2012 kasım bebekleri büyüyor..

Amın cnm tesekkur ederım
Tel de genelde cocukların fotosu var bıgun benıde gösterırım ıns
Kızlar bırı sarı bırı kumral nida baba ya beyza bana canlarim benim

Ne guzel masalcik zaten annesini uzmuyo masallah
Beyza ya 2,5 yasinda biraktirdim iki gun mizladi asiri degildi ama yoksa vericektim

canım ya ben uzatmıyorum zaten ama benm kociş inat biraz.dün akşam atıştık biraz alamadım gönlünü sabah ta kahvaltısını hazrladım uğurladım sarıldım ama o soğuk bana off ya..biraz da tehlikeli yere gittiler.arıyorum açmıyo iyiyim diye mesaj yazmş sadece soğuk bir tavırla....offf offfff

Canim kızların çok tatlı maaşallah rabbim nazarlardan korusun

Nutraks canim üzülme allahin izniyle eşine birşey olmaz sağsaglim evine gelir sende güzel bi sofra hazırlayıp sevdiği yemeklerden gönlünü alirsin cnm

Off yaa benimde moralim cok bozuk canim bizde bikac gundur limoniydik bu aksam tartistik iyice bi yaa benimkide kizdi gitti nereye gittiyse bende cok uzgunum napicam bilmiyorum.

Uzulme cnm dilekefemin dedigi gibi gelince gonlunu alirsin ins
Senden önce minigin alir zaten özlemistir sizi gelince dayanamaz merak etme uzme kendini

Off yaa benimde moralim cok bozuk canim bizde bikac gundur limoniydik bu aksam tartistik iyice bi yaa benimkide kizdi gitti nereye gittiyse bende cok uzgunum napicam bilmiyorum.

Cnm sende mi ya ne oluyo bu erkeklere zaten evde cocukla ugrasmak yeterince yoruyo anneleri huzur olunca yorgunluk viz geliyo ama
Huzur yoksa herseye sinirleniyo insan cocuklarda etkileniyo
Sorun ne ise insallah en kisa zamanda halledersiniz cnm

inşallah canm bakalım tel çekmiyo..off ya offffff

ayy canm benm yaaa....artık daha zor gelmeye başladı kırgınlıklar nedense..sizin de düzelir inşallah aranz..

Uzulme cnm dilekefemin dedigi gibi gelince gonlunu alirsin ins
Senden önce minigin alir zaten özlemistir sizi gelince dayanamaz merak etme uzme kendini

ya canmbilmiyormçok inatçı bnmki bi de çok uzatr...benm hatam olmadığı zamanlarda bile iki gün falan sürüyo küsslüğü ve genelde ben peşindeen koşarm mesaj atarmfalan öyle alırım gönlünü.. buseferse benm hatamvar gerçekten..defalarca özür diledm dün gece sabah öğlen ama hiç oralı olmuyo tamam boşver diyo ama soğuk..şimdi de olduğu yerde tel çekmiyo..arayamıyorm arasam açmıyo yani bakalım kazasız belasız gelsinde artık bakacaz....

nekadar kotu bı durum rabbım aılesıne sabır versın kotu bı olum ya Allahm hayrlı olumler nasıp etsın

songulcum aras kotu bu dusus yapmıs rabbım korumus kuzumu
gulden canım alp tuğrada artık kahvaltı pek yapmak ıstemıyo nezamndır yumurta yemıyo bende zorlamıyorum bıraz ara vereyım dedım bız yerken bıseyler verıyorum ağzına oyle dolu dolu yapmıyo artık
nutraks canım ınsallah duzelır esınle aran benım esımde ınatcıdr genelde ben kosarım hep hatalysam ozurde dılerım sende yapmıssın sağsalım gelır ınsallah merak etme alırsn gonlunu
masalece gozunaydın dıyeyım memeyı bırakmıs masal bakalım bız nasıl bırakıcaz

eşiyle tartışanlar kervanına ben de katıldım kızlar.. gitti oturma odasına yattı peşinden koşmamı bekliyo off Allahım offfff....

Cnm sende mi ya ne oluyo bu erkeklere zaten evde cocukla ugrasmak yeterince yoruyo anneleri huzur olunca yorgunluk viz geliyo ama
Huzur yoksa herseye sinirleniyo insan cocuklarda etkileniyo
Sorun ne ise insallah en kisa zamanda halledersiniz cnm
Sagol canim zaten son zamanlarda ev cocuk okul sinav iyice bunaldim ya hic anlayisli davranmiyo beni anlamiyo ya ne bileyim insallah gecer bu durumumuzda.
Esin ne is yapiyoduki canim aslinda bizde inatci olan benim ama ben bile esimle kus kalmaya dayanamiyorum icim cok kotu oluyo hic sevmiyorum onunla aramizin bozuk olmasini insallah esinde geldiginde yumusamis olurda canim barisirsiniz ama baristiginizda burayada yazda en azindan senin adina sevinirim.

neyse kızlarr gerginim ben. sinirliyim boşverelim en iyisi

siz nasılsınız bebişler nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…