2012 kasım bebekleri büyüyor..

Betulum benim.mutlaka sonuc yaz

En cok kv nin gitmesine bu swbepten sevindim erdemi cik ozledim
canım benim ay nasıl heyecanlandım bakalım gelmeye çalışırım ama zor sanrım kv varken

sağol canım sende artık üzme kendini defneme yansıyacak bak üzülür benim kuzum hadi annesi dua edelim rabbim tez zamanda eşine doğruları göstersin huzur sağlık mutluluk eksik olmasın yuvanızdan inşallah

Cnm benim.ya kiyamam
Illa anlasmazlik tartisma farkli fikir olur olacaktir dunya menfaat dunyasi bunu boyle.bilmeli
Dun biyerde okudun yaziyorki
Sonunda cennet vaad edilmese kim.namaz kilardi

Su an esinle.cozmen gerekwn en buyuk problem ailene karsi ezici konusmasi ben en cok.ona takildim

Kv de olsa wsinde.olsa. dunya.menfaat funyasi iste

kv den gıdınce erdeme kım bakacak canım

Pekala ugramaca??
Bu arada burdaki evlenen arkadasin gidemedigini farketmiatir.dimi

ay güzel oldu cnm tekrar teşekkürler tarif için:) böyle kolay ama güzel tariflerin devamını bekliyoruz songül hanımcım:)

alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..

yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)[/QUOTE]

Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom[/QUOTE]
ohhh çocuklar babaya anneler rahata kavuşur:)

off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:[/QUOTE]

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)[/QUOTE]
oyy yerim ben o pilli bebeği maşallah:)

Yok yok.dertlwndim.recesime
Ay minoset ictim.kursagimda kaldi nasik incek asagi bilmem.ekmek.gitti o gitmedi

ayy aynen cnm inan benim de cnm sıkıldı... üç günlük dünya ne gerek var insanları kırmaya bu erkekleri bazen anlayamıyorumm bende recesin annesi karşısında bu durumda kalmasına çok üzüldüm çünkü bazen ailene karşı, eşinin savunacak bi yanının bile olmaması insanın içini daha çok acıtıyor

He be yaseminim
Ay anne olduktan sonra ozelliklede kiz annesi oldugumdan dolayi xok takiliyorum.hemen kendimi annesi
Yarenimide reces ywrine koydum
Kiyamamdim hepimiz insan evladiyiz kimse ac kaldigindan kendine bakamadigindan ailesine fazla eldiginden evlendmiyor
Yuva kurulsun mutlu olunsun diye evleniliyor

amin cnm. her zaman dua ediyorum ama bilmiyorum işte
kesinlikle haklısın cnm. menfaat dünyası. allah büyüktür.

Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom[/QUOTE]

günaydın cnm günaydın

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)[/QUOTE]

günaydın cnm günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…