2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haha hosgeldin gule gule
Ay ben hep telden giriyorum atmiyo beni kuserim inan kk ya

Haha hosgeldin gule gule
Ay ben hep telden giriyorum atmiyo beni kuserim inan kk ya

telden değil netten kaynaklı ben tt nete küfrediyorum hep sözleşme bitsin direk iptal edecez peşimizden koşacaklar :) türk sineması gibi oldu ama çok fena sinirliyiz ya yatak odasında ranayı sallarken nete giremiyorum çok yavaş modem değiştirecez yoksa atıyo ben de de teller

kk seni atmaz bilio küseceğini sen daimi üyesin atar mı seni

uykum geldi iyi mi dünkü saat gitsem kızmazsınız demii

bızımde tt net cnm cok hızlı ama yer mean vb

bende kaçtım demıstım bak gozum arkada kalmadı yavrumu uyutayım uyursa uyumazsa oynaşalım

opuldunuz kızlar

valla hıcbısey anlamadım mahkeme savcı
kız 2sene erken 2. cıyıde beraber yaparız bırazdaha bekle

Bizde de hiç ayrı yoktu doğum oldu eşimin ailesi başka şehirde doğum için geldiler ortalık karıştı. Onların kesesi onların, bizim kesemiz de onların. Kış günü bebekli evde parasını ödediğimiz doğalgaza kadar karıştılar. Hatta kp benim iş yerime gidip eleman denetlemeye falan kalkıştı. ya ben % 10 hisseli çalışanım o kliniğin bir de sahibi var. gelmiş bana kliniğe girince personel aya kalkmadı, bana çay getirmediler, muhasebeye girdim adam koltuğunu bana vermedi diye şikayet etti. Ya hu adam bana da koltuğunu vermiyor ki. Benim 1 lirama bakıyorsa başkasının 9 lirasına bakıyor, nie benim kp me hesap versin, makamını bıraksın?? Sonra bir gün eşim para lafı sokunca araya sarsıldık. Annem doğumdan önce, sonra ve hala bana maddi destek olurken abuk subuk konuştu. Doldurmuş anası babası salmış üstüme. Eşim bana 6 yılda ilk kez bağırdı. Asla unutmayacağım. Bence sen de sana yapılanı unutma. Bir şey yap demiyorum ama başka yerde biriktir paranı. Altın al mesela çaktırmadan. Yedekte bir güvencen olsun. Kızın için böyle yapmalısın. Benim elimde ekmeğim olmasaydı bitmiştim. Ya daha kırkım çıkmamıştı sen yol yakınken bir daha değerlendir, böyle mesafeyle evlilik zor yürür diye eşime akıl bile verdiler. Resmen boşan demişler. Gelmiş benimki de bana saf saf sen babama uzaksın ya bak ne diyorlar diye anlatmıştı bi de. Ya hu lohusa kadın kp ile nasıl samimi olur biri bana anlatabilir mi? Yok arkadaşım kocana güven ama güvenme de. Sen kendini kızın için sağlama al da eşin hata yapmassa caba olur yanına kalır. Ama asla surat asma, dırdır yapma, ailesi hakkında kötü konuşma. Yoksa savunmaya geçer, haksız olduklarını bilse bile savunur. Sen karşı tarafın hatalarını kendi iyiliklerinin üzerinden fark etmesini sağla. Fark ettirmezsen ailesinin hatalarını görmez de. Tatlılıkla işle eşini yoksa sen kaybedersin.

off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..

günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:

Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)[/QUOTE]

cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..[/QUOTE]

Benim kızım da ben de uyumazdı. Şimdi her akşam yatmadan hep aynı sırayı takip ediyoruz. Uykusunun geldiğini anlar anlamaz yatırıyorum yoksa tren bi kaçarsa sağlam saçmalıyor. Kesinlikle uyutmak için inatlaşmıyorum. Ama en önemlisi ev işletini sallayıp kızımla daha çok vakit geçiriyorum ya da ev işletini beraber yapıyoruz. Birlikte olmak kadar birlikteliğin kalitesi de önemli. Bir de milupanın gece çayını deneyebilirsin. Biz düzene girik, darısı başınıza....

Kizlar bizimkinin ilk disi cikio yariya kadar anca geldi daha tam boyutuna ulasmadi disi ama diliyle surekli itio oynuo dil hep disinde sizinkide boyle yapmismiydi dis jeli kullandinizmi hangisi iyi gelio

Günaydın kızlar.
songül akşam misafir vardı, geç gittiler giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…