- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.921
kızlar buarada dün arkadaşlarımdan birisi vefat etti.haberlere de çıktı belki duymuşsunuzdur.
iş arkadaşımdı. 1 ay sonra bizden ayrılıp yeni işe başlayacaktı.
tayin istedi ama olmadı. o da bankadan ayrılıp rüzgar gücünden elektrik üreten bir firmada işe başlayacaktı.
bankadan ayrılmadan önce kullanmadığı izinlerini kullanıyordu.
cumartesi gece yeni işe başlayacağı firmaya gitmiş. onlar da deneme amaçlı rüzgar gülünün bulunduğu direğe çıkarmışlar. direk yeni dikilmiş ve dibindeki beton tam kurumamış.arkadaşım da direğe çıkınca direk devrilmiş.direğe bağladığı kemer çözülmediği için direk üstüne düşmüş.uçuruma yuvarlanmış direkle birlikte. helikopterle aramışlar bulamamışlar.akut gelmiş.3,5 saatte bulabilmiş.bulunduğunda vefat etmiş zaten.
dün öğlene doğru kaza yapmış diye haber geldi
apar topar cenazeye gittik ve nasıl olduğunu orada öğrendik. annesi babası yıkılmışlar.
allah kimseye evlat acısı göstermesin
çok kötü oldum.aklıma vefat eden kuzenim geldi daha da kötü oldum.
günaydın kızlar
geçmiş olsun cnm benim
defne de bikaç kez yataktan düştü ben de çok korktum ama eğer sizinki gibi kan gelseydi kafayı yerdim herhalde
bununla geçmiş olsun
arasa da geçmiş olsun cnm
inşallah bişeyi yoktur
inşallah sorunsuz atlatırsınız gündüzü de
defne emziğe çok düşkün
ben nasıl bıraktıracağım acaba
cnm bugün senin için zor geçecek demekki
allah kolaylık versin
defnenin gözü daha da kötü oldu
ben de sabah dr u aradım
damlasını değiştirdi bir de merhem verdi
onun haricinde iyiyiz.
akşam defne ile bol bol oynadık.çok mutlu oldu.
9 buçukta da uyudu
ben de 10 dan sonra mutfak dolaplarını sildim
gece geç yattım ama içime sindi en azından
kızlar buarada dün arkadaşlarımdan birisi vefat etti.haberlere de çıktı belki duymuşsunuzdur.
tayin istedi ama olmadı. o da bankadan ayrılıp rüzgar gücünden elektrik üreten bir firmada işe başlayacaktı.
cumartesi gece yeni işe başlayacağı firmaya gitmiş. onlar da deneme amaçlı rüzgar gülünün bulunduğu direğe çıkarmışlar. direk yeni dikilmiş ve dibindeki beton tam kurumamış.arkadaşım da direğe çıkınca direk devrilmiş.direğe bağladığı kemer çözülmediği için direk üstüne düşmüş.uçuruma yuvarlanmış direkle birlikte. helikopterle aramışlar bulamamışlar.akut gelmiş.3,5 saatte bulabilmiş.bulunduğunda vefat etmiş zaten.
apar topar cenazeye gittik ve nasıl olduğunu orada öğrendik. annesi babası yıkılmışlar.
Gunaydin arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim rabbim butun yavrulari korusun beterinden
Kötu bi geceydi simdi iyiyiz sukur
Reces basiniz sagolsun cnm allah yakinlarina sabir versin
Defneye cok gecmıs olsun ıns yenı ılacları cabuk ıyılestırır
Masalece emzigi sorunsuz birakmis masalcik masallah. Bız parmagı nasıl ne zaman bırakıcaz mechul
Guldencım bızım kahvaltı konusuda aynı maalesef karısım yıyo, zeytın falan verıyorum elıne yarısını yıyo yarısını atıyo
Arkadasların önerılerını merakla beklıyorum
günaydın kızlar nasılsınız
elif perşembe gecesi ateşlendi yanagi şişti sonra baktım ki dışı çıkmış arka dışı olduğu için ateşlendi sanırım çünkü dış cikarirken hiç ateslenmezdi ve o gün bu gündür mizmiz hep aglak yemek yemiyor mutsuz.mutsuz dolaşıyor
elife karışım vermeyi bırakmıştım ayrı.ayrı süt eşliğinde yediriyordum ama üç gündür karışım yemesine bile raziyim yani onu bile yemiyor çok.üzülüyorum yasmin sen geliyorsun aklıma Allah kolaylik versin yemeyen bebislerimizin annelerine bütün.bebisler yesin anneleri mutlu.olsun
elifte emzigi kendi bıraktı birden almamaya başladı zaten uykuya dalırken alıp uyuyunca atiyodu
beni geçmiş olsun canım Allah yeterinden korusun bi daha da yasatmasin inşallah ne kadar dikkat etsekte olabiliyor
reces defneyede geçmiş olsun hemen iyilessin ınş ve basın sağolsun Allah annesine babasına sabır versin
songil pasamada geçmiş olsun
baysal superman paşa erkek oluyor demek hadi bakalım sıkıntısız anlatırsınız ınş
herkesi opuyorum kızlar hayırlı günler
Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum
günaydın cnm naber bakalım efe nasıl?
aynen cnm allah ailsesine sabır versingünaydın cnm:
oyyy kıyamam ya defneciğe mikrop kaptı herhalde değilmi gözü cnm:
ohh neler oynadınız bakalım defnemle annesi?
evet benidmde mutfak dolaplarımı silmem lazım bi ara..
başın sağolsun cnm işte ölümün nerde nazsıl geleceği hiç belli olmuyo malesef...
Gunaydin arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim rabbim butun yavrulari korusun beterinden
Kötu bi geceydi simdi iyiyiz sukur
Reces basiniz sagolsun cnm allah yakinlarina sabir versin
Defneye cok gecmıs olsun ıns yenı ılacları cabuk ıyılestırır
Masalece emzigi sorunsuz birakmis masalcik masallah. Bız parmagı nasıl ne zaman bırakıcaz mechul
Guldencım bızım kahvaltı konusuda aynı maalesef karısım yıyo, zeytın falan verıyorum elıne yarısını yıyo yarısını atıyo
Arkadasların önerılerını merakla beklıyorum
Beysal insallah erdem paşam kolayliklar atlatir erkek adam olacak yani paşamiz sanada kolaylıklar versin ben bile şimdiden çok korkuyorum sünnet için
Be ni 12 canim nida düşmüş geçmiş olsun böyle olayları bizde yaşadik maalesef saniyelik iş elimizden birşey gelmiyor allahtan birşey yokmuş geçmiş olsun tekrar
Reces canim başin sağolsun mekanı cennet olsun arkadaşınin
allah rahmet eylesin cnm rabbim ailesine sabiır versin çok zor
sağol cnmgünaydın kızlar nasılsınız
elif perşembe gecesi ateşlendi yanagi şişti sonra baktım ki dışı çıkmış arka dışı olduğu için ateşlendi sanırım çünkü dış cikarirken hiç ateslenmezdi ve o gün bu gündür mizmiz hep aglak yemek yemiyor mutsuz.mutsuz dolaşıyor
elife karışım vermeyi bırakmıştım ayrı.ayrı süt eşliğinde yediriyordum ama üç gündür karışım yemesine bile raziyim yani onu bile yemiyor çok.üzülüyorum yasmin sen geliyorsun aklıma Allah kolaylik versin yemeyen bebislerimizin annelerine bütün.bebisler yesin anneleri mutlu.olsun
elifte emzigi kendi bıraktı birden almamaya başladı zaten uykuya dalırken alıp uyuyunca atiyodu
beni geçmiş olsun canım Allah yeterinden korusun bi daha da yasatmasin inşallah ne kadar dikkat etsekte olabiliyor
reces defneyede geçmiş olsun hemen iyilessin ınş ve basın sağolsun Allah annesine babasına sabır versin
songil pasamada geçmiş olsun
baysal superman paşa erkek oluyor demek hadi bakalım sıkıntısız anlatırsınız ınş
herkesi opuyorum kızlar hayırlı günler
Günaydın canimm valla ne olsun ayni geceleri sık uyanan gündüzleri gayet mutlu neşeli bir oğlum var:)
Sen nasılsin nil im nasıl bakimm
aynen cnm allah ailsesine sabır versin
daha 30 yaşındaydı
valla cnm babaannesi ben götüreceğim dr a diye diretti.götürdü ama ne dr un ne dediğini hatırlıyor ne de drun sorularına doğru düzgün cvp vermiş
bugün ben dr u tekrar aradım sabahın erken saatlerinde
dr alerjik dedi ve ilacı değiştirdi
birbirimizi kovaladık, ben şaklabanlıklar yaptım,ya satarı bal satarım oynadık, sonra o beni ebelemeye çalıştı
kısaca defne ne isterse onu oynadık
inşallah cnmçabucak iyileşir
sağol cnm allah geride kalanlara ömür versin
cnm kahvaltı konusunda pek yardımcı olamayacağım defne ne yemek isterse onu yiyor hiç zorlamıyorum.kahvaltı yaptırırken soruyorum zeytin istermisin,peynir ister misin, reçel istermisin diye.o hangisinden isterse ondan veriyorum.bizim kahvaltıdaki sorunumuz babaannemiz karışım mama yediriyor ben se normal kahvaltı yaptırmasını istiyorum.çünkü defne haftasonları benimle normal kahvaltı yapıyor.bir de reçel-bal tarzı şeyleri nedense yemek istemiyor. zeytin,peynir,yumurta,domates,salatalık yiyor
sağol cnm, allah ailesine sabır versin
sağol cnm
size de geçmiş olsun. dişler bebişleri çok zorluyor. cumartesi de defne hep yumuşak şeyleri yedi, sert şeyleri yemek istemedi. diş çıkardığı için acıyor anladığım kadarıyla. ben de çok zorlamadım. çorba, süt, meyve suyu, muhallebi ile idare ettik o gün
Gecmis olsun canim ya nasil kotu olmussundur onu oyle gorunce kiyamam ben ona olacagi varsa oluyo iste canim engel olamiyosun.Kizima nazarim degdikoltuktan dustu allahim cok korktuk agzindan burnundan kan gelmeye basladi cok degıldı ama hemen hastaneye gıttık burundan röntgen cekıldı kötu bı durum yokmus allahıma sukur, dusunce agladı kuzum sonra herseyı normaldı doktorda hersey cok normal ama degısık bı durum gorursenız cocuk hastanesıne gıdersınız dedı, 2,5 saat oldu yenı yatırdım keyfı yerındeydı, nasıl goremedım yanımdaydı bende beyzaya yemek yedırıyodum masada yemedı mız mız dedım hadı koltukta yedırem yanımda oynuyodu bısey almak ıcın uzandı herhalde yerlerde tas alnıda sıstı kuzumun neye ugradıgımızı sasırdık. Yarim saat öncesinde ne kadar neseliydi.. Cok dikkat edin kizlar benim yaptigim hatayi yapmayin iki cocuk daha farkli ama gözunuz hep yavrularinizin ustunde olsun
Gunaydi. Kizlar masalcik uyuo hemde emziksiz:)
benm hic biraktirma dusuncem yoktu cok sewiodym emzik grunrusunu ama kendisi birakti diebilirm
masal dun emzigini isirmis bi ucu yirtilmis emmio emme emmme dio atio yenisini istio
esimde dediki doktormz ucunu kesekese yavas yavas biraktirin istedgnz zamn bianda biraktirmayin demistiya bak
kendi isirmis biz kesmedik emmio demekki kessek emmicek dedi ucundan kestik birz hava geldigi icin ememio atio
neyse zaten uyku disinda hic kullanmiodu benm korkum emziksiz uyuyamiodu gece napcaktik :)
Sutunu icirdim emme dio gozler kapanip zaten tam uyudu diom emme dio gozu kapali cok tatliydi yasonra daldi gece uyandgindada sutunu icirip totosunu donup uyurdu emzikle emzik olmayinca daha cok sut icti sonra uyudu hic aglamadi
hala daha uyuo hic zrlanmadik ilk gece acaba gund uykusunda uyyabilcekmi meraktayim:)
yaa kızlar bana bi akıl verin bizim hiç kahvaltı kültürümüz yok
nil zeytini, peyniri, kaşarı kesinlikle görünce bile yemiyo sizce ben ne yapmalıyımmm
nasıl sevdirecem onları nile
kaşarın peynirin yine tadını bile bilmiyo offf:
Keske yardimci olabilseydim canim ama benim oglanin yeme sorunu yok ne versem yiyyo sadece zeytini yemesi uzun suruyo sert geliyo heralde pek vermiyorum bende.biz karisim yerken ben bi sabah gec kalkmistim karisim yapmasi zor geldi normal kahvalti hazirladim beraber yedik sonrada hep normal kahvalti yedik.ama ben onceden karisim verdigim zamanlar bile ben kahvalti yaparken onada tek tek arada biseyler veriyodum.bebekler buyudukce huy degistiriyolar bence sizinki gecici biseydir herseyi yiyen eren mercimek corbasini bi ara yememeye basladi bi sure yemedi simdi tekrar yemeye basladi insallah sizinkide oyle biseydir.
inşallah canım sen.nasılsın efecik neler yapıyorGünaydın canim geçmiş olsun prensese azı dışı çıkmış annesi çok ağrıyorki yemekte yemek istemiyor geçici bu durum inşallah geçer...
nil iyi cnm ama bu sabah 4 buçukta uyandı yani ben ozamandan beri uyumadım işte gerisini sen düşün evde olan annelere bikez daha özeniyorummm
sorma cnm bende tek tek yediriyodum fakat bakıcı tteyzemiz hep karışım veriyodu sonuç ortada şuanda nil tek tek yemiyo bunu istermsin diye seçenek sunamıyorumki cnm:
çünkü hiç birisini istemiyo nil dedimya bizim kahvaltı kültürümüz yok neyazıkki
ah bu dişler ahh:
maf ett kuzuları
nurayım sizede geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yemeye başlar elifçik
Iyiyiz canım allahima şükür iyi efecik yine saçını kestik dün çok uzatmıştı sen nasılsin prenses nasıl ay çok hızlı büyüyorlar demi yainşallah canım sen.nasılsın efecik neler yapıyor
canım benim tabi uykusuz olmak çok zor Allah yardımcın olsun nil seni özlüyor da ondan.mi gece uyanıp oynamak istiyor acaba
nil iyi cnm ama bu sabah 4 buçukta uyandı yani ben ozamandan beri uyumadım işte gerisini sen düşün evde olan annelere bikez daha özeniyorummm
sorma cnm bende tek tek yediriyodum fakat bakıcı tteyzemiz hep karışım veriyodu sonuç ortada şuanda nil tek tek yemiyo bunu istermsin diye seçenek sunamıyorumki cnm:
çünkü hiç birisini istemiyo nil dedimya bizim kahvaltı kültürümüz yok neyazıkki
ah bu dişler ahh:
maf ett kuzuları
nurayım sizede geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yemeye başlar elifçik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?