- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.901
Evet canim oyle ama simdidende koyverirsem ben bisey demiyorum diye oda istedigi gibi davranicak erkek sonucta ama boyle yaparsam belki azda olsa bi degisme olur ben kararliyim bi eve gelsin zaten konusucam icimdekileri soyliycem.
Ben simdi yine kaciyorum canim firsat olursa gece gelirim yine esim gelene kadar biraz daha is yapayim once ereni doyurucam sonra devam.
Kizima nazarim degdikoltuktan dustu allahim cok korktuk agzindan burnundan kan gelmeye basladi cok degıldı ama hemen hastaneye gıttık burundan röntgen cekıldı kötu bı durum yokmus allahıma sukur, dusunce agladı kuzum sonra herseyı normaldı doktorda hersey cok normal ama degısık bı durum gorursenız cocuk hastanesıne gıdersınız dedı, 2,5 saat oldu yenı yatırdım keyfı yerındeydı, nasıl goremedım yanımdaydı bende beyzaya yemek yedırıyodum masada yemedı mız mız dedım hadı koltukta yedırem yanımda oynuyodu bısey almak ıcın uzandı herhalde yerlerde tas alnıda sıstı kuzumun neye ugradıgımızı sasırdık. Yarim saat öncesinde ne kadar neseliydi.. Cok dikkat edin kizlar benim yaptigim hatayi yapmayin iki cocuk daha farkli ama gözunuz hep yavrularinizin ustunde olsun
Kizima nazarim degdikoltuktan dustu allahim cok korktuk agzindan burnundan kan gelmeye basladi cok degıldı ama hemen hastaneye gıttık burundan röntgen cekıldı kötu bı durum yokmus allahıma sukur, dusunce agladı kuzum sonra herseyı normaldı doktorda hersey cok normal ama degısık bı durum gorursenız cocuk hastanesıne gıdersınız dedı, 2,5 saat oldu yenı yatırdım keyfı yerındeydı, nasıl goremedım yanımdaydı bende beyzaya yemek yedırıyodum masada yemedı mız mız dedım hadı koltukta yedırem yanımda oynuyodu bısey almak ıcın uzandı herhalde yerlerde tas alnıda sıstı kuzumun neye ugradıgımızı sasırdık. Yarim saat öncesinde ne kadar neseliydi.. Cok dikkat edin kizlar benim yaptigim hatayi yapmayin iki cocuk daha farkli ama gözunuz hep yavrularinizin ustunde olsun
Ohhh masallh kocaman olmusda erkk oluo sipa doktorlar genlde donmeye baslamadan yani4aya kadar olan donemde onerio cnm ozman neden dusunmemistinz
hani hareket edemwdgi icin daha hizli iylesiomis hmn 2gunde simdi tam kipir kipirlar ya tutamazsin yurur duser.carpar acitir die biraz isteksiz oluolar genelde doktoar
umarim sorunsuz atlatirsin artik cok basite indirgendi sunnet olayi hemncik toparlanio bebisler hbrlerini bekliorz cnm
sağolun teyzeleri inşallah sıkıntısız atlatırız çok korkuyorum :18::18::18:
Canim.benim.gecmis oksun cok uzuldum cok sukur ki rabbim.korumus
Bizfe bigun yasadik ananem. Bize kalmaya geldi onla sohpeet ederkn dibinfeki aras kafa ustun boynunun ustindw dik kalarak dusti cok.korktum
Aksamsa burun fisfisi slklnca burnu kanadi amannn ne icim yandin yavruun kanini gorubce
Gunaydi. Kizlar masalcik uyuo hemde emziksiz:)
benm hic biraktirma dusuncem yoktu cok sewiodym emzik grunrusunu ama kendisi birakti diebilirm
masal dun emzigini isirmis bi ucu yirtilmis emmio emme emmme dio atio yenisini istio
esimde dediki doktormz ucunu kesekese yavas yavas biraktirin istedgnz zamn bianda biraktirmayin demistiya bak
kendi isirmis biz kesmedik emmio demekki kessek emmicek dedi ucundan kestik birz hava geldigi icin ememio atio
neyse zaten uyku disinda hic kullanmiodu benm korkum emziksiz uyuyamiodu gece napcaktik :)
Sutunu icirdim emme dio gozler kapanip zaten tam uyudu diom emme dio gozu kapali cok tatliydi yasonra daldi gece uyandgindada sutunu icirip totosunu donup uyurdu emzikle emzik olmayinca daha cok sut icti sonra uyudu hic aglamadi
hala daha uyuo hic zrlanmadik ilk gece acaba gund uykusunda uyyabilcekmi meraktayim:)
Gunaydin guldenim nil nasil sen nasilsin
Gunaydn yasmn zeynep ilay nsl oldu iylestimi sen nslsin
düşünüyorduk ama her düşündüğümüzde erdem hasta oluyordu :) sonra babanne ve dedemiz burda diye yaptıralım dedik bakalım perşembeye kadar erdem bey atak yapıp hasta olmazsa adam olucak :)canım sımdıden hayrlı olsun dıyeyım adam olacak yanı
dusunuyomuydunuz yoksa anodenmı karar verdnız hıc bahsetmemıstın
ınsallah acısz ağrısz sorunsz atltrsnz canım
çok geçmiş olsun cnaım benim oku bol bol kızına rabbim koruyo onları Allaha şükürler olsun birşey çıkmamasına çok sevindimKizima nazarim degdikoltuktan dustu allahim cok korktuk agzindan burnundan kan gelmeye basladi cok degıldı ama hemen hastaneye gıttık burundan röntgen cekıldı kötu bı durum yokmus allahıma sukur, dusunce agladı kuzum sonra herseyı normaldı doktorda hersey cok normal ama degısık bı durum gorursenız cocuk hastanesıne gıdersınız dedı, 2,5 saat oldu yenı yatırdım keyfı yerındeydı, nasıl goremedım yanımdaydı bende beyzaya yemek yedırıyodum masada yemedı mız mız dedım hadı koltukta yedırem yanımda oynuyodu bısey almak ıcın uzandı herhalde yerlerde tas alnıda sıstı kuzumun neye ugradıgımızı sasırdık. Yarim saat öncesinde ne kadar neseliydi.. Cok dikkat edin kizlar benim yaptigim hatayi yapmayin iki cocuk daha farkli ama gözunuz hep yavrularinizin ustunde olsun
uykusuzluk yaşam tarzım oldu artık :) sağol teyzesi bakalım inşallah bizde sıkıntısız atlatırızohhh erdem paşama bak sen desene erkek oluyo
hiç korkma cnm tabi haklısın tedirgin olmakta ama burda birkaç arkadaşımın daha çocukları sünnet oldu artık çok kolay atlatılıyo..
cnm çok geçmiş olsun bişey olmamış bak.
nekadar gözümüz onlardada olsa olacaksa önüne geçemezsein düz yolda bile düşe biliyolar..
allahım hepsini korusun..
oyyy kıyaqmam cnm ya ne oldu öyle aras paşama:
ayşegülcüm masaldan bahsediyosun oyüzden bence sorun çıkarmaz merak etme annesi masal söz dinler..
kızlar herkese günaydın bu sabah 4 buçukta uyandı nil hanım 6 ya kadar yanımızda bi oraya bi oraya döndü durdu
6da uyudu onu yerine yatırdım ve ben işe geldim
ee herhalde gerisini yazmama gerek yok..
geçmiş olsun tekrardan bal böcüğüne rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahgünaydın cnm zeynep ilay ii sayılır teyzesi hala geniz akıntımız var ve o nedenle ara sıra öksürüyor. ama keyfi yerinde çok şükür. sen nasısın kardeşinle günlerin nasıl geçio. masala maşallah. benim kızımda kendi kendine bıraktı emziği.
düşünüyorduk ama her düşündüğümüzde erdem hasta oluyordu :) sonra babanne ve dedemiz burda diye yaptıralım dedik bakalım perşembeye kadar erdem bey atak yapıp hasta olmazsa adam olucak :)
çok geçmiş olsun cnaım benim oku bol bol kızına rabbim koruyo onları Allaha şükürler olsun birşey çıkmamasına çok sevindim
uykusuzluk yaşam tarzım oldu artık :) sağol teyzesi bakalım inşallah bizde sıkıntısız atlatırız
geçmiş olsun tekrardan bal böcüğüne rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
günaydın canlar perşembeye az kaldı oooy ooy tırsıyorum :18::18::18::18:
düşünüyorduk ama her düşündüğümüzde erdem hasta oluyordu :) sonra babanne ve dedemiz burda diye yaptıralım dedik bakalım perşembeye kadar erdem bey atak yapıp hasta olmazsa adam olucak :)
çok geçmiş olsun cnaım benim oku bol bol kızına rabbim koruyo onları Allaha şükürler olsun birşey çıkmamasına çok sevindim
uykusuzluk yaşam tarzım oldu artık :) sağol teyzesi bakalım inşallah bizde sıkıntısız atlatırız
geçmiş olsun tekrardan bal böcüğüne rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
günaydın canlar perşembeye az kaldı oooy ooy tırsıyorum :18::18::18::18:
geçmiş olsun cnm benimKizima nazarim degdikoltuktan dustu allahim cok korktuk agzindan burnundan kan gelmeye basladi cok degıldı ama hemen hastaneye gıttık burundan röntgen cekıldı kötu bı durum yokmus allahıma sukur, dusunce agladı kuzum sonra herseyı normaldı doktorda hersey cok normal ama degısık bı durum gorursenız cocuk hastanesıne gıdersınız dedı, 2,5 saat oldu yenı yatırdım keyfı yerındeydı, nasıl goremedım yanımdaydı bende beyzaya yemek yedırıyodum masada yemedı mız mız dedım hadı koltukta yedırem yanımda oynuyodu bısey almak ıcın uzandı herhalde yerlerde tas alnıda sıstı kuzumun neye ugradıgımızı sasırdık. Yarim saat öncesinde ne kadar neseliydi.. Cok dikkat edin kizlar benim yaptigim hatayi yapmayin iki cocuk daha farkli ama gözunuz hep yavrularinizin ustunde olsun
arasa da geçmiş olsun cnmCanim.benim.gecmis oksun cok uzuldum cok sukur ki rabbim.korumus
Bizfe bigun yasadik ananem. Bize kalmaya geldi onla sohpeet ederkn dibinfeki aras kafa ustun boynunun ustindw dik kalarak dusti cok.korktum
Aksamsa burun fisfisi slklnca burnu kanadi amannn ne icim yandin yavruun kanini gorubce
inşallah sorunsuz atlatırsınız gündüzü deGunaydi. Kizlar masalcik uyuo hemde emziksiz:)
benm hic biraktirma dusuncem yoktu cok sewiodym emzik grunrusunu ama kendisi birakti diebilirm
masal dun emzigini isirmis bi ucu yirtilmis emmio emme emmme dio atio yenisini istio
esimde dediki doktormz ucunu kesekese yavas yavas biraktirin istedgnz zamn bianda biraktirmayin demistiya bak
kendi isirmis biz kesmedik emmio demekki kessek emmicek dedi ucundan kestik birz hava geldigi icin ememio atio
neyse zaten uyku disinda hic kullanmiodu benm korkum emziksiz uyuyamiodu gece napcaktik :)
Sutunu icirdim emme dio gozler kapanip zaten tam uyudu diom emme dio gozu kapali cok tatliydi yasonra daldi gece uyandgindada sutunu icirip totosunu donup uyurdu emzikle emzik olmayinca daha cok sut icti sonra uyudu hic aglamadi
hala daha uyuo hic zrlanmadik ilk gece acaba gund uykusunda uyyabilcekmi meraktayim:)
cnm bugün senin için zor geçecek demekkiohhh erdem paşama bak sen desene erkek oluyo
hiç korkma cnm tabi haklısın tedirgin olmakta ama burda birkaç arkadaşımın daha çocukları sünnet oldu artık çok kolay atlatılıyo..
cnm çok geçmiş olsun bişey olmamış bak.
nekadar gözümüz onlardada olsa olacaksa önüne geçemezsein düz yolda bile düşe biliyolar..
allahım hepsini korusun..
oyyy kıyaqmam cnm ya ne oldu öyle aras paşama:
ayşegülcüm masaldan bahsediyosun oyüzden bence sorun çıkarmaz merak etme annesi masal söz dinler..
kızlar herkese günaydın bu sabah 4 buçukta uyandı nil hanım 6 ya kadar yanımızda bi oraya bi oraya döndü durdu
6da uyudu onu yerine yatırdım ve ben işe geldim
ee herhalde gerisini yazmama gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?