2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen mutlu bebisim benim ozgur kiz diorum ben ona

alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..

yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)[/QUOTE]

Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom[/QUOTE]

off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:

Çok üzüldüm canım ya madem herşeyde para lafı geçiyo bundan sonra herkes kendi parasını kendi biriktirsin de annene çok ayıp etmiş
Bu kadınlar çalışsa kabahat çalışmasa kabahat ya
Güvenmeyeceksin valla ben de altınlarımi verdim de aldık arabayı onun üzerinde araba ama tek bi laf etsin parayla alakalı ayrılırim yine ücretsiz izne çalışsın o zaman ahkam kesmek kolay erkeklere
Biz em baştan konuştuk ilişkye para sokmayacax diye ben bütün maaşı gönderirim ne yaptin diye sormam para da istemem bu zamana kadar sağolsun yalnız kalmadım ki ihtiyacım olsun bi bırakmadı adam peşimi

Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom[/QUOTE]

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:[/QUOTE]

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:[/QUOTE]

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)[/QUOTE]

cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..

Papatya benm kurtaricimdir vazgecilmezimdir ilthp sokucu ve sakinlestirici acayip ise yarar
Nerden alıyorsun papatyayi aktardan mi yoksa marketten mi[/QUOTE]

Koyden kendim toplayip kurutyorum cnm tvde duyum buyuk papatyalar zehirleyebiliomus kucuk minik olanlar vsrya onlar ise yarayanlarmis rana nasil deniz de eglendinzmi

Ozcanan nerelerdesin ranacik nasildi denizde keyifler nasil

Canım yeni gördüm valla işten gel salıncakta rana salliyorum mini mini bi kus donmus deniz çok güzeld. am ranaa hasta olacak diye on beş dakika kaldı be. De 6 saat özlemişiz eşimle güzeldi yani sen nasılsın masalim nasıl

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)[/QUOTE]

cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..[/QUOTE]

Seni ozlediginden yapiodur uzulme uyusun yeterki sende dinlen iste

Sewdimi ranacik denizi olsun gprmus ya oda yeter kuzuya ohh iyi bi tatil olmus esinle size insanin havasi degisio ya kucuk bi tatilde bile masal uyuo 10da yatti kalkar birazdan yemegini yaptim ona burda takiliodum bende

canım benim rabbim tez zamanda feraha kavuştursun sizi olmaz ama böle

ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne

Gecer ins yaa bian once yszik kuzumada sanada papatya icir bol bol brnm bogaxim ilthaplandginda hic ilac kullanmm papatya cok icerim ama aninda gecer[/QUOTE]
ben her gün mutlaka içerim ama erdeme de içireyim bakalım teyzesi iyi gelir inşallah

canım benim rabbim tez zamanda feraha kavuştursun sizi olmaz ama böle

Gecer ins yaa bian once yszik kuzumada sanada papatya icir bol bol brnm bogaxim ilthaplandginda hic ilac kullanmm papatya cok icerim ama aninda gecer
ben her gün mutlaka içerim ama erdeme de içireyim bakalım teyzesi iyi gelir inşallah[/QUOTE]

Bak bende yazdim.arkadasim.cok sever diye az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…