2012 kasım bebekleri büyüyor..

Teyzoşlarr
Yine geçmişten bi haberim..
İnşallah kuzucuklarımızda, can anneleri de iyidir..
Hasta olanlarımıza Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
Daha önce yazmıştım hastayım diye. 10 gün oldu daha yeni geçiyor. Bunun üstüne bir de Mina' ya geçti. Allah'ıma şükürler olsun ki atlattık. İşlerimin yoğunluğundan takip edemiyorum.
Yüreğimde, dualarımda sizinle...
Sizi özledik
Sizi seviyoruz
Eki Görüntüle 788122

Herkese selamlar

maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah yerim seni elif minaaa canım benim özledik seni iyi olmanıza sevindim

Herkese selamlar

oy kuzum maşallah barekallah sana yaa yürüyo musun sen ı ayakları yerim ben ne güzelde durmuş darısı bütün kuzulara inş.

Herkese selamlar

allahım bu ne güzellik böyle
maşallah 40bin kere
allah nazarlardan saklasın seni
tam yemelik olmuş
bir de o kadar masum bakmış ki anlatamam
biz de seni seviyoruz

kızlar defne bu aralar yine yememe krizine girdi
pazartesi yemedi,dün yemedi,şimdi annemle konuştum yine yememiş
yemek yemek istemiyor.sırf üzümle kandırılmamak için çok sevdiği üzümü bile yememiş
sadece mama yemek istiyor.
sabah annem yeşil zeytin vermiş onu bi güzel yemiş
canı ne isterse onu yiyor
makarna ver yiyor ama sebze ya da çorbaya geldimi yemiyor.
işine geleni yiyor
çikolata, tatlı,cips ver hemen yer ama iş besleyici iyi şeylere gelince yemiyor
çıldırmak üzereyim

yeme sorunu derken açarmısın biraz ..

hahahahah yok öyle bişey şekerim ancak senin dediğin olursa yanlışlıklan olur yoksa bile bile cıks:

allahım korusun yani..
yani benim bebeğimde kasım 2012 doğumlu nerdeyse 10 aylık olcak hala sadece anne sütü ile beslenmek isyior başka birşey yediremiyorum sizin bebeklerinizdede böyle yeme sorunu varmı onu soruyorum

benim bebeğim hala katı birşey yemiyor verince çıkarıyor çok geç kaldı enazından seninki makarna falan yiyormuş bende ne yapacağımı bilmiyorum

benim bebeğim hala katı birşey yemiyor verince çıkarıyor çok geç kaldı enazından seninki makarna falan yiyormuş bende ne yapacağımı bilmiyorum

Ne zaman vermeye başladın ek benim de zorla emiyo ama ek yiyor
pepe çizgi filmi varken bir kase götürüyo öyle denedin mi acikinca zorlamadan yiyor kızım bugün dolma yaptım ona has yemiş bir tane aç kalınca yiyo ama ben de emmedigi için şikayetçiyim
Herkesinşikayeti ayrı rabbim yardımcımız olsun

masallah elif minama çok büyümüş ayaklanmis darısı bizimkilerin başına inşallah
canım ya.çok merak ediyorum elif mina hiç citcitli badi pijama falan giymezmi her resminde çok şık çok süslü çok tatlı eminim pijamalarida çok kokostur ama...

aslında bende ozaman ıstıyorum yanı alp okula baslayınca ama dedğın gıbı yas ılerlıyo
bende 27 de doğurdum alp tuğrayı hayırlısı bakalım 2 3 sene gecsın hayırlısıyla

canım ya Allah kolaylık versın cok zo rgecekten
enazndan mama makarna falan yıyormus bunları yedır sende bu gecıs donemıdır gecer yanı
ben alp tuğranın hıc abartmıyorum 10 gun doğru duzgun hıcbısey yemedğını bılıyorum dısınden dolayı
yedğı seylerı yedır bence ısrar etme ozaman oda sende yıpranrsın
gecer ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…