- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.021
günaydın kızlar
Hayirli cumalar kizlar ayrica zafer bayramimiz kutlu olsun hepimi zin kizlsr hep yemio yemek denilmis masalda biara neversem istemiodu 6aylikken emmeyi birakti zaten emmio sutde icmiodu cildircaktim ama bisey farkettim kiymaaaa simdi herseyi yiyo cizgi film izlerken kiymaaa olan heryemegi yiyo dun kabak dolmasi yedi bide yaninda kiymali patates yemegi yedi yani kiyma oldumu yiyo kiymasiz yaptimmi yemio balik bayilio eliyle kendi yiyo etcil bizimki bi deneyin kizlar bol kiymali bide her yemekte taze nane olursa daha istahli yiyo ins yerler ama zorlamauin inatlasio kalici hale gelmesin bizimkide yemedigi gunler cildircaktim ama sabretttim caresizliktn denerken buldum kiyma ve taze naneyi
benim oğlumda etli yemekleri daha iştahlı yiyo yoğurdu ve domatesi çok seviyo
Eeet damak tadlari olustu artik sanirim simdi herseyi yio secmio ama kiymali olcak naneli olcak aynen dpmatese bayilio alerji olabilir asitli die azv vermeye calisiom ama o istio uzume bayilio bebek arbasinda oturmayi sewmio ama elinde salatalik olursa oturuo saatlerce hiyarli baba gbi olduk artik gezmeye cikarken 3-4tane salatalik aliom bazen atio geri istio die:)komsular bile guluo halimize hiyarli bebek versiyonu masalda:)
evet ya onlar karar veriyor artık hıyarlı bebek bunu çok tuttum eminim çok sevimli oluyodur arabada :)
Kizlar bugun asimizin3.gunu uykuda yemede huyunda bi degidiklik yok ates hic olmadi ins sorunsuz atlaticaz bugun ayyy cok sikildim girip bakiom kimse yok yaaaaa nerdesinizzxxzz
maşallah galiba bu aşıyı tek sorunsuz atlatan siz olacaksınız :)
Masslh ins bisy olmz pekii hasta olanlarilk gunde mi oldu ozcananda sorun olmadi diodu sanirim peki sizde hasta oldunuzmu
sanırım bir hafta sonra çıkıyomuş etkileri burdakilerin öyle olmuştu biz olmadık daha aşı 9.ayımız dolmadı aralık doğumluyuz biz
Gunaydin milletttt haftasonunuz guzel gecsin ins buarda kocacik sabahin 7sinde beni operek kaldrdi kutladi evkilik yildonumumzu ohh unutmadi
Gunaydin milletttt haftasonunuz guzel gecsin ins buarda kocacik sabahin 7sinde beni operek kaldrdi kutladi evkilik yildonumumzu ohh unutmadi
günaydın canım bende memnun oldum seni tanıdığıma oğlum iyi çok şükür şuan uyumaya çalışıyo eşinin evlilik yıldönümünüzü hatırlamasına çok sevindim inşallah bir ömür boyu eşinle çocuğunla mutlu bir evliliğiniz olur
gunaydın canım
evlılık yıldonumunuz kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu bebısınzle nıce guzel yıllara ınsallah
senın dahada guzel gecsın canım haftasonun surprız varmı surprız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?