2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozcanan cuma.denizdeydi
Bugun temizlik yapti aksam.da kurdan kebabi yapicakti yoruldu sanirs.yoksa gelirdi
Pufff yarinda is

Oh ne guzel.bizndikkat edelim.derken hoppptersi oluyor daldimmi rahatiz cok

Bizim oglaninnkafa kasiniyi.suladim.biraz
Kasingan insan ilk.kasinmayi ogrendi

kuzum nıye kasınıyokı acep
alp tuğrada kafasınn arkasını cok kasıyo nıye bımem
ozcanan gezmelerde desene bızı cok ıhmal ettı ama
kurdan kebabı bende cok yapardım bebıs olmadn once esım patlıcanı cok severde
sımdı cok saldım kendımı bı corba bı yemek yapsam sukredıyorum

Sizinkide alerjiye yatkimda ondan kuzim.
Xnm bende swverik aklima koyddummu yaparim ama bazen dedigin gibi tek cesit bile olabiliyir yigunluga bagli ama bazen bakmisimm dolma sarmaktayim

Sizinkide alerjiye yatkimda ondan kuzim.
Xnm bende swverik aklima koyddummu yaparim ama bazen dedigin gibi tek cesit bile olabiliyir yigunluga bagli ama bazen bakmisimm dolma sarmaktayim

ondanmı dıyosun sen dıyosan doğrudur canım
sen becerıklısın gozlemledğım kadaryla ben usenırım genelde
ben daha kendım hıc dolma sarmadm bılıyomusun hep annemle beraber sardık verdı ben attım buzluğa

Oh baksana gerek kalmamis sonucta pisirmekte emek:)
Cnm ben sardigin dolmadan iki uc tane yerim.ben dolma.ici hastasiyim.adeta
Icini yerken diyuyorum
Bazen hic usenmem.kalkar dolma.ici yaparim

Ay yapsammiki bu gece

canım sohbet guzeldı ama
benımde uyum geldı benımkı sabah erken kalkar ben yatayım artık
hayırlı geceler optum

yat tatlım sen bana bakma gece yatmaz sabah kalkmaz pasa sabah uyku sevıyor
odanıza karaperde uygulamasına davet edıyorum sızıııı

benım pasa daldı artıkkk ohhh

yat tatlım sen bana bakma gece yatmaz sabah kalkmaz pasa sabah uyku sevıyor
odanıza karaperde uygulamasına davet edıyorum sızıııı

benım pasa daldı artıkkk ohhh

Bende 3aydr kullaniom kara perdeyi5-6gbi kalkinca uyumzdi geri simdi o saate uyansa sutunu iciriom geri uyuo gece sanio hala gunduz bile los oluo daha uzun uyuo

Oh baksana gerek kalmamis sonucta pisirmekte emek:)
Cnm ben sardigin dolmadan iki uc tane yerim.ben dolma.ici hastasiyim.adeta
Icini yerken diyuyorum
Bazen hic usenmem.kalkar dolma.ici yaparim

Ay yapsammiki bu gece

Aynn bende dolma ya bsyilirim icini pismeden bende yerim eksili limon salca bol olrsa daha cok sewrimmmm benm kizda eziyetsiz kendi oynar bende herisimi yaparim kek pasta falan sukur ama buara birazdaha mizmiz ilk dis cikti ikinci disi gelio ilk disde hic hbrim olmadi elime degdi ole anladim ins tum disleri boyle cikar asidanda etkilnmedik sukur allhima

Herkeze benden gunaydın teyzelerımEki Görüntüle 791460

seni yerimm yerim yerimmmm:
maşallah sana:

negüzel cnm çok lşanslısın nekadar mız mızlık varsa hepsibizde
ben nili odada yanlız hasla bırakamıyorum mutfakatada bişey yapamıyorum hemen bacaklarıma sarılıyo beni al diyo
istiyoki ben sadece onunla ilgileneyim..

günaydın canlarım çok uykum vaar

günydın cnm nasıl geçti bakalım yolculuklar erdem paşa nasıl?

kızlarrr herkese kocaman bi günaydın ve iyi haftalar:

ay böyle günaydına can kurban:) maşallah. paşama... eee özlendiniz songül hanım berelerdesiniz bugün bari erken gelinde iki sohbet edelim... buarada ağlak pastanız denendi yenildi vee çok beğenildi tabi bi kaç sorum olcak:)1. si içine koyduğun margarini eritip mi koyuyrosun ben eritmeden koymuş bulundum koyunca dank etti yoğurulmayan bi karışım olduğu allahtan hava çok sıcaktı ya eridi gitti:) 2. si 1 paket krem şanti derken çiftli olanlardan mı be n 1 paket yaptım çok ince sürüldü yoksa böyle mi olmalı? 3. olarak da tarif cuk oturdu tatlı hastası eşim bayıldı:)

QUOTE=masalece;31746120]Aynn bende dolma ya bsyilirim icini pismeden bende yerim eksili limon salca bol olrsa daha cok sewrimmmm benm kizda eziyetsiz kendi oynar bende herisimi yaparim kek pasta falan sukur ama buara birazdaha mizmiz ilk dis cikti ikinci disi gelio ilk disde hic hbrim olmadi elime degdi ole anladim ins tum disleri boyle cikar asidanda etkilnmedik sukur allhima[/QUOTE]
ay bende bayılırım dolma içine bi güzel yerim sararken:) benim kız durmuyo kendi kendine nasıl durduruyorsunuz kızlar yaa bi de benim yatak odam da da siyah perde vardı 3 aylıkken filan bakıp bakıp ağlıyordu korkuo diye çıkardık taksammı ki artık acaba... eee masal kız nasıl... aşı etkilememiş sanırım çok şükür maşallah
herkese günaydınnnn

günaydın cnaım yorucuydu akşam 2,5 da gelip erdemin uyutmaması ve sabah işe dönmek pek bi zevkli değildi:)
ay bende bayılırım dolma içine bi güzel yerim sararken:) benim kız durmuyo kendi kendine nasıl durduruyorsunuz kızlar yaa bi de benim yatak odam da da siyah perde vardı 3 aylıkken filan bakıp bakıp ağlıyordu korkuo diye çıkardık taksammı ki artık acaba... eee masal kız nasıl... aşı etkilememiş sanırım çok şükür maşallah
herkese günaydınnnn[/QUOTE]
ooh afiyet olsun

günaydın canlarım çok uykum vaar

herkese günaydınnnn[/QUOTE]

günaydın yasmınim nasılsın bakalım zeynep nasıl?
ohh maşallah hamarat anne seni
ya nasıl yapıyosun zeyneple birlikte nil bana hiç bişey yaptırmıyo babası alıyo ondada durmuyo ille ben olmalıyım :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…