2012 kasım bebekleri büyüyor..

olsun canım sımdı bıtırırsın ınsallah
sağol tatlı gectı sukur ne guzel sız hıc hasta olmadnzmı masallah dıyımde
bu bızım kacıncı sayamıyorum kackere antıbıyotık kullandık
turkız de yakın zamnda kesfeder annesı meraklı bunlar

valla canım hasta olmamak da kötü, biraz hasta olsun ki bağışıklığı artsın ne diyeyim canım çok şükür halimize Allah dermansız dert vermesin, hastalıkların hepsi size güçlü bağışıklıklar sağlamıştır inşallah...
bir ayağa kalksın ben biliyorum heryeri elden geçirecek yeğenim bu kadarlıkken ablam anlatırdı gidip bakarmış ki çekmeceleri karıştırıyor ablam müdahale etmeden de bas bas bağırırmış gitsin diye:)

ınsallah bağısıklık olmıstur canım hasta olması bısey değil surup ıcırmek bı mesele
alp tuğra gıtmemesı gereken bı yere gıdıyo bende arkasndan almaya gıdıyorum bı hızlanıyo gorme alınca basıyo cığlığı tabı
bızmkılerde aynı olacak canım ev toplamaktan helak oluruz artık

inşallah canım... haklısın ağızlarını bi kilitlediler mi tamam ama ilaç bu insan çaresiz kalıyor diş zamanı calpol verene kadar neler çekmiştim çok iyi anlıyorum seni...
ay herşeyi anlıyor bu minikler :))) çok tatlı yaa maşallah... neyse ki balık hafızalılar 5 saniye sonra unutuyorlar neden ağladıklarını
valla canım herşeyi ortadan kaldırıp kenara çekilelim bence

ozcananıııım özledim kız
çok haklısın dur kendimi affettireyim:Eki Görüntüle 787615

ay aman da aman hoş geldiniz.valla çok sevindim.annesi bu kız sana daha çok benzemiş.maaşallah kuzuma

çoktaaan affettim yaa ne kadar büyümüş maşallah subhanalla ama pek çatık kaşlarımız niye ki dudaklara bak yaa çok tatlı olmuş arada gelde göster bizim kk kardeşimizi kızdırma bizi

ranayı yiyecem ben burdan.

oyle mı dıyosun zaten bunlar buyuyene kadar nekadr toplasakta kar etmez enıyısı dedğın gıbı kenara cekılmek

slm kızlar.. arada bi okuyabilsem de bi türlü fırsat bulup yazamıyorum son günlerde berra da mızmızlık tavan yaptı. gece uykularımız berbattı. ben dişten diye düşünürken meğer boğazı iltihaplanmış kuzumun ondanmış bu huysuzluk burun akıntısı vardı zaten ama hiç ateş falan yoktu o yüzden geç kaldık farketmekte.

herkesi o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam.
özcanan rananın dişi mi çıktı öyle bişey okur gibi oldum sankim. eğer çıktıysa hayırlı olsun incileriniz. herkesin çıktı da bi biz mi kaldık yoksa?

sprint taşındın mı?

wavs nereye gidiyorsunuz?

başka hasta bebişler mi var?

elif mina yürümeye mi başladı?

ufff yaa o kadar uzak kaldım ki bazen bişey okuyorum sonra meraktan çatlıyorum olayın aslını öğrenmek için geçmiş de yapamıyorum

çok geçmişte kaldı biliyorum ama ancak cvp yazabiliyorum kızlar kusura bakmayın.
reces eşlerimiz hemşeri demek gidiyor musunuz hiç ıspartaya?

ah güldenim ah ben de seni ikna edecek hal mi kaldı. artık 2. çocuk konusunda nurun ikna olmaya ihtiyacı var. şu sıralar ciddi manada düşünmemeye başlıyorum o kadar yoruluyorum ki yapamıyorum beceremiyorum gibi geliyo. sen kim 2. çocuk kim diyorum bi berrayı büyütebilsen şükret diyorum kendi kendime.

yasmin gülden çok teşekkür ederim özlenmek çok güzel kızlar

Son düzenleme:

a 2.çocuktan vazgeçmek yok.şiddetle tavsiye ediyorum.biz taşındık ama tam değil canım.şöyle anlatayım eşyalarım gitti.ama ben daha annemdeyim.eşim kamyonu indirip kampa gitti.bi zde çocuklarla tatili bölmedik.kısmetse haftaya gidip yerleşicez.
hastalığınıza üzüldüm canım çok geçmiş olsun evet diş deyip geçmemek gerekiyor bazen altında önemli sıkıntı olabiliyor bebişlerimizde

ooo kımlerı goruyorum
ozledım canım senı gece sohbetlermızı nezaman donuyosun evıne
gecmıs olsun berra kuzuma oksuruk falan yokmuydu canım antıbıyotıkmı kullanıyosunz ınsallah gecer canım enkısa zamnda
rana nın cıktı dısı sprınt daha tasınmadı
bende bıyere gıtmıyorum vazgectık canım

ya sorma burda pek bir rahattım gidince zor olacak.ev yerleştir sonra okula başla.Allah yardımcımız olsun.siz de kararı vermişsiniz hakkınızda hayırlı olsun

zor olacak ama halledersın Allahın ıznıyle canım
annende gelıcekmı senınle yardım ıcın
evet verdık canım ınsallah pısman olmayız

zor olacak ama halledersın Allahın ıznıyle canım
annende gelıcekmı senınle yardım ıcın
evet verdık canım ınsallah pısman olmayız

annemi şimdi yormak istemiyorum canım yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum biraz tecrübeliyim bu 5.evim olacak inşaallah.ama eşimle biz öğretmeniz ders programı ayarlatırsak kızıma dönüşümlü bakmayı planlıyoruz.o süreçte gerekirse annemi çağırmayı planlıyorum.

bayağ bı tecrubelıymısn canım esınle bırlıkte yaparsnz artık
öğretmnler baslıyo ya eylulde sende baslıyomsn ozamn okula canım
ece denız daha onemlı tabı yetısemedğın yerde cağırırsın annenı canım destek oluyosa ne guzel Allah razı olsun annelerden

barışı yatırmaya kaçmıştım geri geldim.annem urfadayken pek gelemiyordu izmirden uzak olunca ama ist.biraz yakın umarım daha sık görüşürüz.evet canım normalde pt toplantımız var başlıyoruz göreve ama tayini çıkan öğretmenlere 15 gün izin veriliyor taşınma için onu kullanıyorum

vaws hakkınızda hayırlı olsun cnm:
nurcum berrama geçmiş olsun allahım beterinden korusun :
gerçekten özledik seni cnm ama sende dinlenmenin tadını çıkar
huysuzluğa gelince farklı değiliz nil artık 12den önce uyumuyo ee benimde osaate kadar pertim çıkıyo sabahta 6da kalkıyorum zaten gecede birkaç kez kalkıyoruz onları saymıyorum :2. gelince berracık büyüyünce unutulur bunlar yaparsın senin yaşındaha küçük ben ikna ederim seni merak etme:
sprint yeni yeriniz hayırlı olsun hakkınızda..
kızlar başka neler var bilmiyorum ama herkese kocaman bi günaydın..
bu arada yasmincim zeynebin sonuçlarını merak ediyorum nededi doktorunuz..
çabuk gel..

Geçmiş olsun cnm berraya.
cnm ispartaya daha 1kere gittik. Kv hiç görmemiş 35 yildir. Kv kendi tarafına çekmiş öp ve çocuklari. Eşim de evlendikten sonra gitti ilk defa

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok uykusuzum. Defne gece çok mikirdadi . Ne kendi kaliteli uyudu ne de beni uyuttu.

Yasmin sonuçlar ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…