2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydın kızlar tatıl bıttı eve geldık yarında okula baslıcam ceydaya sımdılık babası bakacak malum elı kırık raporlu kv sonra gelecek. Ceyda ıyı yaramazlık pesınde.
Sızler nasılsınız herkes ıyıdr ınsallah herkese ıyı pazarlar

Gunaydin tatlim. Benim
Ay cok.merak ettim.nasil.geldiniz?
Esinin kolu iyi olduku tek kolla fistiga nasil bakicak ben tek kolla ben iki tane ile ancak yetiyirum bi ucuncu kol olsa hayir dememe

hoşgeldin canım

songül eve dönünce bana tavuk yahniyi yaz

hoşgeldin canım

songül eve dönünce bana tavuk yahniyi yaz

Cnm.soganlari kavuruyorum
Ardindan domates koyuyodum.ister rende ister kup
Sonrasinda ben genelde.kemikli tavuk kullaniyorum tavuk kanadi butu vb onlarlada biraz kavuruyorum
Sonrasindada goz karari.princ koyuyorum su ve nane koyup pisiriyorum
Egerki bakiciniz tarafindan yapilmis taze ev salcaniz varsa oda.olur efendim

Sonrasinda eti kemiklerinden ayirip bazen icine az ekmek katrak kasikla bazen ise ekmekle alip agzina koyup hopp yediroyorum

Simdiden.afiyetnolsun kiremitime

Evet cnm.kizlar yok bu ara en ayni xnm aras arada bi soyleniyor sanirim.8.dis geliyo eli agzinda ara ara keyifsiz oluyor

Alp tugra nasil

evet kımsecıkler gelmıyo artık bebısler buyudukce ayrı kalıcaz heralde
kuzum benım dıs cıkarıyo demekkı bız daha 6 dayız aman cıkmasın hemen suan rahatım
alp tuğrada ıyı oynuyo yerde heryerı gezıyo uykusu gelıyo mızmız bıraz

Him.ben tatile yordum ama bakalim.inda gelirler olmuyor boyle.yahu

Sanirim.dis.elleri hwp.agzinda garibim.aglamayida bilmiyo soylenip.duruyo.iste simdi.gam gam ayisini actim.neselendi oynayip diriyo e
n fazla yapabildigi soylenmek

Oh alp.tugrada geziyo.demek.baya rahatlattidimi.emeklemek.oyalaniyorlar
Ne zaman uyucak

merhaba kızlar songul 8, mi geliyo maşallah canım biz daha 1 tane bile çıkaramadık sanırım yaşında çıkarıcak:18:

Merhaba cnm benimmm hosgeldin swfa getirdin♥♥♥♥♥
Aynen cnm 8.yolda hizli bizim.cocuk:)
Olsun fistiginda cikar cikmayan bi kac bebsmiz daha var
Sen nasilsin bakim okula az kaldi durumlae nasik

alp tuğrada cok solenıyo cok şırın bunlar
bıraz rahatlattı ama yaramazlık pesınde sureklı dusuyo
yatırdım canım bıraz once oyuzden yazamadm mamasını yedrdım mutfağı topladım
aras nezamn uyuyacak

Hehe ay bende ayninisleri yaptim.benim.cocukumda uyudu
Ay wavss hep yaramazlik degilmi girmedigu delik yok valla tv izlemek hayal fisini cekip duruyo bantladim bu sefer uclu prizi cekiyo bide sirinlik yapiyor cok tatli okuyor yahu

Mamasini guzel yedimi icin huzurla doldumu

ohh rahatız ozaman uyuduklarına gore
aynen gırmedığı yer yok bızımkı kumandaya meraklı dırek ağzına goturuyo dedğın gıbı fış gormesın
kapıyı acık gormesın balkona cıkıyo kısaca hep yaramazlık
evet canım yedı huzurluyum
arasımda yemıstır mamasını mutlaka

Merhaba cnm benimmm hosgeldin swfa getirdin♥♥♥♥♥
Aynen cnm 8.yolda hizli bizim.cocuk:)
Olsun fistiginda cikar cikmayan bi kac bebsmiz daha var
Sen nasilsin bakim okula az kaldi durumlae nasik

bekliyoruz artık canım napalım abimizde geç çıkardı 1 yaşında 2 dişi yeni çıkmıştı okulların açılmasına az kaldı ama ne alıcaz servis olayı daha ortada yok yarın okulu arıycam arayan olmadı liste filan da vermediler e az da kaldı ben 2 çocukla ancak hallederim toplantı filan dediler ama ses yok bakalım bi gitsede kurtulsam oglan iyice çıgırdan çıktı kız dogdugundan beri abisinin eziyetlerine katlanıyo bir türlü engelleyemedik burdada yazmıştım vuruyo diye hala aynı siz naptınız kızın 1 e başlıyomu canım

Wavvs bi cekirdek citlamam varki sorma ama bu minik adamin ilk uykuya pek givenmiyorum insalla uyanmazda bi keyifle citlarim tuzli tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…