- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.961
günaydın cnm nasılsın alp tuğra nasılgunaydın kızlar
yasmın gulden dılekefem
evet dört gözle bekliyor teyzelerii
ehehhe bende o kanalı açınca tutamıyorum kendimi :)
inşallah cnaım benim bakalım akşama görücez iğnelerimizin birini istanbulda diğerini edirnede vurduracaz
sağol canım benim inşallah güzel geçer alp iyleşti dimi
evet dört gözle bekliyor teyzelerii
ehehhe bende o kanalı açınca tutamıyorum kendimi :)
inşallah cnaım benim bakalım akşama görücez iğnelerimizin birini istanbulda diğerini edirnede vurduracaz
sağol canım benim inşallah güzel geçer alp iyleşti dimi
günaydın cnm nasılsın alp tuğra nasıl
teyzeler bi başka sevio kuzuları... ay sorma cnmm ya o radyo zorla oynatıyo insanııı:)
korkma tatlım olauyor ve geçiyor Allahın izniyle
kızlar dün akşam gittik doktora erdemimin boğazları enfeksiyon kapmış yine antibiyotik verdi doktorumuz ama benim minik sıpam şurup içemediği için iğne olmak zorunda kaldı 3 gün olacak geçicek inşallah bakalım akşam ilk iğnemizi olduk
bizden haberler böyle bu akşam yola çıkıyoruz bu gece istanbulda ablamda kalıcam yarın sabah ta edirnedeki ablama geçicem bakalım umarım erdem bey keyifli olur
harbiden oyun havaso dinlemek bile ii gelio insana havasını değiştirio insanın. kız burda oynarsam deli derler bi de Kamu Kurumu düşünmek bile istemiyorum:) evde olsaydım kuzumu kucağıma alıp oynardım bi güzel...
oynuyorum diyorum ama aklımda bal böcüğümde hiç bişey yemio artık düşünmek istemiyorummm bu konuyu uykusuzluk desen bizim her daim kanayan yaramız... siz de neden var cnm uykusuzluk. efeme de maşallah avatarı yeni gördüm kocaman olmuş rabbim nazarlardan korusun
gunaydın kızlar
yasmın gulden dılekefem
ii olmasına sevindim cnm paşanın. yemio benim bal böcüğü ama sebep diş mi aşımı yosa hepmi böyle gidecek bilmiorum annem anne sütünün tadını aldı artık zor yer dio hepten moralim bozuluo düzelir inş. böyle gidecek diye korkuyorum çünkü yemeyen çocuk çok zor . isme gelince ben genelde zeynep diyorum cnm arada zeynep ilay... ikisini de kullanmaya çalışıyoruz. ama çevremiz hep zeynep dio.ıyıyım canım alp tuğra da ıyı oynuyo
sen nasısn zeynep ılay yemıyomus hala uzuldum ınsan stres oluyo ozamn dısmı cıkarıyokı acaba canım
buarada sen bebısınn ısmının ıkısınıde kullanıyomusun soylerken
Geçmiş olsun cnm. Çabuk atlatır inşallah. İğneler için reçeteyi yanında götür mutlaka.Akşam yolculuk var için kıpır kıpırdir şimdi
herkese kocaman bi günaydın buarada
gunaydın kızlar
yasmın gulden dılekefem
Geçmiş olsun cnm. Çabuk atlatır inşallah. İğneler için reçeteyi yanında götür mutlaka.Akşam yolculuk var için kıpır kıpırdir şimdi
herkese kocaman bi günaydın buarada
günaydın cnm nasılsın alp tura nasıl..
yasmincim evet nil 10 aylık olacak allahın izniyle canınm sen nasılsın zeynep nasıl keyifi biraz iyi nilin
unutmadığın için sağol teyzesi..
günaydın cnm nasılsın alp tura nasıl..
yasmincim evet nil 10 aylık olacak allahın izniyle canınm sen nasılsın zeynep nasıl keyifi biraz iyi nilin
unutmadığın için sağol teyzesi..
ii olmasına sevindim cnm paşanın. yemio benim bal böcüğü ama sebep diş mi aşımı yosa hepmi böyle gidecek bilmiorum annem anne sütünün tadını aldı artık zor yer dio hepten moralim bozuluo düzelir inş. böyle gidecek diye korkuyorum çünkü yemeyen çocuk çok zor . isme gelince ben genelde zeynep diyorum cnm arada zeynep ilay... ikisini de kullanmaya çalışıyoruz. ama çevremiz hep zeynep dio.
alp tuğrada yemedğı zaman benım annemde oyle demıstı sutunun tadını aldı dıye
ama dısten yemıyomus yavrum duzelır canım merak etme
ii olmasına sevindim cnm paşanın. yemio benim bal böcüğü ama sebep diş mi aşımı yosa hepmi böyle gidecek bilmiorum annem anne sütünün tadını aldı artık zor yer dio hepten moralim bozuluo düzelir inş. böyle gidecek diye korkuyorum çünkü yemeyen çocuk çok zor . isme gelince ben genelde zeynep diyorum cnm arada zeynep ilay... ikisini de kullanmaya çalışıyoruz. ama çevremiz hep zeynep dio.
alp tuğrada yemedğı zaman benım annemde oyle demıstı sutunun tadını aldı dıye
ama dısten yemıyomus yavrum duzelır canım merak etme
ayyy gider ayak ii geldi bunu duymam cnm inş. öyledir de düzelir özledim bişeyler yedirmeyihadi kaçtım ben
günaydın cnm nasılsın kuzucuk nasıl
arkadaşlar çogumuzun bebeği bu ayda bişey yemiyor anlaşılan inşallah bu günlerde geçer benim oğlum daha 2 taneceik diş çıkardı :) oda çok zorluyor yavrumu haftaya bakıcı gelecek inşallah o yedirebilir tek umudum o artk
ne demek cnm yaşını da birlikte kutlarız inş. rabbim nice yaşlar nasip etsin tüm bebişlere
ıyıyım alp tuğrada ıyı mama sandelyesınde bıskuvı yıyo heryerı battı
sen nasılsın canım nıl ım nasıl esınle aranız duzeldımı
günaydın canım nil nasıl sen nasılsın uykusu duzene girdimicnm günaydın öncelikle inşallah yaşamazsınız siz sorun ama malesef burdaki arkadaşlarımın hepsi yaşadı
hasta olmadılar ama resmen huyları deyişti
birde arasta ve nilde 1 2kere nefes almada güçlük oldu nefesleri iyi takip edin
güçlük dediysem öyle korkacak bişey yok merak etmeyin genelde alarjisi olan bebeklerde oluyomuşşş:
songülüm sende özlendin ama keyifine bak tadını çıkar cnm:
bizdeseviyos bizdeee:
kızlar herkese kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım umarım keyifler yerindedir..
korkma tatlım olauyor ve geçiyor Allahın izniyle
kızlar dün akşam gittik doktora erdemimin boğazları enfeksiyon kapmış yine antibiyotik verdi doktorumuz ama benim minik sıpam şurup içemediği için iğne olmak zorunda kaldı 3 gün olacak geçicek inşallah bakalım akşam ilk iğnemizi olduk
bizden haberler böyle bu akşam yola çıkıyoruz bu gece istanbulda ablamda kalıcam yarın sabah ta edirnedeki ablama geçicem bakalım umarım erdem bey keyifli olur
ıyılestı canım ınsallah erdemımde ıyılesır enkısa zamnda
hasta dıye ası yaptırmamıstım yarın yaptrmayı dusnuyorum acıkcası tırsıyorum:18::18:
yasminim günaydın nasıl bal bocugu yeumiyormus m heralde geçiş donemidir tatlım yine.yer insallah bak ne.güzel.emiyor muş çok sukuryalnız değilsiniz ayyy aynı durum aşıdan beri bizde de var aşıya yoruyorum ben bu durumu ama ya değilse ve bu durum kalıcıysasadece emio o da işine gelirse , ne güzel yio du yaa ne oldu ki nazara geldik galiba
benim ki de şu aralar sadece emmek istio cnm malesef hiç bişey yemio .önceden gün boyu bişey yemesede her akşam muhallebi yerdi bi kase şimdi o da yok...
haklısın cnm sen emmio diye ben yemio diye şikayetçiyiz ama buna da şükür ki ikisinden birini yiolar ya hiç birini almasalardı allah korusun ve o durumda olan annlere yardım etsin inş. tabi şu ara emerek ne kadar doyuyo benim kuzu o ayrı
hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim inş cnm belki hamilelik heyecanını da birlikte yaşarız tekrardan:)
inş. sorunsuz atlatırsınız cnm herkes de olcak diye bişey yok. ama bizim dr muz ilk kez bu aşıda uyardı dikkatli olun sonradan çıkar etkisi diye
oh maşşalh keyifler yerinde allah bozmasın cnm. ben de ablamın gelmesini iple çekiyorum kuzenimin düğünü var herkes gelcek çok özledim şöyle sabahlara kadar muhabbeti..maşşallha paşamın ilginç dişlerine:)
.
bişey olmaz inş. cnmm sıkma şimdiden canını rabbim yardım eder.
herkese günaydın kızlarrrr
günaydın dilekçima nsılsın efe nasilMaaşallah elif minama yesin teyzesi onu
Geçmiş olsun canim ins. Tez vakitte atlatır erdemim hastaligi
Bol bol gezmeler buarada
günaydın cnm oynayasım var bu sabah:) gelene kadar seymen fm dinledim ondan oldu sanırım ... beynimde dolanıp duruyo ' kızlar dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur ankarada bir hoca var üfledim mi uçurur' ayyy biri sustursun oynıycam şimdi:))) sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?