2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet kafası karışıyor insanın songülüm aras paşam nasıl denizi sevdimi annesi

gercekten alıntılarla karısmıs yazılar
bız ası olduk geldık ağlamadı kuzum bakalım ekılerı ne olacak
beysal cım erdemım hala ıyılesemedımı ığnelerde bıtmıstır tekrar goturecekmısın dr a
benım oğlumda babaya daha duskun cok kıskanıyorum ama bazen ıyı oluyo

Aynen beysalim bak ben sana geride bikac sey sordum
Sevdi cnm.ya cok.komikti hp.semsiye altindan denize emekledi

Erdem.nasil.cnm

Gecmis olsin cnm kizamik.asida bebeler aglamado.cok.nedense
Ay ins.etki.gorulmez.kizum

Ay alinti yapmicaktim.yine yaptim.iyimi

canım anlıyorumkı esını aılesı doldurmus gıbı geldı bana bırazcık zaten hep oyle değilmıdır
hac parasını sızmı oduyosunuz onların bı gelırı yokmu
bu erkekler nezaman anlıcak aılesının esı ve cocuğundan ıbaret olduğunu
annenede cok ayıp etmıs gercekten uzulmustur kadın
boyle soyleyıp soyleyıp hıcbısey yokmus gıbı davranmaları yokmu ınsanı sınır edıyo gercekten
zor bı durum canım para muhabbetıde sen calısıyosun hem neguzel esının buna sevınmesı gerekırken sıkntı cıkarıyo
ınsallah duzelır canım

wavs geçmedi sanırım bu akşam kontrole götürcem 3 akşam vurdurduk bakalım ne dicek bu akşam

songülüm valla karışıklıktan anlamadım ben sorduklarını sevdiğine sevindim kuzum benim maşallah paşama kayınvalidemler bu hafta sonu gidiyorlar songülüm sonra ilk fırsatta sendeyim ona göre çok özlediim

aynen cnm gerçekten bi haller oldu. ben onun ailesine para verme demem. sonuçta anne baba. hatta hac paralarını yatırmayı ben teklif ettim.ücretsiz izindeydim hac parası yatarken buna rağmen elimdeki 5000 tl yi onlara verdim. ama eşimin babasının hem emkli maaşıvar hem de çalışıyor ordan maaşı var. aylık 4000 tl para geçiyor ellerine, bizim kiracı kiranın bi kısmını onlara veriyor, en azından hacda harcayacağı cep harçlığını kendi koyabilirdi.kurban paralarına kadar biz yatırdık.kızdığım nokta benim annem onlardan bişey istememişken nereden çıktı bu ben size bişey almam lafı.annem açlıktan ölse kimseden bişey istemez.

ben eşimin o noktaya geleceğini hiç sanmıyorum. beni kırar ama yinede annesine hayır demez.allah görsün başka bişey demiyorum

cnm annem ne kadar çok üzüldü bi bilsen.daha birde banabu olayın üstüne "kızım kocana kötü söz söyleme, saygıda kusur etme, huzursuzluk çıkarma" diyoronun üzülmesi beni daha çok üzüyor.cnm 6 ay ücretsiz izindeydim 5 kuruş istemedim.6 ayda bana verdiği para 500 tl yi bulmadı.ben biran önce borçları ödeyelim diye kuruş istemedim, elimden geldiğince idare ettim.hac paralarını yatırmayı ben istedim.annesi, babası tabi ihtiyaçlarını karşılayacak. kardeşi üni. öğrencisi ararım, paraya ihitiyacın var mı diye sorarım. annesine her zaman sorarım. eşime derim kardeşine para gönder diye.ben böyle davranırken onun böyle yapması beni çok kırdı. allaha dua ettim bana 1 kuruş parası nasip olmasın diye. defnenin, bezi, maması, doktor parası, ilaçları, kıyafetlerini hep ben alırım. bir tanesinden haberi olmaz.kendi birikimimi ikşmizin adına yatırdım oraya elimden geldiğince para yatırırım, hem bizim hem annesinin arabasının kaskosu, trafik sigortasını ben yaptırırım, böyle şeyler söylenmez ama ihtiyacı olan dul bi kadın var 2 tane de öğrenci var her ay onlara karınca kararınca yardımda bulunurum, market ihtiyacını ben karşılarım. buna rağmen bu lafları işitmek ağırıma gidiyor. her özel günde ben hediye alırım ama o almaz. bi çiçek bile getirmez ama yine de lafını yapmam. bak bayramda hem ona hem defneye bayramlık aldım ama ben bunun lafını yapmam.bi yere yemeğe gidersek onun ödemesini beklemem genelde ben öderim.annesine babasına, kardeşine hediyeler alırım.ama yine kötü olan benim.arabayı alırken ikimizde para biriktirdik, birde paramız yetmediği için kredi çektik. krediyi eşim çekti. bana hala bunun lafını yapması çok üzdü.ben kızınca huysuz oluyorum.surat eğen ben oluyorum

cnm allah görsün ben artık hiçbir şey demiyorum.ben 2,5 aydır annemlerdeyim.herhalde bütün paramı annemlere yediriyorum zannediyor.ama işten gelirken 1 kilo bişey alsam annem kızar neden aldın diye.artık onun tek kuruşunu istemiyorum.allah nasip etmesin. madem o bana böyle dedi benim de gözüm açıldı. demekki ona söylemeden kendi paramı biriktireceğim.ben kesemiz bir sanıyordum ama değilmiş.

Beysalim
Carsamba sakaryali annelerimiDen bikaci gelicek gecen hafta ilk toplandilar nasip.olmadi
Senide bekliyorum.cnm
Is cikisi kacamak yaoabilirmisin??

gotur bakalım canım ne dıcek bızede yaz sonucunu

geçmiş olsun cnm inşallah sizde etki yapmaz da alp tuğra huysuzlanmaz

cnm hac parasını biz ödedik.kv en lüksüne gitmek istedi yine kırmadık 25 binlirayı ödedik, kurban paralarını biz yatırdık ve bu ay da eşimin bütün maaşı cep harçlıklarına gidecek.kp hem emkli maaşı alıyor hem de çalışıp oradan maaş alıyor. bizden çok maaş alıyor ama yine de biz ödüyoruz. ben onların hac parasını ödemeye karşı değilim zaten.hatta ihtiyaçları olduğunda para vermek evlatlık görevimiz ama kızdığım nokta harçlıklarını kendileri koyabilecekken eşimin tüm maaşını verip beni defneye kışlık almama konusunda sıkıştırması, anneme karşı terbiyesizlik yapması.ben çalışmasam demekki kendimi kapının önünde bulacaktım. ben onu anladım.evet söyleyip söyleyip hiçbişey yokmuş gbi yüzsüzce davranması beni de çıldırtıyor ama artık ben allaha havale ettim. o görsün

geçmiş olsun cnm ya inşallah en kısa zamanda atlatır.

sağol canım ınsallah etkısı olmaz dıye umuyorum
songulunde dedığı gıbı cok seyı sen yapmıssın yuz bulmus gıbı
anlattğına gore o sadece calısıyo okadar sen yapıyosun herseyı butun yuku ustlenmıssın
ben anladımkı erkeklere nekadar verırsen okadar ıstıyolar bencıller yanı
ıstıyolarkı butun hayatı onların anne babası sulalesı ustune kuralım
ama oyle bısey yok tabıkı
kp nın maası masallah cok ıyıymıs onunda sızden ıstemesı cok ayıp senın bebeğın var ıhtıyaclrın var onlardan daha fazla
sen cok fedakarlık yapmıssın ama esın kıymetını bılememıs canım
ıste boyle problemler olunca ınsann ıcı soğuyo

Beysalim
Carsamba sakaryali annelerimiDen bikaci gelicek gecen hafta ilk toplandilar nasip.olmadi
Senide bekliyorum.cnm
Is cikisi kacamak yaoabilirmisin??

of songülüm ya hep gezmelerdesiniz bakıyorum negüzel vallaha:
bende istifa etsemde acaba orayamı gelsem ne

recis
seni çok iyi anlıyorum bide hadi biz kendi aramızda tartışsak neysede sonuçta ailelerin unutmaları daha zor..

cnm kp değilde kv ister parayı. allah var adam sadece parayı kazanıyor gerisi hep kv nin yönetiminde
ben her türlü fedakarlık yaparım hiç sorun değil ama insan azcık da değeri bilinsin istiyor.
aynen öyle verdikçe veriyorsun
evet eşim çalışıyor, kendi kredi kartlarını(annesinin evini yaptırdığımız için kredi kartından yaptık harcamaları), telefonunu, annesinin telefonunu, elektrikfaturasını ve konut kredisinin(alınan ev kp min üzerine bi o evde oturmuyoruz) bi kısmını(bi kısmı da kiradan karşılanıyor) ve ödüyor.
ben de kendi tel faturamı, kredi kartlarımı, defnenin masraflarını, market ihtiyaçlarını, birikimleri, yapmam gereken ihtiyacı olanlara yardımımı yapıyorum
içim çok soğudu bi bilsen, artık özlemiyorum bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…