- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.941
benim bebeğim hala katı birşey yemiyor verince çıkarıyor çok geç kaldı enazından seninki makarna falan yiyormuş bende ne yapacağımı bilmiyorum
canım kizamik asisi mahvetti bebisleri aktif asi olduğu için belirtiler yaklaşık bes gün sonra ortaya çıkıyor 15 güne kadar devam ediyor huysuzluk grip öksürük gibi belirtiler ortaya cikabiliypr.
inşallah senin kız sıkıntısız atlatır aşıyı
Buarda bugun asimizi olduk suana kadar hersey yolunda bi degisiklik yok yasmin 5gun icinde sikayetler artio demis takipteyim ins bi sikinti yspmz bu asida diger asilarda hic sorun yasamadik allhim ins sorunsuz atlatiriz asi olupts hic sorun yasamayan yokmu icimi rahatlsaaaaa
Kizlar merhaba nasilsiniz
Ben ablamdayim.diger ablamda geldi keyifler yerinde.cok sukur bugun denize gidemedik ama.yarin babamizla gidicez
Aras pek.mutlu iki.gundir resmen elimdekini istiyor ve bilincli bi sekilde ver diyo altin kizlar olaral bilincki oldugjna karar verdik
Ay bide entersaan bi durumdur ki.arasin 5.disi asagodan cikmisti 6.dis ustten cikti:)
3 asagida 3 yukarida hic girmedim.kkmsede varmi sizde boyle durummm
Aklim sizlerde firsat olmuyo cuma aksami tam gaz devam.sohpete sizleri bebelwrinizi seviuorum
Ayyy ya sorunsuz atlatsn yokmu hic korkuyrum nasil basedicem tek basima hasta olursa allhim ins bisey olmz doktorlar nie e uyarmioki ya bisey olmz dedi
yalnız değilsiniz ayyy aynı durum aşıdan beri bizde de var aşıya yoruyorum ben bu durumu ama ya değilse ve bu durum kalıcıysaallahım bu ne güzellik böyle
maşallah 40bin kere
allah nazarlardan saklasın seni
tam yemelik olmuş
bir de o kadar masum bakmış ki anlatamam
biz de seni seviyoruz
kızlar defne bu aralar yine yememe krizine girdi
pazartesi yemedi,dün yemedi,şimdi annemle konuştum yine yememiş
yemek yemek istemiyor.sırf üzümle kandırılmamak için çok sevdiği üzümü bile yememiş
sadece mama yemek istiyor.
sabah annem yeşil zeytin vermiş onu bi güzel yemiş
canı ne isterse onu yiyor
makarna ver yiyor ama sebze ya da çorbaya geldimi yemiyor.
işine geleni yiyor
çikolata, tatlı,cips ver hemen yer ama iş besleyici iyi şeylere gelince yemiyor
çıldırmak üzereyim
benim ki de şu aralar sadece emmek istio cnm malesef hiç bişey yemio .önceden gün boyu bişey yemesede her akşam muhallebi yerdi bi kase şimdi o da yok...yani benim bebeğimde kasım 2012 doğumlu nerdeyse 10 aylık olcak hala sadece anne sütü ile beslenmek isyior başka birşey yediremiyorum sizin bebeklerinizdede böyle yeme sorunu varmı onu soruyorum
haklısın cnm sen emmio diye ben yemio diye şikayetçiyiz ama buna da şükür ki ikisinden birini yiolar ya hiç birini almasalardı allah korusun ve o durumda olan annlere yardım etsin inş. tabi şu ara emerek ne kadar doyuyo benim kuzu o ayrıNe zaman vermeye başladın ek benim de zorla emiyo ama ek yiyor
pepe çizgi filmi varken bir kase götürüyo öyle denedin mi acikinca zorlamadan yiyor kızım bugün dolma yaptım ona has yemiş bir tane aç kalınca yiyo ama ben de emmedigi için şikayetçiyim
Herkesinşikayeti ayrı rabbim yardımcımız olsun
hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim inş cnm belki hamilelik heyecanını da birlikte yaşarız tekrardan:)aslında bende ozaman ıstıyorum yanı alp okula baslayınca ama dedğın gıbı yas ılerlıyo
bende 27 de doğurdum alp tuğrayı hayırlısı bakalım 2 3 sene gecsın hayırlısıyla
inş. sorunsuz atlatırsınız cnm herkes de olcak diye bişey yok. ama bizim dr muz ilk kez bu aşıda uyardı dikkatli olun sonradan çıkar etkisi diyeBuarda bugun asimizi olduk suana kadar hersey yolunda bi degisiklik yok yasmin 5gun icinde sikayetler artio demis takipteyim ins bi sikinti yspmz bu asida diger asilarda hic sorun yasamadik allhim ins sorunsuz atlatiriz asi olupts hic sorun yasamayan yokmu icimi rahatlsaaaaa
oh maşşalh keyifler yerinde allah bozmasın cnm. ben de ablamın gelmesini iple çekiyorum kuzenimin düğünü var herkes gelcek çok özledim şöyle sabahlara kadar muhabbeti..maşşallha paşamın ilginç dişlerine:)Kizlar merhaba nasilsiniz
Ben ablamdayim.diger ablamda geldi keyifler yerinde.cok sukur bugun denize gidemedik ama.yarin babamizla gidicez
Aras pek.mutlu iki.gundir resmen elimdekini istiyor ve bilincli bi sekilde ver diyo altin kizlar olaral bilincki oldugjna karar verdik
Ay bide entersaan bi durumdur ki.arasin 5.disi asagodan cikmisti 6.dis ustten cikti:)
3 asagida 3 yukarida hic girmedim.kkmsede varmi sizde boyle durummm
Aklim sizlerde firsat olmuyo cuma aksami tam gaz devam.sohpete sizleri bebelwrinizi seviuorum
Ayyy ya sorunsuz atlatsn yokmu hic korkuyrum nasil basedicem tek basima hasta olursa allhim ins bisey olmz doktorlar nie e uyarmioki ya bisey olmz dedi
Maaşallah elif minama yesin teyzesi onuHerkese selamlar
korkma tatlım olauyor ve geçiyor Allahın izniyle
kızlar dün akşam gittik doktora erdemimin boğazları enfeksiyon kapmış yine antibiyotik verdi doktorumuz ama benim minik sıpam şurup içemediği için iğne olmak zorunda kaldı 3 gün olacak geçicek inşallah bakalım akşam ilk iğnemizi olduk
bizden haberler böyle bu akşam yola çıkıyoruz bu gece istanbulda ablamda kalıcam yarın sabah ta edirnedeki ablama geçicem bakalım umarım erdem bey keyifli olur
ayy kuzum kıyamm yaa bi an önce atlatır inş. cnmm.rabbim görmemişe çevirsin inş. belki farklı yer erdemime ii gelir keyfi yerinde olur annesi. hem teyzeleri bakar ona annesi de rahat eder:)korkma tatlım olauyor ve geçiyor Allahın izniyle
kızlar dün akşam gittik doktora erdemimin boğazları enfeksiyon kapmış yine antibiyotik verdi doktorumuz ama benim minik sıpam şurup içemediği için iğne olmak zorunda kaldı 3 gün olacak geçicek inşallah bakalım akşam ilk iğnemizi olduk
bizden haberler böyle bu akşam yola çıkıyoruz bu gece istanbulda ablamda kalıcam yarın sabah ta edirnedeki ablama geçicem bakalım umarım erdem bey keyifli olur
cnm günaydın öncelikle inşallah yaşamazsınız siz sorun ama malesef burdaki arkadaşlarımın hepsi yaşadı
hasta olmadılar ama resmen huyları deyişti
birde arasta ve nilde 1 2kere nefes almada güçlük oldu nefesleri iyi takip edin
güçlük dediysem öyle korkacak bişey yok merak etmeyin genelde alarjisi olan bebeklerde oluyomuşşş:
songülüm sende özlendin ama keyifine bak tadını çıkar cnm:
bizdeseviyos bizdeee:
kızlar herkese kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım umarım keyifler yerindedir..
Günaydın kızlar gününüz aydin olsun keyifler nasil
günaydın cnm oynayasım var bu sabah:) gelene kadar seymen fm dinledim ondan oldu sanırım ... beynimde dolanıp duruyo ' kızlar dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur ankarada bir hoca var üfledim mi uçurur' ayyy biri sustursun oynıycam şimdi:))) sen nasılsın cnm
Buarda bugun asimizi olduk suana kadar hersey yolunda bi degisiklik yok yasmin 5gun icinde sikayetler artio demis takipteyim ins bi sikinti yspmz bu asida diger asilarda hic sorun yasamadik allhim ins sorunsuz atlatiriz asi olupts hic sorun yasamayan yokmu icimi rahatlsaaaaa
Oooh oh keyifler iyi demek aman oyna oyna valla ben arada evde müzik açıp oynuyorum bunaldigimda
Bizde iyiyiz işte uykusuz günlerimiz geçiyor
ayy kuzum kıyamm yaa bi an önce atlatır inş. cnmm.rabbim görmemişe çevirsin inş. belki farklı yer erdemime ii gelir keyfi yerinde olur annesi. hem teyzeleri bakar ona annesi de rahat eder:)
günaydın cnm benim nasılsın nilim nasıl 10 aylık olcak sanırım nil ama tatile gelio kutlayamam bu seferde erken kutlayayım:) nice yaşlarını gör inş.
ehehhe bende o kanalı açınca tutamıyorum kendimi :)günaydın cnm oynayasım var bu sabah:) gelene kadar seymen fm dinledim ondan oldu sanırım ... beynimde dolanıp duruyo ' kızlar dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur ankarada bir hoca var üfledim mi uçurur' ayyy biri sustursun oynıycam şimdi:))) sen nasılsın cnm
günaydın cnm:
oyyy kıyamam kuzuma ben cnm ya:
olsun evet iyne kötü biraz canı acıyacak yavrumun ama en azındanşuruptandaha çabuk sonuç alırsınız:
inşallah yolculuğunuzda güzel geçer bu arada..
canım ya cok gecmıs olsun nasıl hasta oluyo bu bebısler
ınsallah guzel gecer tatılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?