2012 kasım bebekleri büyüyor..

kesinlikle cnm ben sineme çeker otururum ama annem unutamıyor. hoş unutamasada bi günden bi güne tek kelime kötü söz bile söylemez. hatta bana kızar: saygıda kusur etme, kötü söz söyleme, güler yüzlü ol diye

sen cok ıyı nıyetlısın canım
esın senın fedakarlılarını gorememıs gorse bı sağol dese yeter zaten senın ıcınde
ben acıkcası bukadarını kaldıramazdım heralde yardım acısından
esın tek cocukmu baska kardesı yokmu butun yuku sız ustlenmıssınız

cnm eşimin bi erkek kardeşi daha var.o üni. okuyor. gerçi o burslu okuyor annesigile pek bi yükü yok.
ben asla annesine verdiği paraya karışmam.üstüne de bi ihtiyacınız var mı diye de sorarım. kendi anneme ne alırsam aman hak geçmesin diye ona da alırım.ben yapıyım günah benden gitsin.ben bunun vebalini almak istemem.bir de ben evlenirken annem bana "ne olursa olsun eşinin ailesine iyi davran yoksa sana sütümü helal etmem" dedi. o yüzden böyleyim sanırım. annesinin düşünmesi lazım. oğlum artık evlendi, bi evi var diye.

wavvs canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişiciği olmaz paşanın rana da hiç ağlamamıştı ordaki oyuncaklar artık ilgisin çekiyor ya :))
Beysalim
Carsamba sakaryali annelerimiDen bikaci gelicek gecen hafta ilk toplandilar nasip.olmadi
Senide bekliyorum.cnm
Is cikisi kacamak yaoabilirmisin??

ben yapabilirim iş çıkışı bak işten yazıyorum yarım saat izin veriyo ya öyle üstün körü okuyu verdim yazıverem dedim ben de gelim mi nolur

bence gayeet sakin ol herşey elbet düzelecek eşine gardını alma hacıya gidince sen alttan alttan konuş eşinle bak senden başka konuşacağı kimse kalmayacak asıl sorun aynı yerde kalmanız biraz da artık herkesin kendi evi var ya hayır sizin kv ler kazanmasa ellerine para geçmese amenna o zaman boynunuzun borcu yardım etmek haktır ama madem kazanıyo sizden ne istiyo anlamadım gideceği hacc kendi parasıyla olmadıktan sonra ne anlamı var onu anlamadım ki ben

Desene kisisel harcama soz konusu
Yok yol.ijtuyaclari olur tamamdir yardim olur
Ama 4ooo gelire siZ fasla odun veriyorsunuz bence
Annecigin bakmis okutmus gerwktigi yerde destek te cikabikirsin kuzum sende kazaniyorsun
Bence siz.bu konuda biz olamamissibiz hala sen ben var en buyuk sorun aslinda bu benim.fikrimce

Sen cok odun vermissin ay bilemedim.ne dogri ne yanlis

Calisan bayanlar ciddi anlamda.merak ettim sizinde sistem bu sekildem

sağol tatlım bırazda kılo almıs onada cok sevındım
bende dedım ozcanan ın bu satte burda neısı var
ısteymıssın
hayırlı ısler sana ozaman

Hehe gel.kuzum.gel.sen tecrube li.anne:)

Valla ozcanan 4ooo iyi para oglabda bursli okuuimus
Ee reces kv si rahat etsin diyemi caalisiyo

her ayın on beşi netten eft yapıyorum bütün maaşımı gerisin sormuyorum ama o da birine bişi yapacağı zaman direk söylüyor arada okuyan kardeşi para istiyor 50 falan onu bile söyler saklamaz benden bilirim yani güven olmazsa olmuyor zaten ne desem de alır bizim kavga ettiğimiz nokta sen az aldın yok sen az aldın biraz daha al gömlek etek pantolon kıyafet konusunda o ne alırsa ne kadar alırsa ben de o kadar alırım :)
böyle olmazsa geçim olmaz ben benim paramı ne yaptın dersem bizlikten çıkarız
sağol tatlım bırazda kılo almıs onada cok sevındım
bende dedım ozcanan ın bu satte burda neısı var
ısteymıssın
hayırlı ısler sana ozaman

ay pek sevindim kaç gr almış ay on dakika kaldı eşim gelmiş çeneye tüutuyo beni

bilmiyorum cnm
benim kv sever kendisine para verilmesini. hatta o isterki herkes kazandığı parayı ona versin o da çocuk gibi millete harçlık versin.
cnm valla kendi parasıyla gitmeyince haccın anlamı olur mu olmaz mı bilmem ama inşallah hac dönüşünde şimdi yaptığı hareketleri yapmaz.en azından kendi iyiliği için.hacılığın hakkını vermek için(dedikodu, yalan vs).
%100 kötüdür demiyorum hakkını yemeyim. evine gittiğim zaman ne istersem yapar, defneye karşı çok iyi davranr ama işte. bazı yaptığı şeyler beni çok üzüyor. farkında ya da değil bilmem ama evliliğimize çok zarar veriyor oğlunu doldurarak.

evet cnm kişisel harcama söz konusu. sana sonuna kadar katılıyorum biz olamadık hala.
annem gece gündüz çalışarak okuttu beni.annem bi fabrikada işçiydi.
ona karşı ne yapsam hakkını ödeyemem ama dediğim gibi anneme 1 kuruşum giderse kv ve dolayısıyla eşim çıldırıyor.hoş annemde asla benden gelen parayı kabul etmez "kocan bişey der sana" diye
benim kazandığım paranın hiçbir anlamı yokmuş en sonunda ben bunu gördüm.
eşim param yok desin ben elimdeki bütün parayı veririm.( hakkını yemeyim benden çok nadir para alır)

annem vakti zamanında babaannemden çok çekti ama hiçbir zaman bize karşı onu kötülemedi.her bayram babaannemin ve dedmin küs olsa bile yemenisi, bluzü, gömleğini alırdı babam düşünmezdi bile.annem hep böyle oldu ve bana da hep böyle olmam gerektiğini öğretti.bende bu konuda annem gibiyim malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…