- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.301
günaydın arkadaşlar
evim evim güzel evim insanın yataginda uyuması çok güzelmiş
günaydın arkadaşlar
evim evim güzel evim insanın yataginda uyuması çok güzelmiş
Gunaydin cnm nasilsin k
geldım ben
sıncap yakalama olaylarna gırmıstık gecıktım
Bizde de hiç ayrı yoktu doğum oldu eşimin ailesi başka şehirde doğum için geldiler ortalık karıştı. Onların kesesi onların, bizim kesemiz de onların. Kış günü bebekli evde parasını ödediğimiz doğalgaza kadar karıştılar. Hatta kp benim iş yerime gidip eleman denetlemeye falan kalkıştı. ya ben % 10 hisseli çalışanım o kliniğin bir de sahibi var. gelmiş bana kliniğe girince personel aya kalkmadı, bana çay getirmediler, muhasebeye girdim adam koltuğunu bana vermedi diye şikayet etti. Ya hu adam bana da koltuğunu vermiyor ki. Benim 1 lirama bakıyorsa başkasının 9 lirasına bakıyor, nie benim kp me hesap versin, makamını bıraksın?? Sonra bir gün eşim para lafı sokunca araya sarsıldık. Annem doğumdan önce, sonra ve hala bana maddi destek olurken abuk subuk konuştu. Doldurmuş anası babası salmış üstüme. Eşim bana 6 yılda ilk kez bağırdı. Asla unutmayacağım. Bence sen de sana yapılanı unutma. Bir şey yap demiyorum ama başka yerde biriktir paranı. Altın al mesela çaktırmadan. Yedekte bir güvencen olsun. Kızın için böyle yapmalısın. Benim elimde ekmeğim olmasaydı bitmiştim. Ya daha kırkım çıkmamıştı sen yol yakınken bir daha değerlendir, böyle mesafeyle evlilik zor yürür diye eşime akıl bile verdiler. Resmen boşan demişler. Gelmiş benimki de bana saf saf sen babama uzaksın ya bak ne diyorlar diye anlatmıştı bi de. Ya hu lohusa kadın kp ile nasıl samimi olur biri bana anlatabilir mi? Yok arkadaşım kocana güven ama güvenme de. Sen kendini kızın için sağlama al da eşin hata yapmassa caba olur yanına kalır. Ama asla surat asma, dırdır yapma, ailesi hakkında kötü konuşma. Yoksa savunmaya geçer, haksız olduklarını bilse bile savunur. Sen karşı tarafın hatalarını kendi iyiliklerinin üzerinden fark etmesini sağla. Fark ettirmezsen ailesinin hatalarını görmez de. Tatlılıkla işle eşini yoksa sen kaybedersin.
Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)
Gunaydin kizlar ins bebekler ve anneleri iyidir bugunde.
Günaydın kızlar.
songül akşam misafir vardı, geç gittiler giremedim.
cnm ben allaha sığındım. Bende bilirim kötü olmasıni ama allahtan korkarimçok temiz kalplisin biliyo musun herşeye rağmen sabrediyorsun.. ama bişi diyim mi sabret arkadaşım ya bırak herkes elbet anlar hatasını yani bu kadar temiz kalbin varken kirletme onlar yüzünden rabbim herşeyi yoluna koymuştur ve emin ol Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz inşallah kv de senin hakkına girdğini er geç anlar
tüh ya senin kocadaki de ne şansmishoşgeldiniz şekerim paris güzeldi gördüm paşanın keyfi yerindeydi :)) benim civciv yattı da ben de çay keyfi yapıyorum sincap arama planlarımız vardı ama hasta oldum iyi mi benim herifteki de şans kırk yılın başı gönlümü yaptı o da olmadı
elif istemiyorsa olmaz o işsincap bizde de kaçtı boşver kacsin dedik elif zırt pirt uyanıyor
Ablan hamile mi ?Kotu adam kayinbaba kizin babasinin ekmek teknesini yakti
Kayinannede bu olaylardan hasta oldu
Severek ayrildikar hwrkeze zarar veruyolar diye
Aysemm gebe
Ablam.ucuncuye kizi olursa adini aysemmm koyucakmis
Dün herkesin sincap yakalama günümuydu?geldım ben
sıncap yakalama olaylarna gırmıstık gecıktım
Bizde de hiç ayrı yoktu doğum oldu eşimin ailesi başka şehirde doğum için geldiler ortalık karıştı. Onların kesesi onların, bizim kesemiz de onların. Kış günü bebekli evde parasını ödediğimiz doğalgaza kadar karıştılar. Hatta kp benim iş yerime gidip eleman denetlemeye falan kalkıştı. ya ben % 10 hisseli çalışanım o kliniğin bir de sahibi var. gelmiş bana kliniğe girince personel aya kalkmadı, bana çay getirmediler, muhasebeye girdim adam koltuğunu bana vermedi diye şikayet etti. Ya hu adam bana da koltuğunu vermiyor ki. Benim 1 lirama bakıyorsa başkasının 9 lirasına bakıyor, nie benim kp me hesap versin, makamını bıraksın?? Sonra bir gün eşim para lafı sokunca araya sarsıldık. Annem doğumdan önce, sonra ve hala bana maddi destek olurken abuk subuk konuştu. Doldurmuş anası babası salmış üstüme. Eşim bana 6 yılda ilk kez bağırdı. Asla unutmayacağım. Bence sen de sana yapılanı unutma. Bir şey yap demiyorum ama başka yerde biriktir paranı. Altın al mesela çaktırmadan. Yedekte bir güvencen olsun. Kızın için böyle yapmalısın. Benim elimde ekmeğim olmasaydı bitmiştim. Ya daha kırkım çıkmamıştı sen yol yakınken bir daha değerlendir, böyle mesafeyle evlilik zor yürür diye eşime akıl bile verdiler. Resmen boşan demişler. Gelmiş benimki de bana saf saf sen babama uzaksın ya bak ne diyorlar diye anlatmıştı bi de. Ya hu lohusa kadın kp ile nasıl samimi olur biri bana anlatabilir mi? Yok arkadaşım kocana güven ama güvenme de. Sen kendini kızın için sağlama al da eşin hata yapmassa caba olur yanına kalır. Ama asla surat asma, dırdır yapma, ailesi hakkında kötü konuşma. Yoksa savunmaya geçer, haksız olduklarını bilse bile savunur. Sen karşı tarafın hatalarını kendi iyiliklerinin üzerinden fark etmesini sağla. Fark ettirmezsen ailesinin hatalarını görmez de. Tatlılıkla işle eşini yoksa sen kaybedersin.
Guldencim seni ozluyodr seni gorunce heycanlaniodur nazlaniodur gunun ihtiyacini gdermek istiodur ondan uyumuodur sende uzulme uyku duzeni yokmu bellibi saati rutini yokmu bizmki aksam 8de uyur sabh 8de kalkar gece de 2kez kalkar enfazla hergun boyledir saatlidir annemler pilli bebek diolar:) kaka miz bile saatlir yedikten yarim saat sonra yapar buyuzden lazimlik alcam alsistirayim duorum kakalari belli nasilsa:)
Gunaydin guldencim nilim nasil sen nasilsin
çok pis küstüm sana songül haberin olsun ben ev görmeye gelirdim diyorum sen bi buyur gel demiosun hiç yakıştıramadım cıx cıx cıx:)Sagio cnm benim
Rabbimmisteyen herkeze nasio.etsin
Kizlar bende kacarrr
ayyy tırstım otopspye mi gidion sen bi de gece gececanım doğum izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat ya rana 9 ayı geçti normal yani kocaman kız oldu
işte yasa çıksaydı kasıma kadar 3 saatti Allahtan nöbet işi uzadı geceleri nöbet tutmayacam rana 2 yaşına varana kadar diğer türlü gece yarısı otopsi olsa çağıracaklardı
ahanda 2. bebiş gelio:) eşimde dio ki şu yarım gün çalışma işi hayata geçerse 3. hatta 4. bile yapılır, oldu sen doğurcan sanki dedim:)Allah kerim nolacağını bilemeyiz tatlım belki eşim müdür olur bi ile gideriz orda mahkeme ayrı savcılık ayrı nöbet tutarsa nöbete gitmem mahkeme katibiyim sonuçta bu iş savcılık işi ama ilçe olduğu için tek bakılıyo belki 2 sene sonra hamile kalırım hayat :)
ohh baba da ki şansa bak valla, senin kız saygılı çocuk:)Ayyy bu sincap fikrini kim buldu kimin nerden aklina geldi dun gece okudum ilk gulmekten oldum yaaaa bizde kiz hic degişiklik yaratmadi aksine babasini sewio o anlarda uyancagi varsada uyanmaz :)
evet cnm oynuordu ilk zamanlar hatta babaannem dişi çap çıkacak diye tuttturmuştu :) sonra alıştı incilerine kuzum:)Kizlar bizimkinin ilk disi cikio yariya kadar anca geldi daha tam boyutuna ulasmadi disi ama diliyle surekli itio oynuo dil hep disinde sizinkide boyle yapmismiydi dis jeli kullandinizmi hangisi iyi gelio
ohhh geldinmi canım hoşgeldin günaydın bu arada...
nasıl elif?
günaydın cnm:
ya bu sincap olayı nedir ben anlamıyorum:
cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..
cnm ben allaha sığındım. Bende bilirim kötü olmasıni ama allahtan korkarim
tüh ya senin kocadaki de ne şansmis
elif istemiyorsa olmaz o iş
Ablan hamile mi ?
Dün herkesin sincap yakalama günümuydu?
cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..
iyiyiz cnm benim biraz başım ağrıyodu aslnda biraz değil çok fenaydım akşam bugünn biraz daha iyiyim akşam nille oynuyamadık ama yine yanımdaydı sonra 11 buçuktada birlikte uyuduök..
masal nasıl?
evet ya tatil güzelde insanın evinin rahatligi hiç birlyetde yokEeet yaa insan evini ozluo daha huzurlu rahat uyuyabilio
ohhh geldinmi canım hoşgeldin günaydın bu arada...
nasıl elif?
günaydın cnm:
ya bu sincap olayı nedir ben anlamıyorum:
cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum.
Benim kızım da ben de uyumazdı. Şimdi her akşam yatmadan hep aynı sırayı takip ediyoruz. Uykusunun geldiğini anlar anlamaz yatırıyorum yoksa tren bi kaçarsa sağlam saçmalıyor. Kesinlikle uyutmak için inatlaşmıyorum. Ama en önemlisi ev işletini sallayıp kızımla daha çok vakit geçiriyorum ya da ev işletini beraber yapıyoruz. Birlikte olmak kadar birlikteliğin kalitesi de önemli. Bir de milupanın gece çayını deneyebilirsin. Biz düzene girik, darısı başınıza...
bide bunları deniyeyim cnm benututmaya çalışmasam kendiliğinden hiç uyumaz nil ne yapıcağımı bilmiyorum 9 aya kadar çokgüzeldi 10 en geç 10 buçukta uyuyodu ama artık malesef öyle değil offf umarım hallederiz..
günaydın cnm nasılsın?
kızlar herkese günaydınnn:
evet ya tatil güzelde insanın evinin rahatligi hiç birlyetde yok
günaydın tatlım
sincap yakalama nevgulden kaldi malum olay +18
elif çok mizmiz tatlım tatilden bize armağan kaldi orda alisti kucakran dolaşmaya şimdide aynısını istiyor
Gunaydin guldencim nilim nasil sen nasilsin
Kızlar dün akşam eşim aradi. Hiçbir şey olmamış gibi o kadar rahat konuşuyor ki. Bir de bana diyor ki birkaç ay sonra elimiz biraz rahatlasinda ikimiz birlikte büyük altın alıp biriktirelim. Yatırım yapalım. Defne büyüyecek, onun için yapmalıyız. Yoksa yeni değerlenen yerden ev mi alsak. Hiçbirsey demedim. Bana hem bunları söyledi hem de bir taraftan da annemlete borcum var onu ödemeliyim diyor.hiçbir şey demedim. Sadece ben her ay 1 büyük altın alamam dedim.
dün onun çalıştığı bankadan tahsil edilen bi faturanin parasini gönderdim. Eksikse soyle daha gonderiyim dedim. Eksik olsa bile üstünu ben yatırırim dedi
bence sen açık açık kırıldığını anlat ona müsait olduğun bi zamanda cnm:
yasmincim günaydın:
anladım yağmurum:
yok canım ya uzun zaman oldu girmiyorgğnaydın cnm nasılsın her farklı ortamdan çocuklarda bi hatıra kalıo malsef:) ben de sincap filan deyince tam da nevgülü sorcaktım hiç girmiyor artık nerelerde haberiniz var mı
bence sen açık açık kırıldığını anlat ona müsait olduğun bi zamanda cnm:
yasmincim günaydın:
anladım yağmurum:
yok canım ya uzun zaman oldu girmiyor
zeynep ilay nasıl tatlım babasına aşkı devam ediyor mu
tatlım nil nasıl
yurume çalışmalarını arttırdı mi
günaydın cnm benim nilim nasıl:? valla kızlar kusura bakmayın ama bazen erkeklerin odunluğu tıtıyo ne kadar anlatırsan anlat onlar dediklerinden şaşmıyor malesef... ay çok uykusuzummmmmmmmm
yok canım ya uzun zaman oldu girmiyor
zeynep ilay nasıl tatlım babasına aşkı devam ediyor mu
tatlım nil nasıl
yurume çalışmalarını arttırdı mi
Ayyy bu sincap fikrini kim buldu kimin nerden aklina geldi dun gece okudum ilk gulmekten oldum yaaaa bizde kiz hic degidiklik yaratmadi aksine babasini sewio o anlarda uyancagi varsada uyanmaz :)
nilin iyi cnm yok bi yaramazlık daha aramadım bakalım arıyayım.
ne yapıyo
evet ya arada odunlukları tutuyo..
yürüme çalışmaları devam ediyo cnm ama korkuyo arada aradada acayip cesaretleniyo
düz duvara tutunup kalka biliyo bide popoyu havaya dikip ellerini yere koyuyo kalkmaya çalışıyo ama tabi koco popo kalkmıyo..
Kizlar bizimkinin ilk disi cikio yariya kadar anca geldi daha tam boyutuna ulasmadi disi ama diliyle surekli itio oynuo dil hep disinde sizinkide boyle yapmismiydi dis jeli kullandinizmi hangisi iyi gelio
günaydın cnm alp tuğracık ve güzel anneleri nasıllar bakimgunaydınkızlar
nevgul buldu sonrada bızım dılımıze dolandı
oo senın kuzu evet babayı sevıyo bızımkı kafasına gore takılıyo bazen uyanıyo bazen uyuyo
yağmur evıne hosgeldın canım evet ev gıbısı yok valla
gulden yasmın sızede gunaydın
ayy benim kızım bu sabah çorabını giymeye çalıştı çok komikti yaa çorap elinde ayağını havaya kaldırıyo ama bi türlü hedefi tutturamıo kuzum benim hep ayğının yan tarafını zorluo iki eliyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?