2012 kasım bebekleri büyüyor..

masal 9aylıkken 68cm dı ve ozman cıkıodu cnm koltuga sımdı sandalyeye falan cıkıo boyla alakalı degıl cnm o ya bırz yapıyla alakalı kımının vucudunn esnek olması gbı bısey
Tabi canim mesela her bebek farkli ben oglum herseyi yapicak diye dusunmuyorum sadece ereni oyle gorunce diger bebekler nasil cikiyo diye dusunuyorum sanki yapilamiycakmis gibi geliyo yaa cok merak ettim sen koltugunun yuksekligini bi olcermisin canim bende yarin ilk is onu olcucem simdi konusunca daha cok merak ediyorum eger yuksekligi ayniysa ozaman tatmin olucam.

Hala ayni bi degisiklik yok canim portakali kestim bende artik vermiycem insallah bikac gune gecer pisigide kotu olmus kaniyodu ya ancak gecer heralde dalin kullaniyorum ben normalde cok memnunum hemen geciriyodu ama ilk kez bukadar cok oldu yavas yavas gecer heralde.

Ay ders calisirken yine girdim buraya ya ayri kalamiyorum hic ama gitmem lazim artik cumartesi iki sinavim var yine okulda ve ben hic calisamadim sonra telafi ederim artik burayi neyse ben cikiyorum gececilere iyi sohbetler.

hosgeldın canım
daha dun songule senı sormustum onu ozledğımı soyle demıstım
sende duyar gıbı geldın
dualarım senınle canım ınsallah duzelır sorunların
ınsanın elınde olmuyo bazen dısarı vuruyo ıcındekılerı tabıkı bebıslermızı de etkılıyo ama sen sabırlısındır bılıyorum
ranam senın butun sıkntnı alıyodur
rana nın maceralarınıda okumayı ozlemısım
akıllı kuzum benım cıtı pıtı ama masallah herkese kafa tutuyo
gel canım yıne arada ozletme kendını
bende senı sevıyorum dıkkat et kendıne sabır ve dua sadece

canım benimm Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.

biz de seni çok özledik arada kafa dağıtmaya gel hiç olmzsa

canım senin için ölçtüm yüksekliği yaklaşık 40 cm:)) ama diğer koltuklarda da bakcam ben de merak ettim onlara çıkabilecek mi acaba.

Cnm sizin portakaldan o zaman bende sıkıyorum ama olmuyo allaha sukur

Kres zor oluyo tabi götur getir ama burda iki dille yasiyoruz malum, 2 yasinda verdiler eltimler, ben önce ana dili otursun diye vermedim 4 u beklersek gec oluyo sonra uyum saglamasi, severek gidiyo simdilik..

Cnm benim kizin bugun yaramazligi ustundeydi saldalye kesmiyo artik saldalyeden masaya cikiyo ve hemen ustunde avize var camdan cok hassas bisey ne yapicam bilmem.. Koltuga coktandir cikiyo usenmedim olctum yuksekligi 43 cm. Belki alcak sizinkilere gore bilmiyorum. Kollariyla bastiriyo bastiriyo kendini sonra ittire ittire cikiyo sipa koltuklar deri arada kayiyo ama sonra yine topluyo

Son düzenleme:
Özcanan
Allah yardımcın olsun cnm sıkıntılarını en kısa gıdersın ıns.

Masallah ranaya bızımkıde ceketını sapkasını ayakkabısını görmesın ılla gıyecek hatta yanında ceket kelımesı gecmesın alıp gelıyo hemen ıhh ıhh yapıyo gıyecekmıs

Nıda nın mız mızlıgı dısten kesın, hergun bır kez kaka yapan cocuk bugun 4 kez yaptı ıshal gıbıde degıl
Daha öncede olmustu böyle..

Kızlar bebegıne bıldırcın yumurtası veren varmı? Ne dusunuyosunuz?
Ben ıkı haftadır verıyorum bır ıkı gun arayla cok yararlı oldugunu okumustum alerjı falanda olmadı bulursam arada bı vermeyı dusunuyorum, burda herzaman bulamıyorm

Bırde benım kızım uyurken parmagını emıyo varmı bızım gıbı olan?
Kac cesıt emzık aldım hıcbırını begenmedı
Doktoruna soruyorum onemlı degıl dıyo gunduz hıc aramıyo ama uykusu geldıgınde parmak dırek agzında
Nasıl bıraktırıcam bılmıyorum.. Varmı önerısı olan? cevremdekıler kendı farkına varınca bırakır ancak dıyolar bılmıyorum..

Herkese ıyı geceler kızlar bu gece kımse yok benımde yatma saatım gelıyo..
Gunduzculer sızede sımdıden gunaydın..
Gununuz guzel gecsın ıns.

Herkese günaydın yine yoğun bi gün benim için ve çok uykum var iki gündür 7 de kalkıyo niye bilmiyorum tekrar uyuttum bugün sessiz sedasız çıktık
Parmak emmesinde birşey olmaz bence ya zamanla bırakır biz emziksiz uyumuyoruz bi şekilde emme reflekslerini karşılıyorlar herhal

cnm günaydınöncelşikle:Ç))3.5 4 yaşına kadar olan alışkanlıklar sıkıntı vermiyor diş yapısına..çok sıkıntı yapma o yüzden..biraz daha büyüyünce değişik yöntemler var ödül yöntemi parmak boyayarak hatrklatma takvim vs hangisi olumlu sonuç veririse onu denersin....çok sıkma canını şu an...

ohh negüzel sen şuı sizin teyzeyi bi ara bizede göndersene benim evinde derinbi temizliğe ihtiyacı varda..

ayy bugünaçmaya yetişemedim şekerim ama sjongülümde kilitlememiş zaten..

cnm günaydın allahımyardımcın olsun dualarımız sizinle bak sen minik rana maceralarına yerim ben onuuu:

ya dimi nerden anlıyolar bişey konuşuyosun hemen anlıyolar allahımmm:
çok iyiler ..

bence geçer cnm
ay ben merak ediyorum nasıl bir tadıvar bıldırcın yumurtasının ..

emme işine gelince bırakıcaktır cnm zamanla en azından gündüz emmiyo öyle olsa daha zor olurdu belki ama ..

Herkese ıyı geceler kızlar bu gece kımse yok benımde yatma saatım gelıyo..
Gunduzculer sızede sımdıden gunaydın..
Gununuz guzel gecsın ıns.

günaydın cnm inşallah öyle olur..

günaydın tekrar cnm:
bugün sen açmışsın burayı negüzel seni görmeyi sohpetini özledikkk:
özletme kendini

kızlar herkese günaydın çok uykumvar çokkk
nil 1 buçukta kalktı 2de mama verdim tekrar uyudu
sonra 4te kalktı 6 buçukta uyudu düşünnün halimiiii:

Günaydın kızlar, sabah defne mutsuz uyandı ama bol bol öptüm ve çok mutlu oldu. Ama babaanneye bırakırken ağladı.
Herkes iyidir inşallah

canım trosty şiddetle tavsiye ediyorum..oluşmş pişik hemen geçiriyo yazık kanıyo diyosun ya...ayy içim cıdı..trivazonal falan das olur

çok şükür cnm iyiyiz ya .bazen yapıyo yine yapacağını ama önceki halini biliyosunuz yani iki saat uyusam ohh diyodum:)))bu arada sen işe mi başlıyosun..kaçırmışım da

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, sabah defne mutsuz uyandı ama bol bol öptüm ve çok mutlu oldu. Ama babaanneye bırakırken ağladı.
Herkes iyidir inşallah

günaydın cnm..ayy kıyamam yaa..sen geçtn mi izmire.ben baya uzakkaldım ya naptınız ne ettnz haberm yok hiç..

cnm gel yine ara ara..valla dertlere derman bu kızlar yaa..seninde hallolur inşllah sıkıntılarnnn

ya bu ar5ada akşm süt verreym dedim azck bal koydm içine de içmedi sıpammm....önce bi kere daha denemştm onuda içmedydi nasıl alıştrdnz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…