2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın arkadaşlar
evim evim güzel evim insanın yataginda uyuması çok güzelmiş

ohhh geldinmi canım hoşgeldin günaydın bu arada...
nasıl elif?

Gunaydin cnm nasilsin k

günaydın cnm:

geldım ben
sıncap yakalama olaylarna gırmıstık gecıktım

ya bu sincap olayı nedir ben anlamıyorum:

cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..[/QUOTE]

Benim kızım da ben de uyumazdı. Şimdi her akşam yatmadan hep aynı sırayı takip ediyoruz. Uykusunun geldiğini anlar anlamaz yatırıyorum yoksa tren bi kaçarsa sağlam saçmalıyor. Kesinlikle uyutmak için inatlaşmıyorum. Ama en önemlisi ev işletini sallayıp kızımla daha çok vakit geçiriyorum ya da ev işletini beraber yapıyoruz. Birlikte olmak kadar birlikteliğin kalitesi de önemli. Bir de milupanın gece çayını deneyebilirsin. Biz düzene girik, darısı başınıza....[/QUOTE]

bide bunları deniyeyim cnm benututmaya çalışmasam kendiliğinden hiç uyumaz nil ne yapıcağımı bilmiyorum 9 aya kadar çokgüzeldi 10 en geç 10 buçukta uyuyodu ama artık malesef öyle değil offf umarım hallederiz..

Gunaydin kizlar ins bebekler ve anneleri iyidir bugunde.

Günaydın kızlar.
songül akşam misafir vardı, geç gittiler giremedim.

günaydın cnm nasılsın?

kızlar herkese günaydınnn:

cnm ben allaha sığındım. Bende bilirim kötü olmasıni ama allahtan korkarim

tüh ya senin kocadaki de ne şansmis

sincap bizde de kaçtı boşver kacsin dedik elif zırt pirt uyanıyor
elif istemiyorsa olmaz o iş

Kotu adam kayinbaba kizin babasinin ekmek teknesini yakti
Kayinannede bu olaylardan hasta oldu
Severek ayrildikar hwrkeze zarar veruyolar diye
Aysemm gebe

Ablam.ucuncuye kizi olursa adini aysemmm koyucakmis
Ablan hamile mi ?
geldım ben
sıncap yakalama olaylarna gırmıstık gecıktım
Dün herkesin sincap yakalama günümuydu?

cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..[/QUOTE]

Benim kızım da ben de uyumazdı. Şimdi her akşam yatmadan hep aynı sırayı takip ediyoruz. Uykusunun geldiğini anlar anlamaz yatırıyorum yoksa tren bi kaçarsa sağlam saçmalıyor. Kesinlikle uyutmak için inatlaşmıyorum. Ama en önemlisi ev işletini sallayıp kızımla daha çok vakit geçiriyorum ya da ev işletini beraber yapıyoruz. Birlikte olmak kadar birlikteliğin kalitesi de önemli. Bir de milupanın gece çayını deneyebilirsin. Biz düzene girik, darısı başınıza....[/QUOTE]

Cnm benim ne kadar zor. Eşimin bu yaptığıni unutamam zaten istesem de. Kararliyim zaten artık kendi paramı biriktirmeye

Kızlar dün akşam eşim aradi. Hiçbir şey olmamış gibi o kadar rahat konuşuyor ki. Bir de bana diyor ki birkaç ay sonra elimiz biraz rahatlasinda ikimiz birlikte büyük altın alıp biriktirelim. Yatırım yapalım. Defne büyüyecek, onun için yapmalıyız. Yoksa yeni değerlenen yerden ev mi alsak. Hiçbirsey demedim. Bana hem bunları söyledi hem de bir taraftan da annemlete borcum var onu ödemeliyim diyor.hiçbir şey demedim. Sadece ben her ay 1 büyük altın alamam dedim.

dün onun çalıştığı bankadan tahsil edilen bi faturanin parasini gönderdim. Eksikse soyle daha gonderiyim dedim. Eksik olsa bile üstünu ben yatırırim dedi

Sagio cnm benim
Rabbimmisteyen herkeze nasio.etsin

Kizlar bende kacarrr
çok pis küstüm sana songül haberin olsun ben ev görmeye gelirdim diyorum sen bi buyur gel demiosun hiç yakıştıramadım cıx cıx cıx:)

ayyy tırstım otopspye mi gidion sen bi de gece gece

ahanda 2. bebiş gelio:) eşimde dio ki şu yarım gün çalışma işi hayata geçerse 3. hatta 4. bile yapılır, oldu sen doğurcan sanki dedim:)
Ayyy bu sincap fikrini kim buldu kimin nerden aklina geldi dun gece okudum ilk gulmekten oldum yaaaa bizde kiz hic degişiklik yaratmadi aksine babasini sewio o anlarda uyancagi varsada uyanmaz :)
ohh baba da ki şansa bak valla, senin kız saygılı çocuk:)

Kizlar bizimkinin ilk disi cikio yariya kadar anca geldi daha tam boyutuna ulasmadi disi ama diliyle surekli itio oynuo dil hep disinde sizinkide boyle yapmismiydi dis jeli kullandinizmi hangisi iyi gelio
evet cnm oynuordu ilk zamanlar hatta babaannem dişi çap çıkacak diye tuttturmuştu :) sonra alıştı incilerine kuzum:)

bide bunları deniyeyim cnm benututmaya çalışmasam kendiliğinden hiç uyumaz nil ne yapıcağımı bilmiyorum 9 aya kadar çokgüzeldi 10 en geç 10 buçukta uyuyodu ama artık malesef öyle değil offf umarım hallederiz..

günaydın cnm nasılsın?

kızlar herkese günaydınnn:[/QUOTE]
günaydın cnm nasılsın

Cnm benim ne kadar zor. Eşimin bu yaptığıni unutamam zaten istesem de. Kararliyim zaten artık kendi paramı biriktirmeye[/QUOTE]
harbiden haa herkes iş başındaymış dün gece, bizim planlar da suya düştü ev misafir kaynıyordu he he adamın hevesi kursağında kaldıı:)

iyiyiz cnm benim biraz başım ağrıyodu aslnda biraz değil çok fenaydım akşam bugünn biraz daha iyiyim akşam nille oynuyamadık ama yine yanımdaydı sonra 11 buçuktada birlikte uyuduök..
masal nasıl?

ay sende mi uyudu kuzucuk yani:)

Eeet yaa insan evini ozluo daha huzurlu rahat uyuyabilio
evet ya tatil güzelde insanın evinin rahatligi hiç birlyetde yok

günaydın tatlım
sincap yakalama nevgulden kaldi malum olay +18
elif çok mizmiz tatlım tatilden bize armağan kaldi orda alisti kucakran dolaşmaya şimdide aynısını istiyor

gğnaydın cnm nasılsın her farklı ortamdan çocuklarda bi hatıra kalıo malsef:) ben de sincap filan deyince tam da nevgülü sorcaktım hiç girmiyor artık nerelerde haberiniz var mı

Gunaydin guldencim nilim nasil sen nasilsin

bence sen açık açık kırıldığını anlat ona müsait olduğun bi zamanda cnm:

yasmincim günaydın:
anladım yağmurum:

yasmincim günaydın:
anladım yağmurum:

günaydın cnm benim nilim nasıl:? valla kızlar kusura bakmayın ama bazen erkeklerin odunluğu tıtıyo ne kadar anlatırsan anlat onlar dediklerinden şaşmıyor malesef... ay çok uykusuzummmmmmmmm

gğnaydın cnm nasılsın her farklı ortamdan çocuklarda bi hatıra kalıo malsef:) ben de sincap filan deyince tam da nevgülü sorcaktım hiç girmiyor artık nerelerde haberiniz var mı
yok canım ya uzun zaman oldu girmiyor
zeynep ilay nasıl tatlım babasına aşkı devam ediyor mu

yasmincim günaydın:
anladım yağmurum:

tatlım nil nasıl
yurume çalışmalarını arttırdı mi

tatlım nil nasıl

devam edio sanırım cnm. sanırım diorum çünkü dün nerdeyse hiç görüşemediler. dün akşam eve geçerken elazığdan misafirim gleceğini öğrendim . eltimin dayısı vefat etmişti memleketine gitmişlerdi dönüşte bize uğradılar. eşim bizi eve bırakıp alışverişe gitti o arada benz eynebş uyuttum uyuyuş o uyuyuş sadece emmeye kalkıp kalkıp geri yattı taa ki 1 buçuğa kadar :) sonrası uykusuzluk hazırlıklarımı rahat yaptım misafirlerimle ilgilendim ana herkes yatınca olan bana oldu... babayla da pek görüşemediler böylece...

günaydın cnm benim nilim nasıl:? valla kızlar kusura bakmayın ama bazen erkeklerin odunluğu tıtıyo ne kadar anlatırsan anlat onlar dediklerinden şaşmıyor malesef... ay çok uykusuzummmmmmmmm

nilin iyi cnm yok bi yaramazlık daha aramadım bakalım arıyayım.
ne yapıyo
evet ya arada odunlukları tutuyo..

tatlım nil nasıl

yürüme çalışmaları devam ediyo cnm ama korkuyo arada aradada acayip cesaretleniyo
düz duvara tutunup kalka biliyo bide popoyu havaya dikip ellerini yere koyuyo kalkmaya çalışıyo ama tabi koco popo kalkmıyo..

Ayyy bu sincap fikrini kim buldu kimin nerden aklina geldi dun gece okudum ilk gulmekten oldum yaaaa bizde kiz hic degidiklik yaratmadi aksine babasini sewio o anlarda uyancagi varsada uyanmaz :)

gunaydınkızlar
nevgul buldu sonrada bızım dılımıze dolandı
oo senın kuzu evet babayı sevıyo bızımkı kafasına gore takılıyo bazen uyanıyo bazen uyuyo
yağmur evıne hosgeldın canım evet ev gıbısı yok valla
gulden yasmın sızede gunaydın

oyyy yerim ben onun totosunu:)daha ne olsun annesi dzü duvara bile tırmanıyo çocukk:) ayy ısırasım var şu an, o tırmanırken bacaklarını:)

Kizlar bizimkinin ilk disi cikio yariya kadar anca geldi daha tam boyutuna ulasmadi disi ama diliyle surekli itio oynuo dil hep disinde sizinkide boyle yapmismiydi dis jeli kullandinizmi hangisi iyi gelio

ıncınız hayırlı olsun
alp tuğra oyle yapmıyo ama suan 6 dısı var hep bırbırıne surtuyo dıslerını ses cıkarıyo ay cok fena
canım ben ılk zanlar değilde sonradan kullandım onuda fazla surmedım zaten

günaydın cnm alp tuğracık ve güzel anneleri nasıllar bakim

ayy benim kızım bu sabah çorabını giymeye çalıştı çok komikti yaa çorap elinde ayağını havaya kaldırıyo ama bi türlü hedefi tutturamıo kuzum benim hep ayğının yan tarafını zorluo iki eliyle:)

bız ıyıyız canım alp tuğra yaramazlık pesınde evde gıtmedğı yer yok
benım kuzuma baksana buyumuste corap gıymeye calısıyomıs onun o ayaklarını yerım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…