2012 kasım bebekleri büyüyor..

allahtan bişey çıkmazsa bende burda olurum canım benim
kızlar bana çok iyi geliyorsunuz sizi çok seviyorum
iyiki varsınız

çok temiz kalplisin biliyo musun herşeye rağmen sabrediyorsun.. ama bişi diyim mi sabret arkadaşım ya bırak herkes elbet anlar hatasını yani bu kadar temiz kalbin varken kirletme onlar yüzünden rabbim herşeyi yoluna koymuştur ve emin ol Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz inşallah kv de senin hakkına girdğini er geç anlar

Sennyatmadin mi tavuk:)
Biz paristen geldik:)

Son düzenleme:
Sennyatmadin mi tavuk:)
Biz paristen geldik:)

hoşgeldiniz şekerim paris güzeldi gördüm paşanın keyfi yerindeydi :)) benim civciv yattı da ben de çay keyfi yapıyorum sincap arama planlarımız vardı ama hasta oldum iyi mi benim herifteki de şans kırk yılın başı gönlümü yaptı o da olmadı

Ozcaman arkadasinin en sevdigi dizisi basladi
Gerci baska bakmkyorum desem yero

neymiş ne başladı ki biz bi maç bakıyoz ama gözüm görmüyo gözlük yok :) benim kuma messinin maçı mı bilmem :)) ben nette takıldığım için istediğine bakabilir beni ilgilendirmiyo ben maçına karışsam netime karışır eminim en iyisi herkes kendi takılsın

wavss reces yağmurcandan gececileeer nerdesiniz ya kırk yılın başı gelmişim bak kimse yok kız songül senden başka canım arkadaşım benim

sincap bizde de kaçtı boşver kacsin dedik elif zırt pirt uyanıyor

Amann ne sans he adamin isvekerde bosa fitti iyi mi umutsuz vaka
Ay bende ole yapiyorum susturucu
sincap bizde de kaçtı boşver kacsin dedik elif zırt pirt uyanıyor

Yagmurcandan o sincap yakalanacaksa yakalanir sonu belli soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…