- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.081
bekliyoruz artık canım napalım abimizde geç çıkardı 1 yaşında 2 dişi yeni çıkmıştı okulların açılmasına az kaldı ama ne alıcaz servis olayı daha ortada yok yarın okulu arıycam arayan olmadı liste filan da vermediler e az da kaldı ben 2 çocukla ancak hallederim toplantı filan dediler ama ses yok bakalım bi gitsede kurtulsam oglan iyice çıgırdan çıktı kız dogdugundan beri abisinin eziyetlerine katlanıyo bir türlü engelleyemedik burdada yazmıştım vuruyo diye hala aynı siz naptınız kızın 1 e başlıyomu canım
Wavvs bi cekirdek citlamam varki sorma ama bu minik adamin ilk uykuya pek givenmiyorum insalla uyanmazda bi keyifle citlarim tuzli tuzlu
ohh rahatız ozaman uyuduklarına gore
aynen gırmedığı yer yok bızımkı kumandaya meraklı dırek ağzına goturuyo dedğın gıbı fış gormesın
kapıyı acık gormesın balkona cıkıyo kısaca hep yaramazlık
evet canım yedı huzurluyum
arasımda yemıstır mamasını mutlaka
canım göktug 4 yaşında kreşe başlattıyorum bu sene ilk başlıyo ne yaptıysak olmadı kardeşini çok kıskanıyo arada kalıyorum kıza vuruyo sürekli düşürüyo artık bunaldım dayanamıyorum sinir oluyorum laftan sözden hiç bişeyden anlamıyo kız bi yürüse kavga etsinler önemli degil ama çocuk yürümeye heves etse arkasından vurur ittiririr korkar diye korkuyorum çocugu alıp alıp atıyo vuruyo senin gene iyiymiş canım ya maşallah kızına
ınsallah uyanmaz canım hala devam edıyomu yattıktan bellı bı sure sonra uyanması
banada yolla
Benim yinengaranti dwgil.pasanin huyunu biliyosun
Ay kumanda aski bizdede var
Bife basip tv ye bakiyo sipam
Demek.mamamizi yedik ohhh huZurlu anne seni
Waavss benik cekirdekim guzel citlamiyo yumusak.citliyo sinir oldum
Zaten canim.cig kofte istiyodu oda kisir gibincikti yiyemedim aman Allahim gida sektoru beni vurdu
Aksilikler bugun benden yana
Sevimsizsupurge hediyesi bi su isiticim.vardi su yesilitam ondan kurtuldum bugun yenisini aldim diye sevinirken calismasigini farkettom.yikildim.adeta sonradan farkettim ki dugmesini yanlis koynuslar:)
Hata bende degil
Tamamen riuh haline bagli mesela ablamlarda hic yapmadi evdede bazen yapiyo bazen yapmiyo dun gece yapti genelde yarim.saati atlattiysa kalkmiyo
Ban cekirdek demw kendi citimi duymuyorum.bide bugun aldim
butun aksılıkler senı bulmus
yumusak cekırdek sevmem taze değil ozaman
calısyomu yanı sımdı benımkınıde duğmesı bozuk kaynadğı zaman atmıyo ben yapıyorum gıttığı yere kadar bakalım
elektrık supurgen suya cekımmı senın
benım ablamın kızıda kucukken yapardı boyle uyuturduk yarım saat sonra uyanırdı dakka sasmazdı
bı sure surdu boyle sonra duzeldı
ınsallah arasımında duzelır
Calisiyo dugmeyi ters tarafa off onn yapmislaryankis anlama
Aman kuzum bizim takada oleydi sakinnfiste birakma kafaya gore takiliyo
Pratik supurgeden vermislerde su yesili cok mu dusunduler bilmem
Aras ablaninnkucuk.kizi huyku demekki.bide her aksam.da degik.ole olsan tamam bu minik.insan boyle derim kafaya gore takilyo minigim
Su an yatak odadan yaziyorum sesi geldi emzirdim yatirdim.uyuyo.koca tabak.muhallebiyi ben guplettim sanki
Su an nefesimi idareli aliyor kimildamiyorum.bile
Heleki.yarenin beni arayip.bu odaya gelmesinden tirsiyorum
Su an guzel.uyumakta
yok canım bırakırmıyım fıste bırakmyorum tabı
aras her aksam yapmadğına gore huy edınmemeıs heralde
yaren kuzum uyumadımı hala
sessız ol uyanmasın pasam salona gıt ses yapma
Valla ben bizim.ozgur su isiticinin huyunu ogrenene kadar birakiyordum
Bide ablamin orda.komsunun yangim cikinca yataklarsan kalkip bakar oldumm
O film izlemekte bitince hemen yataga
Ay guzel.uyuyo.aras korkuyorum.tirsiyorum bide ben boyle.olunca sakar oluyorum ya bisey deviriseem.ya kapi acarken ses cikarsa
Tam daldiginda davul.calsa umru olmaz
Calmisligida.var o davulun ramazanda:)
cok sakıncalıymıs canım fıste bırakmak
oyuzden aman aman kontrol etmek gerekır
ne fılmı ızlıyo kuzum
dalmıstır heralde artık
ay bende aynıyım ses yapmamam gerektığı zaman olmadğım kadar sakar olurum
Barbie filmi.cnm:)
Ay demek.sende aynisin ay esimde ben gibu adam.cocugami yansin benden laf yediginemi:)
benım esım daha dıkkatlıdır o konularda ben normaldede sakarımdır bırazcık
ozcanan nerelerde yaw neden gelmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?