- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.661
Bezide ayni canim prima kullaniyorum hep ondan memnunum.yarim gun icin krese vermek nasil canim birakmaya git almaya git daha yorucu olmuyomu cocukla sanirim ev hanimisin calismiyosunda.Benimkilerde iyi allaha sukur 8.5 da yatirdim ikisinide buyugum krese gittigi icin erken kalkiyo
Bizde esimle seksenleri izliyoruz izledigimiz tek dizi
Cnm portaksldan olabilir buyuk ihtimal
Bezinde degisiklik falan yaptin mi bizimki hemen pisik oluyo pempers tan baskasini denemistim
Dis oldugunu sanmiyorum canim heralde portakal suyundan oldu bugun vermedim bakalim bisure vermiycem ozaman anlarim neden oldugunu.Canim ablamin kizindada olurdu portakal suyundan birfe ispanaktan
Buyuk ihtimal ondandir
Bir yegenimde her dis cikarisinda pisik olur ne ilgisi var bilmiyorim ama ole
Cok gecmis olsun canim insallah iyidir simdi bende korkuyorum salgin var haberlerde falan hastaneler dolmus millet disarda bekliyo hep ya baya yaygin heralde hastalik.sizinde hemen gecer insallah.Erdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...ay ne çok geçmiş birikmiş oku oku bitiremedim ama gececiler size bozuğum hiç gündüz uğramıosunuz az kaldı protesto etcem sizi he
biberon cnm portakal bizde de fena pişik yapıo ben artık vermiyorum bezden kurtuluncaya kadar da vermiycem seneye yesin ne yapayım. beysal cnm çok geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım bizim de bi türlü düşmeyen ateşimiz vardı 10 gün önce. ne yaptıysak olmadı fitil ateş düşürücü duş hiçbiri fayda etmedi. bilmiyorum belki denk geldi ama 1 çay kaşığı sirke içirdim ve düştü ateşi. inş. senin ki bizim ki kadar inatçı aateş değildir o havale korkusunu çok ii bilirim rabbim korusun tüm yavruları inş.
biz bu sabah burun akıntısıyla uyandık ve sağ yanağımız şişmiş düşme filan olmadı diştir herhalde di mi. var mu diş sürecinde şişlik yaşayan kızlaaaar...
Nida nin bugun mizmizligi ustunde herseye agliyo normal degil
Insallah hasta olmayiz..
Sabah cok komikti , koltuga falan cıkıyo artık ama saldalyelere cıkamıyodu ben kahvaltısını hazırlarken kup oyuncsklarının kutusunu âlmıs altına koymus yemek masasında saldalyede oturuyo benı gorunce bıde pıs pıs guluyo sarı sekerım benım
Herkese gunaydin arkadaslar
Gerci size gun coktan aydisaat 12 bucuga geliyo
Guldencim bende cok mutluyum sizlerle olmàktan
Bu zamana kadar nasil durdum bilmiyorum..
Ziyaretci bayanlar sizde iceri gelin
Inanin burda olmak daha keyifli test edildi onaylandi
Verdıgım goruntu kırlılıgınden dolayı özur dılerım
Tel den oluyo
Nida nin bugun mizmizligi ustunde herseye agliyo normal degil
Insallah hasta olmayiz..
Sabah cok komikti , koltuga falan cıkıyo artık ama saldalyelere cıkamıyodu ben kahvaltısını hazırlarken kup oyuncsklarının kutusunu âlmıs altına koymus yemek masasında saldalyede oturuyo benı gorunce bıde pıs pıs guluyo sarı sekerım benım
Canımda sıkkın bugun bıraz kayınvalıdemı hasteneye yatırıyolar bugun hayırlı haberler gelır ınsallah
Ben cıkıyorum bıberon sen gecmısı okuyosun sanırım
Kızımı almaya gıdıcez gorsrz
Canımda sıkkın bugun bıraz kayınvalıdemı hasteneye yatırıyolar bugun hayırlı haberler gelır ınsallah
canım geçmiş olsun kv ins Allah şifa versin biran önceCanımda sıkkın bugun bıraz kayınvalıdemı hasteneye yatırıyolar bugun hayırlı haberler gelır ınsallah
İnsallah hasta olmaz canim ya bu koltuklara cikma isini nasil yapiyolar anlamiyorum bizimkide yuruyo cikmak istiyo gelisimi iyi geride degil ama boyuda kisa degil en son 78.5 ama boyuda yetmiyoki cikmaya sizinkiler nasil cikiyo.bizim sunger koltugumuz var onu koyuyo oyle cikiyo yoksa cikamiyo.
Kizlar aksam hemen ciktim kusura bakmayın cevap yazamadım.
Beysal cok gecmis olsun canim şimdi nasil acaba erdem çok merak ettim
Kizlar berra en son 72 cmdi simdi kac bilmiyorum ama cok rahat çıkıyo koltuklara. Bizim koltuklar alçak belki de ondandir
Bencede alcak oldugu icin cikiyodur cunku ben dikkat ediyorum erene koltugun ustunde tam ilerde bisey oldugu zaman bile uzaniyo uzaniyo zorluyo okadar ama alamiyo gercekten cikilabilicek gibi degil eren icin yoksa coktan oda cikardi sunger kucuk koltugu var onu ittiriyo koyuyo oyle cikiyo koltuga.ya bi metreyle olcucem kac santim bakalim su koltuklar merak ettim.
olsun artık bizimlesin cnm tünaydın buarada:
hiç önemli değil olur öyle şeyler..
yerim ben onu
aman cnm hastalık deme bana burda zatüre çok fenaymış çorluda yani hastaneler dolu randevu almak çok zor
allahım bütün bebişleri korusun
belki diştir sizinki
bizim arkadaki bi dişimiz çok şükür patlamış bugün..
nilde 1 haftadır mızmız çünkü..
cnm kayın validen için çok geçmiş olsun
umarım citi bişeyi yoktur bizi haberdar et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?