2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm bizim.servis olayi yok balkondan baksan gorcen o derecw ama ilk hafta iki.saat alistirma oluyor o zan servis firmalari gekiyo o sekilde kayit yapiliyor gecen yik ole yaptik biz simdi sadece kiyafet alicak giydircez goturcez minik kizimi ama cok slklldi gunnsayiyoruz bizde

Sizin anaokuli degilmi anladigum.kadariyla oldukca kiskanmis kardesini cok zor olmali anne nereye bolunsun bizim.kiz gamsiz umru olmadi
Bide vurma olayiniz varmis iste o kotunikiside evladin

canım göktug 4 yaşında kreşe başlattıyorum bu sene ilk başlıyo ne yaptıysak olmadı kardeşini çok kıskanıyo arada kalıyorum kıza vuruyo sürekli düşürüyo artık bunaldım dayanamıyorum sinir oluyorum laftan sözden hiç bişeyden anlamıyo kız bi yürüse kavga etsinler önemli degil ama çocuk yürümeye heves etse arkasından vurur ittiririr korkar diye korkuyorum çocugu alıp alıp atıyo vuruyo senin gene iyiymiş canım ya maşallah kızına

Benim yinengaranti dwgil.pasanin huyunu biliyosun
Ay kumanda aski bizdede var
Bife basip tv ye bakiyo sipam

Demek.mamamizi yedik ohhh huZurlu anne seni

Waavss benik cekirdekim guzel citlamiyo yumusak.citliyo sinir oldum
Zaten canim.cig kofte istiyodu oda kisir gibincikti yiyemedim aman Allahim gida sektoru beni vurdu
Aksilikler bugun benden yana
Sevimsizsupurge hediyesi bi su isiticim.vardi su yesilitam ondan kurtuldum bugun yenisini aldim diye sevinirken calismasigini farkettom.yikildim.adeta sonradan farkettim ki dugmesini yanlis koynuslar:)
Hata bende degil

Aman kuuzum iyi etmissin
Hem.bebeginin hem.senin ruh sagligun icin
Eminim.cok zorlanmissindir
Bi zaman sonra seninde sabrin tukenir
Hem bi annenin cocugunu ozlemeyede ihtiyaci var daha sakin olunabikiyir bu tarz durumlarda
Insalla okula uyum.saglar hemen

ınsallah uyanmaz canım hala devam edıyomu yattıktan bellı bı sure sonra uyanması
banada yolla

Tamamen riuh haline bagli mesela ablamlarda hic yapmadi evdede bazen yapiyo bazen yapmiyo dun gece yapti genelde yarim.saati atlattiysa kalkmiyo

Ban cekirdek demw kendi citimi duymuyorum.bide bugun aldim

butun aksılıkler senı bulmus
yumusak cekırdek sevmem taze değil ozaman
calısyomu yanı sımdı benımkınıde duğmesı bozuk kaynadğı zaman atmıyo ben yapıyorum gıttığı yere kadar bakalım
elektrık supurgen suya cekımmı senın

Tamamen riuh haline bagli mesela ablamlarda hic yapmadi evdede bazen yapiyo bazen yapmiyo dun gece yapti genelde yarim.saati atlattiysa kalkmiyo

Ban cekirdek demw kendi citimi duymuyorum.bide bugun aldim

benım ablamın kızıda kucukken yapardı boyle uyuturduk yarım saat sonra uyanırdı dakka sasmazdı
bı sure surdu boyle sonra duzeldı
ınsallah arasımında duzelır

Calisiyo dugmeyi ters tarafa off onn yapmislar yankis anlama
Aman kuzum bizim takada oleydi sakinnfiste birakma kafaya gore takiliyo

Pratik supurgeden vermislerde su yesili cok mu dusunduler bilmem

benım ablamın kızıda kucukken yapardı boyle uyuturduk yarım saat sonra uyanırdı dakka sasmazdı
bı sure surdu boyle sonra duzeldı
ınsallah arasımında duzelır

Aras ablaninnkucuk.kizi huyku demekki.bide her aksam.da degik.ole olsan tamam bu minik.insan boyle derim kafaya gore takilyo minigim

Su an yatak odadan yaziyorum sesi geldi emzirdim yatirdim.uyuyo.koca tabak.muhallebiyi ben guplettim sanki
Su an nefesimi idareli aliyor kimildamiyorum.bile
Heleki.yarenin beni arayip.bu odaya gelmesinden tirsiyorum
Su an guzel.uyumakta

aras her aksam yapmadğına gore huy edınmemeıs heralde
yaren kuzum uyumadımı hala
sessız ol uyanmasın pasam salona gıt ses yapma

aras her aksam yapmadğına gore huy edınmemeıs heralde
yaren kuzum uyumadımı hala
sessız ol uyanmasın pasam salona gıt ses yapma

O film izlemekte bitince hemen yataga
Ay guzel.uyuyo.aras korkuyorum.tirsiyorum bide ben boyle.olunca sakar oluyorum ya bisey deviriseem.ya kapi acarken ses cikarsa
Tam daldiginda davul.calsa umru olmaz
Calmisligida.var o davulun ramazanda:)

O film izlemekte bitince hemen yataga
Ay guzel.uyuyo.aras korkuyorum.tirsiyorum bide ben boyle.olunca sakar oluyorum ya bisey deviriseem.ya kapi acarken ses cikarsa
Tam daldiginda davul.calsa umru olmaz
Calmisligida.var o davulun ramazanda:)

ne fılmı ızlıyo kuzum
dalmıstır heralde artık
ay bende aynıyım ses yapmamam gerektığı zaman olmadğım kadar sakar olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…