yık yok kendı capında bıseyler dıyo ama anlamsız seyler
daha anlamlı bısey duyamadık
o da başlar yakında annesi
biz de baba,mama memmm,son olarak hav hav ı öğrendik.birde hala geri geri sürünüyoruz ve ayakta tutunup durmayı çok seviyoruz.alkış, bir bir, alo,gel gel de bazı marifetlerimiz teyzeleri
masallah bizde mama diyoruz bide meme diyoruz hep ayakta zaten bulduğu yerden tutup kalkiyor mutfakta da benim bacaklarına sarılıyorbiz de baba,mama memmm,son olarak hav hav ı öğrendik.birde hala geri geri sürünüyoruz ve ayakta tutunup durmayı çok seviyoruz.alkış, bir bir, alo,gel gel de bazı marifetlerimiz teyzeleri
rana bakıcının eşini görünce başlıyo dededee demeye bi de mutfağa girince mammaa ne anne ne baba yok hiç bişi
ama varmış yokmuş ne zaman olacak diye düşünmeyecem artık eninde sonunde erken de olsa geç de olsa söyleniyo yapılıyo bu gün usundırdı rana öğleden sonra sabahınkinin tam tersine çok yordu beni çok ağladı sıkıldı ve yine göğsümü reddetmeye başladı boynuma sarılıyo akşam uyandıktan sonra emzireyim diyorum uykudan uyandı ya o kadar ağlıyo ki sanki bi yerine bişi batmış ben de başladım ağlamaya günün yorgunluğu da vardı biraz ben ağlayınca sarılıp ağlaştık baktım komik bi durum gülümsedim o da güldü emzirmek için zorlamadım muhallebi yaptım bi koca kase hepsini yedi
ama bu emme reddetme meselesi beni çok yaralıyo moralim alt üst oluyo çok üzgünüm bugün çok canım sıkkın kızlar
biz de baya gittik geri geri ama şimdi tam gaz ileri gidiyoruz ve ayaklarımızı dikmeye başladk tehlikeli akrobasi şeyler yapıyo korkutuyo beni
rana bakıcının eşini görünce başlıyo dededee demeye bi de mutfağa girince mammaa ne anne ne baba yok hiç bişi
ama varmış yokmuş ne zaman olacak diye düşünmeyecem artık eninde sonunde erken de olsa geç de olsa söyleniyo yapılıyo bu gün usundırdı rana öğleden sonra sabahınkinin tam tersine çok yordu beni çok ağladı sıkıldı ve yine göğsümü reddetmeye başladı boynuma sarılıyo akşam uyandıktan sonra emzireyim diyorum uykudan uyandı ya o kadar ağlıyo ki sanki bi yerine bişi batmış ben de başladım ağlamaya günün yorgunluğu da vardı biraz ben ağlayınca sarılıp ağlaştık baktım komik bi durum gülümsedim o da güldü emzirmek için zorlamadım muhallebi yaptım bi koca kase hepsini yedi
ama bu emme reddetme meselesi beni çok yaralıyo moralim alt üst oluyo çok üzgünüm bugün çok canım sıkkın kızlar
biz de baya gittik geri geri ama şimdi tam gaz ileri gidiyoruz ve ayaklarımızı dikmeye başladk tehlikeli akrobasi şeyler yapıyo korkutuyo beni
masallah bizde mama diyoruz bide meme diyoruz hep ayakta zaten bulduğu yerden tutup kalkiyor mutfakta da benim bacaklarına sarılıyor
biz de baba,mama memmm,son olarak hav hav ı öğrendik.birde hala geri geri sürünüyoruz ve ayakta tutunup durmayı çok seviyoruz.alkış, bir bir, alo,gel gel de bazı marifetlerimiz teyzeleri
her halleri güzel ama bazen çok üzuyor beni bi kaç gündür babamız da isyan larda hiç uyku yok ama bu gün biraz yemek yedi çok mutluyumcanım arada yapar bebekler meme reddetmeyi.sakin olmaya çalış zorlamamakla iyi yapmışsın.rana yemeğe düşkün olduğundan memeyi 2.planda tutmayı seviyor.
kuzularıma maaşallah benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?