- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.041
merhaba yağmur napıyosun :)
İns yaaa cok tsk ederim hepmizin evliligi guzel gecsin insss bebis nsl uyuo ayginda sallayarkmmi
Gunaydin milletttt haftasonunuz guzel gecsin ins buarda kocacik sabahin 7sinde beni operek kaldrdi kutladi evkilik yildonumumzu ohh unutmadi
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Bu ayakta sallama nasıl bitecek hiç bilmiyorum. Annem alıştırdışöyle yatağında kendi kendine uyuyan bebeklere bir imreniyorum bir imreniyorum anlatamam. Pufff....
Songül ün hesabı nie pasif bilen var mı?? Kendimi öyle yaptı???
benim kızım kendi uyudu şu dişler yüzünden tekrar ayaklara alisti
songül cezalı canım onun tabiriyle düştü mapus damlarina
İns yaaa cok tsk ederim hepmizin evliligi guzel gecsin insss bebis nsl uyuo ayginda sallayarkmmi
Cnm geneldr alerjiye yatkin olab kabaran bebeklerimizi etkilei asi insalla masalcikta rahat atlatirKizlar bugun asimizin3.gunu uykuda yemede huyunda bi degidiklik yok ates hic olmadi ins sorunsuz atlaticaz bugun ayyy cok sikildim girip bakiom kimse yok yaaaaa nerdesinizzxxzz
benim oğlumda etli yemekleri daha iştahlı yiyo yoğurdu ve domatesi çok seviyo
Eeet damak tadlari olustu artik sanirim simdi herseyi yio secmio ama kiymali olcak naneli olcak aynen dpmatese bayilio alerji olabilir asitli die azv vermeye calisiom ama o istio uzume bayilio bebek arbasinda oturmayi sewmio ama elinde salatalik olursa oturuo saatlerce hiyarli baba gbi olduk artik gezmeye cikarken 3-4tane salatalik aliom bazen atio geri istio die:)komsular bile guluo halimize hiyarli bebek versiyonu masalda:)
iyiyim canım sen nasılsın oğlun nasıl neler yapıyorsun
günaydın arkadaşlar haftasonunuz güzel geçsin
Cnm geneldr alerjiye yatkin olab kabaran bebeklerimizi etkilei asi insalla masalcikta rahat atlatir
Bizim aras pasada yemek konusunda beni uzmuyo yemek yemekten resmen keyif aliyor insalla sonrasinda gitmez istahi
Dometesli kiymali sehriye corba yapiyorum cok seviyo.kabarmadi cok sukur
Simdi taze fasulyesininywdi ekmekle.yatti kuzucuk
Elmde hazirliyorum ve ve diyo bide
Hiyar bizimde kurtariici:)
misafirlikteysek ayakta sallıyorum da normalde kendi yatağında sallıyorum öyle uyuyo bide ninni söylüyorum oda yeni alışkanlık edindi ben söylemezsem kendi söylüyo bişiler :)
songül cezanın bitmesine ve yeniden aramıza dönmene çok sevindim inaşallah bi daha düşmezsin mapus damlarına :)
Beklenen cezam bitti kizlar artik sabikaliyim mapustan yeninciktim bana satasmayin:)belki aliskanlik etmistir:)
Saka bibyana 24 saat lik cezami dun aksam.ogrendim ondan cabuk bitti simdi islerim var uygun zamanda gorusuruz
Masalece nice.mutlu yillara
Günaydın güzel anneler ve minikleri iyi hafta sonu dilerim
Ayakta sallama işi bizdede var valla günde 4 5 saat ayağımda salliyorumkeratayi
iyiyim canım bir hafta yıllık izinde annemlerin yazlığındayım oğlumda iyi çok şükür poposuyla sürünerek odanın içinde dört dönüyo senin bebişin napıyo
Beklenen cezam bitti kizlar artik sabikaliyim mapustan yeninciktim bana satasmayin:)belki aliskanlik etmistir:)
Saka bibyana 24 saat lik cezami dun aksam.ogrendim ondan cabuk bitti simdi islerim var uygun zamanda gorusuruz
masallah tolgahana demek durdugu yerde durmuyo bizimkide hasta oldu malum tatilde bebisler hasta olmayı seviyorlar
sqnada iyi tatiller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?