2012 kasım bebekleri büyüyor..

rana da aynı alp tuğra gıbı cok sınırlı galıba bızımkı kendını yerlere atıyo sınırlenınce kıme cektıyse
gıtmıyoruz canım gıdemedık daha doğrusu
yok kendini yere atma yok sinirlenince konuşuyo çığlık atıyo selenadaki kıvılcım gibi nefesini tutup kızarıyo yıkılıyoz gülmekten daha çok sinirlenio

hakkında hayırlısı olsun kurulu düzenden kopmak çok zor biz düzeni buraya kurmak için geldik buraya ama ben gitmek istemiyorum burdan çünkü alıştığın yerden gitmek zor benim bu evime eşyalar paket geldi yani ben hiç sarıp sarmalamadım ilk bu evde açtım ondan kolay geldi herhal ama burdan gitmek falan o kadar gözümde büyüyo ki çünkü zor alıştım tabi aile meselesinde rahatım orası ayrı ben alışkın değilim bir oturmaya belki otursam ben de mutlu olurdum kim bilir...
songül sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım üstüne tek laf yok

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar
sizleri çok özledim nerelerdesin diyecek olursanız valla ben de kızıyorum kendime ama böyleyim maalesef arayı açınca tekrar adapte olamadım her seferinde "kızları her gün takip edip yazıcam" diyorum ama vefasızlık ruhuma işlemiş sanki, özel hayatta da böyleyim bana sitem eden çok arkadaşım var
bir süredir Türkiz çok hareketli gündüzüm onla geçiyor akşamları eşimle ve ev işleriyle ilgileniyorum geceleri de uykum gelene kadar ders çalışıyorum nete çok nadir giriyorum artık çünkü geceleri uykum çok bölük pörçük öğlene kadar kendime zor geliyorum kızın gündüz uykularında ben de uyuyorum annemler yazlıkta onlar olunca hayatım daha düzenliydi sanki şimdi kızı bir dk boş bırakamıyorum geri geri emekliyor ve çok hareketli iki dk odadan çıksam bir yere sıkışıp beni çağırıyor sabit bir yere koysam (beşik, mama sandalyesi) hemen sıkılıyor sıkılmasa da vicdanım el vermiyor ne kadar hareket ederse o kadar iyi diyorum hemen hemen hergün dışarı çıkıyoruz hava alıyoruz.
şimdi kızım uyudu eşim de maç izlemeye gitti benim de içimden hiçbişey yapmak gelmedi bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim bir de ne göreyim beni unutmamışsınız songülcüm ve sprintcim beni anmış
minikleriniz çok büyümüş kızlar hepsine maşallah diyeyim
yürüyenleri konuşanları okuyunca birden telaş ettim bizim kızda tık yok diye sonra bir baktım ki ben aralık annesiyim daha vakit var bizde sadece emekleme var kızlar o da geri geri ay bi de haftasonu kızım yattığı yerden kalkıp oturdu iki defa :) anlamsız sesler çıkarıyor ama anne kelimesini 2-3 aydır bilinçli söylüyor yani işi düştüğünde acıkınca ve uykusu gelince hemen ennneee ya bir de ben bu kızı çok mu arabaya bindiriyorum bilmem vrnnnn vrnnn diye motor sesi çıkarıyor özellikle de arabaya binince
benden havadisler şimdilik bu kadar cici anneler hepinizi özlemle öpüyorum tatlı bebişlerinizi de kokluyorum

napıyosun canım rana nasıl sumuğu akıyomu hala bızım gectı gıbı

iyiyim canım rana da iyi ya bizim sümük kalmadı çok şükür kurtulduk ya 10 gün sürdü ama sonunda geçti şimdi ısırma huylarımız çıktı elimi kolumu ısırıyo alt dişten iz çıkıyo hoşuna gidiyo ısırınca babasının omzunu ısırıyo adam bağırıyo resmen :)) köprü yapıyo bu aralar tepe taklak gidecek diye korkuyorum
öksürük bitti ama demi ben her akşam banyo yaptırdım sıcak suyla hep temizlendi burnu bi de sprey sağolsun rana son zamanlarda spreye sesini çıkarmadı rahatça açtı geçti ya inşallah alp tuğranın da bir an önce geçer

ısırma huyu bızde epey bı zamndır var cok kotu acıyo kızıyorum ama yıne yapıyo
sukur kı ıyılesmıs rana kuzum
bızde ara ara oksuruk var oda bıter heralde

ozcananıııım özledim kız
çok haklısın dur kendimi affettireyim:Eki Görüntüle 787615

cok tatlı masallah kuzuma kıme kızmıs acaba
hosgeldın buarada canım
evet uzun zamndır gelmıyosun artık ama anlattğın kadryla epey bı yoğunsun neıcın ders calısıyosun canım
tum bebısler bu ara hep ılgı beklıyolar

ozcananıııım özledim kız
çok haklısın dur kendimi affettireyim:Eki Görüntüle 787615

çoktaaan affettim yaa ne kadar büyümüş maşallah subhanalla ama pek çatık kaşlarımız niye ki dudaklara bak yaa çok tatlı olmuş arada gelde göster bizim kk kardeşimizi kızdırma bizi

Eklentiler

• $25 08 2013 - 1.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 33
ee kızlar hadi havadis verin bakayım ozcanan ranacık nasıl? wavscım merhaba alp tuğracım nasıl oldu? hasta değil di mi? neler yapıyor minikler?:)

ısırma huyu bızde epey bı zamndır var cok kotu acıyo kızıyorum ama yıne yapıyo
sukur kı ıyılesmıs rana kuzum
bızde ara ara oksuruk var oda bıter heralde

azaldıysa biter ya inşallah ama ısırması sıkıntı korkuyom üstel çıkınca göğsümü ısırmasından koparır bu cadı ya ısırırken kendini de sıkıyo çünkü

ee kızlar hadi havadis verin bakayım ozcanan ranacık nasıl? wavscım merhaba alp tuğracım nasıl oldu? hasta değil di mi? neler yapıyor minikler?:)

çok şükür bebişlerde pek sıkıntı yok bizim kız 10 gündür gripti wavvs ında alp tuğra grip öksürük ama bitti sayılır onunda
işte emekliyo rana oraya buraya giriyo önceden sıkışıp ağlıyodu ama şimdi bi yere gireceği zaman başını eğiyo giriyo orayı inceliyo sonra çıkıp geri geliyo peşimde emekliyo tek merak ettiği bi yer var wc :)) girenin peşinden koşar gibi gidiyo bekliyo çıkıncaya kadar almaya kalk kıyamet kopuyo :)))
iki dişimiz var tazecik kesmece :) çok şükür başka bi sıkıntımız yok canım :) türkiz geri geri emekliyosa 2 hafta sonra başlar tek tek öne gitmeye bizim köprü yapıyo yakında kalkar bu diyolar ama bilmiyorum

tutunarak sıralayan bebekler var selnec in kızı elif mina ilk yürüyen kasım bebeğimiz:)) aras paşa da yakındır yürümeye belki yürüyo bilmiyorum konuşamadık hiç songülle

hoşbulduk canım teşekkür ederim:) eşim arkadaşlarının yanına götürmüştü orda çekmiş kafasına yatmayan birileri vardı herhalde
yoğunluktan ziyade her şeye eşit özen gösterememe beceriksizliği diyelim:) canım doktora tezim var evlilik çocuk derken baya ihmal ettim ama yumurta kapıya dayandı
hepsi böyle di mi canım? ama yürüyünce yandın diyor herkes offf ne zor iş :) annelik için fazla tembelim ben nasıl koşacam peşinden? bu vesileyle kilo veririm belki

çoktaaan affettim yaa ne kadar büyümüş maşallah subhanalla ama pek çatık kaşlarımız niye ki dudaklara bak yaa çok tatlı olmuş arada gelde göster bizim kk kardeşimizi kızdırma bizi

oyyy ya ranacık??? koca kız olmuş ne güzel oturuyor :) kumral saçlarına bi de toka takmışsın annesi tümden çıldırdım burda:)) ne vardı yakın olsaydık doya doya severdik bebişleri... maşallah tatlı kuzucuma...
kaşlar doğuştan beri böyle çatık:)) aslında çok gülüyor ama bişeye bozulsun ya da merak etsin hemen çatar dedesine çekmiş :)

oo canım sende tembelsen artık baksana doktora yapıyosun kolaymı okadr seyle uğrasmaktan kendını kutla bence cok ıyı basarıyosun
ınsallah onuda halledersın canım
bencede bunlar yuruyunce ısımız dahada zor bende oyle dıyorum kılo verırım artık
alptuğra ıyı bıara grıp tı sımdı gectı sukur
yaramzlık pesınde heryere gıdıyo cekmecelerı bosaltmaya basladı

azaldıysa biter ya inşallah ama ısırması sıkıntı korkuyom üstel çıkınca göğsümü ısırmasından koparır bu cadı ya ısırırken kendini de sıkıyo çünkü

canım bizde de alt iki diş var ve o dediğin de var maalesef( ya bi ısırıyo memeyi bugün baktım kanamış azıcık hadi normal zamanda neyse ben uyku sersemiyken ısırıyor ya elektrik veriyolar sanki biraz araştırdım doyunca ısırırmış oyun olsun diş kaşıma maksatlı... ısırınca memeyi çekip ciddi bir sesle "hayır ısırmak yok" diyorum durup boncuk boncuk bakıyor ama bir süre sonra yine ısırıyor ne fayda... üst dişler gelince düşünemiyorum

çok geçmiş olsun kuzulara atlatmışlar çok şükür olur böyle ufak tefek hastalıklar bağışıklıkları gelişiyor minnoşların... Türkiz bugüne kadar hiç hasta olmadı ama korkuyorum bir hastalansa ağır geçecek diye...
oy meraklı köftem benim:):):):) çok güzel anlatıyosun ozcananım gözümde canlanıyor resmen:))) valla tatlım geri emekleme bir ayı aşkın süredir var hatta haziran sonuydu bir gün yerde minderde bırakmıştım bir geldim kapının eşiğinde şok oldum
herhalde düze geçemeden ayağa kalkacak köprü dediğin şu diz üstünde popo havada köpek duruşu mu? öyleyse türkiz de yapıyor sonra fok balığı gibi atıyor kendini ileri
maşallah elifciğe :)) hepsi de güzel güzel yürüyecek inşallah... zaman öyle geçiyor ki geçen gün eşimle annemlerin yazlığına gittik göle girecektik (burda hazar gölü diye turistik bir göl var) dedim ki "geçen sene bu zaman ramazan bayramıydı hamileyken burdaydık suya giriyorduk şimdi kızımız kocaman oldu"

canım benim çok teşekkürler ama 5 sene önce başladım doktoraya e o zaman ne çoluk çocuk ne koca ne ev sorumluluğu... giyin süslen işe git eve gel annenin yemeklerini ye
kilo versek hiç şikayet etmem valla
çok geçmiş olsun tatlım ozcanan söyledi geçmiş gitmiş çok şükür... ay o kadar oldu mu minnoş??? maşallah ona:)) bizim kız etrafındaki herşeye ulaşma derdinde olsa da henüz keşfedemedi çekmeceleri:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…