2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım haklısında ben hatasını anlasın istiyorum
en azından birdaha tekrarlamasın
bilmiyorum işte nebileyim..

yok cnm
bence yürüyecek herşey bir anda oluyo anlamıyosun bile..

sen de haklısın cnm insan kırıldığında kırgınlığının geçmesi için eşinin uğraşmasını en azından bi özür dilemesini istio ama erkekler bizim kadar detaycı değil problem de burda zaten o seninle konuşarak özür dilediğini düşünüo çünkü adım atan o oldu. ve şu anda senin konuyu uzattığını düşünüyordur muhtemelen. evlilik böyle bişey sanırım bazen hoş görmek lazım bak ne güzel gelmiş yanına demek ki hatasını anlamış bu da bişey bence . sen konuş eşinle aranız düzeldiğinde sakin sakin, aslında neleri beklediğini nden kırıldığını anlatırsın güzel bir dille.o da bi daha tekrarlamaz inş. aynı hatayı. artık evlilikler o kadar küçük şeylerden biter oldu ki korkar oldum her tartışmadan.
bazen daha kötülerine bakıp bulunduğumuz yuvaya şükretmemiz lazım çok şükür bu halimize.

güldenim çıkıyorum cnm ben güzel haberlerini okumak istiyorum inş. nilimi de öp benim için oh yüryerek krşılar belki seni kuzu:)
hadi ben kaçtım ii bakın kendinize ve kuzularınıza

aynen katılıyorum cnm sonuçta halimize şükür ediyorum zaten ama yinede kızıyorum ben ona hatasını anlattım zatende o anlıyamıyo pek..

güldenim çıkıyorum cnm ben güzel haberlerini okumak istiyorum inş. nilimi de öp benim için oh yüryerek krşılar belki seni kuzu:)
hadi ben kaçtım ii bakın kendinize ve kuzularınıza

görüşürüz cnm bende zeynebi öpüyorum annesi..
görüşürüz tatlım sizde tatilsiniz yarın değilmi malumunuz 30 ağustoz resmi tatil..

canlarım hepinizi öpüyorum ben bu akşam istanbula yarın sabah erkendende edirneye geçicem inşallah pazartesi görüşürz inşallah

ağlama olayı bende de var kızlar. eşime sinirlendiğim zaman çocuk gibi ağlıyorum.ben ağlayınca eşimde duygu sömürüsü yaptığımı zannediyor ama kesinlikle istemeden ağlıyorum.belki de sinirimi öyle atıyorum.benim eşim de çok çabuk sinirlenir

her çocuk farklıdır. defne 31 ekim doğumlu ama henüz yürümüyor.evin içinde koltuklardan tutunarak kalkıyor, sıralıyor ama tek başına yürümüyor. sağlıklı olsun da allahtan izin çıkınca yürür de

canlarım hepinizi öpüyorum ben bu akşam istanbula yarın sabah erkendende edirneye geçicem inşallah pazartesi görüşürz inşallah
hayırlı yolculuklar cnm inşallah çok güzel geçer, erdem de biran önce iyileşir

gecmıs olsun canım ınsallah bı problem cıkmaz bende yarın yaptırmayı dusunuyorum
sorunsuz atlatan yok gıbı
biiiz sorunsuz atlattık bi gün sürdü sadece o da calpol sağolsun bi akşam verdim bi sabah bence bünyeyle alakalı canım içini ferah tut ateş falan kesinlikle yapmaz dedi hemşireciğimiz
bakıcıda yiyo sıkıntı annelerde naz mı çirkeflik mi anlamadım benim kızın bana yaptığını bugün göğsümü ısırdı ve parçalandı sandım ağlamaya başladım can havliyle suratıma bakıp ağlamaya başladı yani zevk alıyo diyolar ya bebekler öyle bişi yok canımın yandığını anlayınca bi daha verdim ısırmadı emmeye başladı ama göğsüm bepanten sürmeme rağmen hala çok acıyo sırf bu yüzden kesebilirim ha aklım çıktı sandım nasıl bi diş anlamadım bi de omzumu ısırdı kıpkırmızı küçük bi iz bıraktı kızım ben de

neden gitti ki :26::26: benim de sol göğsümü emmiyo artık sadece sağ göğsümü emiyo ben de kesilmesin diye sağıyorum solu emdiği yere kadar

rana uyudu 1 saat oluyo uyuyalı bugün bi sıkıntımız vardı ama anlamadım dışarıdan geldik uyudu uyandı başladı ağlamaya nazar değdiler diye okudum sonra karnını doyurum sonra calpol verdim enerji patlaması yaşadı kız 1 saatoynadı kendi kendine sonra banyo yaptık ve uyuyo yarın denize gidecez hazırlıklar tamam heyecan kapıda

tolgahan uyudu mu peki kaçta kalkıyo sabahları bi de geceleri uyanıyo mu mama için ne veriyosun devam sütü mü

işe başlayınca gitti malesef devam sütü kullanıyoruz aptamil gece 1 yada 2 kez kalkıyo ama genelde 2 kez kalkıyo sabahları eskiden 7 de kalkardı bu hafta 9 da kalkmaya başladı ranayada nazar değmiştir annesi bol bol okuyun dışardan gelince bende çok okurum bizde pazar günü denize soktuk tolgahanı çok zevkliydi biraz mııldandı ama korkmadı Allahtan

ben de tırsıyorum valla hasta falan olacak diye inşallah sağ salim geliriz teyzesi yarın saat 6 da kalkacaz o yüzden artık yatma vakti öp benim yerime paşayı görüşmek üzere iyi geceler canım

ben de tırsıyorum valla hasta falan olacak diye inşallah sağ salim geliriz teyzesi yarın saat 6 da kalkacaz o yüzden artık yatma vakti öp benim yerime paşayı görüşmek üzere iyi geceler canım

inşallah bişey olmaz canım biz soktuğumuz gün çok derin uyudu sabaha kadar uyanmamıştı inşallah siinkide öyle olur bende yarın sokucam tekrardan denize hadi sizede iyi geceler canım

sağol canım ınsallah boylesı daha hayırlıdır
eslerle ılgılı sorunlar genelde var ya bızdede
ben cozemedım gıbı gelıyo esıme yada dusuncelerımz farklı nebıleyım farklıyz ıste eskıden daha cok kafama takar cok uzulurdum artık oyle yapmıyorum

ay aman da aman hoş geldiniz.valla çok sevindim.annesi bu kız sana daha çok benzemiş.maaşallah kuzuma

ranayı yiyecem ben burdan.

canım sprintcim merhaba hoşbulduk çok oldu görüşmeyeli... teşekkürler canım bana benzetmene çok sevindim eskiden babasına benzemesinden gayet hoşnuttum ama insanlar öyle bi "ayyy aynen babası sanki babası bana bakıyor" diyorlar ki kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum
sen nasılsın canım? baya hareketli günler yaşıyorsun atama olmuş taşınıyorsun Allah kolaylık versin hayırlı olsun... barış ve ece deniz nasıl?

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim, ay çok üzüldüm geçmişler olsun tatilde yorgunluğu hastalığı atar gelirsiniz inşallah...

Kizlar ufak bi ayriliktan sonra sizlerleyim.bu gece donduk
Gecmise.bakip yaticam.hemen umarim.cok.birikmemistir yarin yazarim.arrik.sizlere

Bizim.cok.guzel.gecti.iki gece uc kizkardes beraberdik eslerde yoktu.cok.keyifliydi
Cocuklarim.cok.mutluydu

Arasim.denizi.cok.sevdi.
Semsiyemizin altina oturttum ama aras uca uca hep.denize emekledi sular carptikca kahkahalar atti keske video koyabilsem.halini gorseydiniz

Bu arada disler 7 tane oldu
Yatagimi cok ozledim ben yatar:)

Keske video atilsada gorsek yaaa arasi ohh cok sewindim kardes kardes eglenmissiniz :) benimde20gundur kardesim yanimdaydi cok iyidik ya dun gtti madal okadar alismiski dun teyze nerde deyince onun yattigi odaya bakti emekleyip gtti ayy cok tuhaf oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…