2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah canım sen.nasılsın efecik neler yapıyor

canım benim tabi uykusuz olmak çok zor Allah yardımcın olsun nil seni özlüyor da ondan.mi gece uyanıp oynamak istiyor acaba

muhtemelen özlediği için yapıyo cnm
bende onu çok özlüyom ama birazdaha uyusa hiç fena olmaz hani:)
aman sağlıklı olsunlarda..

Yagmurcandan dılekefem bıberon alıntı yapamadım sagolun kızlar melekler korudu yavrumu cok sukur

Elıfcıgede gecmıs olsun ıns ıstahı yerıne gelır bır an önce bu dısler mahvedıyo kuzuları

Gulden bencede özledıgı ıcın yapıyolar kuzular
Genelde calısan annelerın bebeklerı yapıyo galıba
Tanıdıklarımda da var boyle
Yazdıgın yerden daha cvp gelmedı herhalde
Buyuk kızım kendısı bırakmıstı karısım yemeyı ıns nıda da oyle olur karısım vermessem ac kalacakmıs gıbı gelıyo sanırım bıraz daha verıcem karısım ama denemeye devam alısması ıcın

Arkadaslar albume resım koydum ıstedıgım zaman sılebılıyormuyum yada yarım saat ıcınde sılmelımıyım bılemedım

ayy bana iştahsız bebek deme cnm yaaa... rabbim tüm annelere yardım etsin iiştahsız bebeklerede iştah versin inş. benim kuzum tek dertle uğraşmıo ki canım yaa grip öksürük ishal diş... nasıl iştahlı olsun yavrum. bugün baktım ki 8. dişimiz çıkmış maşallah.

Arkadaslar albume resım koydum ıstedıgım zaman sılebılıyormuyum yada yarım saat ıcınde sılmelımıyım bılemedım

cnm yaa ççok geçmiş olsun rabbim korumuş buna şükür. albümü görebilmek için istediğin kişileri arkadaş olarak eklemelisin . sonra istediğin zaman silersin. beni de eklersen sevinirim merak ettim çifte kuzuları
buarada aras da mı düşmüş kaçırdım galiba öyleyse çok geçmiş olsun songülüm bişey yoktur inş.

Yasmın
Sagol cnm allah korudu gercekten
Aras pasa da dusmus songul sanada gecmıs olsun cnm

Arkadasları nasıl eklıycem kı? Yardımm

evet canım ya öyle çabuk.buyuyorlar.ki bi bakiyorum aylar geçmiş onların.peşinde koşmaktan zaman nasıl.geçiyor anlamiyor bile insan
Rabbim sağlık versin hepsine
Yagmurcandan dılekefem bıberon alıntı yapamadım sagolun kızlar melekler korudu yavrumu cok sukur

Elıfcıgede gecmıs olsun ıns ıstahı yerıne gelır bır an önce bu dısler mahvedıyo kuzuları
sağol canım inşallah iyi olur.kuzum.hiç keyfi yok benimde yok tabi ki
muhtemelen özlediği için yapıyo cnm
bende onu çok özlüyom ama birazdaha uyusa hiç fena olmaz hani:)
aman sağlıklı olsunlarda..
inşallah uyur canım elifte çok sık uyanıyor ben gündüz evdeyim ama ınan peşinde dolaşmaktan iş yapmaktan dinlenemiyorum bile tabi çalışmak kadar yorucu değil
masallah canım disinize geçmiş.olsun bal.bocegine inşallah hemen iyilessin salgın.yuzunden hepimiz.korkuyoruz valla
Yasmın
Sagol cnm allah korudu gercekten
Aras pasa da dusmus songul sanada gecmıs olsun cnm

Arkadasları nasıl eklıycem kı? Yardımm

görmek.isteyenler arkadaşlıkisteği gönderecek canım kabul edersen gorecekler bende gönderdim kabul ette bi gorelim prenseslerini

Oohhh asil korkum gunduz uykusuydu ve azonce emziksiz 5dak uyudu hic aglamadi ama gozleri kapaliyken bile emme dedi geri uyudu cok sekerdi
.yani biz tamamen biraktikkk cok seviodum goruntusunu duskunde dgildi ama kendiliginden olmasi isime geldi ve buyudukce daha cok baglanir unutturmasida zor olur die korktum cunku ben4yasina kadar emmisim kandirmak.mumkun degildi dio annem
ondan isime.geldi busekilde olmasi.darisi isteenlerin.basina:)

beni kuzularini Allah size bağışlasın çok tatlılar Rabbim sağlıklı ömürler versin ins ben belki seni de görürüz dedim ama sen yoktin
şimdi kime benziyor bu cimcimeler bitanesi sarı diğeri siyah saçlı

Gulden cim kahvalti konusunda masal herseyi yedigi icin yardmci olamiycam
ama tek tavsiyem hic yememesindense kesinlikle karisim yemesi dusunsene hic vitamin almamsindansa birak yesin
elbet birakcak ayrica isterse 5yasina kadar karisim.yesin kahvaltida ne zarari varki hic yememsimi karisimmi bence elbette unutur oyuzden.karisim ver
nasil ki yaninda yatirmakda dogru degil aliskanlik yapar ayrilmasi zor olur dipsun ama yinede birazdaha rahat uyumak icin yatiriosun birak oda karisim.yesin yeterki vitamin alsinilerde alisir dimi ama
yasminede diorum ya hic yememsindense tv karsisinda dene.bikez belki yicek
yani konu yemek ve sagligiysa duzeniyse cok kural tanimam ben

Cnm basin saolsun cok zor olmali olumun.nerde nezamn.elwcegi hic belli.olmuo rabbim ailesine sabir versin
her olum aci ama ansiz ve kaza olanlari beni cok etkilio birden.olmasi.

kızlar merhabalar....hasta bebecikler varmş yine geçmiş olsun allahm şifa versin..,
reces başınız sağolsun canm ..beklenmeyen ölüm haberleri gerçkten çok çok etkiliyo insanı.ölüm hep arkamzda ama farkına varamıyoryuz malesef...günlük koşuşturma içinde gereksiz kırgınlıklar üzüntülerle akıp geçiyo zamanç......

songül geçmiş olsun nasıl aras paşa bişeyi yoktur inşallah..
yasmincm valla bnm kız da yemiyo hiç bişey ben de çıldırcam yani..bi diyorum tamam yemesin zorlamayaym ama bakıyorum hiç bişey yememeiş..koşuyorum peşinden sonra..bi tane osman bulduk kızıma yemek arkadaşı onu kucağma alıytorum ona verir gibi yapınca açıyo ağzını sonra kucağımdan alıp atıyo yere kalkıyo o da...bi haftaya kadar sabahları yumurtasını yiyodu en azından artk onu da yemiyo...yediği tek şey tarhana çorbası ve nar.....

bu arada babaımız yine yok bugün hatta ne zaman geleceği de belli değil ve biraz da kırgın ayrıldık nedenzse çok huzursuzum ..içimde bi kaygı var korkuyorm bişey olacak diye....dua edein ne olur...

cnm henüz cevap gelmedi gelince paylaşıcam .
bilmiyorumki
ama az önce bi yazı okudum çalışan annelerin bebekleri gece kalkıp oynamak isteye bilirmiş..

aferin masala..

ayyy bilemiyorum cnm ki..

bu arada babaımız yine yok bugün hatta ne zaman geleceği de belli değil ve biraz da kırgın ayrıldık nedenzse çok huzursuzum ..içimde bi kaygı var korkuyorm bişey olacak diye....dua edein ne olur...

allah yardımcıları olsun canımya dualarımız onlarla..
allahım korusunnnn

İns saglikla kavusursunz enkisa zamnda kirginliginzda halledersiniz.kavusunca
iste buyuzden hic kusup.kirilamam mesafe koyamam bikez kusken esim kaza yapti isyerinde kendinde bisey yoktu sukur ama ya olsaydii...dusuncesi beni.mahvetti uzun sure kendime gelemdim oyuzden simdi.tartisir halledirz yataga yatinca sarilrz hersey biter sabah ugurlarim giderken mutlaka

Cnm bilmiorumki deme bence hic yememsinden.iyidr karisim bencemutka yedir karsimi.yedirirken biyandan eline zeytin ver kanepe yap kucuk kare tost ekmeklerinin uzerine peynir sur domates zeytin koy kurdan sapla.kurdanla ver o kanepe dilimini
kurdan ve renkli olmasi dikkatini cekebilir hani.ugur bocekli kanepe yapmistim.masalin dogum gununde otarz bisey yap ver eline
kurdan cok ise yario dikkatini cekmekte
bide peynir sur uzerine bal recel vb sur ustune findik cevizi rondodan gecir toz haline getir uzerine dok hem saglikli.hem dikkatini ceker
o bunlarla oyalnirken yumurta peynir yedirmeyi dene
omlet yap ispanakli pirasali mucver yap sabah bunlari yedir peynir yumurta sut olcagi icin omlette krepte sebzeylede cesitlendir cnm

deniyeyim bakalım cnm sağol..

Cnm sana yazmistim kahvalti icin fikir olaraik isim yazmayi.unutmusum:)

ben anladım zaten cnm..
sen merak etme
umarım başarılı olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…