2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar masal im artik hergin 10da yatio buaralar uyuo 2saate yakin uyuo aksamda 10da yatio
artik tek uyku yapioz sukur bebek gbi3saat arayla uyuodu
İs guzel gecti yogunluk var artik sezon yaklasio ozel prova dikim oldugundan suan tam zamni hazirliklar icin
masalda teyzesini uzmemis yemis uyumus oynamislar
kardesim sasirdim abla cok uslu masallhh dio ben kapidan girincede nasil ozlemis nasil sebeklik yapio ayy cok sekerdi
bugun babamiz evdeydi havada guzeldi gydirdik yuruyuse ciktik 3cadde gittik bide geri geldik esim inanamadi hic kucak istemio die

Masallah masala zaten uslu bi bebek annesi o uzmez teyzesini bide simdi disarda yurume meraklisi oldular yeni yurudukleri icin bizimkide her disari ciktigimizda yuruyo nasil mutlu oluyo avmye gidiyoruz genelde havalar soguk oldugu icin nasil mutlu oluyo kosturuyo etrafta bebek arabasina koydugumuz zamanda agliyo hep yurumek istiyo ama cok tatli oluyolar dimi.

Bu arada erende aksam en gec 10da yatiyo sabahta 9da uyaniyo gunduz uykusu tek uyku ama genelde 2bucuk saat uyuyo erken kalkarsa 3saatte uyuyo karnini doyurup uyuttup simdi uyuyo bakalim bende temizlik ve yemek yapicam hadi kollari sivayayim.

Iki sene once ara ara suruyodum cnm sonra araba degistik benim cesaretim hepten gitti
Simdi mecbur kizlarim icin surmek zorundayim
Haklisin yanimda esim varken dàha cok geriliyorum bugun yalnizdim daha iyi sanki
Cvp yazan arkadaslara cok tesekkur ediyorum bu heyecani zamanla atarim herhalde arabaya oturdugumda kalbim kut kut dua ederek gidiyorum. Allah benım ve trafıktekı herkesın yardımcısı olsun

Sanırım bebeklerın cogu tek uyku yapıyor artık bızde öyleyız bı kere uyuyunca daha uzun uyuyor hem aksamda erken yatıyor

kızlar selam nasılsınız geçmişi çok okuyamadım herkes iyidir umarım

veee biiizzz perşembe sabahı bir aksilik olmazzsaaaaa sünnet olaacaaaaazz oğlum erkek oluyooo çok heyecanlıyım çok korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız

Bu arada erende aksam en gec 10da yatiyo sabahta 9da uyaniyo gunduz uykusu tek uyku ama genelde 2bucuk saat uyuyo erken kalkarsa 3saatte uyuyo karnini doyurup uyuttup simdi uyuyo bakalim bende temizlik ve yemek yapicam hadi kollari sivayayim.

Kolay gelsın cnm
Sınavların guzel gecmıs sevındım
Eslerede cok takmamak lazım bızım gıbı ınce dusunemıyolar maalesef

Son düzenleme:

Ne guzel cnm o zaten superman dı sımdı tam adam olcak ınsallah hersey yolunda gıder

oyyyy maşallah kuzucuka ya iyice büyüdü artık:)))

Sanırım bebeklerın cogu tek uyku yapıyor artık bızde öyleyız bı kere uyuyunca daha uzun uyuyor hem aksamda erken yatıyor

Biz tek degil 3uyku yapioduk bazen gunduz okadr yani ona ragmen gece 10u gecmezdi enfazlada 2kez kalkrdi cok uykucuydu durmqdan uyumak istiodu simdi 2ye yeni dusurmustuk ki istegim tek uyku yapmasiydi ama dayanamiodu hicbisyle oyalanmak istemoodu yastgini geyiro ee ee die agliodu mecbr uyutuodm
teyzesi geldgnden beri tek uykuya dustu tyzesiyle oynamak hosuna gdio sanirim

Ohhh masallh kocaman olmusda erkk oluo sipa doktorlar genlde donmeye baslamadan yani4aya kadar olan donemde onerio cnm ozman neden dusunmemistinz
hani hareket edemwdgi icin daha hizli iylesiomis hmn 2gunde simdi tam kipir kipirlar ya tutamazsin yurur duser.carpar acitir die biraz isteksiz oluolar genelde doktoar
umarim sorunsuz atlatirsin artik cok basite indirgendi sunnet olayi hemncik toparlanio bebisler hbrlerini bekliorz cnm

sağolun teyzeleri inşallah sıkıntısız atlatırız çok korkuyorum :18::18::18:

Aynen cnm hic uzmems teyzesini masallh sipama
ayy sorma yurumek.icin can atiyo ya tepinio kucakta falan
arabasini almamistik zaten yurusun die oda baya bi yurudu babamiz ben.yoruldm o nasil yorulmuoki dio:)
Hemde ne tatlilar yaaa bayiliom ahh bi yaz gelse baharada raziyiz gerci:)

kolayca atlatırsınız inşallah cnm
hayırlı olsun şimdiden
allah damatlığını da görmeyi nasip etsin
erdem paşa erkek oluyor
maşallah ona

Ayy canim tam damarima bastin icim yine kotu oldu bizim oglanada doktor ucu biraz dar sunnet ettirin diyodu her gittigimizde ama ben kucuk oldugu icin eren degilde ben kendimi hazir hissetmiyorum diyodum hep ama yaza dogru bizde sunnet ettirmeyi dusunuyoruz aklima geldikce kotu oluyorum yavruma kiyamiyorum hic yaa igneler falan aklima geliyo seni cok iyi anliyorum bende merakla bekliyorum sizi her gelismeyi firsatin oldugunda yaz burayada canim ay bende kendimi alistirayim simdiden insallah kolayca atlatirsiniz simdiden gecmis olsun.

Bıberon cnm bıtırdı mı ıslerı?
Ben bıtırdım sımdı yemeklerım hazır oh rahatım,sımdı nıda uyanır elı kulagında sonra oyun saatı babamız gelene kadar

Kolay gelsın cnm
Sınavların guzel gecmıs sevındım
Eslerede cok takmamak lazım bızım gıbı ınce dusunemıyolar maalesef

Evet canim oyle ama simdidende koyverirsem ben bisey demiyorum diye oda istedigi gibi davranicak erkek sonucta ama boyle yaparsam belki azda olsa bi degisme olur ben kararliyim bi eve gelsin zaten konusucam icimdekileri soyliycem.

Bıberon cnm bıtırdı mı ıslerı?
Ben bıtırdım sımdı yemeklerım hazır oh rahatım,sımdı nıda uyanır elı kulagında sonra oyun saatı babamız gelene kadar

Yok canim bitermi hic benim gunluk temizlik degilde genel temizlik gibi yapiyorum cok is var zaten mutfaktan cikamadim bugun cok vaktimi aldi kv. varken pek bisey yapamadim bide sinavlar falan isler birikti oyuzden.cumartesi gunu iki sinavim kaldi onlarida guzelce atlatirsam insallah bidaha rahat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…