2012 kasım bebekleri büyüyor..

İns yaaa cok tsk ederim hepmizin evliligi guzel gecsin insss bebis nsl uyuo ayginda sallayarkmmi

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Bu ayakta sallama nasıl bitecek hiç bilmiyorum. Annem alıştırdı şöyle yatağında kendi kendine uyuyan bebeklere bir imreniyorum bir imreniyorum anlatamam. Pufff....

Songül ün hesabı nie pasif bilen var mı?? Kendimi öyle yaptı???

benim kızım kendi uyudu şu dişler yüzünden tekrar ayaklara alisti
songül cezalı canım onun tabiriyle düştü mapus damlarina

Günaydın güzel anneler ve minikleri iyi hafta sonu dilerim

Ayakta sallama işi bizdede var valla günde 4 5 saat ayağımda salliyorumkeratayi

Beklenen cezam bitti kizlar artik sabikaliyim mapustan yeninciktim bana satasmayin:)belki aliskanlik etmistir:)
Saka bibyana 24 saat lik cezami dun aksam.ogrendim ondan cabuk bitti simdi islerim var uygun zamanda gorusuruz

Masalece nice.mutlu yillara

Kizlar bugun asimizin3.gunu uykuda yemede huyunda bi degidiklik yok ates hic olmadi ins sorunsuz atlaticaz bugun ayyy cok sikildim girip bakiom kimse yok yaaaaa nerdesinizzxxzz
Cnm geneldr alerjiye yatkin olab kabaran bebeklerimizi etkilei asi insalla masalcikta rahat atlatir
benim oğlumda etli yemekleri daha iştahlı yiyo yoğurdu ve domatesi çok seviyo

Bizim aras pasada yemek konusunda beni uzmuyo yemek yemekten resmen keyif aliyor insalla sonrasinda gitmez istahi
Dometesli kiymali sehriye corba yapiyorum cok seviyo.kabarmadi cok sukur
Simdi taze fasulyesininywdi ekmekle.yatti kuzucuk
Elmde hazirliyorum ve ve diyo bide

Hiyar bizimde kurtariici:)

İns yaaa cok tsk ederim hepmizin evliligi guzel gecsin insss bebis nsl uyuo ayginda sallayarkmmi

misafirlikteysek ayakta sallıyorum da normalde kendi yatağında sallıyorum öyle uyuyo bide ninni söylüyorum oda yeni alışkanlık edindi ben söylemezsem kendi söylüyo bişiler :)

songül cezanın bitmesine ve yeniden aramıza dönmene çok sevindim inaşallah bi daha düşmezsin mapus damlarına :)

Aynen istah super masllh ama etli olcak kurbanda yasadi kizim taze taze yicek ins

Bizimki ayakta sallanio besigin sallama ayarini cikardim artik sallanmio ayakta 5dakkada uyuo aslinda uykusu gelince kendi yastiga yerre yatio uyumaya calisio ama dalamio mizirdanio birzda gecse kendi uyucak sanirim

Tsk ederim cnm ne cezasi bu ama bittigine sevindim sensiz olurmu yaaaa

iyiyim canım bir hafta yıllık izinde annemlerin yazlığındayım oğlumda iyi çok şükür poposuyla sürünerek odanın içinde dört dönüyo senin bebişin napıyo

masallah tolgahana demek durdugu yerde durmuyo bizimkide hasta oldu malum tatilde bebisler hasta olmayı seviyorlar
sqnada iyi tatiller canım

Beklenen cezam bitti kizlar artik sabikaliyim mapustan yeninciktim bana satasmayin:)belki aliskanlik etmistir:)
Saka bibyana 24 saat lik cezami dun aksam.ogrendim ondan cabuk bitti simdi islerim var uygun zamanda gorusuruz

Geçmiş olsun kardaş buralara ilk dşüşün mü?? Ben 2 kere ceza almıştım:)) biraz yaramazlık olunca serde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…