- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.841
yok kendini yere atma yok sinirlenince konuşuyo çığlık atıyo selenadaki kıvılcım gibi nefesini tutup kızarıyo yıkılıyoz gülmekten daha çok sinirleniorana da aynı alp tuğra gıbı cok sınırlı galıba bızımkı kendını yerlere atıyo sınırlenınce kıme cektıyse
gıtmıyoruz canım gıdemedık daha doğrusu
songül sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım üstüne tek laf yokMerhaba kizlar nasilsiniz
Bu aralar eslere biraz takilmis durumdayiz galiba banada sormussunuz bende kendimce fikirlerimi soyleyim
Tabiki evlilikte sorunlar kuslukler kavgalar olucaklar bunlar com dogal seyler hatta evliligin tuzu biberi aski ayakata tutmaya yaradiginu dusunuyorum hatta
Kusken ozlemek baristigindaki o huZur....
Evlilikte boyle donemler var tabikide gecici donemler ama bunun gidisati sizlerw bagli negatif dusinirseniz durum daha da kotuye gidebilir
Evlilikte sevgili gibi beklemyin sinirli zamanda gorusmek hasret bunlardan dolayi surprizler daha cok uste dusmeler biz de eski bizmiyiz onuda sorgulamali.ilk baslarda cogumuz yemek bile yiyemeyip.ac kalirdik belki simdi olemi o heyecan varmi bi bulusma zamabi binbir turlu bakim.simdi yapabilirmiyiz yapsak adamlar surpriz olarak algiliyor biz nasil bazi konularda evrim.gecirdiysek onlarda geciriyorlar
Mesela birazda erkekllerin dunyasina gitmek lazim kimbilir onlar ne duygulardalar bebek olmadan daha fazla.ilgi goren merak edilen zamaninin kalanini nerdeyse hep bebeginle.geciren bi anne ve genelde.isittigi gundem.konusu uyumuyor.yemoyor huysuz bak onunyapti bunu yapti erkekler icinde cok buyuk bir degisim
Hani diyoriz ya eskisi gibinilgilenmiyor esim surpriz yapmiyo monotonlasti eee bide onlari dusunmek lazim budurumda bebekle.gelen bambaska bi dunya ve eminim.kendince bebek bakiminda yardimcu olmaya cakistigi halde taktir edilmeyen bi adam sen oylesin sen boylesin doyen bi es biz bu kadarini duysak ooo perisan oluruz
Kizlar bebekleriniz olsada stresli zamanlar gecirsenizde esinizi kendiniZdwn guleryuzunuzden mahrum birakmayin
Hani bi bdt yi acin bakin ne insanlar var boyle esleri olmasi icin neleri vermezler
Son olarak eslerinize guleryuzlu sicak davranin davranin ki.kustugunuzde.o guleryuzunuze hasret kaldiginda en cok onlari ozlesin
(Sahsen esim.baristigimizda itiraflara basladiginda en cok.sicak konusmani ozledim der
Tersim cift kapiki no frostt gibidir:)
Kizlar anne baba kardesler herkez bi yana artik eslerimiz var geri kalan hayatta
ben geldım gıtme
dedim son kez bakayım :)))
kimleri görüyorum aşağılardan CARMENARES nerelerdesiniz acaba hadi seni geç ya türkizi merak ediyo bu kızlar biraz haber vereyim demez mi hiç
napıyosun canım rana nasıl sumuğu akıyomu hala bızım gectı gıbı
iyiyim canım rana da iyi ya bizim sümük kalmadı çok şükür kurtulduk ya 10 gün sürdü ama sonunda geçti şimdi ısırma huylarımız çıktı elimi kolumu ısırıyo alt dişten iz çıkıyo hoşuna gidiyo ısırınca babasının omzunu ısırıyo adam bağırıyo resmen :)) köprü yapıyo bu aralar tepe taklak gidecek diye korkuyorum
öksürük bitti ama demi ben her akşam banyo yaptırdım sıcak suyla hep temizlendi burnu bi de sprey sağolsun rana son zamanlarda spreye sesini çıkarmadı rahatça açtı geçti ya inşallah alp tuğranın da bir an önce geçer
ısırma huyu bızde epey bı zamndır var cok kotu acıyo kızıyorum ama yıne yapıyo
sukur kı ıyılesmıs rana kuzum
bızde ara ara oksuruk var oda bıter heralde
ee kızlar hadi havadis verin bakayım ozcanan ranacık nasıl? wavscım merhaba alp tuğracım nasıl oldu? hasta değil di mi? neler yapıyor minikler?:)
cok tatlı masallah kuzuma kıme kızmıs acaba
hosgeldın buarada canım
evet uzun zamndır gelmıyosun artık ama anlattğın kadryla epey bı yoğunsun neıcın ders calısıyosun canım
tum bebısler bu ara hep ılgı beklıyolar
çoktaaan affettim yaa ne kadar büyümüş maşallah subhanalla ama pek çatık kaşlarımız niye kidudaklara bak yaa çok tatlı olmuş arada gelde göster bizim kk kardeşimizi kızdırma bizi
azaldıysa biter ya inşallah ama ısırması sıkıntı korkuyom üstel çıkınca göğsümü ısırmasından koparır bu cadı ya ısırırken kendini de sıkıyo çünkü
hoşbulduk canım teşekkür ederim:) eşim arkadaşlarının yanına götürmüştü orda çekmiş kafasına yatmayan birileri vardı herhalde
yoğunluktan ziyade her şeye eşit özen gösterememe beceriksizliği diyelim:) canım doktora tezim var evlilik çocuk derken baya ihmal ettim ama yumurta kapıya dayandı
hepsi böyle di mi canım? ama yürüyünce yandın diyor herkes offf ne zor iş :) annelik için fazla tembelim ben nasıl koşacam peşinden? bu vesileyle kilo veririm belki
oyyy ya ranacık??? koca kız olmuş ne güzel oturuyor :) kumral saçlarına bi de toka takmışsın annesi tümden çıldırdım burda:)) ne vardı yakın olsaydık doya doya severdik bebişleri... maşallah tatlı kuzucuma...
kaşlar doğuştan beri böyle çatık:)) aslında çok gülüyor ama bişeye bozulsun ya da merak etsin hemen çatar dedesine çekmiş :)
azaldıysa biter ya inşallah ama ısırması sıkıntı korkuyom üstel çıkınca göğsümü ısırmasından koparır bu cadı ya ısırırken kendini de sıkıyo çünkü
çok şükür bebişlerde pek sıkıntı yok bizim kız 10 gündür gripti wavvs ında alp tuğra grip öksürük ama bitti sayılır onunda
işte emekliyo rana oraya buraya giriyo önceden sıkışıp ağlıyodu ama şimdi bi yere gireceği zaman başını eğiyo giriyo orayı inceliyo sonra çıkıp geri geliyo peşimde emekliyo tek merak ettiği bi yer var wc :)) girenin peşinden koşar gibi gidiyo bekliyo çıkıncaya kadar almaya kalk kıyamet kopuyo :)))
iki dişimiz var tazecik kesmece :) çok şükür başka bi sıkıntımız yok canım :) türkiz geri geri emekliyosa 2 hafta sonra başlar tek tek öne gitmeye bizim köprü yapıyo yakında kalkar bu diyolar ama bilmiyorum
tutunarak sıralayan bebekler var selnec in kızı elif mina ilk yürüyen kasım bebeğimiz:)) aras paşa da yakındır yürümeye belki yürüyo bilmiyorum konuşamadık hiç songülle
oo canım sende tembelsen artık baksana doktora yapıyosun kolaymı okadr seyle uğrasmaktan kendını kutla bence cok ıyı basarıyosun
ınsallah onuda halledersın canım
bencede bunlar yuruyunce ısımız dahada zor bende oyle dıyorum kılo verırım artık
alptuğra ıyı bıara grıp tı sımdı gectı sukur
yaramzlık pesınde heryere gıdıyo cekmecelerı bosaltmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?