- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.141
Kizlar gunaydin acaip binalinti kirliligi olmus kafa akristi kapasitem yettigince yazayim
Yaseminim benim.ozlestik ama saatkeri tutturamadik.bir turlu cnm aglak pastanin guzel.olmasina sevindim margarini eritip.koyfum ben kuzum
Santi tek kat yaptik tarif oleydi ama baymad bop bol yaparsin ccnm.hemdeki basit
Beysalim benim.demek kuzumu igne kesmedi uzuldum simdi yinemi vurulacakki acaba
Edirnede nasildi
Ay 2.5 ta geleb coxuk kacta yatar o anne ne ara uyur bilemedim.bak
Masalece seninnkiz arasin kiz versinyonu mutku cocuklar:)
Guldenim valla senin is zor cocuk pacakta nasil.is olur bide vakit kisitliyken
olsun cnm erdem paşa iyi olsunda:
ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne
alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..
Kizlar gunaydin acaip binalinti kirliligi olmus kafa akristi kapasitem yettigince yazayim
Yaseminim benim.ozlestik ama saatkeri tutturamadik.bir turlu cnm aglak pastanin guzel.olmasina sevindim margarini eritip.koyfum ben kuzum
Santi tek kat yaptik tarif oleydi ama baymad bop bol yaparsin ccnm.hemdeki basit
Beysalim benim.demek kuzumu igne kesmedi uzuldum simdi yinemi vurulacakki acaba
Edirnede nasildi
Ay 2.5 ta geleb coxuk kacta yatar o anne ne ara uyur bilemedim.bak
Masalece seninnkiz arasin kiz versinyonu mutku cocuklar:)
Guldenim valla senin is zor cocuk pacakta nasil.is olur bide vakit kisitliyken
Gecer ins yaa bian once yszik kuzumada sanada papatya icir bol bol brnm bogaxim ilthaplandginda hic ilac kullanmm papatya cok icerim ama aninda gecer
Defne yememeye devam ediyor,yapışık ikiz gibiyiz.yaramazlıklar tam gaz.
ben çok sinirliyim kaç gündür kızlar. Eşim geçen hafta izmire gitti kaynanamin yanına. Bu hafta geldi ama adama bi haller olmuş. Ya bana "gittigimiz tatillerin parasini ben verdim,bütün borçlari ben ödüyorum, biraz da sen elini taşın altına koy, bundan sonra kendi parani biriktirip arabani alırsın" ,anneme "ben size bişey alamam, oğlun okuyup iş bulunca bakar size" tarzı şeyler söyledi. Bana söylediklerini de annemin yanında söyledi. O kadar kırıldım ki anlatamam. Benim annem açlıktan ölse yinede bişey istemez. Borç dedigi şey de annesinin evini yaptırdık onun borcu. Ben biriktirdigim bütün parayı eşimle ikimizin adına hesap actirip oraya yatırdım. Ne kadar salagim. Birlikte aldığımiz araba şimdi onun arabasi oldu. Annem üzülmesin diye yanında bişey demedim ama o kadar kullanılmis hissettim ki kendimi. Gece de yaptığınin yanlış olduğunu, benim başıma götürdugu tatili bile kaktığıni söyledim. Öyle demek istememiş, ben tatil planlayıp ona süpriz yapmalıymisim, hep o planlıyormus vs. Araba konusunda da istersem arabayi satıp istediğim arabayi alabilirmisim vs. ya diyorum ki defneye kışlık almam lazım. Adam diyor ki 2 takım alsam yetermis. Parayı dikkatli harcamaliymisim. Sebebi ne biliyormusunuz? Kaynanamlar hacca gidecek ya hac parasini (25 bin tl) ödedigimiz yetmezmis gibi orada harcayacağıparayi da yatırcakmisiz. Bu ayki maaşini oraya yatiracakmis.onlar hacca gidecek diye ben sıkınti çekiyorum
bütün sevgim saygım bitti. Bi ilişkide paranin lafı olur mu?
yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)
Beysalimda papatya cayi sever:)
Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom
Nerden alıyorsun papatyayi aktardan mi yoksa marketten mi[/QUOTE]Papatya benm kurtaricimdir vazgecilmezimdir ilthp sokucu ve sakinlestirici acayip ise yarar
Ozcanan nerelerdesin ranacik nasildi denizde keyifler nasil
off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..
günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:
Canım yeni gördüm valla işten gel salıncakta rana salliyorum mini mini bi kus donmusdeniz çok güzeld. am ranaa hasta olacak diye on beş dakika kaldı be. De 6 saat özlemişiz eşimle güzeldi yani sen nasılsın masalim nasıl
canım benim rabbim tez zamanda feraha kavuştursun sizi olmaz ama böleDefne yememeye devam ediyor,yapışık ikiz gibiyiz.yaramazlıklar tam gaz.
ben çok sinirliyim kaç gündür kızlar. Eşim geçen hafta izmire gitti kaynanamin yanına. Bu hafta geldi ama adama bi haller olmuş. Ya bana "gittigimiz tatillerin parasini ben verdim,bütün borçlari ben ödüyorum, biraz da sen elini taşın altına koy, bundan sonra kendi parani biriktirip arabani alırsın" ,anneme "ben size bişey alamam, oğlun okuyup iş bulunca bakar size" tarzı şeyler söyledi. Bana söylediklerini de annemin yanında söyledi. O kadar kırıldım ki anlatamam. Benim annem açlıktan ölse yinede bişey istemez. Borç dedigi şey de annesinin evini yaptırdık onun borcu. Ben biriktirdigim bütün parayı eşimle ikimizin adına hesap actirip oraya yatırdım. Ne kadar salagim. Birlikte aldığımiz araba şimdi onun arabasi oldu. Annem üzülmesin diye yanında bişey demedim ama o kadar kullanılmis hissettim ki kendimi. Gece de yaptığınin yanlış olduğunu, benim başıma götürdugu tatili bile kaktığıni söyledim. Öyle demek istememiş, ben tatil planlayıp ona süpriz yapmalıymisim, hep o planlıyormus vs. Araba konusunda da istersem arabayi satıp istediğim arabayi alabilirmisim vs. ya diyorum ki defneye kışlık almam lazım. Adam diyor ki 2 takım alsam yetermis. Parayı dikkatli harcamaliymisim. Sebebi ne biliyormusunuz? Kaynanamlar hacca gidecek ya hac parasini (25 bin tl) ödedigimiz yetmezmis gibi orada harcayacağıparayi da yatırcakmisiz. Bu ayki maaşini oraya yatiracakmis.onlar hacca gidecek diye ben sıkınti çekiyorum
bütün sevgim saygım bitti. Bi ilişkide paranin lafı olur mu?
ah güzelim geçmediki erdemimin boğazı öksürüyor hala yetmedi sanırım iğne
ben her gün mutlaka içerim ama erdeme de içireyim bakalım teyzesi iyi gelir inşallah[/QUOTE]canım benim rabbim tez zamanda feraha kavuştursun sizi olmaz ama böle
Gecer ins yaa bian once yszik kuzumada sanada papatya icir bol bol brnm bogaxim ilthaplandginda hic ilac kullanmm papatya cok icerim ama aninda gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?