- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.241
allahtan bişey çıkmazsa bende burda olurum canım benim
kızlar bana çok iyi geliyorsunuz sizi çok seviyorum
iyiki varsınız
çok temiz kalplisin biliyo musun herşeye rağmen sabrediyorsun.. ama bişi diyim mi sabret arkadaşım ya bırak herkes elbet anlar hatasını yani bu kadar temiz kalbin varken kirletme onlar yüzünden rabbim herşeyi yoluna koymuştur ve emin ol Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz inşallah kv de senin hakkına girdğini er geç anlar
Sennyatmadin mi tavuk:)
Biz paristen geldik:)
Ozcaman arkadasinin en sevdigi dizisi basladi
Gerci baska bakmkyorum desem yero
hoşgeldiniz şekerim paris güzeldi gördüm paşanın keyfi yerindeydi :)) benim civciv yattı da ben de çay keyfi yapıyorum sincap arama planlarımız vardı ama hasta oldum iyi mi benim herifteki de şans kırk yılın başı gönlümü yaptı o da olmadı
wavss reces yağmurcandan gececileeer nerdesiniz ya kırk yılın başı gelmişim bak kimse yok kız songül senden başka canım arkadaşım benim
Ozcaman arkadasinin en sevdigi dizisi basladi
Gerci baska bakmkyorum desem yero
bende geldim bende canın arkadasinim ki dimi
sincap bizde de kaçtı boşver kacsin dedik elif zırt pirt uyanıyor
songül neden ayrılmışlar kız onlar
kız ne izliyonuz siizsongül neden ayrılmışlar kız onlar
Kotu adam kayinbaba kizin babasinin ekmek teknesini yakti
Kayinannede bu olaylardan hasta oldu
Severek ayrildikar hwrkeze zarar veruyolar diye
Aysemm gebe
Ablam.ucuncuye kizi olursa adini aysemmm koyucakmis
Amann ne sans he adamin isvekerde bosa fitti iyi mi umutsuz vakahoşgeldiniz şekerim paris güzeldi gördüm paşanın keyfi yerindeydi :)) benim civciv yattı da ben de çay keyfi yapıyorum sincap arama planlarımız vardı ama hasta oldum iyi mi benim herifteki de şans kırk yılın başı gönlümü yaptı o da olmadı
Ay bende ole yapiyorum susturucuneymiş ne başladı ki biz bi maç bakıyoz ama gözüm görmüyo gözlük yok :) benim kuma messinin maçı mı bilmem :)) ben nette takıldığım için istediğine bakabilir beni ilgilendirmiyoben maçına karışsam netime karışır eminim en iyisi herkes kendi takılsın
sincap bizde de kaçtı boşver kacsin dedik elif zırt pirt uyanıyor
kız ne izliyonuz siiz
Beni boyle sevvvvvv
Neden kusustukki
tamam seni böyle seviyom zatii:))
söylemiştin yeni hatırladm benim dizi haftaya başlıyo özledik dayımızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?