2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese gunaydin arkadaslar
Gerci size gun coktan aydisaat 12 bucuga geliyo

Guldencim bende cok mutluyum sizlerle olmàktan
Bu zamana kadar nasil durdum bilmiyorum..
Ziyaretci bayanlar sizde iceri gelin
Inanin burda olmak daha keyifli test edildi onaylandi

Yasmıncım gecmıs olsun balböcugune ınsallah ılerlemeden atlatır
Bızdede olmadı sıslık dıstendır ıns.
Senıde geceye beklıyoruz

Nida nin bugun mizmizligi ustunde herseye agliyo normal degil
Insallah hasta olmayiz..
Sabah cok komikti , koltuga falan cıkıyo artık ama saldalyelere cıkamıyodu ben kahvaltısını hazırlarken kup oyuncsklarının kutusunu âlmıs altına koymus yemek masasında saldalyede oturuyo benı gorunce bıde pıs pıs guluyo sarı sekerım benım

Bezide ayni canim prima kullaniyorum hep ondan memnunum.yarim gun icin krese vermek nasil canim birakmaya git almaya git daha yorucu olmuyomu cocukla sanirim ev hanimisin calismiyosunda.
Canim ablamin kizindada olurdu portakal suyundan birfe ispanaktan
Buyuk ihtimal ondandir
Bir yegenimde her dis cikarisinda pisik olur ne ilgisi var bilmiyorim ama ole
Dis oldugunu sanmiyorum canim heralde portakal suyundan oldu bugun vermedim bakalim bisure vermiycem ozaman anlarim neden oldugunu.
Cok gecmis olsun canim insallah iyidir simdi bende korkuyorum salgin var haberlerde falan hastaneler dolmus millet disarda bekliyo hep ya baya yaygin heralde hastalik.sizinde hemen gecer insallah.

Can benim bildigim dis iltihap yapinca yanak siser yada kabakulak olunca seni korkutmak istemem ama bana garip geldi bi doktoru arayip sorsan iyi olur bence.

Canımda sıkkın bugun bıraz kayınvalıdemı hasteneye yatırıyolar bugun hayırlı haberler gelır ınsallah
Ben cıkıyorum bıberon sen gecmısı okuyosun sanırım
Kızımı almaya gıdıcez gorsrz

İnsallah hasta olmaz canim ya bu koltuklara cikma isini nasil yapiyolar anlamiyorum bizimkide yuruyo cikmak istiyo gelisimi iyi geride degil ama boyuda kisa degil en son 78.5 ama boyuda yetmiyoki cikmaya sizinkiler nasil cikiyo.bizim sunger koltugumuz var onu koyuyo oyle cikiyo yoksa cikamiyo.

olsun artık bizimlesin cnm tünaydın buarada:

Verdıgım goruntu kırlılıgınden dolayı özur dılerım
Tel den oluyo

hiç önemli değil olur öyle şeyler..

yerim ben onu
aman cnm hastalık deme bana burda zatüre çok fenaymış çorluda yani hastaneler dolu randevu almak çok zor
allahım bütün bebişleri korusun
belki diştir sizinki
bizim arkadaki bi dişimiz çok şükür patlamış bugün..

nilde 1 haftadır mızmız çünkü..

cnm kayın validen için çok geçmiş olsun
umarım citi bişeyi yoktur bizi haberdar et cnm

Gecmis olsun canim insallah ciddi biseyi yoktur ah su telefonlar bikac alinti yaptim diye her msj yazmaya calisisimda ayni seyleri gosterdi durdu yazamadim biturlu ya sonra sen ciktin bende ciktim anca simdi yazabildim.

canım geçmiş olsun kv ins Allah şifa versin biran önce

bizim kızda daha koltuğa cikamiyor canım boyu da 78 cm kadar ama bu.iş boya bakmiyo bence

Kizlar aksam hemen ciktim kusura bakmayın cevap yazamadım.

Beysal cok gecmis olsun canim şimdi nasil acaba erdem çok merak ettim

Kizlar berra en son 72 cmdi simdi kac bilmiyorum ama cok rahat çıkıyo koltuklara. Bizim koltuklar alçak belki de ondandir

Bencede alcak oldugu icin cikiyodur cunku ben dikkat ediyorum erene koltugun ustunde tam ilerde bisey oldugu zaman bile uzaniyo uzaniyo zorluyo okadar ama alamiyo gercekten cikilabilicek gibi degil eren icin yoksa coktan oda cikardi sunger kucuk koltugu var onu ittiriyo koyuyo oyle cikiyo koltuga.ya bi metreyle olcucem kac santim bakalim su koltuklar merak ettim.

slm kızlarr
teyzemız prova yapıo ben dıger odaya gdıyorum benı gormesın dıe altını degıstırıo yemegını yedırıo uyutuo ohhh
bende dger odalarda tmezılk yapıorummm bugun mutfak gunumdu tüm dolaplar raflar bosaltıldı
ve hepsını camasır suyuyla temızlıdm hava aldırdım halılarını sıldım setustu ocagımızı ınanılmaz
bır saldırıyla sıddetle temızledım resmn cok hırcındım :)ayy ınatcı lekelrde kayboldu sonunda cif mutfak olan detrjanla

masal 9aylıkken 68cm dı ve ozman cıkıodu cnm koltuga sımdı sandalyeye falan cıkıo boyla alakalı degıl cnm o ya bırz yapıyla alakalı kımının vucudunn esnek olması gbı bısey

cnm cok gecmıs olsun umarım erdm ıyıdır yasmının dedgıne katılıom 1çay kasıgı sırke ıcır banyo falan yaptır ustunu gydrme usur dıe dusunme kesınlıkle allhım ates kötu bısey hıc masalda yasamadık ama kardesım havale gecırmıstı ordan bılıom sabaha kadar uyumazdı annem tekrar eder dıe

cnm uyku konusunda katılıyorum bende masalda 2aya yaklastı aksma kendı besıgınde uyutuom bırakıom cıkıom ılk zamn az agladı pis piş falan yaptım sonra onuda bıraktım sımdı kendı tırmanmaya calsıo uykusu gelınce
yerınde kendı kendıne uyumayı ögrendıgı ıcın gunduz uykusuda uzamıstır cnm
ıyıkı sabredıp devam etmıssın bak ıkınızde mutlusunz neguzl masallhhhh subhnallh

cnm erenın pişiği nasıl oldu ıns ıylesmıstır
ben komılı pişik kremı aldım anında gecırıo
normalde hıc pişiğmz olmamıstı taaakıııı portakal yıyene kadar...
1yas kontrolunde dokt a soyledım bezı atana kadar portakal asla verme zaten fazla asıtlı mıde ıcınde ıyı degıl agız yarasıda olabılıo bebeklerde pişik de en bılınenı demıstı
ben 11aylıktan berı yedırmıodum 1haftadır denıyorum az sulandırrak hıc pişik olmuo

ben cıkıorum kızlar temızlıkle ugrasırken yatsıyı kılmadım uyku basmadan kılıp yatayım ben uykucuyum takılamıom sıze ıyı geceler hepnızeeeeeeeeee
songul kapıyı kılıtle cık gece optum güldende acar sabah:)

Tesekkur ederım cnm
Gecmıs olsun dıyen butun arkadaslarada tesekkurler..
Kv 71 yasında cnm bı cok rahatsızlıgı var ama yınede ıyıydı allaha sukur
Zaten hergun bır suru ılac almak zorunda
Hastaneye gıttık geldık cıgerlerde su varmıs
Kanda bazı degerler yuksek cıkmıs galıba daha net bılgı alamadık doktorlar yoktu
Önumuzdekı gunlerde bellı olacak ıns.

merhaba kızlar;

uzuuun bi aradan sonra girdim yine fırsat buldum diyelim, yoğun yorucu can sıkıcı bi dönemden geçiyorum bu aralar ailevi durumlardan dolayı uzak kaldım, hepinizi de çok özledim..

songül mesaja burdan cevap veriyorum yeni gördüm bir ikincisi o kadar telefon trafiği oldu ki ne konuşacak dakikam kaldı ne de mesaj hakkım ama 9 ocakta sıfırlanıyo

eee nasılsınız bakem bebişler nasıl büyümüşlerdir iyice benim cadı çirkef kiremit gayet iyi beni kepaze etmekle meşgul çok yaramaz dediğim dedik çaldığım düdük misali

sabahları öğlenleri işe giderken artık giyinmek zulüm oldu o da kabanını istiyo bizimle gelecekmiş, bugün öğleden sonra babasını zorla götürüp kapının arkasına götürdü kabanını işaret ediyo kıyamadık biz de bakıcıya götürdük, öğleden sonra çıkışta almaya gittim, yürüyerek döndük birlikte elinden tutmam yasak kendi yürüyecekmiş hayır normal yürüse neyse pepee deki bebe gibi yürümüyorum koşuyorum misali koşuşturmaca.. sokakta çocuklar top oynuyo gitti onların yannıa hadi dedim bi kere vursun tamam dediler topu önüne koyduk aldı kaçıyo vermeyecekmiş,, şimdiden çete oldu başıma geniş alan var çarşının olduğu yerde hafta sonları oraya salıyoruz koyun misali takılıyo orda çocukların ellerinden yiyeceklerini almaya çalışıyo ki kendisinden büyüklere saldırıyo resmen.. anne işine gelince diyo ama baba çok rahat kapıda ilk beni görüyo ama babaa diye bağırıyo sinir oluyorum
birazcık duaya ihtiyacım var kızlar çünkü bazen kendi üzüntümü ranaya yansıtmaktan korkuyorum.. uyutmaya çalışırken çok direniyo ve çok çabuk sinirleniyorum bu yüzden tek başıma uyutmuyorum illa eşimde geliyo dedim ya zor günler geçiriyorum.. interneti açmamı da eşim söyledi dedi biraz kafan dağlısın..

neyse fazla yazdım galiba

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben yine gelmeye çalışacam hepinizi seviyorum..

songüül bunlar sana

görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…