- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.681
Tabi canim mesela her bebek farkli ben oglum herseyi yapicak diye dusunmuyorum sadece ereni oyle gorunce diger bebekler nasil cikiyo diye dusunuyorum sanki yapilamiycakmis gibi geliyo yaa cok merak ettim sen koltugunun yuksekligini bi olcermisin canim bende yarin ilk is onu olcucem simdi konusunca daha cok merak ediyorum eger yuksekligi ayniysa ozaman tatmin olucam.masal 9aylıkken 68cm dı ve ozman cıkıodu cnm koltuga sımdı sandalyeye falan cıkıo boyla alakalı degıl cnm o ya bırz yapıyla alakalı kımının vucudunn esnek olması gbı bısey
cnm erenın pişiği nasıl oldu ıns ıylesmıstır
ben komılı pişik kremı aldım anında gecırıo
normalde hıc pişiğmz olmamıstı taaakıııı portakal yıyene kadar...
1yas kontrolunde dokt a soyledım bezı atana kadar portakal asla verme zaten fazla asıtlı mıde ıcınde ıyı degıl agız yarasıda olabılıo bebeklerde pişik de en bılınenı demıstı
ben 11aylıktan berı yedırmıodum 1haftadır denıyorum az sulandırrak hıc pişik olmuo
merhaba kızlar;
uzuuun bi aradan sonra girdim yine fırsat buldum diyelim, yoğun yorucu can sıkıcı bi dönemden geçiyorum bu aralar ailevi durumlardan dolayı uzak kaldım, hepinizi de çok özledim..
songül mesaja burdan cevap veriyorum yeni gördüm bir ikincisi o kadar telefon trafiği oldu ki ne konuşacak dakikam kaldı ne de mesaj hakkım ama 9 ocakta sıfırlanıyo
eee nasılsınız bakem bebişler nasıl büyümüşlerdir iyicebenim cadı çirkef kiremit gayet iyi beni kepaze etmekle meşgul çok yaramaz dediğim dedik çaldığım düdük misali
sabahları öğlenleri işe giderken artık giyinmek zulüm oldu o da kabanını istiyo bizimle gelecekmiş, bugün öğleden sonra babasını zorla götürüp kapının arkasına götürdü kabanını işaret ediyo kıyamadık biz de bakıcıya götürdük, öğleden sonra çıkışta almaya gittim, yürüyerek döndük birlikte elinden tutmam yasak kendi yürüyecekmiş hayır normal yürüse neyse pepee deki bebe gibi yürümüyorum koşuyorum misali koşuşturmaca.. sokakta çocuklar top oynuyo gitti onların yannıa hadi dedim bi kere vursun tamam dediler topu önüne koyduk aldı kaçıyo vermeyecekmiş,, şimdiden çete oldu başıma geniş alan var çarşının olduğu yerde hafta sonları oraya salıyoruz koyun misali takılıyo orda çocukların ellerinden yiyeceklerini almaya çalışıyo ki kendisinden büyüklere saldırıyo resmen.. anne işine gelince diyo ama baba çok rahat kapıda ilk beni görüyo ama babaa diye bağırıyo sinir oluyorum
birazcık duaya ihtiyacım var kızlar çünkü bazen kendi üzüntümü ranaya yansıtmaktan korkuyorum.. uyutmaya çalışırken çok direniyo ve çok çabuk sinirleniyorum bu yüzden tek başıma uyutmuyorum illa eşimde geliyo dedim ya zor günler geçiriyorum.. interneti açmamı da eşim söyledi dedi biraz kafan dağlısın..
neyse fazla yazdım galiba
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben yine gelmeye çalışacam hepinizi seviyorum..
songüül bunlar sana
görüşmek üzere..
merhaba kızlar;
uzuuun bi aradan sonra girdim yine fırsat buldum diyelim, yoğun yorucu can sıkıcı bi dönemden geçiyorum bu aralar ailevi durumlardan dolayı uzak kaldım, hepinizi de çok özledim..
songül mesaja burdan cevap veriyorum yeni gördüm bir ikincisi o kadar telefon trafiği oldu ki ne konuşacak dakikam kaldı ne de mesaj hakkım ama 9 ocakta sıfırlanıyo
eee nasılsınız bakem bebişler nasıl büyümüşlerdir iyicebenim cadı çirkef kiremit gayet iyi beni kepaze etmekle meşgul çok yaramaz dediğim dedik çaldığım düdük misali
sabahları öğlenleri işe giderken artık giyinmek zulüm oldu o da kabanını istiyo bizimle gelecekmiş, bugün öğleden sonra babasını zorla götürüp kapının arkasına götürdü kabanını işaret ediyo kıyamadık biz de bakıcıya götürdük, öğleden sonra çıkışta almaya gittim, yürüyerek döndük birlikte elinden tutmam yasak kendi yürüyecekmiş hayır normal yürüse neyse pepee deki bebe gibi yürümüyorum koşuyorum misali koşuşturmaca.. sokakta çocuklar top oynuyo gitti onların yannıa hadi dedim bi kere vursun tamam dediler topu önüne koyduk aldı kaçıyo vermeyecekmiş,, şimdiden çete oldu başıma geniş alan var çarşının olduğu yerde hafta sonları oraya salıyoruz koyun misali takılıyo orda çocukların ellerinden yiyeceklerini almaya çalışıyo ki kendisinden büyüklere saldırıyo resmen.. anne işine gelince diyo ama baba çok rahat kapıda ilk beni görüyo ama babaa diye bağırıyo sinir oluyorum
birazcık duaya ihtiyacım var kızlar çünkü bazen kendi üzüntümü ranaya yansıtmaktan korkuyorum.. uyutmaya çalışırken çok direniyo ve çok çabuk sinirleniyorum bu yüzden tek başıma uyutmuyorum illa eşimde geliyo dedim ya zor günler geçiriyorum.. interneti açmamı da eşim söyledi dedi biraz kafan dağlısın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben yine gelmeye çalışacam hepinizi seviyorum..
songüül bunlar sana
görüşmek üzere..
Bencede alcak oldugu icin cikiyodur cunku ben dikkat ediyorum erene koltugun ustunde tam ilerde bisey oldugu zaman bile uzaniyo uzaniyo zorluyo okadar ama alamiyo gercekten cikilabilicek gibi degil eren icin yoksa coktan oda cikardi sunger kucuk koltugu var onu ittiriyo koyuyo oyle cikiyo koltuga.ya bi metreyle olcucem kac santim bakalim su koltuklar merak ettim.
İnsallah hasta olmaz canim ya bu koltuklara cikma isini nasil yapiyolar anlamiyorum bizimkide yuruyo cikmak istiyo gelisimi iyi geride degil ama boyuda kisa degil en son 78.5 ama boyuda yetmiyoki cikmaya sizinkiler nasil cikiyo.bizim sunger koltugumuz var onu koyuyo oyle cikiyo yoksa cikamiyo.
Nıda nın mız mızlıgı dısten kesın, hergun bır kez kaka yapan cocuk bugun 4 kez yaptı ıshal gıbıde degıl
Daha öncede olmustu böyle..
Kızlar bebegıne bıldırcın yumurtası veren varmı? Ne dusunuyosunuz?
Ben ıkı haftadır verıyorum bır ıkı gun arayla cok yararlı oldugunu okumustum alerjı falanda olmadı bulursam arada bı vermeyı dusunuyorum, burda herzaman bulamıyorm
Bırde benım kızım uyurken parmagını emıyo varmı bızım gıbı olan?
Kac cesıt emzık aldım hıcbırını begenmedı
Doktoruna soruyorum onemlı degıl dıyo gunduz hıc aramıyo ama uykusu geldıgınde parmak dırek agzında
Nasıl bıraktırıcam bılmıyorum.. Varmı önerısı olan? cevremdekıler kendı farkına varınca bırakır ancak dıyolar bılmıyorum..
slm kızlarr
teyzemız prova yapıo ben dıger odaya gdıyorum benı gormesın dıe altını degıstırıo yemegını yedırıo uyutuo ohhh
bende dger odalarda tmezılk yapıorummm bugun mutfak gunumdu tüm dolaplar raflar bosaltıldı
ve hepsını camasır suyuyla temızlıdm hava aldırdım halılarını sıldım setustu ocagımızı ınanılmaz
bır saldırıyla sıddetle temızledım resmn cok hırcındım :)ayy ınatcı lekelrde kayboldu sonunda cif mutfak olan detrjanla
ben cıkıorum kızlar temızlıkle ugrasırken yatsıyı kılmadım uyku basmadan kılıp yatayım ben uykucuyum takılamıom sıze ıyı geceler hepnızeeeeeeeeee
songul kapıyı kılıtle cık gece optum güldende acar sabah:)
merhaba kızlar;
songüül bunlar sana
görüşmek üzere..
Özcanan
Allah yardımcın olsun cnm sıkıntılarını en kısa gıdersın ıns.
Masallah ranaya bızımkıde ceketını sapkasını ayakkabısını görmesın ılla gıyecek hatta yanında ceket kelımesı gecmesın alıp gelıyo hemen ıhh ıhh yapıyo gıyecekmıs
Nıda nın mız mızlıgı dısten kesın, hergun bır kez kaka yapan cocuk bugun 4 kez yaptı ıshal gıbıde degıl
Daha öncede olmustu böyle..
Kızlar bebegıne bıldırcın yumurtası veren varmı? Ne dusunuyosunuz?
Ben ıkı haftadır verıyorum bır ıkı gun arayla cok yararlı oldugunu okumustum alerjı falanda olmadı bulursam arada bı vermeyı dusunuyorum, burda herzaman bulamıyorm
Bırde benım kızım uyurken parmagını emıyo varmı bızım gıbı olan?
Kac cesıt emzık aldım hıcbırını begenmedı
Doktoruna soruyorum onemlı degıl dıyo gunduz hıc aramıyo ama uykusu geldıgınde parmak dırek agzında
Nasıl bıraktırıcam bılmıyorum.. Varmı önerısı olan? cevremdekıler kendı farkına varınca bırakır ancak dıyolar bılmıyorum..
Herkese ıyı geceler kızlar bu gece kımse yok benımde yatma saatım gelıyo..
Gunduzculer sızede sımdıden gunaydın..
Gununuz guzel gecsın ıns.
Herkese günaydın yine yoğun bi gün benim için ve çok uykum var iki gündür 7 de kalkıyo niye bilmiyorum tekrar uyuttum bugün sessiz sedasız çıktık
Parmak emmesinde birşey olmaz bence ya zamanla bırakır biz emziksiz uyumuyoruz bi şekilde emme reflekslerini karşılıyorlar herhal
Hala ayni bi degisiklik yok canim portakali kestim bende artik vermiycem insallah bikac gune gecer pisigide kotu olmus kaniyodu ya ancak gecer heralde dalin kullaniyorum ben normalde cok memnunum hemen geciriyodu ama ilk kez bukadar cok oldu yavas yavas gecer heralde.
cnm uyku konusunda katılıyorum bende masalda 2aya yaklastı aksma kendı besıgınde uyutuom bırakıom cıkıom ılk zamn az agladı pis piş falan yaptım sonra onuda bıraktım sımdı kendı tırmanmaya calsıo uykusu gelınce
yerınde kendı kendıne uyumayı ögrendıgı ıcın gunduz uykusuda uzamıstır cnm
ıyıkı sabredıp devam etmıssın bak ıkınızde mutlusunz neguzl masallhhhh subhnallh
Günaydın kızlar, sabah defne mutsuz uyandı ama bol bol öptüm ve çok mutlu oldu. Ama babaanneye bırakırken ağladı.
Herkes iyidir inşallah
Herkese günaydın yine yoğun bi gün benim için ve çok uykum var iki gündür 7 de kalkıyo niye bilmiyorum tekrar uyuttum bugün sessiz sedasız çıktık
Parmak emmesinde birşey olmaz bence ya zamanla bırakır biz emziksiz uyumuyoruz bi şekilde emme reflekslerini karşılıyorlar herhal
Günaydın kızlar, sabah defne mutsuz uyandı ama bol bol öptüm ve çok mutlu oldu. Ama babaanneye bırakırken ağladı.
Herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?