- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.861
canım benim çok teşekkürler ama 5 sene önce başladım doktoraya e o zaman ne çoluk çocuk ne koca ne ev sorumluluğu... giyin süslen işe git eve gel annenin yemeklerini ye
kilo versek hiç şikayet etmem valla
çok geçmiş olsun tatlım ozcanan söyledi geçmiş gitmiş çok şükür... ay o kadar oldu mu minnoş??? maşallah ona:)) bizim kız etrafındaki herşeye ulaşma derdinde olsa da henüz keşfedemedi çekmeceleri:))
valla canım hasta olmamak da kötü, biraz hasta olsun ki bağışıklığı artsın ne diyeyim canım çok şükür halimize Allah dermansız dert vermesin, hastalıkların hepsi size güçlü bağışıklıklar sağlamıştır inşallah...
bir ayağa kalksın ben biliyorum heryeri elden geçirecekyeğenim bu kadarlıkken ablam anlatırdı gidip bakarmış ki çekmeceleri karıştırıyor ablam müdahale etmeden de bas bas bağırırmış gitsin diye:)
ınsallah bağısıklık olmıstur canım hasta olması bısey değil surup ıcırmek bı mesele
alp tuğra gıtmemesı gereken bı yere gıdıyo bende arkasndan almaya gıdıyorum bı hızlanıyo gorme alınca basıyo cığlığı tabı
bızmkılerde aynı olacak canım ev toplamaktan helak oluruz artık
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar
sizleri çok özledim nerelerdesin diyecek olursanız valla ben de kızıyorum kendime ama böyleyim maalesefarayı açınca tekrar adapte olamadım her seferinde "kızları her gün takip edip yazıcam" diyorum ama vefasızlık ruhuma işlemiş sanki, özel hayatta da böyleyim bana sitem eden çok arkadaşım var
bir süredir Türkiz çok hareketli gündüzüm onla geçiyor akşamları eşimle ve ev işleriyle ilgileniyorum geceleri de uykum gelene kadar ders çalışıyorum nete çok nadir giriyorum artık çünkü geceleri uykum çok bölük pörçük öğlene kadar kendime zor geliyorum kızın gündüz uykularında ben de uyuyorum annemler yazlıkta onlar olunca hayatım daha düzenliydi sanki şimdi kızı bir dk boş bırakamıyorum geri geri emekliyor ve çok hareketli iki dk odadan çıksam bir yere sıkışıp beni çağırıyorsabit bir yere koysam (beşik, mama sandalyesi) hemen sıkılıyor sıkılmasa da vicdanım el vermiyor ne kadar hareket ederse o kadar iyi diyorum hemen hemen hergün dışarı çıkıyoruz hava alıyoruz.
şimdi kızım uyudu eşim de maç izlemeye gitti benim de içimden hiçbişey yapmak gelmedi bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim bir de ne göreyim beni unutmamışsınızsongülcüm ve sprintcim beni anmış
minikleriniz çok büyümüş kızlar hepsine maşallah diyeyim
yürüyenleri konuşanları okuyunca birden telaş ettim bizim kızda tık yok diye sonra bir baktım ki ben aralık annesiyim daha vakit varbizde sadece emekleme var kızlar o da geri geri ay bi de haftasonu kızım yattığı yerden kalkıp oturdu iki defa :) anlamsız sesler çıkarıyor ama anne kelimesini 2-3 aydır bilinçli söylüyor yani işi düştüğünde acıkınca ve uykusu gelince hemen ennneee ya bir de ben bu kızı çok mu arabaya bindiriyorum bilmem vrnnnn vrnnn diye motor sesi çıkarıyor özellikle de arabaya binince
benden havadisler şimdilik bu kadar cici anneler hepinizi özlemle öpüyorum tatlı bebişlerinizi de kokluyorum
çoktaaan affettim yaa ne kadar büyümüş maşallah subhanalla ama pek çatık kaşlarımız niye kidudaklara bak yaa çok tatlı olmuş arada gelde göster bizim kk kardeşimizi kızdırma bizi
inşallah canım... haklısın ağızlarını bi kilitlediler mi tamam ama ilaç bu insan çaresiz kalıyor diş zamanı calpol verene kadar neler çekmiştim çok iyi anlıyorum seni...
ay herşeyi anlıyor bu minikler :))) çok tatlı yaa maşallah... neyse ki balık hafızalılar 5 saniye sonra unutuyorlar neden ağladıklarını
valla canım herşeyi ortadan kaldırıp kenara çekilelim bence
slm kızlar.. arada bi okuyabilsem de bi türlü fırsat bulup yazamıyorumson günlerde berra da mızmızlık tavan yaptı. gece uykularımız berbattı. ben dişten diye düşünürken meğer boğazı iltihaplanmış kuzumun ondanmış bu huysuzluk burun akıntısı vardı zaten ama hiç ateş falan yoktu o yüzden geç kaldık farketmekte.
herkesi o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam.
özcanan rananın dişi mi çıktı öyle bişey okur gibi oldum sankim. eğer çıktıysa hayırlı olsun incileriniz. herkesin çıktı da bi biz mi kaldık yoksa?
sprint taşındın mı?
wavs nereye gidiyorsunuz?
başka hasta bebişler mi var?
ufff yaa o kadar uzak kaldım ki bazen bişey okuyorum sonra meraktan çatlıyorum olayın aslını öğrenmek için geçmiş de yapamıyorum
çok geçmişte kaldı biliyorum ama ancak cvp yazabiliyorum kızlar kusura bakmayın.
reces eşlerimiz hemşeri demek gidiyor musunuz hiç ıspartaya?
ah güldenim ah ben de seni ikna edecek hal mi kaldı. artık 2. çocuk konusunda nurun ikna olmaya ihtiyacı var. şu sıralar ciddi manada düşünmemeye başlıyorum o kadar yoruluyorum ki yapamıyorum beceremiyorum gibi geliyo. sen kim 2. çocuk kim diyorum bi berrayı büyütebilsen şükret diyorum kendi kendime.
yasmin gülden çok teşekkür ederim özlenmek çok güzel kızlar
slm kızlar.. arada bi okuyabilsem de bi türlü fırsat bulup yazamıyorumson günlerde berra da mızmızlık tavan yaptı. gece uykularımız berbattı. ben dişten diye düşünürken meğer boğazı iltihaplanmış kuzumun ondanmış bu huysuzluk burun akıntısı vardı zaten ama hiç ateş falan yoktu o yüzden geç kaldık farketmekte.
özcanan rananın dişi mi çıktı öyle bişey okur gibi oldum sankim. eğer çıktıysa hayırlı olsun incileriniz. herkesin çıktı da bi biz mi kaldık yoksa?
sprint taşındın mı?
ufff yaa o kadar uzak kaldım ki bazen bişey okuyorum sonra meraktan çatlıyorum olayın aslını öğrenmek için geçmiş de yapamıyorum
çok geçmişte kaldı biliyorum ama ancak cvp yazabiliyorum kızlar kusura bakmayın.
ah güldenim ah ben de seni ikna edecek hal mi kaldı. artık 2. çocuk konusunda nurun ikna olmaya ihtiyacı var. şu sıralar ciddi manada düşünmemeye başlıyorum o kadar yoruluyorum ki yapamıyorum beceremiyorum gibi geliyo. sen kim 2. çocuk kim diyorum bi berrayı büyütebilsen şükret diyorum kendi kendime.
gitti canım haftaya biz de gidiyoruz.aananemize doyamadık 2 hafta daha kalalım dedik
ya sorma burda pek bir rahattım gidince zor olacak.ev yerleştir sonra okula başla.Allah yardımcımız olsun.siz de kararı vermişsiniz hakkınızda hayırlı olsundoyulmazkı zaten
ıyı yapmısın canım dınlen bıraz oraya gıdınce yorulursun
ya sorma burda pek bir rahattım gidince zor olacak.ev yerleştir sonra okula başla.Allah yardımcımız olsun.siz de kararı vermişsiniz hakkınızda hayırlı olsun
zor olacak ama halledersın Allahın ıznıyle canım
annende gelıcekmı senınle yardım ıcın
evet verdık canım ınsallah pısman olmayız
annemi şimdi yormak istemiyorum canım yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum biraz tecrübeliyim bu 5.evim olacak inşaallah.ama eşimle biz öğretmeniz ders programı ayarlatırsak kızıma dönüşümlü bakmayı planlıyoruz.o süreçte gerekirse annemi çağırmayı planlıyorum.
bayağ bı tecrubelıymısn canım esınle bırlıkte yaparsnz artık
öğretmnler baslıyo ya eylulde sende baslıyomsn ozamn okula canım
ece denız daha onemlı tabı yetısemedğın yerde cağırırsın annenı canım destek oluyosa ne guzel Allah razı olsun annelerden
ooo kımlerı goruyorum
ozledım canım senı gece sohbetlermızı nezaman donuyosun evıne
gecmıs olsun berra kuzuma oksuruk falan yokmuydu canım antıbıyotıkmı kullanıyosunz ınsallah gecer canım enkısa zamnda
rana nın cıktı dısı sprınt daha tasınmadı
bende bıyere gıtmıyorum vazgectık canım
sprint taşındın mı?
elif mina yürümeye mi başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?