2012 kasım bebekleri büyüyor..

2.bebek demişken ben 3.den korkup dün test yaptım doğumdan sonra ilk kez çok şükür temiz çıktı.

ama 2 .çocuk konusunda arkadaşlara tamamen katılıyorum.ilk zamanlar insan istemiyor hele çalışırken çok zor oluyor ama benim gibi aradn zaman geçince keşke daha önce bu güzelliği doğursaymışım diyor insan.düşünün ben şakasını bie kaldıramıyordum hatta sevdiğim kişiler bu konuda konuşunca bile onları dinlemek istemezdim.şimdi benim eşimde sakın duymasın ama 3. olsa fena olmaz diyorum şöyle 2 yıl sonra falan gerçi benim de yaş 33 artık ama Allah bilir

valla süper mis açıkçası bende korkuyorum artık ikinci cocuktan

kuzucuklar dillenmis benim oğlum da gel gel annem baba dede diyo birde elinde tutunca oyun oynuyor saga sola salınıyor dedesi öğretmiş

Bizim kız da anne dedi(ilk anne dedi:)), eda dedi(teyzemiz:)), dede, mama dedi ama baba yok. Babayı görünce atta diyor sokak kapısına gidiyor:)) korkarım sonumuz turkcell reklamı gibi olacak

Bizim kız da anne dedi(ilk anne dedi:)), eda dedi(teyzemiz:)), dede, mama dedi ama baba yok. Babayı görünce atta diyor sokak kapısına gidiyor:)) korkarım sonumuz turkcell reklamı gibi olacak

masallah kuzulara bızımkımnde yık yok kendı capında bıseyler dıyo ama anlamsız seyler
daha anlamlı bısey duyamadık

biz de baba,mama memmm,son olarak hav hav ı öğrendik.birde hala geri geri sürünüyoruz ve ayakta tutunup durmayı çok seviyoruz.alkış, bir bir, alo,gel gel de bazı marifetlerimiz teyzeleri

o da başlar yakında annesi

rana bakıcının eşini görünce başlıyo dededee demeye bi de mutfağa girince mammaa ne anne ne baba yok hiç bişi

ama varmış yokmuş ne zaman olacak diye düşünmeyecem artık eninde sonunde erken de olsa geç de olsa söyleniyo yapılıyo bu gün usundırdı rana öğleden sonra sabahınkinin tam tersine çok yordu beni çok ağladı sıkıldı ve yine göğsümü reddetmeye başladı boynuma sarılıyo akşam uyandıktan sonra emzireyim diyorum uykudan uyandı ya o kadar ağlıyo ki sanki bi yerine bişi batmış ben de başladım ağlamaya günün yorgunluğu da vardı biraz ben ağlayınca sarılıp ağlaştık baktım komik bi durum gülümsedim o da güldü emzirmek için zorlamadım muhallebi yaptım bi koca kase hepsini yedi

ama bu emme reddetme meselesi beni çok yaralıyo moralim alt üst oluyo çok üzgünüm bugün çok canım sıkkın kızlar

biz de baba,mama memmm,son olarak hav hav ı öğrendik.birde hala geri geri sürünüyoruz ve ayakta tutunup durmayı çok seviyoruz.alkış, bir bir, alo,gel gel de bazı marifetlerimiz teyzeleri

biz de baya gittik geri geri ama şimdi tam gaz ileri gidiyoruz ve ayaklarımızı dikmeye başladk tehlikeli akrobasi şeyler yapıyo korkutuyo beni

masallah bizde mama diyoruz bide meme diyoruz hep ayakta zaten bulduğu yerden tutup kalkiyor mutfakta da benim bacaklarına sarılıyor

canım zamanla diyecek mutlaka emme işine gelince canını sikma benim oğlum çok duskun olduğu halde bazen eliyle itiyor zaman geçince kendi istiyor

canım arada yapar bebekler meme reddetmeyi.sakin olmaya çalış zorlamamakla iyi yapmışsın.rana yemeğe düşkün olduğundan memeyi 2.planda tutmayı seviyor.
biz de baya gittik geri geri ama şimdi tam gaz ileri gidiyoruz ve ayaklarımızı dikmeye başladk tehlikeli akrobasi şeyler yapıyo korkutuyo beni

masallah bizde mama diyoruz bide meme diyoruz hep ayakta zaten bulduğu yerden tutup kalkiyor mutfakta da benim bacaklarına sarılıyor

kuzularıma maaşallah benim

canım arada yapar bebekler meme reddetmeyi.sakin olmaya çalış zorlamamakla iyi yapmışsın.rana yemeğe düşkün olduğundan memeyi 2.planda tutmayı seviyor.

kuzularıma maaşallah benim
her halleri güzel ama bazen çok üzuyor beni bi kaç gündür babamız da isyan larda hiç uyku yok ama bu gün biraz yemek yedi çok mutluyum

canım ya uzulme mesela bugun hıcmı emmedı
heralde sıklınca bu kız sana cezamı verıyo ne annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…