2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın kızlar
yasmın gulden dılekefem
günaydın cnm nasılsın alp tuğra nasıl

teyzeler bi başka sevio kuzuları... ay sorma cnmm ya o radyo zorla oynatıyo insanııı:)

ıyılestı canım ınsallah erdemımde ıyılesır enkısa zamnda
hasta dıye ası yaptırmamıstım yarın yaptrmayı dusnuyorum acıkcası tırsıyorum:18::18:

günaydın cnm nasılsın alp tuğra nasıl

teyzeler bi başka sevio kuzuları... ay sorma cnmm ya o radyo zorla oynatıyo insanııı:)

ıyıyım canım alp tuğra da ıyı oynuyo
sen nasısn zeynep ılay yemıyomus hala uzuldum ınsan stres oluyo ozamn dısmı cıkarıyokı acaba canım
buarada sen bebısınn ısmının ıkısınıde kullanıyomusun soylerken

Geçmiş olsun cnm. Çabuk atlatır inşallah. İğneler için reçeteyi yanında götür mutlaka.Akşam yolculuk var için kıpır kıpırdir şimdi

herkese kocaman bi günaydın buarada

Aay orda oynarsan bende düşünemiyorum ordakilerin halini

Canim yememe geçicidir bizdede oldu çünkü suan 5 diş çıktı rahatladi yemesi düzeldi çok şükür sende çok kafana takma canim gecici bi durum inan buna

Canim buarada haftasonu resim yüklememistim efenin teyzesi diş buğdayı yapmıştım gormedin sanırım
Oğlum kuran'i kerim seçti teyzesi

Son düzenleme:
ii olmasına sevindim cnm paşanın. yemio benim bal böcüğü ama sebep diş mi aşımı yosa hepmi böyle gidecek bilmiorum annem anne sütünün tadını aldı artık zor yer dio hepten moralim bozuluo düzelir inş. böyle gidecek diye korkuyorum çünkü yemeyen çocuk çok zor . isme gelince ben genelde zeynep diyorum cnm arada zeynep ilay... ikisini de kullanmaya çalışıyoruz. ama çevremiz hep zeynep dio.

Geçmiş olsun cnm. Çabuk atlatır inşallah. İğneler için reçeteyi yanında götür mutlaka.Akşam yolculuk var için kıpır kıpırdir şimdi

herkese kocaman bi günaydın buarada

günaydın cnm nasılsın kuzucuk nasıl

arkadaşlar çogumuzun bebeği bu ayda bişey yemiyor anlaşılan inşallah bu günlerde geçer benim oğlum daha 2 taneceik diş çıkardı :) oda çok zorluyor yavrumu haftaya bakıcı gelecek inşallah o yedirebilir tek umudum o artk

günaydın cnm nasılsın alp tura nasıl..

yasmincim evet nil 10 aylık olacak allahın izniyle canınm sen nasılsın zeynep nasıl keyifi biraz iyi nilin

unutmadığın için sağol teyzesi..

ne demek cnm yaşını da birlikte kutlarız inş. rabbim nice yaşlar nasip etsin tüm bebişlere

günaydın cnm nasılsın alp tura nasıl..

yasmincim evet nil 10 aylık olacak allahın izniyle canınm sen nasılsın zeynep nasıl keyifi biraz iyi nilin

unutmadığın için sağol teyzesi..

ıyıyım alp tuğrada ıyı mama sandelyesınde bıskuvı yıyo heryerı battı
sen nasılsın canım nıl ım nasıl esınle aranız duzeldımı

ben çıkıyorum kızlar bal böcüğü beni bekler inş. bişeyler yemiştir. ii bakın kendinize ve kuzulara öğleden sonra görüşürüz inş. kaybolmayın bi yerlere:)

Günaydın cnm iyiyim sen nasılsın? Defne de iyi tek sorun yemek onun haricinde iyi. Arada uykumuz bi iyi bi kötü.

fanım dişlerde etkiliyo yemelerini..

ne demek cnm yaşını da birlikte kutlarız inş. rabbim nice yaşlar nasip etsin tüm bebişlere

inşallah cnm inşallah hatta evlendiklerini ne işyaptıklarını falan hepsini burdan konuşuruz..

ıyıyım alp tuğrada ıyı mama sandelyesınde bıskuvı yıyo heryerı battı
sen nasılsın canım nıl ım nasıl esınle aranız duzeldımı

nil idare ediyo işte canım sadece uyuturken çok zorlanıyorum nili ..
eşimle aramız aynı deyişik bişey yok sadece mecburiyetten konuşuyoruz
okadar..

günaydın canım nil nasıl sen nasılsın uykusu duzene girdimi

geçmiş olsun tatlım inşallah çabucak iyileşir erdemcik annesini gezmeilerde uzmez

ıyılestı canım ınsallah erdemımde ıyılesır enkısa zamnda
hasta dıye ası yaptırmamıstım yarın yaptrmayı dusnuyorum acıkcası tırsıyorum:18::18:

korkma Allahın izniyle inşallah haifif atlatır kuzum

yağmur cnaım benim inşallah iyi olur erdemim

yasminim günaydın nasıl bal bocugu yeumiyormus m heralde geçiş donemidir tatlım yine.yer insallah bak ne.güzel.emiyor muş çok sukur
Maaşallah elif minama yesin teyzesi onu

Geçmiş olsun canim ins. Tez vakitte atlatır erdemim hastaligi
Bol bol gezmeler buarada
günaydın dilekçima nsılsın efe nasil

ohh Allah keyfini bozmasin ssmdi seni oynarken iş yerinde hayal ettim de çok komik b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…