- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.121
ooh afiyet olsun[/QUOTE]günaydın cnaım yorucuydu akşam 2,5 da gelip erdemin uyutmaması ve sabah işe dönmek pek bi zevkli değildi:)
ay bende bayılırım dolma içine bi güzel yerim sararken:) benim kız durmuyo kendi kendine nasıl durduruyorsunuz kızlar yaabi de benim yatak odam da da siyah perde vardı 3 aylıkken filan bakıp bakıp ağlıyordu korkuo diye çıkardık taksammı ki artık acaba... eee masal kız nasıl... aşı etkilememiş sanırım çok şükür maşallah
herkese günaydınnnn
ay bende bayılırım dolma içine bi güzel yerim sararken:) benim kız durmuyo kendi kendine nasıl durduruyorsunuz kızlar yaabi de benim yatak odam da da siyah perde vardı 3 aylıkken filan bakıp bakıp ağlıyordu korkuo diye çıkardık taksammı ki artık acaba... eee masal kız nasıl... aşı etkilememiş sanırım çok şükür maşallah
herkese günaydınnnn
ooh afiyet olsun
günaydın yasmınim nasılsın bakalım zeynep nasıl?
ohh maşallah hamarat anne seni
ya nasıl yapıyosun zeyneple birlikte nil bana hiç bişey yaptırmıyo babası alıyo ondada durmuyo ille ben olmalıyım :
olsun cnm erdem paşa iyi olsunda:
iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın tatlım nilim ne yapıo. cnm ben de kızı uyutup yapıyorum yoksa ne mümkün zeynep ilay la bişey yapmak. ama bu hafta sonu çok güzel bişey oldu vee yapışık ikiz gezdiğim kızım babasına aşık olduuuu:) ay rahat ettim vallahi tabi eşim bayağı ter atıyo o ayrı:)
ee cnm peki nasıl oldu bu babaya bağımlılık bizxde yok ve babamız çok kıskanıyoooo:
ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne
oyyy kıyamam kuzuya::
anlamadım ki cnm nasıl oluştu , birden oldu ama çok ii oldu:) bizim ki de kıskanıodu dayısına bile benden çok gidiyor diordu ki ne olduysa oldu bu hafta babaya aşık oldu:) ayy nasıl sarılıo babaya öpüo öpüo doymuo ne dese cevap verio ıhhh ıhhh deyip duruyo çok komik yaa:)
beysal cnm geçmiş olsun tekrardan, bi an evvel iileşsin inş. erdem paşa...
umarım bizimkide olur biran önce yoksa babamız kafayı yiyecek:
Günaydın kızlar, nasılsınız?
olur cnm olur hiç merak etmeyin... ama sonra da fazla ilgiden kafayı yitcek hazırlıklı olsun babanız:) kızların babaya aşık büyümesi böyle bişeymiş demek ki diyorum son üç gündür...
Guldenxim nasil is yapiosunz nasil duruolar demissinya bizinki dogdugundan beri o uyanikken onunla konusarak is yaptim hic o uyurken yapmadim o uyurken bende uyudum yda kitap okuyup tv izledim yani oyle alistirdim simdide kendi oynar kucaga hic gelmez sewmz 5dak durmaz kucakta gezer dolanir duser hic bakmam sert dusmedikten sonra mizirdanip susar dewm eder oyununa mutfakta isom oldugunda onada meyve tencere kasik eeririm o yer oynar ben isimi yaparim beni aramaz babayida cok sewr babasiyla daha cok konusur babasi islik calip alkis yapar aninda sallanip oynamaya baslar hic kucaklamayiz ondan belkide kendi oynamyi seviyodur
Defne yememeye devam ediyor,yapışık ikiz gibiyiz.yaramazlıklar tam gaz.
ben çok sinirliyim kaç gündür kızlar. Eşim geçen hafta izmire gitti kaynanamin yanına. Bu hafta geldi ama adama bi haller olmuş. Ya bana "gittigimiz tatillerin parasini ben verdim,bütün borçlari ben ödüyorum, biraz da sen elini taşın altına koy, bundan sonra kendi parani biriktirip arabani alırsın" ,anneme "ben size bişey alamam, oğlun okuyup iş bulunca bakar size" tarzı şeyler söyledi. Bana söylediklerini de annemin yanında söyledi. O kadar kırıldım ki anlatamam. Benim annem açlıktan ölse yinede bişey istemez. Borç dedigi şey de annesinin evini yaptırdık onun borcu. Ben biriktirdigim bütün parayı eşimle ikimizin adına hesap actirip oraya yatırdım. Ne kadar salagim. Birlikte aldığımiz araba şimdi onun arabasi oldu. Annem üzülmesin diye yanında bişey demedim ama o kadar kullanılmis hissettim ki kendimi. Gece de yaptığınin yanlış olduğunu, benim başıma götürdugu tatili bile kaktığıni söyledim. Öyle demek istememiş, ben tatil planlayıp ona süpriz yapmalıymisim, hep o planlıyormus vs. Araba konusunda da istersem arabayi satıp istediğim arabayi alabilirmisim vs. ya diyorum ki defneye kışlık almam lazım. Adam diyor ki 2 takım alsam yetermis. Parayı dikkatli harcamaliymisim. Sebebi ne biliyormusunuz? Kaynanamlar hacca gidecek ya hac parasini (25 bin tl) ödedigimiz yetmezmis gibi orada harcayacağıparayi da yatırcakmisiz. Bu ayki maaşini oraya yatiracakmis.onlar hacca gidecek diye ben sıkınti çekiyorum
bütün sevgim saygım bitti. Bi ilişkide paranin lafı olur mu?
ben çok sinirliyim kaç gündür kızlar. Eşim geçen hafta izmire gitti kaynanamin yanına. Bu hafta geldi ama adama bi haller olmuş. Ya bana "gittigimiz tatillerin parasini ben verdim,bütün borçlari ben ödüyorum, biraz da sen elini taşın altına koy, bundan sonra kendi parani biriktirip arabani alırsın" ,anneme "ben size bişey alamam, oğlun okuyup iş bulunca bakar size" tarzı şeyler söyledi. Bana söylediklerini de annemin yanında söyledi. O kadar kırıldım ki anlatamam. Benim annem açlıktan ölse yinede bişey istemez. Borç dedigi şey de annesinin evini yaptırdık onun borcu. Ben biriktirdigim bütün parayı eşimle ikimizin adına hesap actirip oraya yatırdım. Ne kadar salagim. Birlikte aldığımiz araba şimdi onun arabasi oldu. Annem üzülmesin diye yanında bişey demedim ama o kadar kullanılmis hissettim ki kendimi. Gece de yaptığınin yanlış olduğunu, benim başıma götürdugu tatili bile kaktığıni söyledim. Öyle demek istememiş, ben tatil planlayıp ona süpriz yapmalıymisim, hep o planlıyormus vs. Araba konusunda da istersem arabayi satıp istediğim arabayi alabilirmisim vs. ya diyorum ki defneye kışlık almam lazım. Adam diyor ki 2 takım alsam yetermis. Parayı dikkatli harcamaliymisim. Sebebi ne biliyormusunuz? Kaynanamlar hacca gidecek ya hac parasini (25 bin tl) ödedigimiz yetmezmis gibi orada harcayacağıparayi da yatırcakmisiz. Bu ayki maaşini oraya yatiracakmis.onlar hacca gidecek diye ben sıkınti çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?