- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.961
deniyeyim bakalım cnm sağol..
ben anladım zaten cnm..
sen merak etme
umarım başarılı olurumm
beni kuzularini Allah size bağışlasın çok tatlılar Rabbim sağlıklı ömürler versin ins ben belki seni de görürüz dedim ama sen yoktin
şimdi kime benziyor bu cimcimeler bitanesi sarı diğeri siyah saçlı
Oohhh asil korkum gunduz uykusuydu ve azonce emziksiz 5dak uyudu hic aglamadi ama gozleri kapaliyken bile emme dedi geri uyudu cok sekerdi
.yani biz tamamen biraktikkk cok seviodum goruntusunu duskunde dgildi ama kendiliginden olmasi isime geldi ve buyudukce daha cok baglanir unutturmasida zor olur die korktum cunku ben4yasina kadar emmisim kandirmak.mumkun degildi dio annem
ondan isime.geldi busekilde olmasi.darisi isteenlerin.basina:)
İns saglikla kavusursunz enkisa zamnda kirginliginzda halledersiniz.kavusunca
iste buyuzden hic kusup.kirilamam mesafe koyamam bikez kusken esim kaza yapti isyerinde kendinde bisey yoktu sukur ama ya olsaydii...dusuncesi beni.mahvetti uzun sure kendime gelemdim oyuzden simdi.tartisir halledirz yataga yatinca sarilrz hersey biter sabah ugurlarim giderken mutlaka
Canim kızların çok tatlı maaşallah rabbim nazarlardan korusun
Nutraks canim üzülme allahin izniyle eşine birşey olmaz sağsaglim evine gelir sende güzel bi sofra hazırlayıp sevdiği yemeklerden gönlünü alirsin cnm
canım ya ben uzatmıyorum zaten ama benm kociş inat biraz.dün akşam atıştık biraz alamadım gönlünü sabah ta kahvaltısını hazrladım uğurladım sarıldım ama o soğuk bana off ya..biraz da tehlikeli yere gittiler.arıyorum açmıyo iyiyim diye mesaj yazmş sadece soğuk bir tavırla....offf offfff
canım ya ben uzatmıyorum zaten ama benm kociş inat biraz.dün akşam atıştık biraz alamadım gönlünü sabah ta kahvaltısını hazrladım uğurladım sarıldım ama o soğuk bana off ya..biraz da tehlikeli yere gittiler.arıyorum açmıyo iyiyim diye mesaj yazmş sadece soğuk bir tavırla....offf offfff
Off yaa benimde moralim cok bozuk canim bizde bikac gundur limoniydik bu aksam tartistik iyice bi yaa benimkide kizdi gitti nereye gittiyse bende cok uzgunum napicam bilmiyorum.
Canim kızların çok tatlı maaşallah rabbim nazarlardan korusun
Nutraks canim üzülme allahin izniyle eşine birşey olmaz sağsaglim evine gelir sende güzel bi sofra hazırlayıp sevdiği yemeklerden gönlünü alirsin cnm
Off yaa benimde moralim cok bozuk canim bizde bikac gundur limoniydik bu aksam tartistik iyice bi yaa benimkide kizdi gitti nereye gittiyse bende cok uzgunum napicam bilmiyorum.
Uzulme cnm dilekefemin dedigi gibi gelince gonlunu alirsin ins
Senden önce minigin alir zaten özlemistir sizi gelince dayanamaz merak etme uzme kendini
kızlar buarada dün arkadaşlarımdan birisi vefat etti.haberlere de çıktı belki duymuşsunuzdur.
iş arkadaşımdı. 1 ay sonra bizden ayrılıp yeni işe başlayacaktı.
tayin istedi ama olmadı. o da bankadan ayrılıp rüzgar gücünden elektrik üreten bir firmada işe başlayacaktı.
bankadan ayrılmadan önce kullanmadığı izinlerini kullanıyordu.
cumartesi gece yeni işe başlayacağı firmaya gitmiş. onlar da deneme amaçlı rüzgar gülünün bulunduğu direğe çıkarmışlar. direk yeni dikilmiş ve dibindeki beton tam kurumamış.arkadaşım da direğe çıkınca direk devrilmiş.direğe bağladığı kemer çözülmediği için direk üstüne düşmüş.uçuruma yuvarlanmış direkle birlikte. helikopterle aramışlar bulamamışlar.akut gelmiş.3,5 saatte bulabilmiş.bulunduğunda vefat etmiş zaten.
dün öğlene doğru kaza yapmış diye haber geldi
apar topar cenazeye gittik ve nasıl olduğunu orada öğrendik. annesi babası yıkılmışlar.
allah kimseye evlat acısı göstermesin
çok kötü oldum.aklıma vefat eden kuzenim geldi daha da kötü oldum.
Sagol canim zaten son zamanlarda ev cocuk okul sinav iyice bunaldim ya hic anlayisli davranmiyo beni anlamiyo ya ne bileyim insallah gecer bu durumumuzda.Cnm sende mi ya ne oluyo bu erkeklere zaten evde cocukla ugrasmak yeterince yoruyo anneleri huzur olunca yorgunluk viz geliyo ama
Huzur yoksa herseye sinirleniyo insan cocuklarda etkileniyo
Sorun ne ise insallah en kisa zamanda halledersiniz cnm
Esin ne is yapiyoduki canim aslinda bizde inatci olan benim ama ben bile esimle kus kalmaya dayanamiyorum icim cok kotu oluyo hic sevmiyorum onunla aramizin bozuk olmasini insallah esinde geldiginde yumusamis olurda canim barisirsiniz ama baristiginizda burayada yazda en azindan senin adina sevinirim.ayy canm benm yaaa....artık daha zor gelmeye başladı kırgınlıklar nedense..sizin de düzelir inşallah aranz..
ya canmbilmiyormçok inatçı bnmki bi de çok uzatr...benm hatam olmadığı zamanlarda bile iki gün falan sürüyo küsslüğü ve genelde ben peşindeen koşarm mesaj atarmfalan öyle alırım gönlünü.. buseferse benm hatamvar gerçekten..defalarca özür diledm dün gece sabah öğlen ama hiç oralı olmuyo tamam boşver diyo ama soğuk..şimdi de olduğu yerde tel çekmiyo..arayamıyorm arasam açmıyo yani bakalım kazasız belasız gelsinde artık bakacaz....
eşiyle tartışanlar kervanına ben de katıldım kızlar.. gitti oturma odasına yattı peşinden koşmamı bekliyo off Allahım offfff....
bıberon nur
kızlar noluyor boyle kusen kusene
ay bilmiyorum ne oluyosaa..bıberon nur
kızlar noluyor boyle kusen kusene
aminn canım inşallahHosgeldin canim aramiza sende bizde bayadir boyle tartismamistik artik sonumuz hayirlisi bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?