2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın kızlar
yasmın gulden dılekefem
günaydın canım nasılsın alp tuğra nasıl.ayiniz.varmış inşallah huyu değişmez uykuları bolunmez alp tugramin
Geçmiş olsun cnm. Çabuk atlatır inşallah. İğneler için reçeteyi yanında götür mutlaka.Akşam yolculuk var için kıpır kıpırdir şimdi

herkese kocaman bi günaydın buarada
günaydın tatlım nasılsın emiyor dimi defne sutunde sıkıntı olmadı ilaç kullanırken
defnede geçiş dönemini atlatacak mamalari lupur lupur goturecek inşallah

hala bozuk yanı sen bayağ bı kırılmıssın anldğm kadaryla

ıyıyım canım sen nasılsın elıf nasıl
alp tuğra ıyı uyudu bıraz once
ıyılestı artık yaptırayım dıyorum asısını ama korkuyorumda yan etkılerınden ama mecburr

maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah yerim seni elif minaaa canım benim özledik seni iyi olmanıza sevindim

oy kuzum maşallah barekallah sana yaa yürüyo musun sen ı ayakları yerim ben ne güzelde durmuş darısı bütün kuzulara inş.

çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun

masallah kuzuma ılk yuruyen bebeğımız

Mina allhim cookkkkk tatlisin masallh allh nnazardan saklasin

selmeç bu arada izin verde ben şu elim minayı bi yiyeyim cnm:
tühhhh maşallah ona allahım nazarlardan korusunnn:

Maaşallah elif minama yesin teyzesi onu

Allah razı olsun teyzeleri..
Rabbim kuzularımızın hepsini korusun inşallah..
yağmurcandan sana özel resim koyacağım valla güldürdün beni, bakmayın sıpanın böyle olduğuna, badiyle falan hiç kız çocuğuna benzemiyor, herkes erkek zannediyor..
Allah' a emanet olun...

gunaydin canim benim iyiyiz canim cok sukur efem de iyi bol bol oyun oynuyoruz beraber artik buyudukce daha cok ilgi istiyor

sen nasilsin canim elifim nasil evine dondunuzmu cnm

defne yemek yerse iyi olacağım tatlım
defne emiyor beni ama gündüz ben işteyim
inşallah cnm düzelir
ilaç etkilemedi sütümü cnm

defne yemek yerse iyi olacağım tatlım
defne emiyor beni ama gündüz ben işteyim
inşallah cnm düzelir
ilaç etkilemedi sütümü cnm
çok sevindim tatlım ben gündüz evdeyim ama gündüz emmek isteniyor elif sicaktanda etkilenuyir galiba bebisler ondan iştahları pek yok hepsinin
gunaydin canim benim iyiyiz canim cok sukur efem de iyi bol bol oyun oynuyoruz beraber artik buyudukce daha cok ilgi istiyor

sen nasilsin canim elifim nasil evine dondunuzmu cnm
yok tatlım daha donmedik elif grip oldu muslukları açtı elimizde peceteyle dolaşıyoruz sildirmiyorda
demek bütün gün oyun oynuyorsunuz efeyle büyükçe oyuncu oluyorlar

tatlım mutlaka istiyorum resim ben elif mananın o şekilde suslu uyuduğunu düşünüyorum
ıyıyım canım sen nasılsın elıf nasıl
alp tuğra ıyı uyudu bıraz once
ıyılestı artık yaptırayım dıyorum asısını ama korkuyorumda yan etkılerınden ama mecburr

yaptır canım kaçış yok her çocukta aynı etkiler olmaz ya belki alp tuğra hiç etkilenmicek bile
elif grip oldu canım hasta

gemıs olsun kuzuma bu ara cok hasta oldu bebısler
sureklı terlıyolar ondanmı acep
ınsallah hıc etkısı olmaz

Günaydın cnm iyiyim sen nasılsın? Defne de iyi tek sorun yemek onun haricinde iyi. Arada uykumuz bi iyi bi kötü.
bizde de aynı problemler var cnm inş. bu bi geçiş dönemidir ve geçip gşder

ay böyle söyleyince bi tuhaf oldum:) vermem kızımı kimselereeee:)

ayyy harbi çok komik:) oh haydi eller havaya oturmaya mı geldik he he:)

hiç inanasım gelmedi cnm elif minamın erkek gibi olacağına resmi merakla bekliyorum ben de:)

ya gerçekten yetişemiyorum ben size maşallahınız var. yazdıklarınızın biçoğunu okudum ama aklımda kalanlar derseniz birazcık.yaren2007 cim naptın bi konuya yorum yapmışsın mapushane falan diyodun ne oldu canım kötü bişey yoktur inşallah.özcanan 2. dişiniz geliyomuş heralde hayırlı olsun canım.wavs gitmekten vazgeçmişsiniz heralde hayırlısı olsun inşallah.gülden59 um senin eşinde benimki gibi çabuk parlayanlardan sanırım şuan seninle aynı durumdayız.bende çok yoruldum artık sürekli kırılmaktan.bide diyoki senin yerinde başka bi kadın olsa bu kadar tepki göstermezdi kırılmaz ağlamazdı diyor.ben bazen kendimi tutamıyorumda ağlıyorum sinirden.bizdede yatağı ben terkederim genelde yapmamam gerekirken ama yine yanımda biter hatalı olduğunu biliyorya oyüzden.bende yine dün çok kırıldım kötü söz söylüyor yani eşine söylenmiiycek pis şeyler küfür değilde işte öyle.bende ilk defa dünden beri zoraki konuşuyorum.akşam makinedeki çamaşırları falan sermiş biz uyurken gülşenle kalkınca gördüm.

aleykümselam cnm nasılsın. eşinden kötü bi söz duymak insanın canını yakar eminim. ben de hemen sinirlenince ağlarım eşim daha çok sinirlenir ağladığım için. erkekleri anlamak bazen çok güç. ama sen yinede her ne olursa olsun yatağını ayırma cnm annemin bana evlenirken söylediği en önemli öğüt buydu sanırım. yatağa soğukluk girerse bi daha hiç bişey eskisi gibi olmaz der hep. o nedenle ayırmamak gerek yatakları. sonuçta kuzularımız var herşeyden önce onları düşünmek gerek...bak sonuçta hatasını anlayıp yanına gelende o oluyormuş. unutmak gerekio bazen ii günlerin ve kuzuların hatrına her ne kadar unutmak güç olsada...

günaydın canım nil nasıl sen nasılsın uykusu duzene girdimi

geçmiş olsun tatlım inşallah çabucak iyileşir erdemcik annesini gezmeilerde uzmez

bu arada nil bugün yürümeyi daha fazla ilerletmiş biliyomusunuz kızlar bi annanesine bide bakıcı teyzesine gidip geliyomuş..
umarım düşmez bebeğimde yürümekten korkmaz..yok cnm uykumuz hala çok düzensiz..

ayyy vermeyelim vallaha bencede kimslere..

hoşgeldin cnm.

canım bende yatak ayırma konusuna katılıyorum ama ben hiç ayırmadım ama o gidip ayrı yattı
akşamda biraz tartıştık hatasını kabul ediyo ama özür dilemiyo.

oyüzden bende daha çok sinirlendim akşamda gidip salonda yatacaktı
ama gidersen sonuççlarına katlanırsın dedim ve sonra vaz geçti geri gelip yattı
ama
önceden mutlaka dayanamaz gelir özür dilerdi ama artık yapmıyo sanıyorum sevgisi azaldı en azından ben böyle düşünüyorum..

maşallah benim kuzuma yaa allah nazardan saklasın, evet ilk zaman düşmemesi gerek yoksa korkup yürümezmiş uzun süre. benim bal böcüğü geriden gelio cnm daha kenepeden tutunup sıralamaya yeni başladı:)

konuya müdahil oldum cnm ama bence yanlış düşünüyorsun çünkü sevgisi azalsa sen sonuçlarına katlanırsın dediğinde umrunda olmaz gider ayrı yatardı. erkekler hatalarını kabullenmekte zorlanıo cnm bizim içinde çoğu zaman böyle değil mi. yanına gelmiş olması onun için özür gibi bişeydir eminim. erkekler bizden farklı düşünce yaıpsına sahipler bunu kabullenmemiz lazım.

maşallah benim kuzuma yaa allah nazardan saklasın, evet ilk zaman düşmemesi gerek yoksa korkup yürümezmiş uzun süre. benim bal böcüğü geriden gelio cnm daha kenepeden tutunup sıralamaya yeni başladı:)

canım geriden gelmiyo bence çünkü nil kasımın binde doğdu biliyosun
bal böcüğünden biraz büyüğüz biz ayrıca bizde yaklaşık 1 aydır falan sıralıyoruz bence balböcüğüde bırakcıtutunmatyı bi anda göreceksin bak.

bilmiyorum ki cnm dönmesi de geç oldu dönmüo dönmüo dedik bi baktım ki benim kız fıldır fıldır olmuş. nil sürünmeden mi yürüdü cnm

haklısın cnm kesinlikle ama diyorumya eskiden haksız bile olsa özür dileyen adam şuanda haksız ama özür dilemiyo bilmiyorum..

bilmiyorum ki cnm dönmesi de geç oldu dönmüo dönmüo dedik bi baktım ki benim kız fıldır fıldır olmuş. nil sürünmeden mi yürüdü cnm

cnm nilde geç döndü ve emeklemeye başlar başlamazda tutunup dıralamaya başladı..

çünkü bence her sefernde kendisinin özür dilediğini düşünüo cnm . erkeklere göre genelde kavgadan ya da tartışmadan sonra ilk konuşanın kendileri olması bile özür dilemek anlamına geliyor. bizse özür dilerim kelimesini duymak istiyrouz . benim eşimde pek özür dilemez ama dayanamaz gelir sarılır konuşmaya çalışır. yatak hiç ayırmadık henüz belki yeniyiz diyedir:) o geldikten sonra barışmazsam uzattığımı düşünür ve agresifleşir o nadenle tadında bırakmaktan yanayım cnm. çocuk oldujtan sonra da adımları daha dikkatli atıp kısa yoldan barışmanın yollarına bakmak lazım bence çünkü evde ki gerginliği hissediyorlar. nili düşün annesi eminim babasıyla çoook mutlu...tabi sizde birbirinizle......
ay benim kız da umut yok cnm yaşını karşılarsa ii :)

canım haklısında ben hatasını anlasın istiyorum
en azından birdaha tekrarlamasın
bilmiyorum işte nebileyim..

yok cnm
bence yürüyecek herşey bir anda oluyo anlamıyosun bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…