- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.221
adamın umrunda bile değil. gece gelmiş sincap arayalım diye.neymiş beni çok özlemiş.ne dersiniz bu durumda?
Ay zaten sincap kiriyi gururlarini yoksam direnise devam.ediceklerde
Ay gulermisin aglarmisin
inşallah hayırlısıyla ödeyip bitirirsiniz ev kredinizi
adamın umrunda bile değil. gece gelmiş sincap arayalım diye.neymiş beni çok özlemiş.ne dersiniz bu durumda?
tıpık erkek ıste baska dıcek bısey yok
Ay gulermisin aglarmisin
evet zaten sincap da olmasa bunlar ne yapacakmış
aynen cnm ama erkeklerin bunu böyle düşündüğü pek söylenemez malesefHe be yaseminim
Ay anne olduktan sonra ozelliklede kiz annesi oldugumdan dolayi xok takiliyorum.hemen kendimi annesi
Yarenimide reces ywrine koydum
Kiyamamdim hepimiz insan evladiyiz kimse ac kaldigindan kendine bakamadigindan ailesine fazla eldiginden evlendmiyor
Yuva kurulsun mutlu olunsun diye evleniliyor
ohhh çocuklar babaya anneler rahata kavuşur:)amin cnm. her zaman dua ediyorum ama bilmiyorum işte
kesinlikle haklısın cnm. menfaat dünyası. allah büyüktür.
Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom
inş. orda i,şler daha kötüye gitmez cnm her işte bir hayır vardır diyelim...aynen cnm gerçekten bi haller oldu. ben onun ailesine para verme demem. sonuçta anne baba. hatta hac paralarını yatırmayı ben teklif ettim.ücretsiz izindeydim hac parası yatarken buna rağmen elimdeki 5000 tl yi onlara verdim. ama eşimin babasının hem emkli maaşıvar hem de çalışıyor ordan maaşı var. aylık 4000 tl para geçiyor ellerine, bizim kiracı kiranın bi kısmını onlara veriyor, en azından hacda harcayacağı cep harçlığını kendi koyabilirdi.kurban paralarına kadar biz yatırdık.kızdığım nokta benim annem onlardan bişey istememişken nereden çıktı bu ben size bişey almam lafı.annem açlıktan ölse kimseden bişey istemez.
ben eşimin o noktaya geleceğini hiç sanmıyorum. beni kırar ama yinede annesine hayır demez.allah görsün başka bişey demiyorum
cnm annem ne kadar çok üzüldü bi bilsen.daha birde banabu olayın üstüne "kızım kocana kötü söz söyleme, saygıda kusur etme, huzursuzluk çıkarma" diyoronun üzülmesi beni daha çok üzüyor.cnm 6 ay ücretsiz izindeydim 5 kuruş istemedim.6 ayda bana verdiği para 500 tl yi bulmadı.ben biran önce borçları ödeyelim diye kuruş istemedim, elimden geldiğince idare ettim.hac paralarını yatırmayı ben istedim.annesi, babası tabi ihtiyaçlarını karşılayacak. kardeşi üni. öğrencisi ararım, paraya ihitiyacın var mı diye sorarım. annesine her zaman sorarım. eşime derim kardeşine para gönder diye.ben böyle davranırken onun böyle yapması beni çok kırdı. allaha dua ettim bana 1 kuruş parası nasip olmasın diye. defnenin, bezi, maması, doktor parası, ilaçları, kıyafetlerini hep ben alırım. bir tanesinden haberi olmaz.kendi birikimimi ikşmizin adına yatırdım oraya elimden geldiğince para yatırırım, hem bizim hem annesinin arabasının kaskosu, trafik sigortasını ben yaptırırım, böyle şeyler söylenmez ama ihtiyacı olan dul bi kadın var 2 tane de öğrenci var her ay onlara karınca kararınca yardımda bulunurum, market ihtiyacını ben karşılarım. buna rağmen bu lafları işitmek ağırıma gidiyor. her özel günde ben hediye alırım ama o almaz. bi çiçek bile getirmez ama yine de lafını yapmam. bak bayramda hem ona hem defneye bayramlık aldım ama ben bunun lafını yapmam.bi yere yemeğe gidersek onun ödemesini beklemem genelde ben öderim.annesine babasına, kardeşine hediyeler alırım.ama yine kötü olan benim.arabayı alırken ikimizde para biriktirdik, birde paramız yetmediği için kredi çektik. krediyi eşim çekti. bana hala bunun lafını yapması çok üzdü.ben kızınca huysuz oluyorum.surat eğen ben oluyorum
cnm allah görsün ben artık hiçbir şey demiyorum.ben 2,5 aydır annemlerdeyim.herhalde bütün paramı annemlere yediriyorum zannediyor.ama işten gelirken 1 kilo bişey alsam annem kızar neden aldın diye.artık onun tek kuruşunu istemiyorum.allah nasip etmesin. madem o bana böyle dedi benim de gözüm açıldı. demekki ona söylemeden kendi paramı biriktireceğim.ben kesemiz bir sanıyordum ama değilmiş.
içim daraldı anlattıklarından cnm
sen en güzel merciy e sığınmmışsın cnm iilik yap denize at demişler rabbim görürü elbet...
cnm görünen o ki eşin ailesinin ve kendi işlerini yapıo sense kendinin ve çocuğunun işini yapıosun böyle olmas ki çek elini tüm dışarı işlerinden sizin işlerinizi de o yapsın... belki biraz daha anlar senin kıymetini...
yok cnm biz de maaşlar ortadadır gelmeden de gideceği yer bellidir zaten. çünkü biz tüm ev eşyamızı kendimiz aldık ancak ödüyoruz... eşim yapar tüm dışarı işlerini ve kuruşu kuruşuna da bilirim nereye ne verdiğini ama ben sormam o söyler ajandası var oraya not tutar...
sağol cnm . artık içimde acıdan başka bişey kalmadı. anneme ve defneye üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum. artık eşimi değiştiremeyeceğimi kabullendim. ne yapıyorsam allah için yapıyorum. kimseye de derdim şu diye anlatmıyorum.
kızlar çok sağolun derdimi dinlediniz, insanın derdini paylaşabilmesi çok önemli.eşimle aram düzelir mi bilmiyorum ama allah büyüktür diyorum. rabbim hiçbirinizin yuvasından sevgi, saygı ve huzuru eksik etmesin. ben yine üzerime düşen görevleri yapacağım. hem kocama hem kv ye karşı ama içimdeki acıyı nasıl düzelteceğim bilmiyorum. daha doğrusu eşimin yaptığının yanlış olduğunu anlamasını nasıl sağlayacağım bilmiyorum.ama yine de allahtan başka sığınacak kimsem yok ve o herşeyin en iyisini bilir. o nasıl isterse öyle olsun.herşeyin hayırlısını versin.
wavvs cnm evet izmire kv nin yanına taşındık. yani evler ayrı ama birbirine çok yakın.
oyy yerim ben o pilli bebeği maşallah:)yürü git işine deseydin:)adamın umrunda bile değil. gece gelmiş sincap arayalım diye.neymiş beni çok özlemiş.ne dersiniz bu durumda?
ohhh çocuklar babaya anneler rahata kavuşur:)Bizimkide dun tum gun babadaydi misafir geldi yemege temizlik yemak derken tum gun baba bakti yaa bu hic oturmuo nasil basedion ya bunnla dio benn onu ozgur birakiom oda beni diom guluo haklisin ilgilenirsensıkılip aglio serbest birakcaksin ozman giki cikmio dio zaten yorulunca atio kendini parkeye yastiga heryere yatio eee eee dio uyut dio gdiom 5dsk uytup geliom
off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..
günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:
Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)
ayy bizim de eşya borcu bitmek üzere cnm arba taksiti ödüyoruz biter mi ki borç yaa sırada ev var :) kendii yağımızla kavruluyoruz çok şükür yurdum meeeemur ailesi işte:)aynen cnm gerçekten bi haller oldu. ben onun ailesine para verme demem. sonuçta anne baba. hatta hac paralarını yatırmayı ben teklif ettim.ücretsiz izindeydim hac parası yatarken buna rağmen elimdeki 5000 tl yi onlara verdim. ama eşimin babasının hem emkli maaşıvar hem de çalışıyor ordan maaşı var. aylık 4000 tl para geçiyor ellerine, bizim kiracı kiranın bi kısmını onlara veriyor, en azından hacda harcayacağı cep harçlığını kendi koyabilirdi.kurban paralarına kadar biz yatırdık.kızdığım nokta benim annem onlardan bişey istememişken nereden çıktı bu ben size bişey almam lafı.annem açlıktan ölse kimseden bişey istemez.
ben eşimin o noktaya geleceğini hiç sanmıyorum. beni kırar ama yinede annesine hayır demez.allah görsün başka bişey demiyorum
cnm annem ne kadar çok üzüldü bi bilsen.daha birde banabu olayın üstüne "kızım kocana kötü söz söyleme, saygıda kusur etme, huzursuzluk çıkarma" diyoronun üzülmesi beni daha çok üzüyor.cnm 6 ay ücretsiz izindeydim 5 kuruş istemedim.6 ayda bana verdiği para 500 tl yi bulmadı.ben biran önce borçları ödeyelim diye kuruş istemedim, elimden geldiğince idare ettim.hac paralarını yatırmayı ben istedim.annesi, babası tabi ihtiyaçlarını karşılayacak. kardeşi üni. öğrencisi ararım, paraya ihitiyacın var mı diye sorarım. annesine her zaman sorarım. eşime derim kardeşine para gönder diye.ben böyle davranırken onun böyle yapması beni çok kırdı. allaha dua ettim bana 1 kuruş parası nasip olmasın diye. defnenin, bezi, maması, doktor parası, ilaçları, kıyafetlerini hep ben alırım. bir tanesinden haberi olmaz.kendi birikimimi ikşmizin adına yatırdım oraya elimden geldiğince para yatırırım, hem bizim hem annesinin arabasının kaskosu, trafik sigortasını ben yaptırırım, böyle şeyler söylenmez ama ihtiyacı olan dul bi kadın var 2 tane de öğrenci var her ay onlara karınca kararınca yardımda bulunurum, market ihtiyacını ben karşılarım. buna rağmen bu lafları işitmek ağırıma gidiyor. her özel günde ben hediye alırım ama o almaz. bi çiçek bile getirmez ama yine de lafını yapmam. bak bayramda hem ona hem defneye bayramlık aldım ama ben bunun lafını yapmam.bi yere yemeğe gidersek onun ödemesini beklemem genelde ben öderim.annesine babasına, kardeşine hediyeler alırım.ama yine kötü olan benim.arabayı alırken ikimizde para biriktirdik, birde paramız yetmediği için kredi çektik. krediyi eşim çekti. bana hala bunun lafını yapması çok üzdü.ben kızınca huysuz oluyorum.surat eğen ben oluyorum
cnm allah görsün ben artık hiçbir şey demiyorum.ben 2,5 aydır annemlerdeyim.herhalde bütün paramı annemlere yediriyorum zannediyor.ama işten gelirken 1 kilo bişey alsam annem kızar neden aldın diye.artık onun tek kuruşunu istemiyorum.allah nasip etmesin. madem o bana böyle dedi benim de gözüm açıldı. demekki ona söylemeden kendi paramı biriktireceğim.ben kesemiz bir sanıyordum ama değilmiş.
içim daraldı anlattıklarından cnm
sen en güzel merciy e sığınmmışsın cnm iilik yap denize at demişler rabbim görürü elbet...
cnm görünen o ki eşin ailesinin ve kendi işlerini yapıo sense kendinin ve çocuğunun işini yapıosun böyle olmas ki çek elini tüm dışarı işlerinden sizin işlerinizi de o yapsın... belki biraz daha anlar senin kıymetini...
yok cnm biz de maaşlar ortadadır gelmeden de gideceği yer bellidir zaten. çünkü biz tüm ev eşyamızı kendimiz aldık ancak ödüyoruz... eşim yapar tüm dışarı işlerini ve kuruşu kuruşuna da bilirim nereye ne verdiğini ama ben sormam o söyler ajandası var oraya not tutar...
Oh sistem oturmus desene
Bizimde mavi kapli bi ajandami var gekem giden yazikir:)
Ah kuzum biZde dugun borcu esya borcu derken ne yollardan gectik evkredimiZide bitirmek.nasio.olur insalla saglikcakla
Ay gulermisin aglarmisin
ah o sincap nelere kadir:)
Amin cnm kaldi 6.5 yil:) erken kapatnak istiyoruz nasio.okursa
oh başlamışsınız ya sonu da gelir cnm darısı başımıza inş. rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. eşinle çocuklarınla sağlıkla. yakın olsaydın ev görmeye gelirdim kız sana:)
neyse ben kaçtım kızlar ii bakın kendinize
Reces gece cocuklar yatip.pc acinca burada seni bekliyor olucam:)
allahtan bişey çıkmazsa bende burda olurum canım benim
kızlar bana çok iyi geliyorsunuz sizi çok seviyorum
iyiki varsınız
cnm eşimle bu konuda pek konuşulmuyor hemen ailesini savunur. ayrıca buaralar nedense hiçbir hatasını kabul etmiyor. inşallah düzelir diyeceğim ama insan bi kere bu lafları duyunca bir daha içinden çıkmıyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce hiç senin paran benim param lafı olmamıştı aramızda ama artık var malesef.cnm ben işi bırakamam ki. 5 ay ücretsiz izindeydim ve gördüm ki ben para kazanmazsam ne çocuğuma istediğim şeyler alınır ne de benim bi yerim olur.herşeyden önce defne için çalışmam şart. amin cnm herşey inşallah düzelir, hakkımızda hayırlısıcanım yazdıklarını okudum çok üzüldüm Allahim en kısa zamanda eşinin.senin güvenini sevgini kazanmasini tekrardan nasip.etsin
eşler arasında hiç bir konuda.ayrı gayri olmamali parada buna.dahil
esinle düzgün bi zamanda konuşmaya kırıldığını anlatmaya çalış daha fazla ailesine para göndermesine izin verme bence çocuğundan bunun icinmi ayrı kaliyorsun
bi ark eşi de ailesine maaşının büyük kısmını veriyormuş kızda onlar için mi çalışıyorum deyip işten ayrilmisti. adam göndermeyi bıraktı evi gecindiremeyince
ihtiyaçları varsa tamam ama diğer türlü kullanmak oluyor bence
Allahim hakkınızda hayirlisini nasip etsin ınş senin için dua edicem
cnm eşimle bu konuda pek konuşulmuyor hemen ailesini savunur. ayrıca buaralar nedense hiçbir hatasını kabul etmiyor. inşallah düzelir diyeceğim ama insan bi kere bu lafları duyunca bir daha içinden çıkmıyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce hiç senin paran benim param lafı olmamıştı aramızda ama artık var malesef.cnm ben işi bırakamam ki. 5 ay ücretsiz izindeydim ve gördüm ki ben para kazanmazsam ne çocuğuma istediğim şeyler alınır ne de benim bi yerim olur.herşeyden önce defne için çalışmam şart. amin cnm herşey inşallah düzelir, hakkımızda hayırlısı
kızlar biz döndük tatil bitti
elifim biraz daha iyi
hepinizi opuyorum
Evet songül artık başlamak lazım yavaştan. Bir de senin okul masrafı var. Allah yardımcıniz olsun.
yaren ne heyecanlidir. Okul kıyafetleri falan almak. Ben bile heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?