2012 kasım bebekleri büyüyor..

Desene pazartrsi beni beklsmeyin

evet biraz beklemeyin bakim nolacak artık sezon açıldı akşamlar dolu olacam gibi görünüyo adli tatil de bitti işler de açıldı ha bu arada çarşamba 3 saatlik süt iznimin ilk 1,5 saati bitiyo 4 marta kadar 1,5 saat kullanacam ve üzgünüm çünkü her geçen gün ranayı daha da çok özlüyorum iş yerinde bazen çaktırmadan videolarına bakıyorum

Desenw yogun gunler seni bekliyor
Sut izni bu kadar cabukmu azaliyor yahi
Ah ozlenmezmi kuzum insan uyurken bile ozluyor

iyi insan bak hemen bahsettim geldin işte sen de canımmm arkadaşımsın aşk olsun
sende.benim canım arkadasimsim
e siz baya ayrıydınız bee yazık size gönder elifi bana ben bakim rananın yanına yatıversin
yok kız bu kızdan rahatvyok gene.uyandı
Kotu adam kayinbaba kizin babasinin ekmek teknesini yakti
Kayinannede bu olaylardan hasta oldu
Severek ayrildikar hwrkeze zarar veruyolar diye
Aysemm gebe

Ablam.ucuncuye kizi olursa adini aysemmm koyucakmis
aysem güzel isim üzüldüm ya.onlar birbirlerini çok seviyorlar
Amann ne sans he adamin isvekerde bosa fitti iyi mi umutsuz vaka

Ay bende ole yapiyorum susturucu

Yagmurcandan o sincap yakalanacaksa yakalanir sonu belli soyleyim

biraktik tatlım bu kız i anladım.ben kardeş istemiyor hep aynı şeyi yapıyor

Desenw yogun gunler seni bekliyor
Sut izni bu kadar cabukmu azaliyor yahi
Ah ozlenmezmi kuzum insan uyurken bile ozluyor

canım doğum izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat ya rana 9 ayı geçti normal yani kocaman kız oldu
işte yasa çıksaydı kasıma kadar 3 saatti Allahtan nöbet işi uzadı geceleri nöbet tutmayacam rana 2 yaşına varana kadar diğer türlü gece yarısı otopsi olsa çağıracaklardı

Aaa ciddimisin cnm
Aman sen neleere aahit oldun kimbilir

tabi izin vermez taht onun daha verir mi hiç yerini prenses

Aaa ciddimisin cnm
Aman sen neleere aahit oldun kimbilir

eh işte yani daha soğuk kanlıyım intihar olaylarına falan hiç bakmadım ölülere görmedim zaten kokuları yetti çok resim gördüm ama otopsi resimlerine bakardım eğer savcı illa bakacaksın derse dye kendimi alıştırayım diyodum ama hiç alışamadım savcılarda hep anlayışlıydılar sağolsunlar olay yerine giderdik dışardıa beklerdim hiç girmedim ya orda olmak bile ürkütücü bi de gündüz olsa neyse gece yarısı bi kere sabahlamşıtık bi intihar vakasında eşimle de tartışmıştık sanki suç benim diye ilk otopsimdi korkmuştum siyah torba içinde koymuşlar arkama haberim yok tabi bi döndüm arkamda kalakaldım tabi bi ton dalga geçtiler gıcıklar ama gözümü kapattığımda hiç gitmez o heykel gibi ölü.. herkes ölecek biliyorum ama niye korkuyorum anlamadım
doğuda terörist ölüsü bile gördüm tabi sadece resimlerini ama arkadaşım çok meraklıydı hepsine gitti ve baktı

Aman sende bendensun
Hele ben odkegin tekiyim ay insani yuregi dayanmaz be cnm
Sindi rana iki yasibda olunce gece gidicekmisin yaz kizim

Aman sende bendensun
Hele ben odkegin tekiyim ay insani yuregi dayanmaz be cnm
Sindi rana iki yasibda olunce gece gidicekmisin yaz kizim

Allah kerim nolacağını bilemeyiz tatlım belki eşim müdür olur bi ile gideriz orda mahkeme ayrı savcılık ayrı nöbet tutarsa nöbete gitmem mahkeme katibiyim sonuçta bu iş savcılık işi ama ilçe olduğu için tek bakılıyo belki 2 sene sonra hamile kalırım hayat :)

Ay masal gibi oldu huzue verdi bana
Ahhh bide sakarya taraflarinolsa ne keyidli olur sen ben beysal

Kizlar telden griorum ya oldum bittim kackez kufrettim artik bilemiyorum ya kapanio yanlis yre cikio allhin cildrcam yani oyuzden gecmisi okudum ve cikiorm sabaha sakinlesirim ayyyy cok sinir etti bu tel beni hadin sizi opuyorum ve ben kacarrrr iyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…