- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.281
Kizlar telden griorum ya oldum bittim kackez kufrettim artik bilemiyorum ya kapanio yanlis yre cikio allhin cildrcam yani oyuzden gecmisi okudum ve cikiorm sabaha sakinlesirim ayyyy cok sinir etti bu tel beni hadin sizi opuyorum ve ben kacarrrr iyi geceler size
Ay masal gibi oldu huzue verdi bana
Ahhh bide sakarya taraflarinolsa ne keyidli olur sen ben beysal
Ah canım benim sakarya merkez olmuyo müdür olunca anca ilçesi olur ama o kadar yaklaşsak bile kar demi :)
Haha hosgeldin gule gule
Ay ben hep telden giriyorum atmiyo beni kuserim inan kk ya
telden değil netten kaynaklı ben tt nete küfrediyorum hep sözleşme bitsin direk iptal edecez peşimizden koşacaklar :) türk sineması gibi oldu ama çok fena sinirliyiz ya yatak odasında ranayı sallarken nete giremiyorum çok yavaş modem değiştirecez yoksa atıyo ben de de teller
kk seni atmaz bilio küseceğini sen daimi üyesin atar mı seni
uykum geldi iyi mi dünkü saat gitsem kızmazsınız demii
kızlar ben kaçıyorum oğlumla ılgılemelıyım donduugımde burda olursanız gorusuruz
wavss reces yağmurcandan gececileeer nerdesiniz ya kırk yılın başı gelmişim bak kimse yok kız songül senden başka canım arkadaşım benim
Wavvsss cnm arkadasim.nerdesin
Allah kerim nolacağını bilemeyiz tatlım belki eşim müdür olur bi ile gideriz orda mahkeme ayrı savcılık ayrı nöbet tutarsa nöbete gitmem mahkeme katibiyim sonuçta bu iş savcılık işi ama ilçe olduğu için tek bakılıyo belki 2 sene sonra hamile kalırım hayat :)
Ay masal gibi oldu huzue verdi bana
Ahhh bide sakarya taraflarinolsa ne keyidli olur sen ben beysal
Haha tek basarili he:)geldım ben
sıncap yakalama olaylarna gırmıstık gecıktım
demek sen ben beysal ha
tamam alacağın olsun songul bız nerdeyız
Defne yememeye devam ediyor,yapışık ikiz gibiyiz.yaramazlıklar tam gaz.
ben çok sinirliyim kaç gündür kızlar. Eşim geçen hafta izmire gitti kaynanamin yanına. Bu hafta geldi ama adama bi haller olmuş. Ya bana "gittigimiz tatillerin parasini ben verdim,bütün borçlari ben ödüyorum, biraz da sen elini taşın altına koy, bundan sonra kendi parani biriktirip arabani alırsın" ,anneme "ben size bişey alamam, oğlun okuyup iş bulunca bakar size" tarzı şeyler söyledi. Bana söylediklerini de annemin yanında söyledi. O kadar kırıldım ki anlatamam. Benim annem açlıktan ölse yinede bişey istemez. Borç dedigi şey de annesinin evini yaptırdık onun borcu. Ben biriktirdigim bütün parayı eşimle ikimizin adına hesap actirip oraya yatırdım. Ne kadar salagim. Birlikte aldığımiz araba şimdi onun arabasi oldu. Annem üzülmesin diye yanında bişey demedim ama o kadar kullanılmis hissettim ki kendimi. Gece de yaptığınin yanlış olduğunu, benim başıma götürdugu tatili bile kaktığıni söyledim. Öyle demek istememiş, ben tatil planlayıp ona süpriz yapmalıymisim, hep o planlıyormus vs. Araba konusunda da istersem arabayi satıp istediğim arabayi alabilirmisim vs. ya diyorum ki defneye kışlık almam lazım. Adam diyor ki 2 takım alsam yetermis. Parayı dikkatli harcamaliymisim. Sebebi ne biliyormusunuz? Kaynanamlar hacca gidecek ya hac parasini (25 bin tl) ödedigimiz yetmezmis gibi orada harcayacağıparayi da yatırcakmisiz. Bu ayki maaşini oraya yatiracakmis.onlar hacca gidecek diye ben sıkınti çekiyorum
bütün sevgim saygım bitti. Bi ilişkide paranin lafı olur mu?
off bizimki hiç uyumuyo özelliklede bende uyumuyo ..
günaydın cnm günaydın
vallaha işim zorrr:
geldım ben
sıncap yakalama olaylarna gırmıstık gecıktım
Günaydın kızlar.
songül akşam misafir vardı, geç gittiler giremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?