- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.261
dizi ismini sölemedin diye küstüydüm tavşan ben dağ sen misali işte
Desene pazartrsi beni beklsmeyin
Sekizden beri uyuyan coxuk uyanirsa ne olur
evet biraz beklemeyin bakim nolacak artık sezon açıldı akşamlar dolu olacam gibi görünüyo adli tatil de bitti işler de açıldı ha bu arada çarşamba 3 saatlik süt iznimin ilk 1,5 saati bitiyo 4 marta kadar 1,5 saat kullanacam ve üzgünüm çünkü her geçen gün ranayı daha da çok özlüyorum iş yerinde bazen çaktırmadan videolarına bakıyorum
sende.benim canım arkadasimsimiyi insan bak hemen bahsettim geldin işte sen de canımmm arkadaşımsın aşk olsun
yok kız bu kızdan rahatvyok gene.uyandıe siz baya ayrıydınız bee yazık size gönder elifi bana ben bakim rananın yanına yatıversin
aysem güzel isim üzüldüm ya.onlar birbirlerini çok seviyorlarKotu adam kayinbaba kizin babasinin ekmek teknesini yakti
Kayinannede bu olaylardan hasta oldu
Severek ayrildikar hwrkeze zarar veruyolar diye
Aysemm gebe
Ablam.ucuncuye kizi olursa adini aysemmm koyucakmis
Amann ne sans he adamin isvekerde bosa fitti iyi mi umutsuz vaka
Ay bende ole yapiyorum susturucu
Yagmurcandan o sincap yakalanacaksa yakalanir sonu belli soyleyim
Desenw yogun gunler seni bekliyor
Sut izni bu kadar cabukmu azaliyor yahi
Ah ozlenmezmi kuzum insan uyurken bile ozluyor
sende.benim canım arkadasimsim
yok kız bu kızdan rahatvyok gene.uyandı
aysem güzel isim üzüldüm ya.onlar birbirlerini çok seviyorlar
biraktik tatlım bu kız i anladım.ben kardeş istemiyor hep aynı şeyi yapıyor
canım doğum izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat ya rana 9 ayı geçti normal yani kocaman kız oldu
işte yasa çıksaydı kasıma kadar 3 saatti Allahtan nöbet işi uzadı geceleri nöbet tutmayacam rana 2 yaşına varana kadar diğer türlü gece yarısı otopsi olsa çağıracaklardı
sende.benim canım arkadasimsim
yok kız bu kızdan rahatvyok gene.uyandı
aysem güzel isim üzüldüm ya.onlar birbirlerini çok seviyorlar
biraktik tatlım bu kız i anladım.ben kardeş istemiyor hep aynı şeyi yapıyor
eyvah eyvah FILDIR FILDIR GÖZLÜ TATLI MI TATLI ama gece yarısına kadar ayakta duran bi çcuk olur koştur songül koştur
Aaa ciddimisin cnm
Aman sen neleere aahit oldun kimbilir
eh işte yani daha soğuk kanlıyım intihar olaylarına falan hiç bakmadım ölülere görmedim zaten kokuları yetti çok resim gördüm ama otopsi resimlerine bakardım eğer savcı illa bakacaksın derse dye kendimi alıştırayım diyodum ama hiç alışamadım savcılarda hep anlayışlıydılar sağolsunlar olay yerine giderdik dışardıa beklerdim hiç girmedim ya orda olmak bile ürkütücü bi de gündüz olsa neyse gece yarısı bi kere sabahlamşıtık bi intihar vakasında eşimle de tartışmıştık sanki suç benim diye ilk otopsimdi korkmuştum siyah torba içinde koymuşlar arkama haberim yok tabi bi döndüm arkamda kalakaldım tabi bi ton dalga geçtiler gıcıklar ama gözümü kapattığımda hiç gitmez o heykel gibi ölü.. herkes ölecek biliyorum ama niye korkuyorum anlamadım
doğuda terörist ölüsü bile gördüm tabi sadece resimlerini ama arkadaşım çok meraklıydı hepsine gitti ve baktı
Aman sende bendensun
Hele ben odkegin tekiyim ay insani yuregi dayanmaz be cnm
Sindi rana iki yasibda olunce gece gidicekmisin yaz kizim
Allah kerim nolacağını bilemeyiz tatlım belki eşim müdür olur bi ile gideriz orda mahkeme ayrı savcılık ayrı nöbet tutarsa nöbete gitmem mahkeme katibiyim sonuçta bu iş savcılık işi ama ilçe olduğu için tek bakılıyo belki 2 sene sonra hamile kalırım hayat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?