- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.941
inşallah canım sen.nasılsın efecik neler yapıyor
canım benim tabi uykusuz olmak çok zor Allah yardımcın olsun nil seni özlüyor da ondan.mi gece uyanıp oynamak istiyor acaba
ayy bana iştahsız bebek deme cnm yaaa... rabbim tüm annelere yardım etsin iiştahsız bebeklerede iştah versin inş. benim kuzum tek dertle uğraşmıo ki canım yaa grip öksürük ishal diş... nasıl iştahlı olsun yavrum. bugün baktım ki 8. dişimiz çıkmış maşallah.günaydın kızlar nasılsınız
elif perşembe gecesi ateşlendi yanagi şişti sonra baktım ki dışı çıkmış arka dışı olduğu için ateşlendi sanırım çünkü dış cikarirken hiç ateslenmezdi ve o gün bu gündür mizmiz hep aglak yemek yemiyor mutsuz.mutsuz dolaşıyor
elife karışım vermeyi bırakmıştım ayrı.ayrı süt eşliğinde yediriyordum ama üç gündür karışım yemesine bile raziyim yani onu bile yemiyor çok.üzülüyorum yasmin sen geliyorsun aklıma Allah kolaylik versin yemeyen bebislerimizin annelerine bütün.bebisler yesin anneleri mutlu.olsun
elifte emzigi kendi bıraktı birden almamaya başladı zaten uykuya dalırken alıp uyuyunca atiyodu
beni geçmiş olsun canım Allah yeterinden korusun bi daha da yasatmasin inşallah ne kadar dikkat etsekte olabiliyor
reces defneyede geçmiş olsun hemen iyilessin ınş ve basın sağolsun Allah annesine babasına sabır versin
songil pasamada geçmiş olsun
baysal superman paşa erkek oluyor demek hadi bakalım sıkıntısız anlatırsınız ınş
herkesi opuyorum kızlar hayırlı günler
Arkadaslar albume resım koydum ıstedıgım zaman sılebılıyormuyum yada yarım saat ıcınde sılmelımıyım bılemedım
evet canım ya öyle çabuk.buyuyorlar.ki bi bakiyorum aylar geçmiş onların.peşinde koşmaktan zaman nasıl.geçiyor anlamiyor bile insanIyiyiz canım allahima şükür iyi efecik yine saçını kestik dün çok uzatmıştı sen nasılsin prenses nasıl ay çok hızlı büyüyorlar demi ya
Allah kolaylık versin cnm çalışinca daha zor oluyordu muhakkak
sağol canım inşallah iyi olur.kuzum.hiç keyfi yok benimde yok tabi kiYagmurcandan dılekefem bıberon alıntı yapamadım sagolun kızlar melekler korudu yavrumu cok sukur
Elıfcıgede gecmıs olsun ıns ıstahı yerıne gelır bır an önce bu dısler mahvedıyo kuzuları
inşallah uyur canım elifte çok sık uyanıyor ben gündüz evdeyim ama ınan peşinde dolaşmaktan iş yapmaktan dinlenemiyorum bile tabi çalışmak kadar yorucu değilmuhtemelen özlediği için yapıyo cnm
bende onu çok özlüyom ama birazdaha uyusa hiç fena olmaz hani:)
aman sağlıklı olsunlarda..
masallah canım disinize geçmiş.olsun bal.bocegine inşallah hemen iyilessin salgın.yuzunden hepimiz.korkuyoruz vallaayy bana iştahsız bebek deme cnm yaaa... rabbim tüm annelere yardım etsin iiştahsız bebeklerede iştah versin inş. benim kuzum tek dertle uğraşmıo ki canım yaa grip öksürük ishal diş... nasıl iştahlı olsun yavrum. bugün baktım ki 8. dişimiz çıkmış maşallah.
cnm yaa ççok geçmiş olsun rabbim korumuş buna şükür. albümü görebilmek için istediğin kişileri arkadaş olarak eklemelisin . sonra istediğin zaman silersin. beni de eklersen sevinirim merak ettim çifte kuzuları
buarada aras da mı düşmüş kaçırdım galiba öyleyse çok geçmiş olsun songülüm bişey yoktur inş.
Yasmın
Sagol cnm allah korudu gercekten
Aras pasa da dusmus songul sanada gecmıs olsun cnm
Arkadasları nasıl eklıycem kı? Yardımm
Gulden bencede özledıgı ıcın yapıyolar kuzular
Genelde calısan annelerın bebeklerı yapıyo galıba
Tanıdıklarımda da var boyle
Yazdıgın yerden daha cvp gelmedı herhalde
Buyuk kızım kendısı bırakmıstı karısım yemeyı ıns nıda da oyle olur karısım vermessem ac kalacakmıs gıbı gelıyo sanırım bıraz daha verıcem karısım ama denemeye devam alısması ıcın
Arkadaslar albume resım koydum ıstedıgım zaman sılebılıyormuyum yada yarım saat ıcınde sılmelımıyım bılemedım
Oohhh asil korkum gunduz uykusuydu ve azonce emziksiz 5dak uyudu hic aglamadi ama gozleri kapaliyken bile emme dedi geri uyudu cok sekerdi
.yani biz tamamen biraktikkk cok seviodum goruntusunu duskunde dgildi ama kendiliginden olmasi isime geldi ve buyudukce daha cok baglanir unutturmasida zor olur die korktum cunku ben4yasina kadar emmisim kandirmak.mumkun degildi dio annem
ondan isime.geldi busekilde olmasi.darisi isteenlerin.basina:)
Gulden cim kahvalti konusunda masal herseyi yedigi icin yardmci olamiycam
ama tek tavsiyem hic yememesindense kesinlikle karisim yemesi dusunsene hic vitamin almamsindansa birak yesin
elbet birakcak ayrica isterse 5yasina kadar karisim.yesin kahvaltida ne zarari varki hic yememsimi karisimmi bence elbette unutur oyuzden.karisim ver
nasil ki yaninda yatirmakda dogru degil aliskanlik yapar ayrilmasi zor olur dipsun ama yinede birazdaha rahat uyumak icin yatiriosun birak oda karisim.yesin yeterki vitamin alsinilerde alisir dimi ama
yasminede diorum ya hic yememsindense tv karsisinda dene.bikez belki yicek
yani konu yemek ve sagligiysa duzeniyse cok kural tanimam ben
bu arada babaımız yine yok bugün hatta ne zaman geleceği de belli değil ve biraz da kırgın ayrıldık nedenzse çok huzursuzum ..içimde bi kaygı var korkuyorm bişey olacak diye....dua edein ne olur...
bu arada babaımız yine yok bugün hatta ne zaman geleceği de belli değil ve biraz da kırgın ayrıldık nedenzse çok huzursuzum ..içimde bi kaygı var korkuyorm bişey olacak diye....dua edein ne olur...
Cnm bilmiorumki deme bence hic yememsinden.iyidr karisim bencemutka yedir karsimi.yedirirken biyandan eline zeytin ver kanepe yap kucuk kare tost ekmeklerinin uzerine peynir sur domates zeytin koy kurdan sapla.kurdanla ver o kanepe dilimini
kurdan ve renkli olmasi dikkatini cekebilir hani.ugur bocekli kanepe yapmistim.masalin dogum gununde otarz bisey yap ver eline
kurdan cok ise yario dikkatini cekmekte
bide peynir sur uzerine bal recel vb sur ustune findik cevizi rondodan gecir toz haline getir uzerine dok hem saglikli.hem dikkatini ceker
o bunlarla oyalnirken yumurta peynir yedirmeyi dene
omlet yap ispanakli pirasali mucver yap sabah bunlari yedir peynir yumurta sut olcagi icin omlette krepte sebzeylede cesitlendir cnm
Cnm sana yazmistim kahvalti icin fikir olaraik isim yazmayi.unutmusum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?