2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah hayırlısıyla ödeyip bitirirsiniz ev kredinizi

nedemek canım herzaman dınlerız tabıkıde
ınsallah duzelır bunu cok ıcten soyluyorum ınsanın esıyle arası kotuyken hıcbıseyden zevk alamıyo enazından ben oyleyım
allahım esıne doğru yolu gostersın doğruları gorsun

aynen cnm ama erkeklerin bunu böyle düşündüğü pek söylenemez malesef

ohhh çocuklar babaya anneler rahata kavuşur:)

off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:[/QUOTE]

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)[/QUOTE]
oyy yerim ben o pilli bebeği maşallah:)

inş. orda i,şler daha kötüye gitmez cnm her işte bir hayır vardır diyelim...

oyy yerim ben o pilli bebeği maşallah:)

ayy bizim de eşya borcu bitmek üzere cnm arba taksiti ödüyoruz biter mi ki borç yaa sırada ev var :) kendii yağımızla kavruluyoruz çok şükür yurdum meeeemur ailesi işte:)

Amin cnm kaldi 6.5 yil:) erken kapatnak istiyoruz nasio.okursa

oh başlamışsınız ya sonu da gelir cnm darısı başımıza inş. rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. eşinle çocuklarınla sağlıkla. yakın olsaydın ev görmeye gelirdim kız sana:)
neyse ben kaçtım kızlar ii bakın kendinize

Sagio cnm benim
Rabbimmisteyen herkeze nasio.etsin

Kizlar bende kacarrr

allahtan bişey çıkmazsa bende burda olurum canım benim
kızlar bana çok iyi geliyorsunuz sizi çok seviyorum
iyiki varsınız

canım yazdıklarını okudum çok üzüldüm Allahim en kısa zamanda eşinin.senin güvenini sevgini kazanmasini tekrardan nasip.etsin
eşler arasında hiç bir konuda.ayrı gayri olmamali parada buna.dahil
esinle düzgün bi zamanda konuşmaya kırıldığını anlatmaya çalış daha fazla ailesine para göndermesine izin verme bence çocuğundan bunun icinmi ayrı kaliyorsun
bi ark eşi de ailesine maaşının büyük kısmını veriyormuş kızda onlar için mi çalışıyorum deyip işten ayrilmisti. adam göndermeyi bıraktı evi gecindiremeyince
ihtiyaçları varsa tamam ama diğer türlü kullanmak oluyor bence
Allahim hakkınızda hayirlisini nasip etsin ınş senin için dua edicem

cnm eşimle bu konuda pek konuşulmuyor hemen ailesini savunur. ayrıca buaralar nedense hiçbir hatasını kabul etmiyor. inşallah düzelir diyeceğim ama insan bi kere bu lafları duyunca bir daha içinden çıkmıyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce hiç senin paran benim param lafı olmamıştı aramızda ama artık var malesef.cnm ben işi bırakamam ki. 5 ay ücretsiz izindeydim ve gördüm ki ben para kazanmazsam ne çocuğuma istediğim şeyler alınır ne de benim bi yerim olur.herşeyden önce defne için çalışmam şart. amin cnm herşey inşallah düzelir, hakkımızda hayırlısı

Bencede xnm birakma cozum degil
Simdiden sonra esinden para istemek zor gelebilir ee calistigin halde iki takim kiyafet yeter diyor bu sefer hic alamazsin yada com zorlu
Cocuk bu buyuyyo bazen bir ay once giyidiguni giyemiyir

Ay baslamali kis hzirliklarina yavastan bizde iki adet:)

Evet songül artık başlamak lazım yavaştan. Bir de senin okul masrafı var. Allah yardımcıniz olsun.
yaren ne heyecanlidir. Okul kıyafetleri falan almak. Ben bile heyecanlandim

Evet songül artık başlamak lazım yavaştan. Bir de senin okul masrafı var. Allah yardımcıniz olsun.
yaren ne heyecanlidir. Okul kıyafetleri falan almak. Ben bile heyecanlandim

Ay evet cok heyecanli daha dun el kadar olam yavrum okula baslicak okul kiyafwtlwri ile goruncw o ilk gunn cok duygulanirim.eminim
Persembe alicaz cicilerimizi cok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…