2012 kasım bebekleri büyüyor..

ooh afiyet olsun[/QUOTE]

olsun cnm erdem paşa iyi olsunda:

günaydın yasmınim nasılsın bakalım zeynep nasıl?
ohh maşallah hamarat anne seni
ya nasıl yapıyosun zeyneple birlikte nil bana hiç bişey yaptırmıyo babası alıyo ondada durmuyo ille ben olmalıyım :[/QUOTE]

iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın tatlım nilim ne yapıo. cnm ben de kızı uyutup yapıyorum yoksa ne mümkün zeynep ilay la bişey yapmak. ama bu hafta sonu çok güzel bişey oldu vee yapışık ikiz gezdiğim kızım babasına aşık olduuuu:) ay rahat ettim vallahi tabi eşim bayağı ter atıyo o ayrı:)

iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın tatlım nilim ne yapıo. cnm ben de kızı uyutup yapıyorum yoksa ne mümkün zeynep ilay la bişey yapmak. ama bu hafta sonu çok güzel bişey oldu vee yapışık ikiz gezdiğim kızım babasına aşık olduuuu:) ay rahat ettim vallahi tabi eşim bayağı ter atıyo o ayrı:)[/QUOTE]

ee cnm peki nasıl oldu bu babaya bağımlılık bizxde yok ve babamız çok kıskanıyoooo:

olsun cnm erdem paşa iyi olsunda:

ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne [/QUOTE]

oyyy kıyamam kuzuya::

ee cnm peki nasıl oldu bu babaya bağımlılık bizxde yok ve babamız çok kıskanıyoooo:

ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne [/QUOTE]

oyyy kıyamam kuzuya::[/QUOTE]

anlamadım ki cnm nasıl oluştu , birden oldu ama çok ii oldu:) bizim ki de kıskanıodu dayısına bile benden çok gidiyor diordu ki ne olduysa oldu bu hafta babaya aşık oldu:) ayy nasıl sarılıo babaya öpüo öpüo doymuo ne dese cevap verio ıhhh ıhhh deyip duruyo çok komik yaa:)
beysal cnm geçmiş olsun tekrardan, bi an evvel iileşsin inş. erdem paşa...

ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne

oyyy kıyamam kuzuya::[/QUOTE]

anlamadım ki cnm nasıl oluştu , birden oldu ama çok ii oldu:) bizim ki de kıskanıodu dayısına bile benden çok gidiyor diordu ki ne olduysa oldu bu hafta babaya aşık oldu:) ayy nasıl sarılıo babaya öpüo öpüo doymuo ne dese cevap verio ıhhh ıhhh deyip duruyo çok komik yaa:)
beysal cnm geçmiş olsun tekrardan, bi an evvel iileşsin inş. erdem paşa...[/QUOTE]

umarım bizimkide olur biran önce yoksa babamız kafayı yiyecek:

oyyy kıyamam kuzuya::

beysal cnm geçmiş olsun tekrardan, bi an evvel iileşsin inş. erdem paşa...[/QUOTE]

umarım bizimkide olur biran önce yoksa babamız kafayı yiyecek:[/QUOTE]

olur cnm olur hiç merak etmeyin... ama sonra da fazla ilgiden kafayı yitcek hazırlıklı olsun babanız:) kızların babaya aşık büyümesi böyle bişeymiş demek ki diyorum son üç gündür...

umarım bizimkide olur biran önce yoksa babamız kafayı yiyecek:[/QUOTE]

olur cnm olur hiç merak etmeyin... ama sonra da fazla ilgiden kafayı yitcek hazırlıklı olsun babanız:) kızların babaya aşık büyümesi böyle bişeymiş demek ki diyorum son üç gündür...[/QUOTE]

alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..

umarım bizimkide olur biran önce yoksa babamız kafayı yiyecek:

olur cnm olur hiç merak etmeyin... ama sonra da fazla ilgiden kafayı yitcek hazırlıklı olsun babanız:) kızların babaya aşık büyümesi böyle bişeymiş demek ki diyorum son üç gündür...[/QUOTE]

alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..[/QUOTE]

yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)

Guldenxim nasil is yapiosunz nasil duruolar demissinya bizinki dogdugundan beri o uyanikken onunla konusarak is yaptim hic o uyurken yapmadim o uyurken bende uyudum yda kitap okuyup tv izledim yani oyle alistirdim simdide kendi oynar kucaga hic gelmez sewmz 5dak durmaz kucakta gezer dolanir duser hic bakmam sert dusmedikten sonra mizirdanip susar dewm eder oyununa mutfakta isom oldugunda onada meyve tencere kasik eeririm o yer oynar ben isimi yaparim beni aramaz babayida cok sewr babasiyla daha cok konusur babasi islik calip alkis yapar aninda sallanip oynamaya baslar hic kucaklamayiz ondan belkide kendi oynamyi seviyodur

Defne yememeye devam ediyor,yapışık ikiz gibiyiz.yaramazlıklar tam gaz.
ben çok sinirliyim kaç gündür kızlar. Eşim geçen hafta izmire gitti kaynanamin yanına. Bu hafta geldi ama adama bi haller olmuş. Ya bana "gittigimiz tatillerin parasini ben verdim,bütün borçlari ben ödüyorum, biraz da sen elini taşın altına koy, bundan sonra kendi parani biriktirip arabani alırsın" ,anneme "ben size bişey alamam, oğlun okuyup iş bulunca bakar size" tarzı şeyler söyledi. Bana söylediklerini de annemin yanında söyledi. O kadar kırıldım ki anlatamam. Benim annem açlıktan ölse yinede bişey istemez. Borç dedigi şey de annesinin evini yaptırdık onun borcu. Ben biriktirdigim bütün parayı eşimle ikimizin adına hesap actirip oraya yatırdım. Ne kadar salagim. Birlikte aldığımiz araba şimdi onun arabasi oldu. Annem üzülmesin diye yanında bişey demedim ama o kadar kullanılmis hissettim ki kendimi. Gece de yaptığınin yanlış olduğunu, benim başıma götürdugu tatili bile kaktığıni söyledim. Öyle demek istememiş, ben tatil planlayıp ona süpriz yapmalıymisim, hep o planlıyormus vs. Araba konusunda da istersem arabayi satıp istediğim arabayi alabilirmisim vs. ya diyorum ki defneye kışlık almam lazım. Adam diyor ki 2 takım alsam yetermis. Parayı dikkatli harcamaliymisim. Sebebi ne biliyormusunuz? Kaynanamlar hacca gidecek ya hac parasini (25 bin tl) ödedigimiz yetmezmis gibi orada harcayacağıparayi da yatırcakmisiz. Bu ayki maaşini oraya yatiracakmis.onlar hacca gidecek diye ben sıkınti çekiyorum
bütün sevgim saygım bitti. Bi ilişkide paranin lafı olur mu?

olur cnm olur hiç merak etmeyin... ama sonra da fazla ilgiden kafayı yitcek hazırlıklı olsun babanız:) kızların babaya aşık büyümesi böyle bişeymiş demek ki diyorum son üç gündür...

alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..[/QUOTE]

yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)[/QUOTE]

Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom

bilmiyorum cnm
bizimkide öyle malesef oyuncakta olsa birlikte oynuyacaz tek başına oynamayı sevmiyo..

senin eşinle benim eşime bu aralar bi halleroldu cnm

benim ailemle ilgili üzüyo beni:
of of
işimiz zor bizim
dün söz verdi biraz daha dikkatli olucağına amma bilmiyorum söz verdi bana:
çünkü aileme çok sert çıkıyo..
bizimki ailesine para vermiyo ama sonuçta

Kizlar gunaydin acaip binalinti kirliligi olmus kafa akristi kapasitem yettigince yazayim

Yaseminim benim.ozlestik ama saatkeri tutturamadik.bir turlu cnm aglak pastanin guzel.olmasina sevindim margarini eritip.koyfum ben kuzum
Santi tek kat yaptik tarif oleydi ama baymad bop bol yaparsin ccnm.hemdeki basit

Beysalim benim.demek kuzumu igne kesmedi uzuldum simdi yinemi vurulacakki acaba
Edirnede nasildi
Ay 2.5 ta geleb coxuk kacta yatar o anne ne ara uyur bilemedim.bak

Masalece seninnkiz arasin kiz versinyonu mutku cocuklar:)

Guldenim valla senin is zor cocuk pacakta nasil.is olur bide vakit kisitliyken

Cok uzuldum cnm ya bi ilskide kesinlikle senin paran bnm param die bisy olamaz ki olmamali cok ayip etmis ama eminmji oda hac parasini odeme yukunden dolayi stresten istemeden demustir ama cok sacma degilmi yeni bebegi olmus ihtiyaclari olan birisiniz suan hac parasinin enazindan bi kismini odemeniz yeterliyken tamamini odeyip bide ihtiyaclarni karsilamniz cok agir bi yuk sizin icin ailesone hayir yada bi noktada dur demeyi ogrenmeli bu erjkekler

Cnm biliyorsun az cok yorumlarimdan genelde bu konularda ilimli bakarim

Ama bu konuda tamamen haklisin madddiyati bu sekilde konusmak bi kere hic hos bi durum degil. Ne demek.yani heleki ailene karsi taviri hic hos olmamis ben size bisey almam ne demek sen tum birikimini aikeye aktar olmucak bisey icin yapmam desin
Gorende senintum.maasini kendine biriktigini sanar
Ben calismiyorum.eve hic bir katkim yok ama esim.asla parayi soz konusu yapmaz ben para bile istemem kndi verir

Ole demek istemedimle.olmaz cnm
Biraz tavrini koy yazik annexiginde kirilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…