- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.201
yemesı dahada duzeldı canım eskıye gore masallah dıyım
yemeyınce artık pek zorlamıyorum sıkılmasn dıye acıkmsnı beklıyorum
her ayın on beşi netten eft yapıyorum bütün maaşımı gerisin sormuyorum ama o da birine bişi yapacağı zaman direk söylüyor arada okuyan kardeşi para istiyor 50 falan onu bile söyler saklamaz benden bilirim yani güven olmazsa olmuyor zaten ne desem de alır bizim kavga ettiğimiz nokta sen az aldın yok sen az aldın biraz daha al gömlek etek pantolon kıyafet konusunda o ne alırsa ne kadar alırsa ben de o kadar alırım :)
böyle olmazsa geçim olmaz ben benim paramı ne yaptın dersem bizlikten çıkarız
ay pek sevindim kaç gr almış ay on dakika kaldı eşim gelmiş çeneye tüutuyo beni
ay ne bilem rana da yay ya ondan dedim :)
300 gr almıs canım
benım kuzum cok ıyı nıyetlı olucak ozaman
canım benim ay nasıl heyecanlandım bakalım gelmeye çalışırım ama zor sanrım kv varkenBetulum benim.mutlaka sonuc yaz
En cok kv nin gitmesine bu swbepten sevindim erdemi cik ozledim
geçmiş olsun cnm inşallah sizde etki yapmaz da alp tuğra huysuzlanmaz
cnm hac parasını biz ödedik.kv en lüksüne gitmek istedi yine kırmadık 25 binlirayı ödedik, kurban paralarını biz yatırdık ve bu ay da eşimin bütün maaşı cep harçlıklarına gidecek.kp hem emkli maaşı alıyor hem de çalışıp oradan maaş alıyor. bizden çok maaş alıyor ama yine de biz ödüyoruz. ben onların hac parasını ödemeye karşı değilim zaten.hatta ihtiyaçları olduğunda para vermek evlatlık görevimiz ama kızdığım nokta harçlıklarını kendileri koyabilecekken eşimin tüm maaşını verip beni defneye kışlık almama konusunda sıkıştırması, anneme karşı terbiyesizlik yapması.ben çalışmasam demekki kendimi kapının önünde bulacaktım. ben onu anladım.evet söyleyip söyleyip hiçbişey yokmuş gbi yüzsüzce davranması beni de çıldırtıyor ama artık ben allaha havale ettim. o görsün
geçmiş olsun cnm ya inşallah en kısa zamanda atlatır.
bilmiyorum cnm
benim kv sever kendisine para verilmesini. hatta o isterki herkes kazandığı parayı ona versin o da çocuk gibi millete harçlık versin.
cnm valla kendi parasıyla gitmeyince haccın anlamı olur mu olmaz mı bilmem ama inşallah hac dönüşünde şimdi yaptığı hareketleri yapmaz.en azından kendi iyiliği için.hacılığın hakkını vermek için(dedikodu, yalan vs).
%100 kötüdür demiyorum hakkını yemeyim. evine gittiğim zaman ne istersem yapar, defneye karşı çok iyi davranr ama işte. bazı yaptığı şeyler beni çok üzüyor. farkında ya da değil bilmem ama evliliğimize çok zarar veriyor oğlunu doldurarak.
evet cnm kişisel harcama söz konusu. sana sonuna kadar katılıyorum biz olamadık hala.
annem gece gündüz çalışarak okuttu beni.annem bi fabrikada işçiydi.
ona karşı ne yapsam hakkını ödeyemem ama dediğim gibi anneme 1 kuruşum giderse kv ve dolayısıyla eşim çıldırıyor.hoş annemde asla benden gelen parayı kabul etmez "kocan bişey der sana" diye
benim kazandığım paranın hiçbir anlamı yokmuş en sonunda ben bunu gördüm.
eşim param yok desin ben elimdeki bütün parayı veririm.( hakkını yemeyim benden çok nadir para alır)
annem vakti zamanında babaannemden çok çekti ama hiçbir zaman bize karşı onu kötülemedi.her bayram babaannemin ve dedmin küs olsa bile yemenisi, bluzü, gömleğini alırdı babam düşünmezdi bile.annem hep böyle oldu ve bana da hep böyle olmam gerektiğini öğretti.bende bu konuda annem gibiyim malesef.
canım benim ay nasıl heyecanlandım bakalım gelmeye çalışırım ama zor sanrım kv varken
sağol canım sende artık üzme kendini defneme yansıyacak bak üzülür benim kuzum hadi annesi dua edelim rabbim tez zamanda eşine doğruları göstersin huzur sağlık mutluluk eksik olmasın yuvanızdan inşallah
canım benim ay nasıl heyecanlandım bakalım gelmeye çalışırım ama zor sanrım kv varken
sağol canım sende artık üzme kendini defneme yansıyacak bak üzülür benim kuzum hadi annesi dua edelim rabbim tez zamanda eşine doğruları göstersin huzur sağlık mutluluk eksik olmasın yuvanızdan inşallah
ay güzel oldu cnm tekrar teşekkürler tarif için:) böyle kolay ama güzel tariflerin devamını bekliyoruz songül hanımcım:)Kizlar gunaydin acaip binalinti kirliligi olmus kafa akristi kapasitem yettigince yazayim
Yaseminim benim.ozlestik ama saatkeri tutturamadik.bir turlu cnm aglak pastanin guzel.olmasina sevindim margarini eritip.koyfum ben kuzum
Santi tek kat yaptik tarif oleydi ama baymad bop bol yaparsin ccnm.hemdeki basit
Beysalim benim.demek kuzumu igne kesmedi uzuldum simdi yinemi vurulacakki acaba
Edirnede nasildi
Ay 2.5 ta geleb coxuk kacta yatar o anne ne ara uyur bilemedim.bak
Masalece seninnkiz arasin kiz versinyonu mutku cocuklar:)
Guldenim valla senin is zor cocuk pacakta nasil.is olur bide vakit kisitliyken
alllah allah nebileyim sank bizimki hiç öyle olmuyacak gibi geliyo bana..
Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom
aynen cnm gerçekten bi haller oldu. ben onun ailesine para verme demem. sonuçta anne baba. hatta hac paralarını yatırmayı ben teklif ettim.ücretsiz izindeydim hac parası yatarken buna rağmen elimdeki 5000 tl yi onlara verdim. ama eşimin babasının hem emkli maaşıvar hem de çalışıyor ordan maaşı var. aylık 4000 tl para geçiyor ellerine, bizim kiracı kiranın bi kısmını onlara veriyor, en azından hacda harcayacağı cep harçlığını kendi koyabilirdi.kurban paralarına kadar biz yatırdık.kızdığım nokta benim annem onlardan bişey istememişken nereden çıktı bu ben size bişey almam lafı.annem açlıktan ölse kimseden bişey istemez.
ben eşimin o noktaya geleceğini hiç sanmıyorum. beni kırar ama yinede annesine hayır demez.allah görsün başka bişey demiyorum
cnm annem ne kadar çok üzüldü bi bilsen.daha birde banabu olayın üstüne "kızım kocana kötü söz söyleme, saygıda kusur etme, huzursuzluk çıkarma" diyoronun üzülmesi beni daha çok üzüyor.cnm 6 ay ücretsiz izindeydim 5 kuruş istemedim.6 ayda bana verdiği para 500 tl yi bulmadı.ben biran önce borçları ödeyelim diye kuruş istemedim, elimden geldiğince idare ettim.hac paralarını yatırmayı ben istedim.annesi, babası tabi ihtiyaçlarını karşılayacak. kardeşi üni. öğrencisi ararım, paraya ihitiyacın var mı diye sorarım. annesine her zaman sorarım. eşime derim kardeşine para gönder diye.ben böyle davranırken onun böyle yapması beni çok kırdı. allaha dua ettim bana 1 kuruş parası nasip olmasın diye. defnenin, bezi, maması, doktor parası, ilaçları, kıyafetlerini hep ben alırım. bir tanesinden haberi olmaz.kendi birikimimi ikşmizin adına yatırdım oraya elimden geldiğince para yatırırım, hem bizim hem annesinin arabasının kaskosu, trafik sigortasını ben yaptırırım, böyle şeyler söylenmez ama ihtiyacı olan dul bi kadın var 2 tane de öğrenci var her ay onlara karınca kararınca yardımda bulunurum, market ihtiyacını ben karşılarım. buna rağmen bu lafları işitmek ağırıma gidiyor. her özel günde ben hediye alırım ama o almaz. bi çiçek bile getirmez ama yine de lafını yapmam. bak bayramda hem ona hem defneye bayramlık aldım ama ben bunun lafını yapmam.bi yere yemeğe gidersek onun ödemesini beklemem genelde ben öderim.annesine babasına, kardeşine hediyeler alırım.ama yine kötü olan benim.arabayı alırken ikimizde para biriktirdik, birde paramız yetmediği için kredi çektik. krediyi eşim çekti. bana hala bunun lafını yapması çok üzdü.ben kızınca huysuz oluyorum.surat eğen ben oluyorum
cnm allah görsün ben artık hiçbir şey demiyorum.ben 2,5 aydır annemlerdeyim.herhalde bütün paramı annemlere yediriyorum zannediyor.ama işten gelirken 1 kilo bişey alsam annem kızar neden aldın diye.artık onun tek kuruşunu istemiyorum.allah nasip etmesin. madem o bana böyle dedi benim de gözüm açıldı. demekki ona söylemeden kendi paramı biriktireceğim.ben kesemiz bir sanıyordum ama değilmiş.
içim daraldı anlattıklarından cnm
sen en güzel merciy e sığınmmışsın cnm iilik yap denize at demişler rabbim görürü elbet...canım benim rabbim tez zamanda feraha kavuştursun sizi olmaz ama böle
amin cnm. allah görsün bişey demiyorum.şuan işteyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. aklıma geldikçe sinirleniyorum.rabbim büyüktür.
cnm görünen o ki eşin ailesinin ve kendi işlerini yapıo sense kendinin ve çocuğunun işini yapıosun böyle olmas ki çek elini tüm dışarı işlerinden sizin işlerinizi de o yapsın... belki biraz daha anlar senin kıymetini...cnm kp değilde kv ister parayı. allah var adam sadece parayı kazanıyor gerisi hep kv nin yönetiminde
ben her türlü fedakarlık yaparım hiç sorun değil ama insan azcık da değeri bilinsin istiyor.
aynen öyle verdikçe veriyorsun
evet eşim çalışıyor, kendi kredi kartlarını(annesinin evini yaptırdığımız için kredi kartından yaptık harcamaları), telefonunu, annesinin telefonunu, elektrikfaturasını ve konut kredisinin(alınan ev kp min üzerine bi o evde oturmuyoruz) bi kısmını(bi kısmı da kiradan karşılanıyor) ve ödüyor.
ben de kendi tel faturamı, kredi kartlarımı, defnenin masraflarını, market ihtiyaçlarını, birikimleri, yapmam gereken ihtiyacı olanlara yardımımı yapıyorum
içim çok soğudu bi bilsen, artık özlemiyorum bile
yok cnm biz de maaşlar ortadadır gelmeden de gideceği yer bellidir zaten. çünkü biz tüm ev eşyamızı kendimiz aldık ancak ödüyoruz... eşim yapar tüm dışarı işlerini ve kuruşu kuruşuna da bilirim nereye ne verdiğini ama ben sormam o söyler ajandası var oraya not tutar...Desene kisisel harcama soz konusu
Yok yol.ijtuyaclari olur tamamdir yardim olur
Ama 4ooo gelire siZ fasla odun veriyorsunuz bence
Annecigin bakmis okutmus gerwktigi yerde destek te cikabikirsin kuzum sende kazaniyorsun
Bence siz.bu konuda biz olamamissibiz hala sen ben var en buyuk sorun aslinda bu benim.fikrimce
Sen cok odun vermissin ay bilemedim.ne dogri ne yanlis
Calisan bayanlar ciddi anlamda.merak ettim sizinde sistem bu sekildem
yok cnm ben ikizler burcuyum. ben ailemden böyle gördüm.
düğün zamanı kaynanam param yok benim dedi.kendine düğün için elbise bile almadı.kv,kp ve eşimin kardeşi üçü bana sadece 1 takı seti taktılar 2000 tl lik(kvnin gün parası ile aldılar).nişanımda da ne nişan bohçası yaptılar ne de takı taktılar. hem düğünde hem nişanda saçımı, makyajımı kendim yaptırdım. düğünden sonra bu kredisini ödediğimiz evi alırken aslında kv nin bankada 120.000.-TLsi olduğunu öğrendik(evi aldılar kp nin üzerine ama borcunu biz ödüyoruz).
bizde evlenilceği zaman kıztarafı erkek tarafına, erkek tarafı da kız tarafına(akrabalara) bohça hazırlanır.kv bunda bile birsürü laf etti eşimi doldurdu benimle tartıştı eşim bu yüzden. annem onların adına ben yaparım dedi.annem böyle dedi diye duymadığım laf kalmadı.
amaaan aslında yapılan çok şey varda sevdiğim için sustum. hala da susuyorum ama artık sevdiğimden değil.sadece kızımın hatrına.eşimle evlendiğim için bi çok akrabamız annemlere küstü. babaannem bile küstü(bizde kendi köyümüz haricinde kız verilmez.eşim başka memleketten olduğu için bi çok kişi küstü)
cnmm sonuna kadar haklısın ama birazda ii taraflarını düşün eşinin ki ondan soğumayasın yoksa bu konu üzerinde çok durursan mutlaka ilişkinizi daha çok etkileyecektri. belki onun da kötü zamanına denk geldi söylememesi gerekn şeyleri söylemiş bulundu
alıntılardanmı ağrıdı kız
bak alıntı yapmadım
Yok yok.dertlwndim.recesime
Ay minoset ictim.kursagimda kaldi nasik incek asagi bilmem.ekmek.gitti o gitmedi
12o bun oldugu halde dugunde para yokmu dedi anaaaa kiz korkulur bu kadindan
A benim.kv min belli bi geliri yoktue kaynimla zaten 8.5 yildir bi lira istemedi bizden biz hwe gidisimizde veririz
Ama varken cebe koymka hos degil
evet korkulur. namazında niyazında sözde ama yalan dedikodu ne ararsan var.para biriktirmeyi çok sever.
ya hangi anne oğluna "paraçok gidiyor sakın düğün yapma nikah yap sadece" der?
beni nikaha ikna edemedi. şimdide kaynıma sadece nikah yap düğün yapma diyor.kaynımın bi kız arkadaşı var. kız astsubay kızıymış. çocuk kızdan ayrılsın diye elinden geleni yapıyor. sebebi ne biliyormusunuz? kızın babası zengin değilmiş.kız arkeoloji okuyor kaynım gibi. kız ve kaynım da az para kazanacakmış o yüzden kızın babası zengin olmalıymış. sanki kendisi ingiliz kraliyet ailesinden. yaptığının yanlış olduğunu söyleyince ben kötü oluyorum. insanları ayırmaması gerektiğini, zamanın ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini,sevenleri ayırmaması gerektiğini söyledim. üstüne de bi ton laf duydum
cnm benim kırılmam hiç önemli değil. nasıl olsa ben onu seviyorum ya, hep alttan alıyorum ya. geçen durmuş bana diyor ki "bi kadının kocasına karşı gereksiz yere huysuzluk yapması günahtır". ne diyebilirsiniz bu adama.artık hiçbir şey demiyorum.her ayın on beşi netten eft yapıyorum bütün maaşımı gerisin sormuyorum ama o da birine bişi yapacağı zaman direk söylüyor arada okuyan kardeşi para istiyor 50 falan onu bile söyler saklamaz benden bilirim yani güven olmazsa olmuyor zaten ne desem de alır bizim kavga ettiğimiz nokta sen az aldın yok sen az aldın biraz daha al gömlek etek pantolon kıyafet konusunda o ne alırsa ne kadar alırsa ben de o kadar alırım :)
böyle olmazsa geçim olmaz ben benim paramı ne yaptın dersem bizlikten çıkarız
ay pek sevindim kaç gr almış ay on dakika kaldı eşim gelmiş çeneye tüutuyo beni
Oh super tatim
Ikinizee maasdan harclikta verdimmi tamamdir
Benimde wsim.parasini hep evde birakir bide bizim.maas disinda ektra bahsislerimizde oluyor heegun inlarida soyler nw kadar istiyorsan al der harcligimida verir istemeden hic benim.param.demez zaten cok kirilirim ben
bayramda annemin yaptığı baklavaya dilini bile sürmedi. neymiş annesi çok güzel baklava yaparmış, annesi çok marifetliymiş. ya bi tadına bakar en azından insan. bende hiç zorlamadım. yerse yer yemezse kendi bilir.
eşimde söyler nereye ne verdiğini, ben de söylerim nereye ne verdiğimi.ama herkes kendi harcar.evlenirken bana derdi ki" ben erkeğim. evi geçindirip sana bakmak benim görevim.ben evi geçindiririm sen de paranla ne istersen onu yaparsın, birikimini yaparsın, istediğini alırsın". ama bütün bunların hepsi lafta kaldı.
benim derdim para değil zaten.para bi şekilde kazanılır ama insanlar çok zor kazanılır.
bakın bugün maaş günüydü.bütün borçları ödedim, vermem gerekenleri verdim ve ay sonuna kadar 200 tl param kaldı. allaha bin şükür. o da yol parama, yememe yeterde artar bile.(530 tl de eşime gönderdim)
geçen hafta kardeşim ameliyat oldu bi geçmiş olsun bile demedi. herhalde onun da parasını benim verdiğimi sanıyor.
bizim bi güven sorunumuz var ve onu aşamıyoruz. ben tayinimin çıkmasını bekliyorum ama bi türlü çıkmadı.geçen hafta tutmuş arkadaşımı aramış gerçekten tayin çıkmıyor mu diye.birde bunu bana anlatıyor bi güzel.hiç birşey demedim.bu yaptığının üstüne daha ne diyebilirim ki
wavvs bu arada alp tuğranın kilo almasına çok sevindim.
evet korkulur. namazında niyazında sözde ama yalan dedikodu ne ararsan var.para biriktirmeyi çok sever.
beni nikaha ikna edemedi. şimdide kaynıma sadece nikah yap düğün yapma diyor.kaynımın bi kız arkadaşı var. kız astsubay kızıymış. çocuk kızdan ayrılsın diye elinden geleni yapıyor. sebebi ne biliyormusunuz? kızın babası zengin değilmiş.kız arkeoloji okuyor kaynım gibi. kız ve kaynım da az para kazanacakmış o yüzden kızın babası zengin olmalıymış. sanki kendisi ingiliz kraliyet ailesinden. yaptığının yanlış olduğunu söyleyince ben kötü oluyorum. insanları ayırmaması gerektiğini, zamanın ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini,sevenleri ayırmaması gerektiğini söyledim. üstüne de bi ton laf duydum
cnm benim kırılmam hiç önemli değil. nasıl olsa ben onu seviyorum ya, hep alttan alıyorum ya. geçen durmuş bana diyor ki "bi kadının kocasına karşı gereksiz yere huysuzluk yapması günahtır". ne diyebilirsiniz bu adama.artık hiçbir şey demiyorum.
bayramda annemin yaptığı baklavaya dilini bile sürmedi. neymiş annesi çok güzel baklava yaparmış, annesi çok marifetliymiş. ya bi tadına bakar en azından insan. bende hiç zorlamadım. yerse yer yemezse kendi bilir.
eşimde söyler nereye ne verdiğini, ben de söylerim nereye ne verdiğimi.ama herkes kendi harcar.evlenirken bana derdi ki" ben erkeğim. evi geçindirip sana bakmak benim görevim.ben evi geçindiririm sen de paranla ne istersen onu yaparsın, birikimini yaparsın, istediğini alırsın". ama bütün bunların hepsi lafta kaldı.
benim derdim para değil zaten.para bi şekilde kazanılır ama insanlar çok zor kazanılır.
bakın bugün maaş günüydü.bütün borçları ödedim, vermem gerekenleri verdim ve ay sonuna kadar 200 tl param kaldı. allaha bin şükür. o da yol parama, yememe yeterde artar bile.(530 tl de eşime gönderdim)
geçen hafta kardeşim ameliyat oldu bi geçmiş olsun bile demedi. herhalde onun da parasını benim verdiğimi sanıyor.
bizim bi güven sorunumuz var ve onu aşamıyoruz. ben tayinimin çıkmasını bekliyorum ama bi türlü çıkmadı.geçen hafta tutmuş arkadaşımı aramış gerçekten tayin çıkmıyor mu diye.birde bunu bana anlatıyor bi güzel.hiç birşey demedim.bu yaptığının üstüne daha ne diyebilirim ki
Amanin anlattikca daha neler var
Rabbim esine kv ne akil fikir versin kuzum
Sanada sabir insalla tez zamanda hersey duzzene girer
Sen vicdanen rahatsin esin icinnailesi icin elinden geleni yapiyor annene iyi bibevlat kizina cok iyi bi anne oluyorsun
Rabbim.seni iyikikten uzaklastirmasin kotulukte iyilikte yerini bulur
Sen minigine bak annenin gonluni sen hos
Et
ayy aynen cnm inan benim de cnm sıkıldı... üç günlük dünya ne gerek var insanları kırmaya bu erkekleri bazen anlayamıyorummbende recesin annesi karşısında bu durumda kalmasına çok üzüldüm çünkü bazen ailene karşı, eşinin savunacak bi yanının bile olmaması insanın içini daha çok acıtıyor
amin cnm. her zaman dua ediyorum ama bilmiyorum iştecanım benim ay nasıl heyecanlandım bakalım gelmeye çalışırım ama zor sanrım kv varken
kesinlikle haklısın cnm. menfaat dünyası. allah büyüktür.Cnm benim.ya kiyamam
Illa anlasmazlik tartisma farkli fikir olur olacaktir dunya menfaat dunyasi bunu boyle.bilmeli
Dun biyerde okudun yaziyorki
Sonunda cennet vaad edilmese kim.namaz kilardi
Su an esinle.cozmen gerekwn en buyuk problem ailene karsi ezici konusmasi ben en cok.ona takildim
Kv de olsa wsinde.olsa. dunya.menfaat funyasi iste
ay güzel oldu cnm tekrar teşekkürler tarif için:) böyle kolay ama güzel tariflerin devamını bekliyoruz songül hanımcım:)
yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)
aynen cnm gerçekten bi haller oldu. ben onun ailesine para verme demem. sonuçta anne baba. hatta hac paralarını yatırmayı ben teklif ettim.ücretsiz izindeydim hac parası yatarken buna rağmen elimdeki 5000 tl yi onlara verdim. ama eşimin babasının hem emkli maaşıvar hem de çalışıyor ordan maaşı var. aylık 4000 tl para geçiyor ellerine, bizim kiracı kiranın bi kısmını onlara veriyor, en azından hacda harcayacağı cep harçlığını kendi koyabilirdi.kurban paralarına kadar biz yatırdık.kızdığım nokta benim annem onlardan bişey istememişken nereden çıktı bu ben size bişey almam lafı.annem açlıktan ölse kimseden bişey istemez.
ben eşimin o noktaya geleceğini hiç sanmıyorum. beni kırar ama yinede annesine hayır demez.allah görsün başka bişey demiyorum
cnm annem ne kadar çok üzüldü bi bilsen.daha birde banabu olayın üstüne "kızım kocana kötü söz söyleme, saygıda kusur etme, huzursuzluk çıkarma" diyoronun üzülmesi beni daha çok üzüyor.cnm 6 ay ücretsiz izindeydim 5 kuruş istemedim.6 ayda bana verdiği para 500 tl yi bulmadı.ben biran önce borçları ödeyelim diye kuruş istemedim, elimden geldiğince idare ettim.hac paralarını yatırmayı ben istedim.annesi, babası tabi ihtiyaçlarını karşılayacak. kardeşi üni. öğrencisi ararım, paraya ihitiyacın var mı diye sorarım. annesine her zaman sorarım. eşime derim kardeşine para gönder diye.ben böyle davranırken onun böyle yapması beni çok kırdı. allaha dua ettim bana 1 kuruş parası nasip olmasın diye. defnenin, bezi, maması, doktor parası, ilaçları, kıyafetlerini hep ben alırım. bir tanesinden haberi olmaz.kendi birikimimi ikşmizin adına yatırdım oraya elimden geldiğince para yatırırım, hem bizim hem annesinin arabasının kaskosu, trafik sigortasını ben yaptırırım, böyle şeyler söylenmez ama ihtiyacı olan dul bi kadın var 2 tane de öğrenci var her ay onlara karınca kararınca yardımda bulunurum, market ihtiyacını ben karşılarım. buna rağmen bu lafları işitmek ağırıma gidiyor. her özel günde ben hediye alırım ama o almaz. bi çiçek bile getirmez ama yine de lafını yapmam. bak bayramda hem ona hem defneye bayramlık aldım ama ben bunun lafını yapmam.bi yere yemeğe gidersek onun ödemesini beklemem genelde ben öderim.annesine babasına, kardeşine hediyeler alırım.ama yine kötü olan benim.arabayı alırken ikimizde para biriktirdik, birde paramız yetmediği için kredi çektik. krediyi eşim çekti. bana hala bunun lafını yapması çok üzdü.ben kızınca huysuz oluyorum.surat eğen ben oluyorum
cnm allah görsün ben artık hiçbir şey demiyorum.ben 2,5 aydır annemlerdeyim.herhalde bütün paramı annemlere yediriyorum zannediyor.ama işten gelirken 1 kilo bişey alsam annem kızar neden aldın diye.artık onun tek kuruşunu istemiyorum.allah nasip etmesin. madem o bana böyle dedi benim de gözüm açıldı. demekki ona söylemeden kendi paramı biriktireceğim.ben kesemiz bir sanıyordum ama değilmiş.
sen en güzel merciy e sığınmmışsın cnm iilik yap denize at demişler rabbim görürü elbet...
cnm görünen o ki eşin ailesinin ve kendi işlerini yapıo sense kendinin ve çocuğunun işini yapıosun böyle olmas ki çek elini tüm dışarı işlerinden sizin işlerinizi de o yapsın... belki biraz daha anlar senin kıymetini...
yok cnm biz de maaşlar ortadadır gelmeden de gideceği yer bellidir zaten. çünkü biz tüm ev eşyamızı kendimiz aldık ancak ödüyoruz... eşim yapar tüm dışarı işlerini ve kuruşu kuruşuna da bilirim nereye ne verdiğini ama ben sormam o söyler ajandası var oraya not tutar...
cnmm sonuna kadar haklısın ama birazda ii taraflarını düşün eşinin ki ondan soğumayasın yoksa bu konu üzerinde çok durursan mutlaka ilişkinizi daha çok etkileyecektri. belki onun da kötü zamanına denk geldi söylememesi gerekn şeyleri söylemiş bulundu
sağol cnm . artık içimde acıdan başka bişey kalmadı. anneme ve defneye üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum. artık eşimi değiştiremeyeceğimi kabullendim. ne yapıyorsam allah için yapıyorum. kimseye de derdim şu diye anlatmıyorum.
kızlar çok sağolun derdimi dinlediniz, insanın derdini paylaşabilmesi çok önemli.eşimle aram düzelir mi bilmiyorum ama allah büyüktür diyorum. rabbim hiçbirinizin yuvasından sevgi, saygı ve huzuru eksik etmesin. ben yine üzerime düşen görevleri yapacağım. hem kocama hem kv ye karşı ama içimdeki acıyı nasıl düzelteceğim bilmiyorum. daha doğrusu eşimin yaptığının yanlış olduğunu anlamasını nasıl sağlayacağım bilmiyorum.ama yine de allahtan başka sığınacak kimsem yok ve o herşeyin en iyisini bilir. o nasıl isterse öyle olsun.herşeyin hayırlısını versin.
wavvs cnm evet izmire kv nin yanına taşındık. yani evler ayrı ama birbirine çok yakın.
cnm benim kırılmam hiç önemli değil. nasıl olsa ben onu seviyorum ya, hep alttan alıyorum ya. geçen durmuş bana diyor ki "bi kadının kocasına karşı gereksiz yere huysuzluk yapması günahtır". ne diyebilirsiniz bu adama.artık hiçbir şey demiyorum.
okudukca daha uzuluyorum neler yasıyoruz ama kımseler bılmıyo
cok sey yasıyosun ve hep ıcıne atıyosun
evet guven problemı var esınle adamakıllı oturup konussan bu mumkunmu acaba
bıde sen suan okadar uzuluyosun pekı o bunları dusunuyomu acaba soyledıklerını unutmustur coktan
sağol canım bende sevındım
bak senın defnen var onu dusun bosver
okudukca daha uzuluyorum neler yasıyoruz ama kımseler bılmıyo
cok sey yasıyosun ve hep ıcıne atıyosun
evet guven problemı var esınle adamakıllı oturup konussan bu mumkunmu acaba
bıde sen suan okadar uzuluyosun pekı o bunları dusunuyomu acaba soyledıklerını unutmustur coktan
sağol canım bende sevındım
bak senın defnen var onu dusun bosver
adamın umrunda bile değil. gece gelmiş sincap arayalım diye.neymiş beni çok özlemiş.ne dersiniz bu durumda?
ay güzel oldu cnm tekrar teşekkürler tarif için:) böyle kolay ama güzel tariflerin devamını bekliyoruz songül hanımcım:)
yok cnm benim kızın babaya tahammülü bile yoktu eşim gıcık oluyordu beni tanımıyo bile deyip duruyordu. içten içe üzüldüğünü de biliyordum. ben odadaysam sakin sakin duran çocuk babayla saniye durmuyordu bu da benim içn sıkıntı oluyordu hiç bi işimi yapamıyordum . çok şükür üç gündür sanki babayla yer değiştik sadece emerken ve altını değiştirip uyuturken bende gerisi babada ne cilveler ne cilveler yapıo sıpa dizine yatıyo omzuna yatıo öööyle yüzüne bakıo bal böcüğü tabi benim adam mest:) ama böyle giderse çoook kıskanırım gibi o ayrı:)
sen en güzel merciy e sığınmmışsın cnm iilik yap denize at demişler rabbim görürü elbet...
cnm görünen o ki eşin ailesinin ve kendi işlerini yapıo sense kendinin ve çocuğunun işini yapıosun böyle olmas ki çek elini tüm dışarı işlerinden sizin işlerinizi de o yapsın... belki biraz daha anlar senin kıymetini...
yok cnm biz de maaşlar ortadadır gelmeden de gideceği yer bellidir zaten. çünkü biz tüm ev eşyamızı kendimiz aldık ancak ödüyoruz... eşim yapar tüm dışarı işlerini ve kuruşu kuruşuna da bilirim nereye ne verdiğini ama ben sormam o söyler ajandası var oraya not tutar...
Oh sistem oturmus desene
Bizimde mavi kapli bi ajandami var gekem giden yazikir:)
Ah kuzum biZde dugun borcu esya borcu derken ne yollardan gectik evkredimiZide bitirmek.nasio.olur insalla saglikcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?