- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.001
canım haklısında ben hatasını anlasın istiyorum
en azından birdaha tekrarlamasın
bilmiyorum işte nebileyim..
yok cnm
bence yürüyecek herşey bir anda oluyo anlamıyosun bile..
sen de haklısın cnm insan kırıldığında kırgınlığının geçmesi için eşinin uğraşmasını en azından bi özür dilemesini istio ama erkekler bizim kadar detaycı değil problem de burda zaten o seninle konuşarak özür dilediğini düşünüo çünkü adım atan o oldu. ve şu anda senin konuyu uzattığını düşünüyordur muhtemelen. evlilik böyle bişey sanırım bazen hoş görmek lazım bak ne güzel gelmiş yanına demek ki hatasını anlamış bu da bişey bence . sen konuş eşinle aranız düzeldiğinde sakin sakin, aslında neleri beklediğini nden kırıldığını anlatırsın güzel bir dille.o da bi daha tekrarlamaz inş. aynı hatayı. artık evlilikler o kadar küçük şeylerden biter oldu ki korkar oldum her tartışmadan.
bazen daha kötülerine bakıp bulunduğumuz yuvaya şükretmemiz lazım çok şükür bu halimize.
güldenim çıkıyorum cnm ben güzel haberlerini okumak istiyorum inş. nilimi de öp benim için oh yüryerek krşılar belki seni kuzu:)
hadi ben kaçtım ii bakın kendinize ve kuzularınıza
canlarım hepinizi öpüyorum ben bu akşam istanbula yarın sabah erkendende edirneye geçicem inşallah pazartesi görüşürz inşallah
canlarım hepinizi öpüyorum ben bu akşam istanbula yarın sabah erkendende edirneye geçicem inşallah pazartesi görüşürz inşallah
ya gerçekten yetişemiyorum ben size maşallahınız var. yazdıklarınızın biçoğunu okudum ama aklımda kalanlar derseniz birazcık.yaren2007 cim naptın bi konuya yorum yapmışsın mapushane falan diyodun ne oldu canım kötü bişey yoktur inşallah.özcanan 2. dişiniz geliyomuş heralde hayırlı olsun canım.wavs gitmekten vazgeçmişsiniz heralde hayırlısı olsun inşallah.gülden59 um senin eşinde benimki gibi çabuk parlayanlardan sanırım şuan seninle aynı durumdayız.bende çok yoruldum artık sürekli kırılmaktan.bide diyoki senin yerinde başka bi kadın olsa bu kadar tepki göstermezdi kırılmaz ağlamazdı diyor.ben bazen kendimi tutamıyorumda ağlıyorum sinirden.bizdede yatağı ben terkederim genelde yapmamam gerekirken ama yine yanımda biter hatalı olduğunu biliyorya oyüzden.bende yine dün çok kırıldım kötü söz söylüyor yani eşine söylenmiiycek pis şeyler küfür değilde işte öyle.bende ilk defa dünden beri zoraki konuşuyorum.akşam makinedeki çamaşırları falan sermiş biz uyurken gülşenle kalkınca gördüm.
aleykümselam cnm nasılsın. eşinden kötü bi söz duymak insanın canını yakar eminim. ben de hemen sinirlenince ağlarım eşim daha çok sinirlenir ağladığım için. erkekleri anlamak bazen çok güç. ama sen yinede her ne olursa olsun yatağını ayırma cnm annemin bana evlenirken söylediği en önemli öğüt buydu sanırım. yatağa soğukluk girerse bi daha hiç bişey eskisi gibi olmaz der hep. o nedenle ayırmamak gerek yatakları. sonuçta kuzularımız var herşeyden önce onları düşünmek gerek...bak sonuçta hatasını anlayıp yanına gelende o oluyormuş. unutmak gerekio bazen ii günlerin ve kuzuların hatrına her ne kadar unutmak güç olsada...
her çocuk farklıdır. defne 31 ekim doğumlu ama henüz yürümüyor.evin içinde koltuklardan tutunarak kalkıyor, sıralıyor ama tek başına yürümüyor. sağlıklı olsun da allahtan izin çıkınca yürür decanım geriden gelmiyo bence çünkü nil kasımın binde doğdu biliyosun
bal böcüğünden biraz büyüğüz biz ayrıca bizde yaklaşık 1 aydır falan sıralıyoruz bence balböcüğüde bırakcıtutunmatyı bi anda göreceksin bak.
hayırlı yolculuklar cnm inşallah çok güzel geçer, erdem de biran önce iyileşircanlarım hepinizi öpüyorum ben bu akşam istanbula yarın sabah erkendende edirneye geçicem inşallah pazartesi görüşürz inşallah
biiiz sorunsuz atlattık bi gün sürdü sadece o da calpol sağolsun bi akşam verdim bi sabah bence bünyeyle alakalı canım içini ferah tut ateş falan kesinlikle yapmaz dedi hemşireciğimizgecmıs olsun canım ınsallah bı problem cıkmaz bende yarın yaptırmayı dusunuyorum
sorunsuz atlatan yok gıbı
bakıcıda yiyo sıkıntı annelerde naz mı çirkeflik mi anlamadım benim kızın bana yaptığını bugün göğsümü ısırdı ve parçalandı sandım ağlamaya başladım can havliyle suratıma bakıp ağlamaya başladı yani zevk alıyo diyolar ya bebekler öyle bişi yok canımın yandığını anlayınca bi daha verdim ısırmadı emmeye başladı ama göğsüm bepanten sürmeme rağmen hala çok acıyo sırf bu yüzden kesebilirim ha aklım çıktı sandım nasıl bi diş anlamadım bi de omzumu ısırdı kıpkırmızı küçük bi iz bıraktı kızım ben dearkadaşlar çogumuzun bebeği bu ayda bişey yemiyor anlaşılan inşallah bu günlerde geçer benim oğlum daha 2 taneceik diş çıkardı :) oda çok zorluyor yavrumu haftaya bakıcı gelecek inşallah o yedirebilir tek umudum o artk
ben de çok özledim uzuuun uzuuun emzirmeyiayyy gider ayak ii geldi bunu duymam cnm inş. öyledir de düzelir özledim bişeyler yedirmeyihadi kaçtım ben
iyi akşamlar canım nasılsın tolgahan nasılherkese iyi akşamlarrrr :)
biiiz sorunsuz atlattık bi gün sürdü sadece o da calpol sağolsun bi akşam verdim bi sabah bence bünyeyle alakalı canım içini ferah tut ateş falan kesinlikle yapmaz dedi hemşireciğimiz
bakıcıda yiyo sıkıntı annelerde naz mı çirkeflik mi anlamadım benim kızın bana yaptığını bugün göğsümü ısırdı ve parçalandı sandım ağlamaya başladım can havliyle suratıma bakıp ağlamaya başladı yani zevk alıyo diyolar ya bebekler öyle bişi yok canımın yandığını anlayınca bi daha verdim ısırmadı emmeye başladı ama göğsüm bepanten sürmeme rağmen hala çok acıyo sırf bu yüzden kesebilirim ha aklım çıktı sandım nasıl bi diş anlamadım bi de omzumu ısırdı kıpkırmızı küçük bi iz bıraktı kızım ben de
ben de çok özledim uzuuun uzuuun emzirmeyi
iyi akşamlar canım nasılsın tolgahan nasıl
iyiyim canım tolgahanda iyi çok şükür uyuyo şimdi ben tolgahanı 6 ay emzirebildim sütüm gitti 6 ay sonra becde üzülme emmiyo diye zaten emdi 9 ay gerekli besinleri almıştır senden içini ferah tut rana napıyo uyudumu
iyiyim canım tolgahanda iyi çok şükür uyuyo şimdi ben tolgahanı 6 ay emzirebildim sütüm gitti 6 ay sonra becde üzülme emmiyo diye zaten emdi 9 ay gerekli besinleri almıştır senden içini ferah tut rana napıyo uyudumu
neden gitti ki :26::26: benim de sol göğsümü emmiyo artık sadece sağ göğsümü emiyo ben de kesilmesin diye sağıyorum solu emdiği yere kadar
rana uyudu 1 saat oluyo uyuyalı bugün bi sıkıntımız vardı ama anlamadım dışarıdan geldik uyudu uyandı başladı ağlamaya nazar değdiler diye okudum sonra karnını doyurum sonra calpol verdim enerji patlaması yaşadı kız1 saatoynadı kendi kendine sonra banyo yaptık ve uyuyo yarın denize gidecez hazırlıklar tamam heyecan kapıda
tolgahan uyudu mu peki kaçta kalkıyo sabahları bi de geceleri uyanıyo mu mama için ne veriyosun devam sütü mü
işe başlayınca gitti malesef devam sütü kullanıyoruz aptamil gece 1 yada 2 kez kalkıyo ama genelde 2 kez kalkıyo sabahları eskiden 7 de kalkardı bu hafta 9 da kalkmaya başladı ranayada nazar değmiştir annesi bol bol okuyun dışardan gelince bende çok okurum bizde pazar günü denize soktuk tolgahanı çok zevkliydi biraz mııldandı ama korkmadı Allahtan
ben de tırsıyorum valla hasta falan olacak diye inşallah sağ salim geliriz teyzesiyarın saat 6 da kalkacaz o yüzden artık yatma vakti öp benim yerime paşayı görüşmek üzere iyi geceler canım
ya gerçekten yetişemiyorum ben size maşallahınız var. yazdıklarınızın biçoğunu okudum ama aklımda kalanlar derseniz birazcık.yaren2007 cim naptın bi konuya yorum yapmışsın mapushane falan diyodun ne oldu canım kötü bişey yoktur inşallah.özcanan 2. dişiniz geliyomuş heralde hayırlı olsun canım.wavs gitmekten vazgeçmişsiniz heralde hayırlısı olsun inşallah.gülden59 um senin eşinde benimki gibi çabuk parlayanlardan sanırım şuan seninle aynı durumdayız.bende çok yoruldum artık sürekli kırılmaktan.bide diyoki senin yerinde başka bi kadın olsa bu kadar tepki göstermezdi kırılmaz ağlamazdı diyor.ben bazen kendimi tutamıyorumda ağlıyorum sinirden.bizdede yatağı ben terkederim genelde yapmamam gerekirken ama yine yanımda biter hatalı olduğunu biliyorya oyüzden.bende yine dün çok kırıldım kötü söz söylüyor yani eşine söylenmiiycek pis şeyler küfür değilde işte öyle.bende ilk defa dünden beri zoraki konuşuyorum.akşam makinedeki çamaşırları falan sermiş biz uyurken gülşenle kalkınca gördüm.
ay aman da aman hoş geldiniz.valla çok sevindim.annesi bu kız sana daha çok benzemiş.maaşallah kuzuma
ranayı yiyecem ben burdan.
günaydın kızlar dün gece hiç uyumadık erdem hep ağladı kalkıp gezdik durduk ev içinde tam dalıcakken çığlık kıyamet kopartıp kalktık burnu bi tıkanıyo bir akıo öksürük hapşırık bu akşam doktora gidicez sarhoş gibiyim
yasmin cnaım çok sevindim
nur özlemişiz seni
carmanes sende hoşgeldin maşallah türkize
gülden nil nasıl
yeni inciniz hayırlı olsun masal
sprint nereye tayin çıkmıştı kaçırdım ben
wavs kararınz hayırlı olsun
daha alıntı yapamadığım çok kişi var eminim ama uyukusuzluğuma verin öüyprm hepinizi
biiiz sorunsuz atlattık bi gün sürdü sadece o da calpol sağolsun bi akşam verdim bi sabah bence bünyeyle alakalı canım içini ferah tut ateş falan kesinlikle yapmaz dedi hemşireciğimiz
bakıcıda yiyo sıkıntı annelerde naz mı çirkeflik mi anlamadım benim kızın bana yaptığını bugün göğsümü ısırdı ve parçalandı sandım ağlamaya başladım can havliyle suratıma bakıp ağlamaya başladı yani zevk alıyo diyolar ya bebekler öyle bişi yok canımın yandığını anlayınca bi daha verdim ısırmadı emmeye başladı ama göğsüm bepanten sürmeme rağmen hala çok acıyo sırf bu yüzden kesebilirim ha aklım çıktı sandım nasıl bi diş anlamadım bi de omzumu ısırdı kıpkırmızı küçük bi iz bıraktı kızım ben de
ben de çok özledim uzuuun uzuuun emzirmeyi
iyi akşamlar canım nasılsın tolgahan nasıl
ozcanancım çok geçmiş olsun kıyamam( bilememiş minik kuzun annesi yanlışlıkla yapmış bazen çok ilgi istediğinde türkiz çok hareketleniyor kucağıma gelir gelmez saçlarımı çekip o minik parmaklarıyla boynumu mıncıklıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?