- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.901
haklısın cnm ama bi yerden başlarsan gerisi gelecektir. hakkında hayırlı olan olsun inş. bazen düşünüyorum çalışmak mı ii yoksa çalışmamak mı karar veremiyorum:)
ayyy aynı durum bizde de var cnm yaa nefret ettim şu aşıdan ... ne uyku kaldı ne düzen biz zaten sorunluyduk biliosunuz accık olan düzen de bozuldu
ayy kaçtım ben:)
Cok uzuldum ya adinza gercektn uykusuzlul sinir de yapio tum gunune yansio ne asisi kizlar bu kizamik mi biz daha yaptirmadik bu haftaolcak asi yaparmiymis ya okadar sanmiom ama doktor falan mi soledi bizde hic bi asida ates dai olmadi hic sorun yasamadik acaba bu asinin farki ne.ki
kızlar selamlar
elifte grip oldu dün gece malesef bizde ayaktaydik
yasmin sonuclqrin iyi çıkmasına çok sevindim
masalece hayırlı olsun.inciniz ben gördükten iki gün sonra tik tik yapmaya başladı disi
kızlar çok yorgun ve isteksizim herşeye karşı elifin hasta olması çok canımı sikiyor
mizmiz olan kızım artık hiç susmuyor
reces ve beysal sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah evlatlarimiza sağlık versin ınş
wavs canım kararinizan dolayi Allah pisman etmesin inşallah
haklısın cnm ama bi yerden başlarsan gerisi gelecektir. hakkında hayırlı olan olsun inş. bazen düşünüyorum çalışmak mı ii yoksa çalışmamak mı karar veremiyorum:)
ayyy aynı durum bizde de var cnm yaa nefret ettim şu aşıdan ... ne uyku kaldı ne düzen biz zaten sorunluyduk biliosunuz accık olan düzen de bozuldu
ayy kaçtım ben:)
sorma cnm yaa mahvetti bizi resmen bu aşı. dr söyledi cnm ki bu söyleyen dr diğer aşılarda hiç bi yan etki yok diyen bi dr du bu aşı için özellikle uyardı. gerçekten de etkileri 5 gün sonra filan arttı. hastalık olarak değil ama zaten olmayan uyku düzenimiz hepten bozuldu hala da devam edio bu cuma gelirse 15 gün olcak aşı olalı. geçer inş.Cok uzuldum ya adinza gercektn uykusuzlul sinir de yapio tum gunune yansio ne asisi kizlar bu kizamik mi biz daha yaptirmadik bu haftaolcak asi yaparmiymis ya okadar sanmiom ama doktor falan mi soledi bizde hic bi asida ates dai olmadi hic sorun yasamadik acaba bu asinin farki ne.ki
geçmiş olsun cnm yaa inş. çabuk atlatır kızlar bi ilaç söylüyorlardı onun ismini alıp kullansaydın ii gelirdi belki peditus be iburamid cold du sanırım. tabi en iisi dr a götürmekkızlar selamlar
masalece hayırlı olsun.inciniz ben gördükten iki gün sonra tik tik yapmaya başladı disi
kızlar çok yorgun ve isteksizim herşeye karşı elifin hasta olması çok canımı sikiyor
reces ve beysal sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah evlatlarimiza sağlık versin ınş
canım kizamik asisi mahvetti bebisleri aktif asi olduğu için belirtiler yaklaşık bes gün sonra ortaya çıkıyor 15 güne kadar devam ediyor huysuzluk grip öksürük gibi belirtiler ortaya cikabiliypr.
inşallah senin kız sıkıntısız atlatır aşıyı
kızlar selamlar
ben hıc calısmadğım ıcın zorluklarnı bılmyorum ama tahmın edebılyorum canım
zaten olursa devlet olur ozel sektorde bıraz zor calısma saatlerı az olmalıkı alp tuğraya vakıt ayırabıleyım olursa tabı nasıp
artıları da eksileri de tartışılr cnm gerçekten bayanın çalışmasının. şu aralar şahsen ben çalışmaması taraftarıyım:) ama evde olunca da sıkılıorum o da yarı. e bu devir de tek maaş da zor ne bileyim iki tarafı keskin bıçak....
evet tek maasla bayağ bı zor
su sıralar calısmak ıstemezdm bende
ben calısana kadar alp zaten 2 yasında falan olur ozamn rahat olurum belkı bıraz ozleyelım bırbırımızı
hmm dikkat et de 2. yola çıkmasın cnm o zaman:)
ay canım oda var tabıkı ama nasıp tabı bana kalsa alp 4 yasındayken kardesı olsun ısterım
sen nezamn dusunuyosun 2.yı
valla evde otursak daha iyi gibi ama dediğin gibide sıkılıyor insan alışınca çalışmaya ve maaş konusu karışık yaaartıları da eksileri de tartışılr cnm gerçekten bayanın çalışmasının. şu aralar şahsen ben çalışmaması taraftarıyım:) ama evde olunca da sıkılıorum o da yarı. e bu devir de tek maaş da zor ne bileyim iki tarafı keskin bıçak....
nerdesin kız yine mi geziosun:)
valla evde otursak daha iyi gibi ama dediğin gibide sıkılıyor insan alışınca çalışmaya ve maaş konusu karışık yaa
songl ablasında canım kefkende bugün denize gidicekti
Cok uzuldum ya adinza gercektn uykusuzlul sinir de yapio tum gunune yansio ne asisi kizlar bu kizamik mi biz daha yaptirmadik bu haftaolcak asi yaparmiymis ya okadar sanmiom ama doktor falan mi soledi bizde hic bi asida ates dai olmadi hic sorun yasamadik acaba bu asinin farki ne.ki
sorma cnm yaa mahvetti bizi resmen bu aşı. dr söyledi cnm ki bu söyleyen dr diğer aşılarda hiç bi yan etki yok diyen bi dr du bu aşı için özellikle uyardı. gerçekten de etkileri 5 gün sonra filan arttı. hastalık olarak değil ama zaten olmayan uyku düzenimiz hepten bozuldu hala da devam edio bu cuma gelirse 15 gün olcak aşı olalı. geçer inş.
geçmiş olsun cnm yaa inş. çabuk atlatır kızlar bi ilaç söylüyorlardı onun ismini alıp kullansaydın ii gelirdi belki peditus be iburamid cold du sanırım. tabi en iisi dr a götürmek
nasıl bi aşıymış bu arkadaş ya sıradan mahvetti kuzuları
hmm dikkat et de 2. yola çıkmasın cnm o zaman:)
cnm bana kalsa zeynep ilay okula başalyınca olsun isterim o zamana kadar kızımın prensesliği devam etsin büyümeden abla olmak zorunda kalmasın. ama bi taraftanda yaş farkı artmasın daiyorum 27 de zeynebi doğurdum 30 da da 2. olur sanırım 3 yaş fark olur tabi rabbim nasip ederse.bazen de tek çocuk yeter demio değilim:)
evet canım bu aşı öyle beter bi acı işte
bizede hiç bi aşı ateş yapmamıştı ama malesef bu ateş değil ama bütüm huysuzluğu yaptı..
resmen uyku saatimiz deyiştiya..
hakkatten yaaa ..:
ayyy ne 2. mııı
ayyy yine 2. çocuk muhabeti var ben kaçayım bari :):):).):)
oh keyifler yerinde yani problem yok o zaman:)
cnm maaş konusu gerçekten karışık ne kadar gelirse o kadar gidiyo tek maaş çalışanda çift maaş çalışanda geçinip gidiyo... rabbim bereketini versin önemli olan o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?