2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet canim oyle ama simdidende koyverirsem ben bisey demiyorum diye oda istedigi gibi davranicak erkek sonucta ama boyle yaparsam belki azda olsa bi degisme olur ben kararliyim bi eve gelsin zaten konusucam icimdekileri soyliycem.

Tabı tavrını koy kı haksız oldugunu anlasın, bende haksızsa bıraz surundururum
Bız ayrıntılı dusundugumuz ıcın bıze anormal gelen cogu sey onlara normal gelebılıyo

Ben simdi yine kaciyorum canim firsat olursa gece gelirim yine esim gelene kadar biraz daha is yapayim once ereni doyurucam sonra devam.

Ay benım kızımda öpmeyı ögrenmıs
Ablası yanagını uzatıyo öp dıye nıda agzını acıp yalıyo beyza ıyyy yapıyo gulusuyolar cok tatlılar ya

Kizima nazarim degdi koltuktan dustu allahim cok korktuk agzindan burnundan kan gelmeye basladi cok degıldı ama hemen hastaneye gıttık burundan röntgen cekıldı kötu bı durum yokmus allahıma sukur, dusunce agladı kuzum sonra herseyı normaldı doktorda hersey cok normal ama degısık bı durum gorursenız cocuk hastanesıne gıdersınız dedı, 2,5 saat oldu yenı yatırdım keyfı yerındeydı, nasıl goremedım yanımdaydı bende beyzaya yemek yedırıyodum masada yemedı mız mız dedım hadı koltukta yedırem yanımda oynuyodu bısey almak ıcın uzandı herhalde yerlerde tas alnıda sıstı kuzumun neye ugradıgımızı sasırdık. Yarim saat öncesinde ne kadar neseliydi.. Cok dikkat edin kizlar benim yaptigim hatayi yapmayin iki cocuk daha farkli ama gözunuz hep yavrularinizin ustunde olsun

canım sımdıden hayrlı olsun dıyeyım adam olacak yanı
dusunuyomuydunuz yoksa anodenmı karar verdnız hıc bahsetmemıstın
ınsallah acısz ağrısz sorunsz atltrsnz canım

canım cok gecmıs olsun
senı cokıyı anlıyorum ınsan panık oluyo ve korkuyo o an
sukurkı bıseyı yokmus
nekadar gozetlesekte yınede oluyo canım
gecen gun alp tuğra evde yururken dustu bıseyede takılmadı oyle dustu ıste ve burnu kanadı
oyuzden kendını uzme canım olacağı varsa oluyo tabıkı yıne gozumuz uzerlerınde

Canim.benim.gecmis oksun cok uzuldum cok sukur ki rabbim.korumus
Bizfe bigun yasadik ananem. Bize kalmaya geldi onla sohpeet ederkn dibinfeki aras kafa ustun boynunun ustindw dik kalarak dusti cok.korktum
Aksamsa burun fisfisi slklnca burnu kanadi amannn ne icim yandin yavruun kanini gorubce

Gecnis olsun cnm nekdar dikkat etsende oluo yapck bisey yok
uzulme eminm.sen elinden geleni yapmissindir anlik olay bunlar mudahle etmek imkansiz olabilio bazen

Gunaydi. Kizlar masalcik uyuo hemde emziksiz:)
benm hic biraktirma dusuncem yoktu cok sewiodym emzik grunrusunu ama kendisi birakti diebilirm
masal dun emzigini isirmis bi ucu yirtilmis emmio emme emmme dio atio yenisini istio
esimde dediki doktormz ucunu kesekese yavas yavas biraktirin istedgnz zamn bianda biraktirmayin demistiya bak
kendi isirmis biz kesmedik emmio demekki kessek emmicek dedi ucundan kestik birz hava geldigi icin ememio atio
neyse zaten uyku disinda hic kullanmiodu benm korkum emziksiz uyuyamiodu gece napcaktik :)
Sutunu icirdim emme dio gozler kapanip zaten tam uyudu diom emme dio gozu kapali cok tatliydi yasonra daldi gece uyandgindada sutunu icirip totosunu donup uyurdu emzikle emzik olmayinca daha cok sut icti sonra uyudu hic aglamadi
hala daha uyuo hic zrlanmadik ilk gece acaba gund uykusunda uyyabilcekmi meraktayim:)

sağolun teyzeleri inşallah sıkıntısız atlatırız çok korkuyorum :18::18::18:

ohhh erdem paşama bak sen desene erkek oluyo
hiç korkma cnm tabi haklısın tedirgin olmakta ama burda birkaç arkadaşımın daha çocukları sünnet oldu artık çok kolay atlatılıyo..

cnm çok geçmiş olsun bişey olmamış bak.
nekadar gözümüz onlardada olsa olacaksa önüne geçemezsein düz yolda bile düşe biliyolar..
allahım hepsini korusun..

oyyy kıyaqmam cnm ya ne oldu öyle aras paşama:

ayşegülcüm masaldan bahsediyosun oyüzden bence sorun çıkarmaz merak etme annesi masal söz dinler..

kızlar herkese günaydın bu sabah 4 buçukta uyandı nil hanım 6 ya kadar yanımızda bi oraya bi oraya döndü durdu
6da uyudu onu yerine yatırdım ve ben işe geldim
ee herhalde gerisini yazmama gerek yok..

Gunaydn yasmn zeynep ilay nsl oldu iylestimi sen nslsin

günaydın cnm zeynep ilay ii sayılır teyzesi hala geniz akıntımız var ve o nedenle ara sıra öksürüyor. ama keyfi yerinde çok şükür. sen nasısın kardeşinle günlerin nasıl geçio. masala maşallah. benim kızımda kendi kendine bıraktı emziği.

canım sımdıden hayrlı olsun dıyeyım adam olacak yanı
dusunuyomuydunuz yoksa anodenmı karar verdnız hıc bahsetmemıstın
ınsallah acısz ağrısz sorunsz atltrsnz canım
düşünüyorduk ama her düşündüğümüzde erdem hasta oluyordu :) sonra babanne ve dedemiz burda diye yaptıralım dedik bakalım perşembeye kadar erdem bey atak yapıp hasta olmazsa adam olucak :)

çok geçmiş olsun cnaım benim oku bol bol kızına rabbim koruyo onları Allaha şükürler olsun birşey çıkmamasına çok sevindim
uykusuzluk yaşam tarzım oldu artık :) sağol teyzesi bakalım inşallah bizde sıkıntısız atlatırız

geçmiş olsun tekrardan bal böcüğüne rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

günaydın canlar perşembeye az kaldı oooy ooy tırsıyorum :18::18::18::18:

günaydın cnm hayırlısı inşallah hiç korkma dualarımız sizile..
allahım yardımcınız olsun..
sorunsuz inşallahh

cnm benim çok zor valla rabbim kimseye yaşatmasın. erdemime de tekrar geçmiş olsun. sünneti de sorunsuz geçsin inş.

geçmiş olsun cnm benim
defne de bikaç kez yataktan düştü ben de çok korktum ama eğer sizinki gibi kan gelseydi kafayı yerdim herhalde
bununla geçmiş olsun

arasa da geçmiş olsun cnm
inşallah bişeyi yoktur

inşallah sorunsuz atlatırsınız gündüzü de
defne emziğe çok düşkün
ben nasıl bıraktıracağım acaba

cnm bugün senin için zor geçecek demekki
allah kolaylık versin

defnenin gözü daha da kötü oldu
ben de sabah dr u aradım
damlasını değiştirdi bir de merhem verdi
onun haricinde iyiyiz.
akşam defne ile bol bol oynadık.çok mutlu oldu.
9 buçukta da uyudu
ben de 10 dan sonra mutfak dolaplarını sildim
gece geç yattım ama içime sindi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…