- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.881
Kizlar masal im artik hergin 10da yatio buaralar uyuo 2saate yakin uyuo aksamda 10da yatio
artik tek uyku yapioz sukur bebek gbi3saat arayla uyuodu
İs guzel gecti yogunluk var artik sezon yaklasio ozel prova dikim oldugundan suan tam zamni hazirliklar icin
masalda teyzesini uzmemis yemis uyumus oynamislar
kardesim sasirdim abla cok uslu masallhh dio ben kapidan girincede nasil ozlemis nasil sebeklik yapio ayy cok sekerdi
bugun babamiz evdeydi havada guzeldi gydirdik yuruyuse ciktik 3cadde gittik bide geri geldik esim inanamadi hic kucak istemio die
cnm ilk iş günün hayırlı olsun
inşallah hep böyle sorunsuz gider
defne de öyle
gelip direkt kucağıma yatıyor, yanaklarımı mıncıklıyor ve en güzeli öpüyor
cnm zaaten daha önce de kullanıyordun değil mi?
trafiğin yoğun olmadığı yerlerde eşinle sür, daha sonra kreş yolunda eşinle sür
zaten güvenin yerine geldikçe daha rahat kullanırsın
benim ehliyet alırken direksiyon hocam trafiğe ilk çıkacağım zaman yalnız çık demişti. çünkü eş ya da baba olduğu zaman kadınlar çok geriliyor demişti.direksiyon hocamın tavsiyesini de dinleyebilirsin
Bu arada erende aksam en gec 10da yatiyo sabahta 9da uyaniyo gunduz uykusu tek uyku ama genelde 2bucuk saat uyuyo erken kalkarsa 3saatte uyuyo karnini doyurup uyuttup simdi uyuyo bakalim bende temizlik ve yemek yapicam hadi kollari sivayayim.
kızlar selam nasılsınız geçmişi çok okuyamadım herkes iyidir umarım
veee biiizzz perşembe sabahı bir aksilik olmazzsaaaaa sünnet olaacaaaaazz oğlum erkek oluyooo çok heyecanlıyım çok korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız
veee biiizzz perşembe sabahı bir aksilik olmazzsaaaaa sünnet olaacaaaaazz oğlum erkek oluyooo çok heyecanlıyım çok korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız
Sanırım bebeklerın cogu tek uyku yapıyor artık bızde öyleyız bı kere uyuyunca daha uzun uyuyor hem aksamda erken yatıyor
Masallah masala zaten uslu bi bebek annesi o uzmez teyzesini bide simdi disarda yurume meraklisi oldular yeni yurudukleri icin bizimkide her disari ciktigimizda yuruyo nasil mutlu oluyo avmye gidiyoruz genelde havalar soguk oldugu icin nasil mutlu oluyo kosturuyo etrafta bebek arabasina koydugumuz zamanda agliyo hep yurumek istiyo ama cok tatli oluyolar dimi.
sağolun teyzeleri inşallah sıkıntısız atlatırız çok korkuyorum :18::18::18:
Kolay gelsın cnm
Sınavların guzel gecmıs sevındım
Eslerede cok takmamak lazım bızım gıbı ınce dusunemıyolar maalesef
Bıberon cnm bıtırdı mı ıslerı?
Ben bıtırdım sımdı yemeklerım hazır oh rahatım,sımdı nıda uyanır elı kulagında sonra oyun saatı babamız gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?