- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.981
neyse kızlarr gerginim ben. sinirliyimboşverelim en iyisi
siz nasılsınız bebişler nasıl
songulcum aras kotu bu dusus yapmıs rabbım korumus kuzumu
gulden canım alp tuğrada artık kahvaltı pek yapmak ıstemıyo nezamndır yumurta yemıyo bende zorlamıyorum bıraz ara vereyım dedım bız yerken bıseyler verıyorum ağzına oyle dolu dolu yapmıyo artık
nutraks canım ınsallah duzelır esınle aran benım esımde ınatcıdr genelde ben kosarım hep hatalysam ozurde dılerım sende yapmıssın sağsalım gelır ınsallah merak etme alırsn gonlunu
masalece gozunaydın dıyeyım memeyı bırakmıs masal bakalım bız nasıl bırakıcaz
eşiyle tartışanlar kervanına ben de katıldım kızlar.. gitti oturma odasına yattı peşinden koşmamı bekliyo off Allahım offfff....
Sagol canim zaten son zamanlarda ev cocuk okul sinav iyice bunaldim ya hic anlayisli davranmiyo beni anlamiyo ya ne bileyim insallah gecer bu durumumuzda.
Esin ne is yapiyoduki canim aslinda bizde inatci olan benim ama ben bile esimle kus kalmaya dayanamiyorum icim cok kotu oluyo hic sevmiyorum onunla aramizin bozuk olmasini insallah esinde geldiginde yumusamis olurda canim barisirsiniz ama baristiginizda burayada yazda en azindan senin adina sevinirim.
çok uykum var.. çok yorgunum.. misafir vardı gittiler berrayı uyuttum öldüm yorgunluktan ama gidip yatasım yookk. berra da hasta olacak gibi öksürüyor biraz sık sık uyanıyo
Benim oglusum en gec 10da uyuyo ya artik duzenli uykularimiz cok sukur ne cektim bir senedir anlatamam ya gecede emmeye kalkiyo ama olsun hemem uyuyo sonra.aslinda benimle uyuyodu ama iki gecedir besiginde uyutmaya calisiyorum tekrar oraya alissin istiyorum dun gece biraz uyudu gecenin bi yarisi emmeye kalkinca besigi farketti uykusu acildi biraz uyumadi bende mecbur yanima aldim guzelce uyudu simdide besikte bakalim bu gece napicak.
Benim oglusum en gec 10da uyuyo ya artik duzenli uykularimiz cok sukur ne cektim bir senedir anlatamam ya gecede emmeye kalkiyo ama olsun hemem uyuyo sonra.aslinda benimle uyuyodu ama iki gecedir besiginde uyutmaya calisiyorum tekrar oraya alissin istiyorum dun gece biraz uyudu gecenin bi yarisi emmeye kalkinca besigi farketti uykusu acildi biraz uyumadi bende mecbur yanima aldim guzelce uyudu simdide besikte bakalim bu gece napicak.
çok uykum var.. çok yorgunum.. misafir vardı gittiler berrayı uyuttum öldüm yorgunluktan ama gidip yatasım yookk. berra da hasta olacak gibi öksürüyor biraz sık sık uyanıyo
iyi geceler canımİnsallah hasta olmaz canim ya ereninde biraz atesi var gibiydi zaten huysuz heralde dislerden dolayi neyse canim hadi yatalim sende yorgunsun bendede gonul yorgunlugu var zaten bende yatican canim iyi geceler herkese.
yarın vercem inşallah canım bugün niye düşünemedim bilmemcanm ya alışır inşallah.bu arada benkaçırmışım seni.sınav falan demişsin de öğrenci misin..anlayamadım:))):18:
ohh gel kuzu buraya burda hayat var ya:)))bu arada inşallah hasta olmaz berra da soğan suyu ver bence:))9
Hic bilmiyorum canim kafam cok karisik ne dusunucem bilemedim ya napicam bilmiyorum ama bu durum beni cok uzuyo gidip barisamamda zaten cunku kirildim soylediklerine insallah duzelir bakalim zamanla bilmiyorum.
ay bilmiyorum ne oluyosaa..
aminn canım inşallah
inşallah canm bakalım...
hoşgeldin canmne olacak bu işler böyle bilmiyorum
ya ona göre yaptığı küsmek değil .öyle diyo bide ama mecburiyet dışında konuşmaz gece arkasını döner yatar..ben sarılırım tepki vermez..ama babası küsünce yemek bile yemiyo inanamazsınız yani iki ay falan sürüyomş bide.tabi o kendini babasına göre kıyaslayınca küsmemeiş oluyo..ben de hiç duramam beş dk bile sürmez dayanamam yani..off bu da geçer ya huu..diyorum..eşim asker canm(çok istediğim bi meslekti ama şimdi malesef demiyo değilim yani..
Kizlar noluo boyle herkes kirgin kuskun
Rabbim herkese huzur mutluluk versin ins
Hepiniz adina uzuldum
eğerkı haklıysan gıtme zaten canım pekı esın gonlunu almaya calısmıyomu
öyle canım da biz tartışmalarımızı bi sonuca bağlayamıyoruz. bi kaç gün surat asıp sonra tekrar konuşmaya başlıyoruz bişey olmamış gibi. kırgınlıklar da öylece kalıyo sadece üstünü örtmüş oluyoruz. ben bu duruma çok sinir oluyorum çookkduzelır canım bunlar tuzu bıberı dıyelım
nekadar sıklsakta bu durumdan yapacak bısey yok
Oncelerden bende inatciydim ama esim soz konusu olunca hic kus kalmak istemiyorum ya benimde eskiden hayalim polis olmakti ama sinav sonucunu ogrenemedigim icin oyle kaldi simdi imamhatip okuyorum zaten boylesi daha iyi sanirim ama benimde asker polis hepsine ayri bi sempatim var.senin icin zor oluyodur canim ya aklin surekli onda kaliyodur bekleyene daha zor boyle durumlar.
canım ınsallah hasta olmaz berra hem onlar ıcın hem bızler ıcın zor oluyo
alp tuğranın dun sağ yanağından optum ağladı nıye anlamadım ılk sonra anladmkı acıyo dısetımı acıyokı acaba bugunde oyle
bu arada ptesi hem tanışma hem evlilik yıldönümümüz..bişeyler yapmk istyrum ama napcamı bilmiyorm..aklına güzel fikir gelen olursa....sevnrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?