2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnmbenim.kiyamam ya insaalla guzel.cikar sonuc dr ne dedi

Yasemin nasıl çıkti sonuç merak ettim yazmamissin

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok uykusuzum. Defne gece çok mikirdadi . Ne kendi kaliteli uyudu ne de beni uyuttu.

Yasmin sonuçlar ne oldu?

herkese günaydın kızlar teşekkürler buarada merak edilmek güzel:) bizden havadisler güzel çok şükür bal böcüğüm sağlıklıymış. ama dr da bunu öğrenene kadar cnm çıktı sağolsun... dr röntgen sonuçlarına surat asık vaziyette uzun uzuuun baktı. sonra kaşlar çatık bi vaziyette ' kalça kemiklerindeee ve bacak kemiklerindeee ' dedi ve yutkundu o bi kaç saniye de yani dr cümlesini tamamlayana kadar ne senaryolar yazdım aklımdan bilemezsiniz , dayımızla gitmiştik sonuç göstermeye bi baktım ki abimin de rengi atmış ama çok şükür ki dr cümleyi ' hiç bişey yok gayet sağlıklı ' diye tamamladı:) 1-1,5 yaşına gelipte kendi haline yürümeye başlayınca yine aynı sorun devam ederse tekrar getirin bi daha bakalım dedi. bizden haberler böyle işte... eee sizler nasılsınız

Gunsydin kizlar bisey sorcam disi ilk ciktiginda elinize ilk geldiginde nekadar surede tamamen cikti dun elime geldi ve gorduk incimz gorundu nezamn cikar ki tamamen

günaydın cnm hayırlı olsun inciniz:) cnm bizim diş 8 ayı bitince çıktı 9 aylıkken iice ortadaydı tam hatırlamıyorum ama 3-4 haftada iice meydana çıkıo sanırım...gerçi gelişime de bağlı daha erken ya da geç de görülebilir sanırım . ısırmaya başlar yakında:)

Günaydınnn güzel annelergününuz güzel geçsin

Yasmin_tokak
Canim çok sevindim sonuçlarin iyi çıkmasına evlatlarimiz hep sağlıkli olur inşallah:)))

gunaydın kızlar
yasmın sevındım canım bısey cıkmamasına
gulden cım gıdemedık ınsallah pısman olmayız bakalım
busene ben kpss ye hazırlanmayı dusunuyorum bırazda oyuzden ıstemedm gıtmek orda hazırlanamam dıye

Yasmin_tokak
Canim çok sevindim sonuçlarin iyi çıkmasına evlatlarimiz hep sağlıkli olur inşallah:)))

ünaydın cnm:

gunaydın canım bende cok uykusuzum
alp tuğrada aynıydı gece ne ben ne o uyudu doğru duzgun

aaa ne oluyo bizim bıcırıklara..

günaydın canım hakkınızda hayırlısı olsun..

Yasmin_tokak
amin cnm amin inş. rabbim kimseye dermansız dert vermesin ve kimseyi evladıyla sınamasın inş.

sağol cnm benim allah razı olsun. bi karar vermişsiniz ne güzel darısı bizim başımıza inş.
sen ne mezunuydun cnm
ünaydın cnm:

aaa ne oluyo bizim bıcırıklara..

günaydın canım hakkınızda hayırlısı olsun..

günaydın cnm nasılsın nilim ne yapıo

canım ben aöf 4 yıllık ısletme mezunuyum sansımı denıcem bu sene

günaydın kızlar dün gece hiç uyumadık erdem hep ağladı kalkıp gezdik durduk ev içinde tam dalıcakken çığlık kıyamet kopartıp kalktık burnu bi tıkanıyo bir akıo öksürük hapşırık bu akşam doktora gidicez sarhoş gibiyim
yasmin cnaım çok sevindim
nur özlemişiz seni
carmanes sende hoşgeldin maşallah türkize
gülden nil nasıl
yeni inciniz hayırlı olsun masal
sprint nereye tayin çıkmıştı kaçırdım ben
wavs kararınz hayırlı olsun
daha alıntı yapamadığım çok kişi var eminim ama uyukusuzluğuma verin öüyprm hepinizi

canım çok sevindim
bişety çıkmamasına bel böcüüğünde sen neler yapıyosun
nil iyi yanlız bu aşı hepimizi
maf etti
nilin uyku düzeni tamamammen bozuldu offf:

cnm benim çok geçmiş olsun bi an önce atlatır inş. şu soğan suyuna başlasaydın hemen cnm antibiyotik yerine geçiyormuş ya bi an önce toparlanmaya başlardı vücudu kuzunun...
ben çıkıyorum kızlar ii bakın kendinize

evet zor olacak ama bısekılde yapmam gerek ya dersaneye gıdıcem yada ınternette canlı dersler oluyo onlara katılcam
kendım ypamıyorum cunku daha oncede gırdım olmyo
haklısın cnm ama bi yerden başlarsan gerisi gelecektir. hakkında hayırlı olan olsun inş. bazen düşünüyorum çalışmak mı ii yoksa çalışmamak mı karar veremiyorum:)

canım çok sevindim
bişety çıkmamasına bel böcüüğünde sen neler yapıyosun
nil iyi yanlız bu aşı hepimizi
maf etti
nilin uyku düzeni tamamammen bozuldu offf:

ayyy aynı durum bizde de var cnm yaa nefret ettim şu aşıdan ... ne uyku kaldı ne düzen biz zaten sorunluyduk biliosunuz accık olan düzen de bozuldu
ayy kaçtım ben:)

kıyamam erdemime ya çok geçmiş olsun cnm..

görüşürüz cnm ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…